Kalap1988 írta:Huh, ez komoly meccs volt! Nyert a Grizzlies, kiélezett csatában a Spurs otthonában! Végig jobbak voltak, nagyon ígéretes fiatal társaság és kifejezetten szimpatikus a játékuk, a végén, mikor Allen és Gasol is kihagyott 2-2 döntő fontosságú büntetőt és a Spurs vette át a vezetést, akkor azt hittem, hogy vége, szétestek fejben a srácok, de nem így történt, Battier triplája lélektanilag a meccs legfontosabb kosara volt, megérdemelten nyert a Memphis. Egy meccsből nem vonnék le nagy következtetést, de az biztos, hogy nem lesz pár év múlva egy kutyaütő társaság ez, egy komoly sztárra lenne még talán szükségük. A Spursnek szerintem pedig a jelenlegi felállásban és játékrendszerben vége, a sikerességük kulcsa éveken keresztül, a jó passzjáték és az ellenfélhez való alkalmazkodni tudás képességén túl elsősorban a védekezés volt, ami idénre teljesen szétesett. Ha túl is jutnak a Memphisen, szerintem nem jutnak sokáig és jövőre át kell alakítani a csapatot.
Nagy izgalmamban Richard Jeffersonból lett Richardson

Epic fail!
De valóban ugyanazt írtuk, s mint legtöbbször egyet értek veled, de egy apróságban azért vitatkoznék most, miszeront nem szabad elfelejteni nem játszott Manu, s ami döntő volt, hogy Duncan elfáradt, s akkor indult be Zach!S a Grizzlies valóban az egyik legszimpatikusabb fiatal csapat, de nyáron többeknek lejár a szerződésük, de ha jó PO-t tudnak produkálni akkor van esély, hogy hosszabbítsanak, de pl Gasol sok csapatban elférne!Meglátjuk baromi sok van még hátra, s remélem mára ezzel ki is fújt a meglepetés!Tegnap a Bulls is majdnem eltöketlenkedte, s a végén jött ki, hogy jobb csapat a Chicago, s megremegett a Pacers, ma is benne volt, mert a Grizzlies fontos szitukban hibázott, de még így is meglett nekik
szerk: valaki hosszabbított pár hónapja, azt hiszem Randolph, de lehet Gasol, de az biztos, hogy pl Mayo is lejáró szerződésű
és szépen elhúzták a fiúk a rengeteg fault miatt lett 3 órás meccs, így sikerült lemaradni a Lakers elejéről, de üsse kavics