Ennyire magunk alatt talán csak tavaly a 6ik meccsen játszottunk a Lakers ellen!Most ez a 2 bukta (Bulls, Heat), elég nagy mélyütés volt…..Tavaly is eljátszottuk ugyanezt, de akkor azért picit másabb volt a helyzet, persze a Lakers is bukta sorozatban van, s mindenki pihen, de ez minket nem boldogíthat!Borzasztó fontos lett volna (lenne) a 2ik hely, s oké Bobcats Pacers stb ellen nem pörögtünk kikaptunk, de 2 meccsre kellett volna kimenni és megvan a 2ik hely ebben biztos vagyok, s tegnap szó szerint le mostak minket, úgyhogy a mi 3asunk több pontot dobott mi az ő hármasuk…
Van 2 meccs, ezt a 2őt már valahogy be kell húzni, s reménykedni a Heat buktában, de jelen pillanatban elkeserítő a helyzet, s tegnap a közelieken PP, Rondo arcán sok minden rajta volt….Eddig én is írogattam, messzemenő következtetést nem szabad levonni az utolsó másfél hónapból, de ha arra nincs motiváltság, hogy 2 rangadóra odategyük magunkat, akkor egy csapásra nem lesz Pálfordulás mert PO-nak hívják….
Márpedig a lepattanó, meg az 50-50es labdák is a Miamihoz estek, kicsivel több akarat, jobb helyezkedés, s nem azt kell nézni, hogy hajtépő hibák, kézből kieső labdák stb….
Szombaton kezdődik a PO fel kell pörögni, s bízok továbbra is a csapatban, ennél csak jobb lehet
LETS GO CELTICS