Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerinted miért lenne vicc Griffin, most hogy így kiragadjak 1 mondatot a közepéből? Miért az? Azért mert zsákol? Én egy szóval sem mondtam, hogy Bosh egy vezér, meg hogy Bosh egy nagy motivátor, de én a játéktudása alapján jobbnak véltem. De látom már kár is volt leírni, mert a Celtics-fanok fele jön hurrogni.....(most itt nem rólad van szó, te tudom h nem vagy C's-fan)Eazzy írta:Hali!Messithebest írta:Szerintem meg jobb. Dehát kinek mi...Bob_Marley írta: Bosh nem jobb mint KG ez biztos a többit meglátjuk!
Ne haragudj már meg, nem támadásból vagy személyeskedésből írom ezt, de te nagyon nagy idiótaságokat írkálsz.
Kicsit gondold át amiket leírsz mielőtt leírod őket. Biztos vagyok benne, hogy nem rég óta követheted ezt a sportágat.
Leírod, hogy szerinted Bosh a jobb. De semmi alátámasztás. Most akkor én meg azt mondom, hogy a dalai Láma a legjobb 4-es poszton. Írd le, hogy miért is jobb?
Egyébként mondanom sem kell, hogy Garnett messze az egyik legnagyobb kedvencem, és nem a Kelták miatt, őket ki nem állhatom. De Garnetthez Bosht még csak hasonlítani sem lehet. Az meg hogy Griffint hozod fel, hát egyenesen vicc. Azért mert zsákolgat jobbra balra, még semmit nem csinált. Nagyon tehetséges, nagyon ügyes, de messze még. Ráadásul a sok ugrálástól majd a kis térde jól megfájdul, na de ez már mellékes.
Ahogy a többiek is leírták, Bosh nem egy vezér, láthattuk a Raptorsnál is kevés volt, azért jött el, nem tudta vinni a hátán a csapatot (oké csapat se volt a top azért, ezt aláírom). Az se véletlen, hogy clutch szituban soha nem ő villan. Garnett ehhez képest torony magasan jobb. Azt is figyelni kell, hogy hogyan motiválja mondjuk a többieket. Bosh mikor fog olyan agresszívan ráordítani valakire?
Mindezt úgy mondom, hogy persze ő is kiváló, posztja egyik legjobbja. Csak ha már olyat írsz, hogy jobb mint Garnett, akkor adj neki talajt. Így mindenki csak kinevet.
Remélem nem bántottalak meg, nem volt célom.
Hali!Messithebest írta:Szerintem meg jobb. Dehát kinek mi...Bob_Marley írta: Bosh nem jobb mint KG ez biztos a többit meglátjuk!
http://www.nba.com/video/channels/playo ... _play9.nbaDotn93 írta:A Gasolos videót belinkelnéd?
Konkrétan nem, csak a statisztikák is mutatják, hogy mi a dörgés!Oké, hogy 2 csereemberről beszélünk, de ha oldalt kiválasztod a Heatet, akkor látható, hogy akik helyettük a kezdők pont az utolsó 2 emberDotn93 írta:Hmm...értem, ezek segítenek akár egy kezdő összeállításában is, nem? Pl a PG és a C poszt a kérdés a Heatnél, most ezzel egyértelműnek tűnik, hogy Chalmers és Anthony a legalkalmasabb a kezdő posztra.
Hmm...értem, ezek segítenek akár egy kezdő összeállításában is, nem? Pl a PG és a C poszt a kérdés a Heatnél, most ezzel egyértelműnek tűnik, hogy Chalmers és Anthony a legalkalmasabb a kezdő posztra.Bob_Marley írta:1. Allen Celtics 348 -288 60 159:32
Név, csapat dobott pont amikor pályán vagy, illetve kapott mikor pályán vagy!
+nak számít a dobott pont -nak a kapott, ebből jön egy összérték, s a pályán töltött idő!
Tehát Allen 348 dobott pontnál volt a pályán, s 288 kapottnál, ez +60, s játszott 160 percet!
Én sem vágomDotn93 írta:Ezt a statisztikát én nem értem. Elmagyarázod?Bob_Marley írta:Na még egy utolsó érdekes statisztika mára:
http://www.nba.com/statistics/plusminus ... it=9&team=
2 emberre felhínám a figyelmet, Joel Anthony, Mario Chalmers![]()
Meg 5 Celtics játékos a a top 10ben, sőt 6ban!
Ezt a statisztikát én nem értem. Elmagyarázod?Bob_Marley írta:Na még egy utolsó érdekes statisztika mára:
http://www.nba.com/statistics/plusminus ... it=9&team=
2 emberre felhínám a figyelmet, Joel Anthony, Mario Chalmers![]()
Meg 5 Celtics játékos a a top 10ben, sőt 6ban!
Pedig már az alapszakasz végén azt írtam, hogy mégis kezd meggyőzni engem is a Spurs teljesítménye, de csak-csak beigazolódik lassan, hogy mindig az 1. megérzés a helyes...Bob_Marley írta:Viszont a Grizzlik eddigi teljesítménye fenomenális, s még igaz nem jutottak tovább, de mint érdekesség 3szor fordult csupán elő, hogy egy 8ik kiejtsen egy 1őt!
Hát PO-ba jutni sztem nem mostanában fognak. A válogatott esélyesebb, Amerikában a látványra sokat adnak, ebben pedig Griffin kiemelkedő a nagy zsákolásaival.Kalap1988 írta:Hát igen, ez a Griffin hype engem is dühít. Nagyon örülök neki, hogy végre van egy ilyen fehér játékos is, de kezeljük a helyén. Egy rookieról beszélünk, aki még semmit sem bizonyított a tehetségén kívül, mert nem is volt rá alkalma. Az hogy valaki nagyokat zsákol és egy rá épülő csapatban viszonylag jó statisztikát hoz össze, még nem jelent semmit. Majd, ha bejutnak a PO-ba és valamit letesz az asztalra (vagy akár az amerikai válogatottba, ha behívják).Tocy írta:Nah azért...Griffin jó, de ez egy picit túlzás...
Garnett játékintelligenciája pedig véleményem szerint kiemelkedő, míg Boshé katasztofális. Nem hozott semmi extrát a Heatbe se. Én el tudnék képzelni egy olyat, hogy ő el, Howard pedig jönPersze csak álom
![]()
Visszatérve a párharcra: szerintem Jamesen nagyon sok fog múlni. Neki oda kell magát tennie védekezésben is, és be kell dobni a kosarait/büntetőit, illetve szoros végjátéknál is észnél kell lennie, nem eldobálgatni egyedül a nehéz kosarakat.
Na de előbb menjünk tovább Sixers ellen
Hát igen, ez a Griffin hype engem is dühít. Nagyon örülök neki, hogy végre van egy ilyen fehér játékos is, de kezeljük a helyén. Egy rookieról beszélünk, aki még semmit sem bizonyított a tehetségén kívül, mert nem is volt rá alkalma. Az hogy valaki nagyokat zsákol és egy rá épülő csapatban viszonylag jó statisztikát hoz össze, még nem jelent semmit. Majd, ha bejutnak a PO-ba és valamit letesz az asztalra (vagy akár az amerikai válogatottba, ha behívják).Tocy írta:Nah azért...Griffin jó, de ez egy picit túlzás...
Garnett játékintelligenciája pedig véleményem szerint kiemelkedő, míg Boshé katasztofális. Nem hozott semmi extrát a Heatbe se. Én el tudnék képzelni egy olyat, hogy ő el, Howard pedig jönPersze csak álom
![]()
Visszatérve a párharcra: szerintem Jamesen nagyon sok fog múlni. Neki oda kell magát tennie védekezésben is, és be kell dobni a kosarait/büntetőit, illetve szoros végjátéknál is észnél kell lennie, nem eldobálgatni egyedül a nehéz kosarakat.
Na de előbb menjünk tovább Sixers ellen
Értem amit mondasz, így már világos. A hsz-t már töröltem, kicsit provokáció jellegű volt, nem akartam senkit megsérteni ezért töröltem. Csak kicsit olyan lenéző hatást váltott ez ki(legalábbis bennem), az amit írtál, és ezért írtam azt amit.Kalap1988 írta: Félreértesz. A szellemi képességei alatt azt értem, hogy míg KG a legkiélezetebb szituációkban a legjobb és akkor tud bizonyítani, addig Bosh nagyon ritkán nyer meccset a csapatának és nem kiegyensúlyozott a teljesítménye. Ezt láthattuk a válogatottban is nem ritkán. Ezek a dolgok 95%-ban fejben dőlnek el. Nem jó versenyző, ráadásul a játékintelligenciája is sokkal alacsonyabb szinten van, mint Garnetté. Mondom, tehetséges és valamikor szerettem is, de ilyen tehetségből többet ki kellene hoznia. Az lehet, hogy az iskolában jobb jegyei voltak, mint Garnettnek, de nem erről beszéltem,nem ezen múlik a dolog, illetve nyilván nem látunk egyiknek sem a fejébe ( még jó
), valószínűleg egyikük sem szellemóriás, de a pályán Garnett ebben felülmúlja őt, ez egész biztos. Nem akartalak megsérteni, remélem nem is sikerült, de így lehetett a leginkább érzékeltetni, hogy mire gondolok.
Félreértesz. A szellemi képességei alatt azt értem, hogy míg KG a legkiélezetebb szituációkban a legjobb és akkor tud bizonyítani, addig Bosh nagyon ritkán nyer meccset a csapatának és nem kiegyensúlyozott a teljesítménye. Ezt láthattuk a válogatottban is nem ritkán. Ezek a dolgok 95%-ban fejben dőlnek el. Nem jó versenyző, ráadásul a játékintelligenciája is sokkal alacsonyabb szinten van, mint Garnetté. Mondom, tehetséges és valamikor szerettem is, de ilyen tehetségből többet ki kellene hoznia. Az lehet, hogy az iskolában jobb jegyei voltak, mint Garnettnek, de nem erről beszéltemMessithebest írta:Nehogy azt mond, hogy nem a Celtics-fanságod beszélt most belőled. Gyenge szellemi képességek? pfffKalap1988 írta: Azért, ha az ember objektívan figyeli, akkor Bosh csak a korában jobb, semmi másban. Nagyon tehetséges és jó fizikumú ember, de pont az hiányzik belőle, ami KG-ét a legnagyobbak közé emelte: "Szent örültség", óriási szív és kiemelkedő kosárlabda intelligencia. Összességében elképzelhető, hogy jobb pontátlagot fog átlagolni a párharcban, mint KG ( bár nem hiszem, a szuper védekezés és Bosh gyenge szellemi képességei miatt...), de ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy Garnett sokkal hasznosabb lesz és amikor nagyon kell rá mindég számíthatunk. Ez CB-ről nem feltétlen lehet elmondani, sőt....Ennyi erővel én is mondhatnám azt KGról hogy egy értelmi fogyatékos... na?