Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szntem is...de nem érdekel,azzal megelégszemGame90 írta: Ha a 10. helyről indul, akkor sztem simán feljön a 4-5. helyig
Nemzetisporton szoktam megnézni, de még nem volt fent, amikor utoljára néztem. De most már rendben van, köszozsimiki írta:www.f1hirek.hu,www.szaguldocirkusz.hu,stb,stb,stb,és egyből megtudod...amúgy eddig úgy néz ki 10.,de ha ki kell cserélni a motort,akkor 20.
Szntem: www.nemzetisport.hu, www.f1hirek.hu,www.szaguldocirkusz.hu,stb,stb,stb,és egyből megtudod...amúgy eddig úgy néz ki 10.,de ha ki kell cserélni a motort,akkor 20.Game90 írta:Alonso a 10. lett?![]()
Nem láttam az időmérőt...
Hát sztem azért egy-két pontot szerezni fog, de nem hiszem hogy ez a futam most róla szólna. Tényleg kéne egy jó rajt és akkor meg kell tartani.Scorpio írta: Alonso ne szerezzen pontot, de jó lenne!
Hétvége egyik legjobb részét nem láttam, de azért így is jó!Los Banditos írta:Tönkre ment a motorja.![]()
Nem tudtam nézni egy részt! Alonso mit csinált?Los Banditos írta:Szép volt Massa!Szép volt Alonso!
![]()
Kimi még simán mehetett volna mége gy gyors kört a végén, nem?![]()
Nagyon Remélem!kovinho írta:http://www.vezess.hu/forma1/f1_ferrarik ... tak/10564/
F1: A Ferrarik megint lealázták a mezőnyt
Ez az, jól van, most megmutatjuk...Go Ferrari!
Aham,értem.Az lehet hogy nem tiltotta semmi(és igazad is van),de vajon volt-e ilyenről egyáltalán szabály????Akkor ahogy mondod ezekszerint nem....ez elég baj.ozsimiki írta:Látni mennyire követted figyelemmel,vagy mennyire tájékozódsz...Bojan Krkic írta: Hát sz most mind1 hogy hol volt de én felülvizsgáltam volna az ügyet
Akkor egyetlen egy szabály sem tiltottaSajnos....
![]()
Épp azmiatt és a hasonló dolgok miatt hozták a mostani szabályt
Látni mennyire követted figyelemmel,vagy mennyire tájékozódsz...Bojan Krkic írta: Hát sz most mind1 hogy hol volt de én felülvizsgáltam volna az ügyet
Szép lenne, ha már erről beszélnének mostScorpio írta:A McLaren még nem döntött, ki legyen a világbajnok
Hát sz most mind1 hogy hol volt de én felülvizsgáltam volna az ügyetozsimiki írta:1.: Ausztriában volt még annoBojan Krkic írta: Itt megint csak Schumi ügyét lehet felhozni.Emlékeztek Sao Paulora????
Barichello eléengedte MS-t hogy nehogy má...........
Szerintem az nem igazság,attol hogy világcsúcstarto ő se magasabbrangú mint a többi.![]()
2.: nem magasabbrangú,és ezért a csapat a felelős,nem ő
1.: Ausztriában volt még annoBojan Krkic írta: Itt megint csak Schumi ügyét lehet felhozni.Emlékeztek Sao Paulora????
Barichello eléengedte MS-t hogy nehogy má...........
Szerintem az nem igazság,attol hogy világcsúcstarto ő se magasabbrangú mint a többi.