USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.04.26. 10:26:58

Hát tényleg lendületes és fiatal, de nem sok minden indokolja, hogy CB-t elcseréljétek, nálunk Garnett pótlásán a kora miatt jobbat el lehet gondolkozni.

És hogy Griffin-e a legjobb? Hmm, nehéz kérdés. Azért van itt még pár jó: Amar'e, Nowitzki, Love, Gasol, Lee, Duncan (bár utóbbi 3 nem a kedvencem). Talán tényleg Griffin a legjobb, bár sokat számít, hogy abszolút rájátszanak.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.26. 10:22:44

Kalap hsz- nagyon kemény!Főleg szellemi képességei Boshnak rész :lol:
Tökéletesen leírta, egy gyengébb KG is nagyon hasznos, viszont egy kimagasló Bosh sem tud kinőni a többiek közül!A frontos szitukban meg KG-re mindig lehet számítani!

Még két hír a lilák háza tájáról: Kobe Bryant kisebb bokasérülést szenvedett a negyedik meccsen, de nem hagy ki miatta mérkőzést. Vasárnap reggel a csapat new orleans-i szállása közelében őrizetbe vették Derrick Caractert. Az újonc erőcsatár állítólag vitába keveredett valakivel, ami tettlegességig fajult.
Az a valakivel tettlegesség, egy terhes pincérnő volt....NBA Cares

Messithebest Griffin még nagyon messze van a jó PF-től…..Lehet zsákol rohadt nagyokat, de kosárlabda IQ-ban egy lapon sem lehet említeni a korábbi klasszisokkal!Most védekezést figyelembe véve KG a legjobb támadást figyelembe véve, Randolph, Stoudamire!Nagy a hype Griffin körül, de kell még neki bőven idő!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.04.26. 10:28:57-kor.
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.26. 10:20:22

Én sem Bosh-t tartom a legjobb PFnek, ez így van, de Garnettnél jobbnak tartom. Akit egyébként Bosh helyére kéne igazolni, bár ezt elképzelhetetlennek tartom, hogy őt elengedjék, az Blake Griffin. Ő a legjobb PF szerintem az NBAben. Amiket leművel.....
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.04.26. 10:15:14

Garnett tényleg a legélesebb szitukban a legjobb, Bosh pont fordítva (szinte).

Egyébként nyugaton én a Thundert várom a döntőbe, mert a Lakersnek eddig csak a padja volt gyenge, most már a kezdőből is vannak akik betliznek, plusz fiatalabb, sikeréhesebb csapat az OKC, szerintem ha nüanszok is döntenek majd kettejük közt, de a pihentebb Oklahoma továbbmegy a döntőig. Centerbe támadásba nagyon kéne egy jó Shag, mert az a poszt amin egyértelműen megfoghatjuk a Heatet. Meg mondjuk egy jó Rondo is elengedhetetlen.
Tocy
Director del Fútbol

2011.04.26. 09:54:48

Egyetértek Kalappal, Bosh enyhén szólva nem egy észkombájn. Garnettel egy lapon nem említhető...
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.04.26. 09:51:03

Messithebest írta:
Bob_Marley írta: Bosh nem jobb mint KG ez biztos a többit meglátjuk!
Szerintem meg jobb. Dehát kinek mi...
Azért, ha az ember objektívan figyeli, akkor Bosh csak a korában jobb, semmi másban. Nagyon tehetséges és jó fizikumú ember, de pont az hiányzik belőle, ami KG-ét a legnagyobbak közé emelte: "Szent örültség", óriási szív és kiemelkedő kosárlabda intelligencia. Összességében elképzelhető, hogy jobb pontátlagot fog átlagolni a párharcban, mint KG ( bár nem hiszem, a szuper védekezés és Bosh gyenge szellemi képességei miatt...), de ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy Garnett sokkal hasznosabb lesz és amikor nagyon kell rá mindég számíthatunk. Ez CB-ről nem feltétlen lehet elmondani, sőt....
Tocy
Director del Fútbol

2011.04.26. 09:41:37

Bob_Marley írta:Ugyanarról beszélünk, de azért érződik kinek hova húz a szíve :lol:
Bosh nem jobb mint KG ez biztos a többit meglátjuk!
Bulls-tól még nem ájulnék el, nem valami meggyőzőek, s Rose is megsérült legutóbb, Boozer meg hozza a PO betli formáját, szimpatikus csapat, de a Miami-Celtics párharc győztese szerintem a Chicagot is kiejti!Shaq meg lesz nálunk, majd meglássátok :wink: :lol:
Wade meg tényleg bombaformába, de mi általában megfogjuk, s belekényszerítjük nehéz dobásokba, s labdaeladásokba!Biztos lesz nagy meccse neki is meg Jamesnek is, de akkor vagytok előrébb ha egymás „kezét” fogva kosaraznak!
Én kissé előregondolkozva azt mondom, hogy a Boston-Miami egy előrehozott döntő lesz. A győztest nem hinném, hogy megfogja a Bulls, ott csak Rosetól függnek, az meg egy PO-ban kevés. És a Lakers elfárad, botladozik, Bryantnek nem marad egy ép testrésze...nyugatról nincs olyan, aki megfoghatná a Celticset vagy minket.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.26. 09:39:03

Bob_Marley írta: Bosh nem jobb mint KG ez biztos a többit meglátjuk!
Szerintem meg jobb. Dehát kinek mi...
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.26. 09:26:16

Ugyanarról beszélünk, de azért érződik kinek hova húz a szíve :lol:
Bosh nem jobb mint KG ez biztos a többit meglátjuk!
Bulls-tól még nem ájulnék el, nem valami meggyőzőek, s Rose is megsérült legutóbb, Boozer meg hozza a PO betli formáját, szimpatikus csapat, de a Miami-Celtics párharc győztese szerintem a Chicagot is kiejti!Shaq meg lesz nálunk, majd meglássátok :wink: :lol:
Wade meg tényleg bombaformába, de mi általában megfogjuk, s belekényszerítjük nehéz dobásokba, s labdaeladásokba!Biztos lesz nagy meccse neki is meg Jamesnek is, de akkor vagytok előrébb ha egymás „kezét” fogva kosaraznak!
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.26. 09:09:13

Bob_Marley írta:

Miami ellen várható párharcról meg természetesen én is remélem kiejtjük a Heat-et, de az egy speciális párharc lesz!Biztos, hogy „nekünk” esnek már az első meccsen, s menni fog a pumpálás, a demoralizáló zsákolások!
Mint ezerszer leírtuk Rondo lesz a kulcs, ha megfogja Rondo-t védekezésben a Miami akadozni fog a támadás, labdaeladások lesznek, könnyű kosarak a túloldalon!Nem lesz egyszerű párharc, de ami még fontos lehet Doc jobb edző, s stratéga mint Spoelstra!Hatalmas lesz a hype, s ezt megfelelően le kell kezelje az edző is, s a rotációjában vannak furcsaságok, ami szerintem nem fér bele!Nálam egyértelműen Super Marionak kellene kezdőnek lennie!Tegyük fel Wade fogja Rondot, gyorsaságban felveszi a versenyt, erősebb magasabb, atletikus, viszont akkor ki marad Ray-Rayre????Bibby nem fog tudni átmenni a blokkokon, Chalmerst érzem képesnek arra, hogy maradjon Rondon, s Wade fogja Allent!Vagy lehet Mike Miller előkerül!James-PP párharc tavaly is arról szólt, hogy Pierce hősiesen védekezett a „királyon”, de támadásban már nem volt ereje, bízom benne idén elől is tud konzekvensen 15-20 pontot hozni, ahogy szokta általában!KG-Bosh párharcban ha azt hozza Garnett amit legutóbb akkor nem kell aggódnunk nekünk zöldeknek!
JO-Anthony vagy Ilga párharcban meg JO nagyon jól védekezik, s ha sikerül hoznia az eddigi jó mezőnyszázalékait, akkor sokat jelenthet!Ami viszont részünkről aggasztó az a cserepad!Bár BigBay legutóbb szépen bedobálgatta a tempóit, s Green is agresszívan támadta a gyűrűt, de West sokszor eltotojázza, nem mer vállalkozni, s összességében a padunk gyengébb a vártnál!Viszont mint írtam Doc jobb edzőnek tartom, s biztos vagyok benne, hogy megfelelő kezdő ötösöket fog összehozni adott szituációban, míg Spoelstra kapkodhat!
De még azért messze van az biztos, a látvány a lendület az atletikusság fog találkozni az ésszel, kőkemény védekezéssel, dörzsöltséggel, semleges NBA fanoknak csemege, nekünk szurkolóknak körömrágós párharc :lol:
Sok okosságot leírtál, én sem értem, h minek erőltetjük Bibby-t, inkább Chalmers kéne oda. Wade ellen kemény diótok lesz, elég durva védekezés ügyileg, olyan blokkjai vannak hogy az valami elképesztő. LBJ szerintem képes lehet legyűrni PP-t, KG-Bosh pedig szerintem Bosh képes lehet megfogni KG-t, ha jó formában van. Ilga-JO pedig, szerintem úgy van ahogy leírtad, de esetleg ott bukhattok, hogy nincs Shaq. Nagyon várom már a párharcot, és nagyon remélem hogy kiejtjük Bostonékat, aztán szerintem a Bulls ellen, hogyha azt a Rose-t kapjuk, amit eddig, azt a Boozert, amit eddig, akkor szerintem szoros csatában de veszíteni fogunk. Mindenesetre nagyon bízom a Heatben, ha esetleg bejutnánk a döntőbe, ott talán a Lakers tud megfogni minket, vagy esetleg az OKC, mást nem tudok elképzelni. Szóval ha döntőbe bejutunk, elég sanszosak leszünk a győzelemre!
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.26. 08:50:55

Hát nagyon nagy furcsaságok vannak!Végre fogott egy meccset a Nuggets (ezzel az is eldőlt mi abszolváltuk a legkorábban a párharcot)!Spurs mély gödörben, s igazat kell adjak Kalap egy korábbi hsz-re, miszerint lemenőben van a SA, ezt akkor ellenkezőleg láttam, s hiába a 2ik legjobb mérleg a fiatal, ambiciózus Memphis megtréfálja az öregrókákat!Parker-Conley csatát a fiatal grizzli nyeri,s ez döntő!Ezen megy el eddig a párharcuk!Most is Parker 23 pont, de csak 1 assist, s 7 eladott labda, Conley kiegyensúlyozottan hozza a 15-20 pontját és 5-10 assistját!Tegnap is 15 pont 7 ass, s csak 1 eladott labda!

Sajnos a Portland kikapott Dallasban, pedig a múltkori nagy fordítás után, lelkileg előnyben lehettek, de Roy csak 5 pont, s 4 fault!
Miami ellen várható párharcról meg természetesen én is remélem kiejtjük a Heat-et, de az egy speciális párharc lesz!Biztos, hogy „nekünk” esnek már az első meccsen, s menni fog a pumpálás, a demoralizáló zsákolások!
Mint ezerszer leírtuk Rondo lesz a kulcs, ha megfogja Rondo-t védekezésben a Miami akadozni fog a támadás, labdaeladások lesznek, könnyű kosarak a túloldalon!Nem lesz egyszerű párharc, de ami még fontos lehet Doc jobb edző, s stratéga mint Spoelstra!Hatalmas lesz a hype, s ezt megfelelően le kell kezelje az edző is, s a rotációjában vannak furcsaságok, ami szerintem nem fér bele!Nálam egyértelműen Super Marionak kellene kezdőnek lennie!Tegyük fel Wade fogja Rondot, gyorsaságban felveszi a versenyt, erősebb magasabb, atletikus, viszont akkor ki marad Ray-Rayre????Bibby nem fog tudni átmenni a blokkokon, Chalmerst érzem képesnek arra, hogy maradjon Rondon, s Wade fogja Allent!Vagy lehet Mike Miller előkerül!James-PP párharc tavaly is arról szólt, hogy Pierce hősiesen védekezett a „királyon”, de támadásban már nem volt ereje, bízom benne idén elől is tud konzekvensen 15-20 pontot hozni, ahogy szokta általában!KG-Bosh párharcban ha azt hozza Garnett amit legutóbb akkor nem kell aggódnunk nekünk zöldeknek!
JO-Anthony vagy Ilga párharcban meg JO nagyon jól védekezik, s ha sikerül hoznia az eddigi jó mezőnyszázalékait, akkor sokat jelenthet!Ami viszont részünkről aggasztó az a cserepad!Bár BigBay legutóbb szépen bedobálgatta a tempóit, s Green is agresszívan támadta a gyűrűt, de West sokszor eltotojázza, nem mer vállalkozni, s összességében a padunk gyengébb a vártnál!Viszont mint írtam Doc jobb edzőnek tartom, s biztos vagyok benne, hogy megfelelő kezdő ötösöket fog összehozni adott szituációban, míg Spoelstra kapkodhat!
De még azért messze van az biztos, a látvány a lendület az atletikusság fog találkozni az ésszel, kőkemény védekezéssel, dörzsöltséggel, semleges NBA fanoknak csemege, nekünk szurkolóknak körömrágós párharc :lol:

Lakers legutóbbi meccsét láttam, Bryant a végén megsérült, s tényleg igazi sportember, úgy kellett lerángatni a pályáról, mert igaz, hogy nem tudott lábon megállni, de nem volt hajlandó lejönni!Paul valóban fantasztikus volt, s amit már írtam, óriási kérdőjel bennem, hogy engedhet a Lakers 12 támadópattanót…..Gasol teljesen enervált a párharcban, volt egyy elfogadható 3ik meccse, de most is kritikus szituban elment a két keze között a labda, Kobe majdnem meg is ölte miatta, majd fontos büntető is kihagyott…..Sokat számít, hogy döcögősebb a LA, s Bryantnek már fáj mindene, ujja, térde bokája, s ezek a plusz 1-2 meccsek, tuti nem voltak bekalkulálva, s vasember a 24es, de határon van a sérülésekkel!
Első félidőben nem is dobott pontot legutóbb, ami 2004ben fordult elő utoljára a PO-ban…
Érdekes egy párharc, főleg, úgy hogy Artest az aki folyamatosan hoz egy magas szintet!
Főhet Phil Jackson feje, mert a riválisok is vérszemet kaphatnak, látván a Lakers gyengeségét!
Nyugaton az OKC lehet a nagy nyertese a botladozásoknak, fiatal kis suhancok, akik egyre érettebben játszanak!Igaz nyert tegnap a Denver, de ezt a Thunder-rel mindenki megfog szenvedni!És ha marad minden akkor a Memphis ellen ők nem fognak botlani, s konferencia döntő….Ott meg sokat jelenthet, hogy a Lakers döcög, s a Dallas meg kőkemény csatában van, s egymás elleni párharcuk se lesz sétagalopp!Na de sok a ha a lényeg, hogy kőkemény meccsek vannak még hátra!
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.26. 06:57:29

MessiFan írta:Kép

Heat kemény dió lesz, de szerintem meg lesz mivel a szezonban 3-1 az arány a Bostonnak. Utána jön a Bulls ami ha nincs egy jó Rose és egy jól védekező Boozer akkor meglehet.
Csak szerinted :lol: Szerintem megfogjuk verni a Bostont, nehéz lesz, de meglesz. De először mi meg még jussunk be a Philly ellen :lol: Holnap lesz a Game 5, szerintem ezt már hozzuk. LETS GO HEAT!

szerk.: :o :shock: :shock: :shock: :shock: Memphis már 3-1re vezet a Spurs ellen :shock: :shock: Ha innen elvesztik akkor.... Remélem továbbmennek!
Kép
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.04.26. 04:14:47

Áhhhhh, vicc az egész. Megérdemelt vereség. Most még a bírókra se lehet fogni (sajnos...). Több emberelőnyünk volt, mint a Tampának, de hát PP-be ugye borzasztóan gyengék vagyunk, pontosabban mi vagyunk a leggyengébbek ebben az egész ligában.
Conner büntetője, Tampa 3. gólja = VICC

Bármennyire is kapar ez a csapat, meg tökre lehet szeretni őket, de a 2 klasszis nélkül úgy se lesz kupa, nem lehet mindig abba bízni, hogy a védelem és MAF majd hozza a meccseket(lásd utóbbi 2 meccs).

Szerdán lesz Pittsburgh-ben a mindent eldöntő 7. meccs, sajnos nem fogom tudni élőbe nézni, így csak álmomba szoríthatok a fiúknak.

Let's Go Pens!!!
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.25. 17:58:21

Kép

Heat kemény dió lesz, de szerintem meg lesz mivel a szezonban 3-1 az arány a Bostonnak. Utána jön a Bulls ami ha nincs egy jó Rose és egy jól védekező Boozer akkor meglehet.
kanty
Llegenda del Barça

2011.04.25. 17:04:05

Hornets-Lakers 2-2

Gyengén játszott a Lakers, pontatlanok voltak nagyon fiúk, megérdemelten nyert a Hornets. Paul ismét sziporkázott.
A következő kettőt hozni kell!
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
neobarca
Director del Fútbol

2011.04.25. 12:34:45

Sajnálom a söprést! Grat a Bostonnak. DE ennek az NYK-nak még nincs itt az ideje. Kb. 2év és egy új edző kell még a bajnokesélyességhez. Gratulálok a Bostonnak!
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2011.04.25. 12:23:31

Nyilván Wade kell Rondora, most is atom nagyot védekezett. Az, hogy miért játszik Bibby, számomra is rejtély...ahhoz, hogy bajnokesélyesek legyünk komolyan, először is ez épkézláb edző kéne. Sztem max 4-2-vel továbbmentek, aztán hasonló fölénnyel a Bulls ellen is, és most úgy érzem, Nyugaton nincs igazán nagy csapat, se Lakers, se Spurs nem elég masszív.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.25. 11:59:34

Tocy írta:Sajnos beigazolódott, amit már régóta hangoztattam...hogy a PO-ban nincs igazi ellenfele a Bostonnak. Sajnos a Heaten is könnyedén átlépnek, ha hozzák ezt a formát...és miért ne hoznák? Utána meg a Bulls úgyszintén pite, még nálunk is gyengébbek, csak Rose van, őt pedig azért le lehet védekezni. És ha neki nem megy, még egy Pacers is nyerni tud, hát akkor a Boston. Keleten 3 sima párharc, és lehet hogy a 4. is az lesz, csak éppen fordítva :shock: Atlanta?! Ha kiesik a Magic, Howard tuti, hogy jövőre vmi komolyabb csapatba igazol :) Ez lehetne akár a Chicago is szerintem.

Nyugaton meg páff...Minden nyitott, na jó, a Thunder sima. De Lakers-Spurs-Dallas? Mi történik?
Hát én azért semmilyen következtetést nem vonnék le még!Mint a párharc előtt is írtam nekünk fekszik a NY, ezért is merészkedtem már a párharc előtt arra, hogy söprést várok!
Érdekes párharc lesz a Heat-Boston, ugyanazt érzem mint tavaly,n ha továbbmegyünk, akkor a keleti döntő is meglesz!Amin csodálkozok, a kezdőtök Bibby-Wade-James-Bosg-Ilga......És akárhányszor csere van, s feláll a Chalmers-Wade-James-Bosh-J.Anthony ötös, nagyságrendekkel jobb a védekezés, s Mario a triplákat is bevágja amire Bibby nem képes mostanában......Spoelstra meg erőlteti Bibbyt, igaz kicsit Villa effektus is lehet benne, hogy játszatja jó sokat, hátha belelendül!
Nálunk meg Rondo az aki megállíthatatlan!És esnek a tempói is, gondolom megpróbálkoztok majd Wade-el védekezésben rajta, mert ha Bibbyt nyomja folyamatosan Spoelstra és még Rondora is őt rakja, elég nagy mismatch van!Meglássuk!

A többi párharc, tele meglepetéssel, s a Magic teljes katasztrófa, én akár konferencia döntőt is eltudtam volna tőlük képzelni, s még össze is jöhet, de amíg eszetlenül meg a kinti dobálózás addig ez esélytelen!2/23 volt tegnap is a 3as kísérletük....Lakers dettó, óriási fölényben a palánk alatt és 39-32re elbukják a pattanócsatát...
Ma meg élet-halál meccs a Spursnek, ha ma is kikapnak, hát nem tudom, mert még a Magickben akármennyire is mélyen vannak látok szikrát, hogy fordítsanak, de a Spurs 3-1ről nem fog tudni visszajönni szerintem!
Tavaly tele voltunk 4-0kal, sima továbbjutásokkal, 10-20 körüli győztes meccsekkel a PO-ban, most minden mérkőzés pár pontos adok-kapok, úgyhogy eddig nem rossz a rájátszás :lol:
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.04.25. 10:44:27

Sajnos beigazolódott, amit már régóta hangoztattam...hogy a PO-ban nincs igazi ellenfele a Bostonnak. Sajnos a Heaten is könnyedén átlépnek, ha hozzák ezt a formát...és miért ne hoznák? Utána meg a Bulls úgyszintén pite, még nálunk is gyengébbek, csak Rose van, őt pedig azért le lehet védekezni. És ha neki nem megy, még egy Pacers is nyerni tud, hát akkor a Boston. Keleten 3 sima párharc, és lehet hogy a 4. is az lesz, csak éppen fordítva :shock: Atlanta?! Ha kiesik a Magic, Howard tuti, hogy jövőre vmi komolyabb csapatba igazol :) Ez lehetne akár a Chicago is szerintem.

Nyugaton meg páff...Minden nyitott, na jó, a Thunder sima. De Lakers-Spurs-Dallas? Mi történik?
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.25. 10:29:45

Nem semmi, hogy mennyire felszívta magát a végére Garnett és elkezdett dobálni. 26-ig meg sem állt :D
Tetszett, hogy Rondo bekapcsolta a God módot és hogy a pad végre rendesen dobálgatott.
Jöhet a Heat!
GO CELTICS!
PCsabi
aka Game90

2011.04.25. 09:34:52

Azért már most vannak érdekes párharcok:
1. Memphis 3ból 2t nyert a SAS ellen.
2. LAL - NO 2-2, Dallas - Portland 2-2.
3. Max. az egyikőjükről tudtam elképzelni, de már a Pacers és a 76ers is nyert meccset.
4. Nagyon sima Boston továbbjutás, ebben a szezonban a NY ellen: 8 meccs, 8 győzelem.
5. Orlando gyenge teljesítménye annak ellenére, hogy Howard kb. 35/18at átlagol, mondjuk van meccsenként kb. 6-7 eladott labdája.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.25. 09:33:06

Eazzy írta:
Messithebest írta:Nagy szerencsétek volt, hogy a végén bementek a 3asok, mert különben behúzzuk a meccset...
Nem csak ennyi múlik. Szerencsének meg szintén nem nevezném. Akkor mondhatnánk pár szerencsét az első 3 meccsről is, amikor mi húzhattuk volna be. Nem értem mi értelme szerencséről beszélni. Bedobtuk? Be.
Persze igazad van, rosszul fogalmaztam, nem is szerencsének nevezném, hanem inkább jó időzítésnek, mert előtte nem nagyon dobáltatok onnan, de amikor kellett, akkor bement sajnos. Na nem baj 5ik meccsen kivégzünk titeket :D Hajrá Miami!
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.04.25. 09:26:05

Messithebest írta:Nagy szerencsétek volt, hogy a végén bementek a 3asok, mert különben behúzzuk a meccset...
Nem csak ennyi múlik. Szerencsének meg szintén nem nevezném. Akkor mondhatnánk pár szerencsét az első 3 meccsről is, amikor mi húzhattuk volna be. Nem értem mi értelme szerencséről beszélni. Bedobtuk? Be.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.25. 09:22:18

Eazzy írta:Yess!
Megvan az első PO W! Így kell ezt. Lou nagyn jó volt a végén! Sixers baby!
Nagyon izgi volt a vége.
Mondjuk ha a szokásos meccsenkénti egy nagy rohanását a Heatnek vissza tudnánk fogni, még simább is lehetne. Még egy meccset de jó lenne behúzni, de hát nem hinném, hogy menni fog, persze azért bízom a srácokban.

Akik amúgy tényleg srácok csak, életkorokat mutatnék, hogy milyen fiatalok:

Evan Turner: 22
Thaddeus Young: 22
Lou Williams: 24
Jrue Holiday: 20
Spencer Hawes: 23
Mareesse Speigths: 23
Jody Meeks: 23

Az idősebbek közül:
Elton Brand: 32
Andre Igoudala: 27

Nagyon jó csapat lesz itt, majd figyeljétek meg!
Nagy szerencsétek volt, hogy a végén bementek a 3asok, mert különben behúzzuk a meccset...
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.04.25. 09:16:52

Yess!
Megvan az első PO W! Így kell ezt. Lou nagyn jó volt a végén! Sixers baby!
Nagyon izgi volt a vége.
Mondjuk ha a szokásos meccsenkénti egy nagy rohanását a Heatnek vissza tudnánk fogni, még simább is lehetne. Még egy meccset de jó lenne behúzni, de hát nem hinném, hogy menni fog, persze azért bízom a srácokban.

Akik amúgy tényleg srácok csak, életkorokat mutatnék, hogy milyen fiatalok:

Evan Turner: 22
Thaddeus Young: 22
Lou Williams: 24
Jrue Holiday: 20
Spencer Hawes: 23
Mareesse Speigths: 23
Jody Meeks: 23

Az idősebbek közül:
Elton Brand: 32
Andre Igoudala: 27

Nagyon jó csapat lesz itt, majd figyeljétek meg!
Válasz küldése