Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.05.03. 18:19:40

És ez mennyiben segíti a Hondát a javulásban?

Anno a BMW is csinált egy "rozmárorrt", de nemigazán vállt be.
in to exile
Vito
Llegenda del Barça

2007.05.03. 18:06:18

a Honda új orrkúpja:

Kép

váááááááááá :cry:
barca99
Llegenda del Barça

2007.05.01. 11:54:14

május 13. :?

4 hét szünet van a két futam között. de a következő futam Barcelonában lesz. 8)

Kíváncsi vagyok a **** Alonso tényleg kap-e speciális Real Madridos fényezést arra a futamra. :?
Bodi
Director del Fútbol

2007.05.01. 11:50:02

Mikor is lesz a következő futam?
Most megint valami hosszú szünet van,pedig már nagyon nézném az F1-et.
PCsabi
aka Game90

2007.04.26. 13:50:32

Hamilton-nak nagy szerencséje van, hogy élből egy versenyképes autót kapott :roll: Ezt nem sok pilóta mondhatja el. De azért nem lehet tehetségtelen pilóta, ha már most eljutott idáig.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.26. 12:49:39

Vito írta:
VictorValdes19 írta:azé nem semmi ez a Hemilton gyerek elég szép bemutatkozás :o :wink:
az autója benne van a két legjobb autó közt, az eredményei pedig ehhez mértek.
Tény,hogy ciki lenne (akár újjonc,akár nem) ha mondjuk 5. lenne csak,és egy másik gárda pilótája beelőzné..de azért nála erről szó sincs,és simán tarjta eddig a lépést Csapattársával,szóval tényleg kijár neki a GRT! Nagyon stabil,és meggyőző eddig,ami nem minden újjoncról mondható el,üljön az bármilyen autóban is...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Vito
Llegenda del Barça

2007.04.26. 12:45:54

VictorValdes19 írta:azé nem semmi ez a Hemilton gyerek elég szép bemutatkozás :o :wink:
az autója benne van a két legjobb autó közt, az eredményei pedig ehhez mértek.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.25. 23:49:42

azé nem semmi ez a Hemilton gyerek elég szép bemutatkozás :o :wink:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.16. 10:11:43

Vito!

A korszakváltás épp az elmúlt két évben volt :wink: Amikor nem a Ferrari,hanem ugyebár a Renault nyert :roll:

Amyúgy aláírom,hogy vmennyit tuti jelent a padlólemez,csak én azt gondolom,hogy annyit korántsem,mint amire Te gondolsz! Mert ezekre csak gondolni lehet,és bizonyítani Te sem,Én sem tudom :wink:

+
Ebben a sportban elég gyorsan változnak a dolgok,első versenytől lehet látni,hogy vagy Ferrari,vagy Meki győzelem lesz év végén,szóval ha kicsit félreteszed a padlólemez dolgot,akkor is megeshet simán,hogy a 3.versenyre már nincs akkor különbség mint az elsőn...nemegyszer volt hasonló dolog :idea:

Na de amin nem vitázunk: Ferrari & McLaren közel azonos szinten vannak,és megjósólhatattlan,hogy kié lesz a Bajnoki cím! Én szeretném ha Olasz Csapat egyik pilótájáé lenne,Te meg nem tudom,annyit tudok,hogy Hondáért szorítasz,de abban nem vagyok biztos,hogy a Ferrari ellen is...bár lehet!
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2007.04.16. 09:04:19

ozsimiki írta:Nah végre 8)

Vito! Múltkor írtad,hogy ennyit jelent a padlólemez...

előzmények: rajtot elcseszte mindkét ferrari Malájban,utána pedig nem tudták egyszerűen tartani a Merciket,akkor azt írtam a legfőbb oka a rossz beállítás volt...na meg persze ramaty rajt...

Most akkor mi is a helyzet? Padlólemezt úgyanúgy modósítva van,annyi,hogy most a Merciket nem tudták szintbe hozni...Massa meg megnyugtatóan nyert :roll:

Szóval mégse jelentett annyit a padlólemez...
az első versenyen K(r)imi félig alfában, tervezgetve a nyári nyaralását verte sz.rrá a többieket a ferkával. körönként konstans 1 mp volt az előnye a ferrarinak még a mekivel szemben is.
a maláj pálya sohasem volt a ferrari pályája, itt fölényesen nyert a meki, de nem annyi különbséggel, mint a ferrari az első versenyen.
bahreinben már közel(!) sem volt akkora a ferrari dominancia, mint a nyitó futamon, pedig bahreinben mindig gyors a ferrari.

tehát a válaszom:igen.
ennyit jelent a padlólemez, legoptimistább számításom szerint is közel 0.5 másodperc körönként.
a ferrari drukkerek élvezzék a helyzetet, amíg lehet, mert eljött a korszakváltás ideje.
PCsabi
aka Game90

2007.04.15. 18:31:19

Sztem is inkább jövőre lesz esélyük futamgyőzelemre. Most még nem annyira jók, de ha így folytatják, akkor jövőre már ott lehetnek szorosan a Ferrari és a Merci mögött/mellett.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Andris
Adminisztrátor

2007.04.15. 18:28:21

ozsimiki írta: Erre nagyon kevés az esély,arra még nem jók,persze ha kiesik a merci és Ferrari előlük akkor Ők ott lesznek...
Én szurkolok nekik. Szerintem még lehet esélyük egy futamon, lesz még olyan bolondos futam...tavaly volt egy pár...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.15. 18:26:19

lionelmessi19 írta:Krojf, sztem három versenyen három kül. nyertes van, akkor az elég érdekes, változatos, és további izgalmakkal kecsegtet. Lesz itt még olyan is, h BMW nyeri a futamot!

De ha csak a négy pilóta közt lesz a nagy verseny, akkor is lesz ebben a mezőnyben sok izgalom, ahogy ma is volt. :)
Erre nagyon kevés az esély,arra még nem jók,persze ha kiesik a merci és Ferrari előlük akkor Ők ott lesznek...
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.04.15. 18:06:37

Krojf, sztem három versenyen három kül. nyertes van, akkor az elég érdekes, változatos, és további izgalmakkal kecsegtet. Lesz itt még olyan is, h BMW nyeri a futamot!

De ha csak a négy pilóta közt lesz a nagy verseny, akkor is lesz ebben a mezőnyben sok izgalom, ahogy ma is volt. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.04.15. 17:53:34

Komáim!
Az, hogy most Heidfeld bevágott Alonsonak, az senkit ne zavarjon.
Ezek négyen( 2 Ferrari, 2 McLaren) fogják egymás közt leosztani
az idényt, utánuk síri csend.
Csak tudnám, hogy így mi lesz a nézők millióival, akik még versenyt
is szeretnének látni?
A következő versenyt meg majd Hamilton nyeri közülük, csakhogy
teljes legyen a klub eredménysora eddig, aztán a kör újrakezdődik.
Csóri többieket meg a kamerák sem mutatják, nesze neked szponzorfelület!
Értékelt Krojf komátok.
Andris
Adminisztrátor

2007.04.15. 17:43:19

ozsimiki írta:Ez mind szép és jó,de egyáltalán nem biztos,hogy ez miatt nem volt köze a Ferrarikhoz...Renaultba is volt jópár verseny amikor így volt! Merci meg utóbbi időkben mindenki alatt rossz volt,most jobbak jóval mint tavaly pl...továbbra sem hiszem,hogy a Spanyol vezetési stílusa miatt ne ment volna neki ma :!:
Persze, én nem állítom,h ez volt, ez csak egy tipp.
:)

De igazából teljesen mind1, amíg nem megy neki, addíg jó nekünk. :D
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.15. 17:32:34

Ez mind szép és jó,de egyáltalán nem biztos,hogy ez miatt nem volt köze a Ferrarikhoz...Renaultba is volt jópár verseny amikor így volt! Merci meg utóbbi időkben mindenki alatt rossz volt,most jobbak jóval mint tavaly pl...továbbra sem hiszem,hogy a Spanyol vezetési stílusa miatt ne ment volna neki ma :!:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.04.15. 17:29:30

Na akkor értelmezzük: :D

Arról beszélek, hogy:

Szerintem egy fokkal érzékenyebb, finomabb autó a Merci, mint a többi, vagy mint mondjuk a Renault volt. Vannak egyéb előnyei, de ez egy kis hátrány. És mivel nagyon kemény stílusban nyomja a spanyol, elképzelhetőnek tartom, h el-el állítódik vmi...

Ezt arra alapozom,h utóbbi időben (egy-két év) kicsit több műszaki probléma van a Merciknél. És Alonso ugye köztudottan agresszív stílusú.

Ha megnézzük a Maláj nagydíjat, akkor gyorsabb volt a Ferrariknál. A másik kettőn viszont hiába szerzett pontot, köze nem volt a pirosakhoz.
Ellenben Hamilton elég jól tartotta őket ezeken a versenyeken is.

Remélem most már érhető, h mire gondolok :)
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.15. 17:19:58

lionelmessi19 írta:
De szerintem elég agresszív a vezetési stílusa a srácnak, és néha el-el csesz vmi apróságot a Mercin. És akkor máris kevés a Ferrarikhoz.

Aztán majd meglátjuk, h mi lesz szezon közepe felé...
Hát most nem igen értem miről írsz :D ,nagyon nem bírom a Spanyolt,de nem szokott elcseszni a kocsiján semmit,se a Renault-n,se a Mercin eddig..sőt úgy gyors,h még a kocsi se megy alatta szét...sajnos :?

Most mellényúlt a beállításnak (vagy Alonso fanok kedvéért,a mérnökök elcseszték a kocsit...) ennyi...de épp azért tart ott ahol (fenébe :? ),mert agresszív,de mégis behozza a kocsit egydbban...
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.04.15. 17:16:49

ozsimiki írta:
lionelmessi19 írta: Alonso meg nem elég. Nem bír sztem elég finoman bánni a kissé túlérzékeny mercivel, és mindig akad valami apróság, ami elszáll a hétvégén. De addíg jó...aztán majd megszokja a Mclarent, és akkor lesz ne mulass.
Kemény lesz még az idei szezon, nem lefutott ez ( Vito!!! )...
Szerintem meg megszokta már,lásdd múlt versenyen...akkor tudott bánni a Mercivel :?: :wink: Annyi,hogy most nem tudta megfelelően beállítani erre a pályára...
Természetesen van olyan, hogy nem megy tönkre semmi! :)

De szerintem elég agresszív a vezetési stílusa a srácnak, és néha el-el csesz vmi apróságot a Mercin. És akkor máris kevés a Ferrarikhoz.

Aztán majd meglátjuk, h mi lesz szezon közepe felé...
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.15. 17:07:16

lionelmessi19 írta: Alonso meg nem elég. Nem bír sztem elég finoman bánni a kissé túlérzékeny mercivel, és mindig akad valami apróság, ami elszáll a hétvégén. De addíg jó...aztán majd megszokja a Mclarent, és akkor lesz ne mulass.
Szerintem meg megszokta már,lásdd múlt versenyen...akkor tudott bánni a Mercivel :?: :wink: Annyi,hogy most nem tudta megfelelően beállítani erre a pályára...
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.04.15. 16:35:22

doki írta:Majdnem teljesen elégedett vagyok,hiszen Massa simán nyert.
DE Kimi kicsit visszafogottnak tünt.
Kimi nem visszafogott, hanem megfontolt. Nagyon helyesen. Nem bírta volna Hamiltont megelőzni, jobban tette h spórolt. Alonsoval meg nem volt szükséges a csata. Biztos lesz még idén olyan, h majd küzd rendesen, a mai ilyen nap volt, ezt kellett véleményem szerint csinálni.

Gratulálok az első négynek, remek teljesítmény. Kimi kicsit csalódás, ha csak harmadik, de ez van. Hamilton nagyon komoly. Alonso meg nem elég. Nem bír sztem elég finoman bánni a kissé túlérzékeny mercivel, és mindig akad valami apróság, ami elszáll a hétvégén. De addíg jó...aztán majd megszokja a Mclarent, és akkor lesz ne mulass.

- József Attila
doki
Entrenador del Barça

2007.04.15. 16:31:16

Majdnem teljesen elégedett vagyok,hiszen Massa simán nyert.
DE Kimi kicsit visszafogottnak tünt.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.15. 15:33:21

Örülök az első háromnak,Massa & Hamilton nagyon jók voltak ma,Kimi tud ennél jobban is.A Renault és a Honda viszont borzodály. :roll: Lehet hogy tényleg jönni fog a kis Pique. :)
in to exile
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.15. 15:14:17

Nah végre 8)

Szép volt Massa! GRT Hamilton,Kimi,Heidfeld...most "sajnos" Alonsonak nem jött ki a lépés... :D

Más:

Vito! Múltkor írtad,hogy ennyit jelent a padlólemez...

előzmények: rajtot elcseszte mindkét ferrari Malájban,utána pedig nem tudták egyszerűen tartani a Merciket,akkor azt írtam a legfőbb oka a rossz beállítás volt...na meg persze ramaty rajt...

Most akkor mi is a helyzet? Padlólemezt úgyanúgy modósítva van,annyi,hogy most a Merciket nem tudták szintbe hozni...Massa meg megnyugtatóan nyert :roll:

Szóval mégse jelentett annyit a padlólemez...
Kép
Válasz küldése