bowlinggolyo írta:
A Seattlenek már biztos h a Falcons jutott míg az esti meccs győztese a Bears-el játszik.Az én kedvencem a tegnap folyamán elvérzett igaz egy nagyon izgalmas meccsen 1 ponttal ami miatt ideges is voltam egy kicsit de sebaj majd jövőre.ez a szezon igazán nem volt Manningé majdnem annyi Int-t adott mint Td-t
Innentől go Philly és Vick.Remélem Pats-Philly döntő lesz a sasok győzelmével

Lehet én tudom rosszul, de a Seattle előrébb rangsorolt mint a GB!
Falcons-Bears 1-2
3-4 Philly-Seahawks
5-6
Saints-GB
Így ha a GB kiejti a Phillyt a Bears kapja az erőssebik továbbjutó csapatot, s a kiemelés szerint ez a Seahawks!
szerk: NBA-ben
Boston
Miami
Orlando
Chicago
Atlanta
New York
Indiana
Philadelphia
jelenleg ez az állás, de a Bucks, s a Bobcats is közel van a Phillyhez!Keleten annyi változás van, hogy 5 top csapattá bővült az eleje + kakukktojás a Knicks!Nem vagyok biztos benne, hogy az első kör után az első 4 kiemelt marad!Knicks,Atlanta komoly veszély lehet akár Orlandora, akár Chicago, akár ránk!Kelet staisztikailag gyengébb, de véleméynem szerint nehezebb végigküzdeni a nagyon masszívan védekező, erő kosarat játszó keleti csapatok ellen a nagy döntőbe!
Nyugaton jelen pillanatban
San Antonio
Dallas
L.A. Lakers
Oklahoma City
Utah
Denver
New Orleans
Portland
Itt valahogy úgyis továbbmegy a Lakers a döntőig!Ebbe nagyon jók, a PO-ban "nincs" kegyelem!Én csak annak szurkolok, hogy nyugaton, ne a tavalyi söprésdömping legyen, mert úgy kevés a meccs

Jó lenne ha a nyugatiak is fárasztanák egymást!
Sok van hátra megjósolni még nehéz dolgokat, talán a Memphis odaérhet, őket nagyon szeretem Gay meg Gasol miatt, de nehéz dolguk lesz megcsípni a surranó helyet!
Akik szerintem idén rászolgáltak a PO-ra:Indiana,Hornets,Philly is és természetesen a NY!Végre van valami kosárlabda nevű játék az MSG-ben!
Térjünk vissza, ki juthat be 60 meccs után!
Én valamiért megint Boston-Orlando Keleti döntőt, s Spurs-Lakers nyugatit érzek!
De meglássuk