Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem is fogják szerintem, vasárnap nyerni fog a NY, de az első meccs első félidejétől eltekintve jóval összeszedettebbek vagyunk szerintem mint a Knicks, ők az egyénieskedésre operálnak, mi a csapatra!És védekezésben ég és föld a két gárda!Az egyik legjobb támadócsapat Knicks még nem tudott 100 pontot dobni nekünk!Oké az eredmények azt mutatják szoros volt az első kettő, de a játék nem ezt mutatta, tegnap sikerült a holtpont +10en átlépni s leszakítani őket!Tocy írta:IgenZolee23 írta:Kár a Knicksért, de egy emberrel nem lehet meccse nyerni.Pedig többet érdemelnének, azért a Boston nem jobb annyival, hogy kisöpörje őket.
http://www.youtube.com/watch?v=oypKKIvoHYgGame90 írta:Crawford milyen triplát dobott a végén
IgenZolee23 írta:Kár a Knicksért, de egy emberrel nem lehet meccse nyerni.
És ha valaki még kérdezné, hogy miért Rondo a legjobb irányító szerintem, akkor ezért...... Rosenak 3 meccsen van ennyi gólpassza :)Persze más a helyzet, hiszen Rosenak ott vinnie kell a csapatot a hátán, , de azt hiszem, hogy ő itt sem a passzokat osztogatná elsősorban, márpedig az én felfogásomban az irányítónak ez a feladata. Át kellene mennie kettesbeBob_Marley írta:Rondo tripla-dupla 3 negyed alatt!Game90 írta:Most értem haza, mondom nézek egy jó kis Boston - NY meccset...de hát 8 perccel a vége előtt 20-szal megy a Celtics. NY-i sztárok offon vannak, Bostonnál a PP, Allen duónak nagyon megy, 59 pontnál tartanak nagyon jó mezőnyszázalékkal. Rondonak nem megy a dobás, de már kiosztott 17 gólpasszt.
Szerk1.:
Brutális számok:
PP 14/19, 38pont
Allen 11/18, 8/11 3-pontos, 32pont
Rondo tripla-dupla, 15pont/11lepattanó/20gólpassz (20 ass PO franchise rekord)
Mondjuk a pad még mindig kuka.
Orlando továbbra is szenved, félidőben vezet a Hawks.
Szerk2.:
izgalmas volt az utolsó 2 perc, vagy 7x fordult az állásCrawford milyen triplát dobott a végén
Nagyon jól védekeztünk, s Rondo 15 pont 11 pati 20 assist!
KG-vel viszont nem tudom mi van, remélem tartogat Boshra!
Mivel még senki nem fordított 3:0ról, kimerem jelenteni továbbjutottunk, persze még bármi megtörténhet, de darabjaiban a Knicks, nálunk meg PP, s Allen god mode![]()
Allen 8/11 tripla, ezt ecsetelték már a végén a kommenttátorok, hogy olyan üresen volt olykor, hogy cigizni is ráért volna, a túloldalon viszont, Anthonyn nem kis védekezés volt!
STAT+Anthony 22 pont 6/24 mutatóval!
Nagy győzelem, s nagyon büszke is vagyok a srácokra!
Kellett ez a blowout nagyon!
LETS GO CELTICS
szerk: Az Orlando-t meg egyszerűen nem tudom felfogni!Haí ez így megy tovább, STW idény végén repül, s Howard nem fog hosszabbítani szerződést....
Amúgy az Orlando a világon aki az 5ik legtöbb pénzt költi játékos fizetésekre![]()
1.Real Madrid 2; Barcelona 3; NY Yakees 4; Lakers 5; Magic
Múltkor olvastam valahol, s mint érdekesség
Rondo tripla-dupla 3 negyed alatt!Game90 írta:Most értem haza, mondom nézek egy jó kis Boston - NY meccset...de hát 8 perccel a vége előtt 20-szal megy a Celtics. NY-i sztárok offon vannak, Bostonnál a PP, Allen duónak nagyon megy, 59 pontnál tartanak nagyon jó mezőnyszázalékkal. Rondonak nem megy a dobás, de már kiosztott 17 gólpasszt.
Szerk1.:
Brutális számok:
PP 14/19, 38pont
Allen 11/18, 8/11 3-pontos, 32pont
Rondo tripla-dupla, 15pont/11lepattanó/20gólpassz (20 ass PO franchise rekord)
Mondjuk a pad még mindig kuka.
Orlando továbbra is szenved, félidőben vezet a Hawks.
Szerk2.:
izgalmas volt az utolsó 2 perc, vagy 7x fordult az állásCrawford milyen triplát dobott a végén
Igen. Eléggé izgalmas volt a vége, csak a Chicagonak van egy Rose-ja aki a végén nagyon fontos szituációban bedobta, míg a másik oldalon kimaradt.Tocy írta:Sweep!Sweep!Viszont a Chicago is 3-0-val áll, ők is 1re vannak a söpréstől
Így,ígymessideco írta:Tehát vasárnap meccsnézés
Wade nagyszerű volt a meccsen, Hajrá Heat!
Jó tudniBob_Marley írta: Tibor én nagyon remélem, hogy a mi Gardenünkben már nem lesz több meccs2 Madison Square Gardenest most be kellene húzni, de piszok nehéz lesz!