Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért, ha az ember objektívan figyeli, akkor Bosh csak a korában jobb, semmi másban. Nagyon tehetséges és jó fizikumú ember, de pont az hiányzik belőle, ami KG-ét a legnagyobbak közé emelte: "Szent örültség", óriási szív és kiemelkedő kosárlabda intelligencia. Összességében elképzelhető, hogy jobb pontátlagot fog átlagolni a párharcban, mint KG ( bár nem hiszem, a szuper védekezés és Bosh gyenge szellemi képességei miatt...), de ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy Garnett sokkal hasznosabb lesz és amikor nagyon kell rá mindég számíthatunk. Ez CB-ről nem feltétlen lehet elmondani, sőt....Messithebest írta:Szerintem meg jobb. Dehát kinek mi...Bob_Marley írta: Bosh nem jobb mint KG ez biztos a többit meglátjuk!
Én kissé előregondolkozva azt mondom, hogy a Boston-Miami egy előrehozott döntő lesz. A győztest nem hinném, hogy megfogja a Bulls, ott csak Rosetól függnek, az meg egy PO-ban kevés. És a Lakers elfárad, botladozik, Bryantnek nem marad egy ép testrésze...nyugatról nincs olyan, aki megfoghatná a Celticset vagy minket.Bob_Marley írta:Ugyanarról beszélünk, de azért érződik kinek hova húz a szíve![]()
Bosh nem jobb mint KG ez biztos a többit meglátjuk!
Bulls-tól még nem ájulnék el, nem valami meggyőzőek, s Rose is megsérült legutóbb, Boozer meg hozza a PO betli formáját, szimpatikus csapat, de a Miami-Celtics párharc győztese szerintem a Chicagot is kiejti!Shaq meg lesz nálunk, majd meglássátok![]()
Wade meg tényleg bombaformába, de mi általában megfogjuk, s belekényszerítjük nehéz dobásokba, s labdaeladásokba!Biztos lesz nagy meccse neki is meg Jamesnek is, de akkor vagytok előrébb ha egymás „kezét” fogva kosaraznak!
Szerintem meg jobb. Dehát kinek mi...Bob_Marley írta: Bosh nem jobb mint KG ez biztos a többit meglátjuk!
Sok okosságot leírtál, én sem értem, h minek erőltetjük Bibby-t, inkább Chalmers kéne oda. Wade ellen kemény diótok lesz, elég durva védekezés ügyileg, olyan blokkjai vannak hogy az valami elképesztő. LBJ szerintem képes lehet legyűrni PP-t, KG-Bosh pedig szerintem Bosh képes lehet megfogni KG-t, ha jó formában van. Ilga-JO pedig, szerintem úgy van ahogy leírtad, de esetleg ott bukhattok, hogy nincs Shaq. Nagyon várom már a párharcot, és nagyon remélem hogy kiejtjük Bostonékat, aztán szerintem a Bulls ellen, hogyha azt a Rose-t kapjuk, amit eddig, azt a Boozert, amit eddig, akkor szerintem szoros csatában de veszíteni fogunk. Mindenesetre nagyon bízom a Heatben, ha esetleg bejutnánk a döntőbe, ott talán a Lakers tud megfogni minket, vagy esetleg az OKC, mást nem tudok elképzelni. Szóval ha döntőbe bejutunk, elég sanszosak leszünk a győzelemre!Bob_Marley írta:
Miami ellen várható párharcról meg természetesen én is remélem kiejtjük a Heat-et, de az egy speciális párharc lesz!Biztos, hogy „nekünk” esnek már az első meccsen, s menni fog a pumpálás, a demoralizáló zsákolások!
Mint ezerszer leírtuk Rondo lesz a kulcs, ha megfogja Rondo-t védekezésben a Miami akadozni fog a támadás, labdaeladások lesznek, könnyű kosarak a túloldalon!Nem lesz egyszerű párharc, de ami még fontos lehet Doc jobb edző, s stratéga mint Spoelstra!Hatalmas lesz a hype, s ezt megfelelően le kell kezelje az edző is, s a rotációjában vannak furcsaságok, ami szerintem nem fér bele!Nálam egyértelműen Super Marionak kellene kezdőnek lennie!Tegyük fel Wade fogja Rondot, gyorsaságban felveszi a versenyt, erősebb magasabb, atletikus, viszont akkor ki marad Ray-Rayre????Bibby nem fog tudni átmenni a blokkokon, Chalmerst érzem képesnek arra, hogy maradjon Rondon, s Wade fogja Allent!Vagy lehet Mike Miller előkerül!James-PP párharc tavaly is arról szólt, hogy Pierce hősiesen védekezett a „királyon”, de támadásban már nem volt ereje, bízom benne idén elől is tud konzekvensen 15-20 pontot hozni, ahogy szokta általában!KG-Bosh párharcban ha azt hozza Garnett amit legutóbb akkor nem kell aggódnunk nekünk zöldeknek!
JO-Anthony vagy Ilga párharcban meg JO nagyon jól védekezik, s ha sikerül hoznia az eddigi jó mezőnyszázalékait, akkor sokat jelenthet!Ami viszont részünkről aggasztó az a cserepad!Bár BigBay legutóbb szépen bedobálgatta a tempóit, s Green is agresszívan támadta a gyűrűt, de West sokszor eltotojázza, nem mer vállalkozni, s összességében a padunk gyengébb a vártnál!Viszont mint írtam Doc jobb edzőnek tartom, s biztos vagyok benne, hogy megfelelő kezdő ötösöket fog összehozni adott szituációban, míg Spoelstra kapkodhat!
De még azért messze van az biztos, a látvány a lendület az atletikusság fog találkozni az ésszel, kőkemény védekezéssel, dörzsöltséggel, semleges NBA fanoknak csemege, nekünk szurkolóknak körömrágós párharc![]()
Csak szerintedMessiFan írta:
Heat kemény dió lesz, de szerintem meg lesz mivel a szezonban 3-1 az arány a Bostonnak. Utána jön a Bulls ami ha nincs egy jó Rose és egy jól védekező Boozer akkor meglehet.
Hát én azért semmilyen következtetést nem vonnék le még!Mint a párharc előtt is írtam nekünk fekszik a NY, ezért is merészkedtem már a párharc előtt arra, hogy söprést várok!Tocy írta:Sajnos beigazolódott, amit már régóta hangoztattam...hogy a PO-ban nincs igazi ellenfele a Bostonnak. Sajnos a Heaten is könnyedén átlépnek, ha hozzák ezt a formát...és miért ne hoznák? Utána meg a Bulls úgyszintén pite, még nálunk is gyengébbek, csak Rose van, őt pedig azért le lehet védekezni. És ha neki nem megy, még egy Pacers is nyerni tud, hát akkor a Boston. Keleten 3 sima párharc, és lehet hogy a 4. is az lesz, csak éppen fordítvaAtlanta?! Ha kiesik a Magic, Howard tuti, hogy jövőre vmi komolyabb csapatba igazol
Ez lehetne akár a Chicago is szerintem.
Nyugaton meg páff...Minden nyitott, na jó, a Thunder sima. De Lakers-Spurs-Dallas? Mi történik?
Persze igazad van, rosszul fogalmaztam, nem is szerencsének nevezném, hanem inkább jó időzítésnek, mert előtte nem nagyon dobáltatok onnan, de amikor kellett, akkor bement sajnos. Na nem baj 5ik meccsen kivégzünk titeketEazzy írta:Nem csak ennyi múlik. Szerencsének meg szintén nem nevezném. Akkor mondhatnánk pár szerencsét az első 3 meccsről is, amikor mi húzhattuk volna be. Nem értem mi értelme szerencséről beszélni. Bedobtuk? Be.Messithebest írta:Nagy szerencsétek volt, hogy a végén bementek a 3asok, mert különben behúzzuk a meccset...
Nem csak ennyi múlik. Szerencsének meg szintén nem nevezném. Akkor mondhatnánk pár szerencsét az első 3 meccsről is, amikor mi húzhattuk volna be. Nem értem mi értelme szerencséről beszélni. Bedobtuk? Be.Messithebest írta:Nagy szerencsétek volt, hogy a végén bementek a 3asok, mert különben behúzzuk a meccset...
Nagy szerencsétek volt, hogy a végén bementek a 3asok, mert különben behúzzuk a meccset...Eazzy írta:Yess!
Megvan az első PO W! Így kell ezt. Lou nagyn jó volt a végén! Sixers baby!
Nagyon izgi volt a vége.
Mondjuk ha a szokásos meccsenkénti egy nagy rohanását a Heatnek vissza tudnánk fogni, még simább is lehetne. Még egy meccset de jó lenne behúzni, de hát nem hinném, hogy menni fog, persze azért bízom a srácokban.
Akik amúgy tényleg srácok csak, életkorokat mutatnék, hogy milyen fiatalok:
Evan Turner: 22
Thaddeus Young: 22
Lou Williams: 24
Jrue Holiday: 20
Spencer Hawes: 23
Mareesse Speigths: 23
Jody Meeks: 23
Az idősebbek közül:
Elton Brand: 32
Andre Igoudala: 27
Nagyon jó csapat lesz itt, majd figyeljétek meg!