Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Remélem kimondja majd a végéngrecki írta:Mit buzerálja már szerencsétlen Czollnert...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pajti ebben nem vagyunk egyformákgrecki írta:Ekkora egy falloszt még nem hordott a hátán a Föld, mint ezt a rágószervenizélt, dilettáns, ökörborjút, mint ezt a Palik "Okostojás" Lászlót.
Mit buzerálja már szerencsétlen Czollnert...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Miért nem csinálják inkább Budapesten?kovinho írta:Mit szóltok a következő évi valenciai városi nagydíjhoz?
Hát elég nagy Spanyolország nem árt neki több nagydíj islionelmessi19 írta:Én birom a városi nagydíjakat, izgalmasak. Arról nem is beszélve,h már lassan Tarragonában is lesz nagydíj, madirdban viszont nem...kovinho írta:Mit szóltok a következő évi valenciai városi nagydíjhoz? Szerintem elég lenne egy városi nagydíj a Monte Carlo...
Én birom a városi nagydíjakat, izgalmasak. Arról nem is beszélve,h már lassan Tarragonában is lesz nagydíj, madirdban viszont nem...kovinho írta:Mit szóltok a következő évi valenciai városi nagydíjhoz? Szerintem elég lenne egy városi nagydíj a Monte Carlo...
Sharkinho írta:Ennek örülnék:
BUTTON
Barichello
többiek kiestek![]()