2 éve nem láttam NFL Playoffban ilyen rossz secondary teljesítményt... Harper PB idényt megy, erre ma teljesen dekoncentrált... Sharpertől nem jöttek a big playek, a két CB-t meg rendre megverte az embere...
Pass Rush 0, GW rossz gameplant választott teljesen, azt hiszem a 4. negyedben volt az első normális blitz. Hiányzott Jenkins onnan hátulról...
Brees 400 Yd+, 2 TD, 0 INT és nem tudunk megverni egy Seahawkst? Elég nagy blama ez a D-nek és a futójátéknak, bár a futás mentségeként illik megemlíteni ezt az apró tényt:
Betts: IR
Hamilton: IR (rövid yardos)
PJ Hill: IR
Ivory: IR (1. számú futó)
Thomas: IR (2. számú futó)
Várható volt, hogy a sérülések visszavetik a játékot, de azért azt vártam, hogy legalább a Seattle-n továbbmegyünk és utána szépen búcsúzunk. A hazai pálya hihetetlen energiákat adott nekik, a playhívás tökéletes volt, a passz ellen gyenge Harper rengetegszer találkozott a játékkal. Az a tény meg, hogy Hasselbeck 4 TD. El sem hiszem
Nem vagyok mérges, mert ezek a srácok nyerték a SB-t is, amit soha nem felejtek el. Jövőre újra nekimegyünk, remélem egy megbízható futóval és végre egy jó drafttal, nem ilyen Patrick Robinsonokat húzunk az első körben...
Ma nagyon kemény meccsek lesznek, a Baltimore-tól győzelmet várok, de a Kansas futójátékát nem lesz egyszerű megállítani. A második meccsről fogalmam sincs, de a homefield miatt talán egy kicsit a Philly az esélyesebb. Csak ne legyen rosszabb mint a tegnapi meccsek.
Innentől hajrá Ravens és GB/Eagles.