Megpróbálkozok én is egy tippel, de sokat dönt a sérülés, meg ki hány meccset nyom le stb
Nyugat
Spurs-Grizzlies 4-1

Spurs
Szimpatikus csapat a Memphis TA miatt szurkolok is neki, mindig fáj a szívem mikor rá gondolok elment, + Powe is ott van, de nem látok túl sok esélyt nekik, Magas poszton lehet esélyük, de nem tudom a kis Gasol mennyire érett meg erre a feladatra!Randolphtól extra kell, s Conley-ra is kíváncsi vagyok, mert ez már azért a PO, s vannak jó meccsei, de nagy buktái is, Mayo dettó, rutin, PO tapasztalat. csapat, jó védekezés minden Spurst mondat, ez ellen nehéz küzdeni!
Thunder-Nuggets 4-2

Thunder
Az egyik legjobban várt meccs, védekezésre nem nagyon lehet számítani (bár Perkkel, Ibakaban benne van, s a túloldalt is össze tud állni a defense ha nagyon kell, s fejlődött is ebben a Nuggets)!Nene-vel nem tudom most mi van, mennyire sérült, nagy palánk csata lesz Perkinssel!Westbrook szerintem „megeszi” Lawson, Felton párost, itt is sokat számít hiába 2 nagyon jó kis irányító van Denverben akik közel ugyanannyit játszanak, rutin az hiányzik!Gallinarinak, vagy Chandlernek nehéz dolga lesz Duranttel, de nagyon jó kis párharc!Nagyon nehezen tudok jósolni, talán a Thunder a rutin miatt, + KD35 de itt tényleg akár 7 meccs is lehet, de szerintem 4-2vel behúzza a Thunder!
Lakers-Hornets 4-0

Lakers
Lakers az Lakers, totál mindegy hogy kerülnek be mindig esélyes!
Ha így marad, s nem tud a NO helyezkedni, akkor ez söprés gyanús, Bynum-Gasolra senki nincsen, West sérülése megpecsételte a NO sorsát! Bynum gyakorlatilag dobálgathatja a tégláit, minden oda fog esni a 2 torony kezébe, CP3 egyedül kevés!Kíváncsi vagyok a 3 B-re (Brown-Barnes-Blake), nagyon fogadkoznak, hogy a PO-ra jó lesz a LA pad, ha tényleg odateszik magukat, retteghet mindenki, s ami hiányzik „csak” a játékukból egy masszív jó átlagot hozó pad!
Mavs-Trail Blazers 2-4

Blazers
Meglepetés szagot érzek, ha ez összejönne ez a párosítás, persze a Portland se bánná, mert ők is a small ball játékukkal halálra vannak ítélve a Lakers ellen, s még visszacsúszhat a LA-i gárda 3iknak!Úgy érzem a „szokásos” Dalas buktát várhatjuk!Itt is nagyon kemény jó meccseket várok!Engem jobban is vonz picikét ez a párharc ha összejönne, mert itt lenne védekezés, s igazi gladiátorharc, s nem csak pontzuhatag, s dobálósdi (Thunder-Nuggets)!
Kelet
Bulls-Pacers 4-1

Bulls
Nem érzek meglepetést, szerintem nagy kínok árán fog tudni meccset fogni a Pacers, Granger talán végre vezér lesz, s szépen tudnak búcsúzni!
Magic-Hawks 4-0

Magic
Atlanta nekem nagyon sótlan, talán egyet foghatnak otthon, de benne lesz még talán 1-2 fejben a tavalyi Orlando-i „mészárlás”, s Howard mindig parádézik Horford ellen, s ha megint sülnek a triplák is nincs esélye a Hawks-nak!Ráadásul borzalmas gyengén is tudnak támadni, lassan, körülményesen….Magic egy ideje be van betonozva a 4ik helyre készülhetnek a PO-ra, Nelsonon sok múlik, ha működik jól a Pick&Roll Howarddal tényleg nem látok esélyt!
Heat-Sixers 4-1

Heat
Lendületben a király és udvari bolondokból álló rezidenciája
Lou lesz vagy nem lesz ez itt a kérdés, sok plusszt hoz a padról, s a Sixers pad félelmetes, Collins szépen összerakta őket, de nagy falat a Miami még, de a jövő csapata a Sixersé, meglássuk lehet ez kemény párharc is, de a Miami persze esélyes, s be is fogja húzni!
Celtics-Knicks 4-1

Celtics
Na és akkor mi
Sokat olvasgattam elemzéseket a párharcunkról, s sok igazságot látok benne a NYK-nak nem mi vagyunk az ideális ellenfél, picit gödörben a Boston ez tény, de a PO az PO Melo azonkívül, hogy egy shooter védekezés -2 Billups öreg, ha Rondo feljavul nem tudja már vele tartani a tempót, PP általában kigyilkolja a New Yorkot, s mint már írtam első meccs iszonyat fontos lesz, ez a csapat képes egyik napról a másikra a szebbik arcát mutatni (olykor a csúnyábbikat is sajnos

)
Padja nincs a Knicksnek, s STAT eddig a PO-ban rendre becsokizva játszott, Garnett pedig tudjuk milyen ha megérzi a vérszagot!Lehet persze kemény párharc, s a felhajtás hatalmas lesz, de jobb csapatként a Boston ez azért vitathatatlan, s a PO-ra feljavul mindig a pattanózásunk is, s lesz Shaq is ha minden igaz, bizakodó vagyok, pedig pár napja letargikus volt a helyzet, de a Celtics az Celtics, öregrókák nem fogják engedni, hogy csalódástkeltően kiessenek a NY ellen!
Szombaton kezdődik minden, első meccsek sok párharcot befolyásolhatnak, ha valaki tud esetleg „lopni” 1 meccset, tovább nem merek jósolgatni, mert a mostani fele se jön be

És még változhat is a helyzet Nyugaton a Dallas-La között, s a Memphis-NO között!
Aki elolvasta köszönöm neki, mert szép hosszú lett, s a lőtéri kutyát nem érdekli úgyse
szerk: s olvasom Bynum megsérült a Lakersben, na így kezdtem a hsz elejét.........., így nem biztos a Hornets söprés, de 4-1nél "nehezebb" dolga nem lesz Kobe-éknak!