Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tibor én nagyon remélem, hogy a mi Gardenünkben már nem lesz több meccsMessiFan írta:2-0
Most nem sikerült Melot megállítani viszont Rondot sem (nagyon.. 13/23)
Grat a fiúknak. Ilyesmi meccsre számítottam mert az első félidőig vezettek aztán kicsit rezgett a léc, de a végére győztek.
Még lesz 1 meccs a Gardenben, azt meg kell nyerni onnantól meg valahogyan megszerezni a 4.-ik győzelmet is.
Igazad van, de nem volt időm programmal buherálni, már csak egy meccs van, amit a Sport TV is mutat, de azért köszi a tippet, előbb kellett volna szólni!:P,Messithebest írta: Vannak IP változtató progik, sztem simán meglehet velük oldani, bár én nem értek hozzá...
Vannak IP változtató progik, sztem simán meglehet velük oldani, bár én nem értek hozzá...Bob_Marley írta: Német LP csak német IP-vel működik, túl szép lett volna....
Kalap1988 írta:Tudtam, hogy ha K.G.-nek nincs jó támadó meccse, akkor ő lesz a végén a nap hőse, előbb a kosarával, aztán a zseniális védekezésével. Ettől hihetetlen erős ez a csapat. A kérdéses szituációkból mindig mi jövünk ki jobban, a nagy rutin, a szív és a küzdelem miatt.
Elmegy a stream, s Melo bevág egy tríít, s 2óra múlva kelekKalap1988 írta:Izgulunk azért szépen még a végéigBár úgy érzem, hogy meg lesz. Rondo megint odatette magát és még várok egy Ray rohamot. Rágnám a körmöm, de nincs túl nagy, úgy hogy inkább nem teszem
Kijön a különbség idővel, már kezd is, hiszen előbb 11 pont is volt. Ez olyan, mint a barca dominanciája, van, hogy hősiesen tartják magukat a csapatok ellenünk, de hosszú távon ebből csak egy valaki jöhet ki jobban... Persze azért tegyük hozzá, hogy Stou nincs, vagyis az elején volt, de minek, illetve Billups sem, szóval NY-ban még okozhatnak azért meglepetést. Viszont a játék biztató, egy-két embertől kell több, főleg a padról.Bob_Marley írta:Allent pont akartam írni én is, hogy elkezdődött a PO, repkednek a tíríík!Kalap1988 írta:Közben Pierce is elkezdte a meccset, alakul ez
Meg, ahogy Allent elnézem eddig a Po-ban, az sejlik fel bennem, hogy a vége tudatos lazsálás volt a részéről
Komolyan lehet elfogultság, de védekezésben nagyon jók vagyunk, összeszedettek, jók a kettőzések besegítések, minden dobáson ott vagyunk, támadásban szépen jár a labda, Rondo is ha kell türelmes, jobb lehetőséget keres, s mégis "csak" 6 van közte....Azért ez picit bosszantó!
Allent pont akartam írni én is, hogy elkezdődött a PO, repkednek a tíríík!Kalap1988 írta:Közben Pierce is elkezdte a meccset, alakul ez
Meg, ahogy Allent elnézem eddig a Po-ban, az sejlik fel bennem, hogy a vége tudatos lazsálás volt a részéről
Pad valami borzalmas, végén Davis is összehoz egy faultot, bár szerintem véleményes fújás volt!32,7%kal dobnak mezőnyből, s így is vezetnek....köszönhetően, hogy 32-21 a pattanócsata!Minden mutatóban jobbak vagyunk, s játék képe is azt mutatja, de a rengeteg 2ik esélyből olykor betalálnak!Doc valószínűleg rendbe teszi a fejeket a szünetben, s jobban is fognak koncentrálni a fiúk a pattanókra, s egy szokásos jó 3ik negyedet produkálunk!Kalap1988 írta:PP-től és a kispadtól kell több, mert csapatszinten én úgy érzem, hogy jobbak vagyunk, jár a labda, jól védekezünk, az 50-50-es labdák hozzánk pattannak stb... Nem lesz itt gond szerintem.
Igen, számolnak valami efficiency mutatót, de szerintem még így is él az a 60%, amit írtam. Csak az amerikai stat szemlélet mindent felül akar írniBob_Marley írta:Deja vu, ugyanezt akartam írni 20 mp-s késésselKalap1988 írta:
Nem kötekedésképp, de mi köze a zárásoknak, vagy annak, hogy néha Rondot ki tudják venni a játékból, a védekezéshezHa fórumszlenget akarok írni, akkor ez epic fail... Védekezésről van szó. Ez 60%-ban meg sem jelenik a statisztikában.....
![]()
Amúgy meg valami rohadt bonyolult számítást használnak úgynevezett efficency mutatóban, ami mutatja a védősorrendet, ezt is nézik a szavazásnál!Amiben súlyozva van a pattanó, block, labdalopás, +- mutató, a 100 poziciónként kapott pont stb….Pl ha pattanókat kivennénk Garnett előrébb lenne az efficency mutatóban, de ez csak mint érdekesség!
szerk:Pierce valóban néha nagyképűnek mutatkozik, de mutatja, hogy milyen egység van Bostonban, s nem felejtik a régi társakat, PP üzeneteket küldött Perkinsnek, s TA-nek is az aktuális playoff meccsek előtt, amiben jókívánságát fejezte ki, s viccesen írta mindkettőnek See you in the Finals
Ez meg hatalmas poén
Deja vu, ugyanezt akartam írni 20 mp-s késésselKalap1988 írta:
Nem kötekedésképp, de mi köze a zárásoknak, vagy annak, hogy néha Rondot ki tudják venni a játékból, a védekezéshezHa fórumszlenget akarok írni, akkor ez epic fail... Védekezésről van szó. Ez 60%-ban meg sem jelenik a statisztikában.....
Nem kötekedésképp, de mi köze a zárásoknak, vagy annak, hogy néha Rondot ki tudják venni a játékból, a védekezéshezMessiFan írta:Ezzel teljesen egyetértek, maximum Rondo helye nem stimmel mert elég könnyen ki tudják venni a játékból.Game90 írta:Év Védője:
1. Howard 585 pont
2. Garnett 77 pont
3. Chandler
4. T. Allen
5. Rondo
Howard szerintem jelen pillanatban a legjobb Center az egész USA-ban 25 éves de már 5x volt all star tag és ez a harmadik év védője címe zsinórban.
Garnett zárásai és ő szedi a legtöbb lepattanót (bostonban) szóval nálam is ő a második legjobb védő.
Chandler.. Melyik?:D Tyson vagy Wilson?:D
Ezzel teljesen egyetértek.Game90 írta:Év Védője:
1. Howard 585 pont
2. Garnett 77 pont
3. Chandler
4. T. Allen
5. Rondo