Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tény,hogy ciki lenne (akár újjonc,akár nem) ha mondjuk 5. lenne csak,és egy másik gárda pilótája beelőzné..de azért nála erről szó sincs,és simán tarjta eddig a lépést Csapattársával,szóval tényleg kijár neki a GRT! Nagyon stabil,és meggyőző eddig,ami nem minden újjoncról mondható el,üljön az bármilyen autóban is...Vito írta:az autója benne van a két legjobb autó közt, az eredményei pedig ehhez mértek.VictorValdes19 írta:azé nem semmi ez a Hemilton gyerek elég szép bemutatkozás![]()
az első versenyen K(r)imi félig alfában, tervezgetve a nyári nyaralását verte sz.rrá a többieket a ferkával. körönként konstans 1 mp volt az előnye a ferrarinak még a mekivel szemben is.ozsimiki írta:Nah végre![]()
Vito! Múltkor írtad,hogy ennyit jelent a padlólemez...
előzmények: rajtot elcseszte mindkét ferrari Malájban,utána pedig nem tudták egyszerűen tartani a Merciket,akkor azt írtam a legfőbb oka a rossz beállítás volt...na meg persze ramaty rajt...
Most akkor mi is a helyzet? Padlólemezt úgyanúgy modósítva van,annyi,hogy most a Merciket nem tudták szintbe hozni...Massa meg megnyugtatóan nyert![]()
Szóval mégse jelentett annyit a padlólemez...
Én szurkolok nekik. Szerintem még lehet esélyük egy futamon, lesz még olyan bolondos futam...tavaly volt egy pár...ozsimiki írta: Erre nagyon kevés az esély,arra még nem jók,persze ha kiesik a merci és Ferrari előlük akkor Ők ott lesznek...
Erre nagyon kevés az esély,arra még nem jók,persze ha kiesik a merci és Ferrari előlük akkor Ők ott lesznek...lionelmessi19 írta:Krojf, sztem három versenyen három kül. nyertes van, akkor az elég érdekes, változatos, és további izgalmakkal kecsegtet. Lesz itt még olyan is, h BMW nyeri a futamot!
De ha csak a négy pilóta közt lesz a nagy verseny, akkor is lesz ebben a mezőnyben sok izgalom, ahogy ma is volt.
Persze, én nem állítom,h ez volt, ez csak egy tipp.ozsimiki írta:Ez mind szép és jó,de egyáltalán nem biztos,hogy ez miatt nem volt köze a Ferrarikhoz...Renaultba is volt jópár verseny amikor így volt! Merci meg utóbbi időkben mindenki alatt rossz volt,most jobbak jóval mint tavaly pl...továbbra sem hiszem,hogy a Spanyol vezetési stílusa miatt ne ment volna neki ma
Hát most nem igen értem miről írszlionelmessi19 írta:
De szerintem elég agresszív a vezetési stílusa a srácnak, és néha el-el csesz vmi apróságot a Mercin. És akkor máris kevés a Ferrarikhoz.
Aztán majd meglátjuk, h mi lesz szezon közepe felé...
Természetesen van olyan, hogy nem megy tönkre semmi!ozsimiki írta:Szerintem meg megszokta már,lásdd múlt versenyen...akkor tudott bánni a Mercivellionelmessi19 írta: Alonso meg nem elég. Nem bír sztem elég finoman bánni a kissé túlérzékeny mercivel, és mindig akad valami apróság, ami elszáll a hétvégén. De addíg jó...aztán majd megszokja a Mclarent, és akkor lesz ne mulass.
Kemény lesz még az idei szezon, nem lefutott ez ( Vito!!! )...![]()
Annyi,hogy most nem tudta megfelelően beállítani erre a pályára...
Szerintem meg megszokta már,lásdd múlt versenyen...akkor tudott bánni a Mercivellionelmessi19 írta: Alonso meg nem elég. Nem bír sztem elég finoman bánni a kissé túlérzékeny mercivel, és mindig akad valami apróság, ami elszáll a hétvégén. De addíg jó...aztán majd megszokja a Mclarent, és akkor lesz ne mulass.
Kemény lesz még az idei szezon, nem lefutott ez ( Vito!!! )...
Kimi nem visszafogott, hanem megfontolt. Nagyon helyesen. Nem bírta volna Hamiltont megelőzni, jobban tette h spórolt. Alonsoval meg nem volt szükséges a csata. Biztos lesz még idén olyan, h majd küzd rendesen, a mai ilyen nap volt, ezt kellett véleményem szerint csinálni.doki írta:Majdnem teljesen elégedett vagyok,hiszen Massa simán nyert.
DE Kimi kicsit visszafogottnak tünt.