USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.04.27. 10:29:51

Messithebest! Már valószínűeg túl van ragozva, de mi aztán nem hurrogtunk le, az első hsz-emben kicsit csúnyán írtam Boshról, de rólad nem. Eazzy kicsit túlzásba vitte, mindenesetre érdemes átgondolnod, amit írt. Ha valakire megsértődhetnél, az nem egy Celtics szurkoló, hanem a Philly helyi képviselője :) Persze rá sem kell, csak furcsa volt, hogy a mi állítólagos hurrogásunkat emelted ki..... Bob statisztikái és a leírtak mindent elmondanak. Egy 35 éves, már lemenőben lévő sztárt hasonlítunk össze egy állítólag ereje teljében lévő fiatallal (27. évében jár, ami talán a legjobb kor). És még így is Garnett felé billen a mérleg ( már a Celtics előtt is szerettem). Ez azt hiszem mindent elmond...
Nyugodtan nézd meg a wikipédián még a karrier statisztikákat is,hogy lásd kiről is beszélünk Garnett esetében....
Mindegy, a lényeg az, hogy míg mi összességében leírunk vagy 3 oldalnyi érvet, addig te egyet sem és így nem lehet vitázni. Pedig tudod, hogy szeretünk
:wink:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.27. 08:39:18

Messithebest szerintem nem sértettünk meg, te leírtad a véleményedet mi meg megcáfoltuk!Ezt hívják vitának :lol:
De nem megsértődni kell, csak ahogy Eazzy is leírta nem mondtál semmilyen érvet!A legjobb szó Boshra, hogy pussy!Garnett is anno egy hasonló csapatban játszott mint mondjuk Bosh, mert a Casell Sczerbiak féle Wolves se volt sokall jobb mint a Raptors, s konferencia döntőig mentek, 1 ember miatt Kevin Garnett!Rendben az a múlt, s a jelenről beszélünk, de csak nagyon nagy elfogultsággal lehet elmondani, hogy Bosh jobb lenne mint KG!Garnett a tipikus vezértípus, s mindig elmondják nálunk is a játékosok, hogy igen Rondo a csapat motorja, PP a clutch mester, a fontos szituk eldöntője, Allen a halálos triplagyár, de KG a csapat szíve lelke, s nélküle nem lehet sikeres a Celtics!Bosh-t kivennénk meg se érezné a Miami, jó munkásember lett belőle, aki az átlagnál jobb képességekkel rendelkezik, de nem vezér!Grffin egyenlőre dettó, egy Kevin Love sokall jobb játékos, mint Blake egyenlőre!Tényleg nem tudok mást mondani, mint hogy objektívan kell nézni KG jobb mint Bosh, s ezt az ismertebb NBA szakírók is többször leírták!
De meglesz az esélye Chrissynek bizonyítani az öreg ellen, de KG-t ismerve előjön belőle megint az állat, s akkor Boshostól, Jamesestől kezdve retteghet mindenki!Mert sajnos a térde már nem az igazi, de fogcsikorgatva is az egyik legnagyobb erőssége a csapatnak a BIG TICKET!És mikor mi Celtics szurkolók azt mondjuk gyengébben játszik, nem olyan mint Boshnál, aki olyankor produkál egy 1/12-t s stb, hanem annyira nem pörög, mint megszoktuk, de így is szed 10-15 pattanót, s dob egy „szerényke” 10 pontot!

KG 31,3 perc alatt 14,9 pont 8,9 pattanó, 2,4 assist 1,3 steal, 0,8 blokk 52,8%os mezőnymutató
Bosh 36,3 perc alatt 18,7pont 8,3 pattanó 1,9 assist 0,8 steal, 0,6 blokk 49,6%os mezőnymutató
Miről beszélünk?5 perccel többet átlagolt Bosh és dobott 4 ponttal többet, minden másban jobb KG, pedig 35 lesz májusban és a 15ik idénye….
PO statot nem is írok, mert ott még szembetűnőbb a különbség, KG dupla-duplát átlagolt, s 3,5es assitot!!!!!

Tegnapi meccsekről meg, nincs meglepetés, nyert a Bulls, az Orlandonál végre estek a triplák, pedig Howard elég visszafogott volt 8 pont, 8 pati 4 fault…És csapatszinten 5 eladott labda, koncentrált a Magic, s még lehet innen visszaút, ha valóban azt hozzák amit tudnak, mert eddig katasztrofális volt a játék!
És a Lakers is végre rájött, hogy pattanózni kell 42-25 volt a pattanócsata….15 támadópattanó, s csak 3 a Hornetsnél, előző meccsen Paul annyi lepattanót szedett mint Gasol, Bynum összesen….viszonyításként!
Szépen el is osztották a pontokat a LA-iek, 6an is 10 pont felett!6ik meccsen rutinból befogják húzni, valószínűleg, bár a NO-i közönség nagyon nagy hangulatot csinált múltkor is, s azért nem lesz egyszerű, de jó úton vannak Bryanték!Ma Mia-Philly, Spurs-Memphis, OKC-Nuggets, valószínű megint 2 csapat továbbmegy, s akinek nem szabad hibázni behúzza!
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.27. 06:53:47

Eazzy írta:
Messithebest írta:
Bob_Marley írta: Bosh nem jobb mint KG ez biztos a többit meglátjuk!
Szerintem meg jobb. Dehát kinek mi...
Hali!
Ne haragudj már meg, nem támadásból vagy személyeskedésből írom ezt, de te nagyon nagy idiótaságokat írkálsz.
Kicsit gondold át amiket leírsz mielőtt leírod őket. Biztos vagyok benne, hogy nem rég óta követheted ezt a sportágat.
Leírod, hogy szerinted Bosh a jobb. De semmi alátámasztás. Most akkor én meg azt mondom, hogy a dalai Láma a legjobb 4-es poszton. Írd le, hogy miért is jobb?
Egyébként mondanom sem kell, hogy Garnett messze az egyik legnagyobb kedvencem, és nem a Kelták miatt, őket ki nem állhatom. De Garnetthez Bosht még csak hasonlítani sem lehet. Az meg hogy Griffint hozod fel, hát egyenesen vicc. Azért mert zsákolgat jobbra balra, még semmit nem csinált. Nagyon tehetséges, nagyon ügyes, de messze még. Ráadásul a sok ugrálástól majd a kis térde jól megfájdul, na de ez már mellékes.
Ahogy a többiek is leírták, Bosh nem egy vezér, láthattuk a Raptorsnál is kevés volt, azért jött el, nem tudta vinni a hátán a csapatot (oké csapat se volt a top azért, ezt aláírom). Az se véletlen, hogy clutch szituban soha nem ő villan. Garnett ehhez képest torony magasan jobb. Azt is figyelni kell, hogy hogyan motiválja mondjuk a többieket. Bosh mikor fog olyan agresszívan ráordítani valakire?
Mindezt úgy mondom, hogy persze ő is kiváló, posztja egyik legjobbja. Csak ha már olyat írsz, hogy jobb mint Garnett, akkor adj neki talajt. Így mindenki csak kinevet.
Remélem nem bántottalak meg, nem volt célom.
Szerinted miért lenne vicc Griffin, most hogy így kiragadjak 1 mondatot a közepéből? Miért az? Azért mert zsákol? Én egy szóval sem mondtam, hogy Bosh egy vezér, meg hogy Bosh egy nagy motivátor, de én a játéktudása alapján jobbnak véltem. De látom már kár is volt leírni, mert a Celtics-fanok fele jön hurrogni.....(most itt nem rólad van szó, te tudom h nem vagy C's-fan)
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
PCsabi
aka Game90

2011.04.27. 00:07:00

Garnett > Bosh, ez egyértelmű. Ha Bosh nem lenne ennyire puhány, akkor simán mehetne az egyenlőségjel.

Szerintem belenézek a Magic - Hawks meccsbe, Orlandonak ez élet-halál meccs lesz, szóval remélem odateszik magukat.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.04.26. 23:55:10

Messithebest írta:
Bob_Marley írta: Bosh nem jobb mint KG ez biztos a többit meglátjuk!
Szerintem meg jobb. Dehát kinek mi...
Hali!
Ne haragudj már meg, nem támadásból vagy személyeskedésből írom ezt, de te nagyon nagy idiótaságokat írkálsz.
Kicsit gondold át amiket leírsz mielőtt leírod őket. Biztos vagyok benne, hogy nem rég óta követheted ezt a sportágat.
Leírod, hogy szerinted Bosh a jobb. De semmi alátámasztás. Most akkor én meg azt mondom, hogy a dalai Láma a legjobb 4-es poszton. Írd le, hogy miért is jobb?
Egyébként mondanom sem kell, hogy Garnett messze az egyik legnagyobb kedvencem, és nem a Kelták miatt, őket ki nem állhatom. De Garnetthez Bosht még csak hasonlítani sem lehet. Az meg hogy Griffint hozod fel, hát egyenesen vicc. Azért mert zsákolgat jobbra balra, még semmit nem csinált. Nagyon tehetséges, nagyon ügyes, de messze még. Ráadásul a sok ugrálástól majd a kis térde jól megfájdul, na de ez már mellékes.
Ahogy a többiek is leírták, Bosh nem egy vezér, láthattuk a Raptorsnál is kevés volt, azért jött el, nem tudta vinni a hátán a csapatot (oké csapat se volt a top azért, ezt aláírom). Az se véletlen, hogy clutch szituban soha nem ő villan. Garnett ehhez képest torony magasan jobb. Azt is figyelni kell, hogy hogyan motiválja mondjuk a többieket. Bosh mikor fog olyan agresszívan ráordítani valakire?
Mindezt úgy mondom, hogy persze ő is kiváló, posztja egyik legjobbja. Csak ha már olyat írsz, hogy jobb mint Garnett, akkor adj neki talajt. Így mindenki csak kinevet.
Remélem nem bántottalak meg, nem volt célom.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.26. 19:31:24

Mikor hirdetik ki az alapszakasz MVP címet?
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.26. 18:52:03

Dotn93 írta:A Gasolos videót belinkelnéd?
http://www.nba.com/video/channels/playo ... _play9.nba
Kép
Kép
Kép
Xanthor
Capitá del Barça

2011.04.26. 18:25:22

http://www.nemzetisport.hu/nfl/veget-er ... m-2074724/
Talán az első bíztató jelek hónapok óta a 2011-es szezont illetően.
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.04.26. 18:17:19

A Gasolos videót belinkelnéd?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.26. 15:01:14

Dotn93 írta:Hmm...értem, ezek segítenek akár egy kezdő összeállításában is, nem? Pl a PG és a C poszt a kérdés a Heatnél, most ezzel egyértelműnek tűnik, hogy Chalmers és Anthony a legalkalmasabb a kezdő posztra.
Konkrétan nem, csak a statisztikák is mutatják, hogy mi a dörgés!Oké, hogy 2 csereemberről beszélünk, de ha oldalt kiválasztod a Heatet, akkor látható, hogy akik helyettük a kezdők pont az utolsó 2 ember :lol: Bibby -9, Ilgauskas -27
Chalmers 2 perccel játszott kevesebbet, s +37re áll!

Ezeket nem kell szentírásnak venni, de azért a +- mutató sokat elszokott mondani!
Pl ha Chalmers-Wade-James-Bosh-J.Anthony van fent akkor +27re állnak, de ha a keződ ötös Bibby-Wade-James-Bosh-Ilga akkor -29!

Ezeket azért írtam be, mert már múltkor Tocyval megbeszéltük, nem értjük Spoelstra miért erőlteti a Bibby féle sort, s rákerestem a statokra, s elég szembetűnő a különbség, persze ha jönnek a cserék a túloldalon is jönnek, s lehet nem ugyanígy teljesítene Chalmers meg Anthony, de több potenciál van SuperMarioban, mint Bibbyben, s J.Anthony meg nagyon küzd, s 50-50es labdákat hoz el!

Igazából azért is írtam be, mert lassan május, de még mindig nem láttam épkézláb Miami clutch szituációs játékot (megmutatnám nekik KG alley-oopját, vagy tegnapi Lakerses figurát Gasolra), s a kezdő ötös sincs letisztázva…..Így azért nehéz egységről beszélni!

Félreértés ne essék nagyon jó csapat a Heat, de több is lehetne bennük, főleg ha kiélezett szitura lenne valami figura pl, meg úgy általában!Tényleg nem magunkat akarom fényezni, de Doc Knicks párbajban 3 fontos szituban hívta össze a srácokat, lett egy KG zsák 1 mp alatt, mikor fontos volt, hogy gyorsan szerezzünk kosarat, majd egy Allen trííí, s a 2ik meccsen KG lowpostja amivel teljesen meglepte a NY-kot, mert lassabb támadásvezetésre álltak be….Ha ezek nincsenek lehet mi is a kiesés szélén állnánk, 2 meccset nyertünk a tökéletes utolsó mp-s játékokakkl!
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.04.26. 14:57:22

Centernek én simán a litvánt tenném be, mint Anthonyt.

Én így csinálnám : PG: Chalmers
SG: Wade
PF: Bosh
C: Illaguskas
SF: James
Kép
"And my heart will leave you never."
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.04.26. 14:50:14

Bob_Marley írta:1. Allen Celtics 348 -288 60 159:32
Név, csapat dobott pont amikor pályán vagy, illetve kapott mikor pályán vagy!
+nak számít a dobott pont -nak a kapott, ebből jön egy összérték, s a pályán töltött idő!
Tehát Allen 348 dobott pontnál volt a pályán, s 288 kapottnál, ez +60, s játszott 160 percet!
Hmm...értem, ezek segítenek akár egy kezdő összeállításában is, nem? Pl a PG és a C poszt a kérdés a Heatnél, most ezzel egyértelműnek tűnik, hogy Chalmers és Anthony a legalkalmasabb a kezdő posztra.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.26. 14:17:54

1. Allen Celtics 348 -288 60 159:32
Név, csapat dobott pont amikor pályán vagy, illetve kapott mikor pályán vagy!
+nak számít a dobott pont -nak a kapott, ebből jön egy összérték, s a pályán töltött idő!
Tehát Allen 348 dobott pontnál volt a pályán, s 288 kapottnál, ez +60, s játszott 160 percet!
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.26. 14:12:04

Dotn93 írta:
Bob_Marley írta:Na még egy utolsó érdekes statisztika mára:
http://www.nba.com/statistics/plusminus ... it=9&team=
2 emberre felhínám a figyelmet, Joel Anthony, Mario Chalmers :lol:
Meg 5 Celtics játékos a a top 10ben, sőt 6ban!
Ezt a statisztikát én nem értem. Elmagyarázod?
Én sem vágom :lol:
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.04.26. 14:10:24

Bob_Marley írta:Na még egy utolsó érdekes statisztika mára:
Ezt a statisztikát én nem értem. Elmagyarázod?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.26. 13:37:13

Na még egy utolsó érdekes statisztika mára:
Kép
Kép
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.04.26. 12:08:33

Bob_Marley írta:Viszont a Grizzlik eddigi teljesítménye fenomenális, s még igaz nem jutottak tovább, de mint érdekesség 3szor fordult csupán elő, hogy egy 8ik kiejtsen egy 1őt!
Pedig már az alapszakasz végén azt írtam, hogy mégis kezd meggyőzni engem is a Spurs teljesítménye, de csak-csak beigazolódik lassan, hogy mindig az 1. megérzés a helyes... 8)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.26. 12:02:33

Nem térnék ki, mert már írtam, én is még kevésnek érzem a fehér griffmadarat!És még Nowitzki is ott van a posztján, aki az egyik legképzettebb magasember!

Viszont a Grizzlik eddigi teljesítménye fenomenális, s még igaz nem jutottak tovább, de mint érdekesség 3szor fordult csupán elő, hogy egy 8ik kiejtsen egy 1őt!Denver, Knicks, Warriors érte el ezt a bravúrt (Sonics, Miami, Dallas ellen), még azért messze van a vége, de legjobb pontdobójuk nélkül (Gay), teljesen megbénítják védekezésben a Spurst!Öröm nézni őket, s tegnap is csapatként játszottak, s többen értek el majdnem 10 pont körülit!
Ma meg életben maradásért küzd a Magic, ez is bombameglepetés, hogy mennyire szétesett az Orlando!
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.04.26. 11:24:29

Holnap a Miaminak meg kell nyernie a meccset a Sixers ellen, és meg van a továbbjutás. Remélem így lesz, és jöhet a Boston :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
Tocy
Director del Fútbol

2011.04.26. 11:18:40

Kalap1988 írta:
Tocy írta:Nah azért...Griffin jó, de ez egy picit túlzás...

Garnett játékintelligenciája pedig véleményem szerint kiemelkedő, míg Boshé katasztofális. Nem hozott semmi extrát a Heatbe se. Én el tudnék képzelni egy olyat, hogy ő el, Howard pedig jön 8) Persze csak álom :D

Visszatérve a párharcra: szerintem Jamesen nagyon sok fog múlni. Neki oda kell magát tennie védekezésben is, és be kell dobni a kosarait/büntetőit, illetve szoros végjátéknál is észnél kell lennie, nem eldobálgatni egyedül a nehéz kosarakat.

Na de előbb menjünk tovább Sixers ellen :D
Hát igen, ez a Griffin hype engem is dühít. Nagyon örülök neki, hogy végre van egy ilyen fehér játékos is, de kezeljük a helyén. Egy rookieról beszélünk, aki még semmit sem bizonyított a tehetségén kívül, mert nem is volt rá alkalma. Az hogy valaki nagyokat zsákol és egy rá épülő csapatban viszonylag jó statisztikát hoz össze, még nem jelent semmit. Majd, ha bejutnak a PO-ba és valamit letesz az asztalra (vagy akár az amerikai válogatottba, ha behívják).
Hát PO-ba jutni sztem nem mostanában fognak. A válogatott esélyesebb, Amerikában a látványra sokat adnak, ebben pedig Griffin kiemelkedő a nagy zsákolásaival.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.04.26. 11:08:32

Tocy írta:Nah azért...Griffin jó, de ez egy picit túlzás...

Garnett játékintelligenciája pedig véleményem szerint kiemelkedő, míg Boshé katasztofális. Nem hozott semmi extrát a Heatbe se. Én el tudnék képzelni egy olyat, hogy ő el, Howard pedig jön 8) Persze csak álom :D

Visszatérve a párharcra: szerintem Jamesen nagyon sok fog múlni. Neki oda kell magát tennie védekezésben is, és be kell dobni a kosarait/büntetőit, illetve szoros végjátéknál is észnél kell lennie, nem eldobálgatni egyedül a nehéz kosarakat.

Hát igen, ez a Griffin hype engem is dühít. Nagyon örülök neki, hogy végre van egy ilyen fehér játékos is, de kezeljük a helyén. Egy rookieról beszélünk, aki még semmit sem bizonyított a tehetségén kívül, mert nem is volt rá alkalma. Az hogy valaki nagyokat zsákol és egy rá épülő csapatban viszonylag jó statisztikát hoz össze, még nem jelent semmit. Majd, ha bejutnak a PO-ba és valamit letesz az asztalra (vagy akár az amerikai válogatottba, ha behívják).
Tocy
Director del Fútbol

2011.04.26. 10:59:28

Nah azért...Griffin jó, de ez egy picit túlzás...

Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.26. 10:41:08

Kalap1988 írta: Félreértesz. A szellemi képességei alatt azt értem, hogy míg KG a legkiélezetebb szituációkban a legjobb és akkor tud bizonyítani, addig Bosh nagyon ritkán nyer meccset a csapatának és nem kiegyensúlyozott a teljesítménye. Ezt láthattuk a válogatottban is nem ritkán. Ezek a dolgok 95%-ban fejben dőlnek el. Nem jó versenyző, ráadásul a játékintelligenciája is sokkal alacsonyabb szinten van, mint Garnetté. Mondom, tehetséges és valamikor szerettem is, de ilyen tehetségből többet ki kellene hoznia. Az lehet, hogy az iskolában jobb jegyei voltak, mint Garnettnek, de nem erről beszéltem :lol: ,nem ezen múlik a dolog, illetve nyilván nem látunk egyiknek sem a fejébe ( még jó :lol: ), valószínűleg egyikük sem szellemóriás, de a pályán Garnett ebben felülmúlja őt, ez egész biztos. Nem akartalak megsérteni, remélem nem is sikerült, de így lehetett a leginkább érzékeltetni, hogy mire gondolok.
Értem amit mondasz, így már világos. A hsz-t már töröltem, kicsit provokáció jellegű volt, nem akartam senkit megsérteni ezért töröltem. Csak kicsit olyan lenéző hatást váltott ez ki(legalábbis bennem), az amit írtál, és ezért írtam azt amit.
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.04.26. 10:37:15

Messithebest írta:
Kalap1988 írta: Azért, ha az ember objektívan figyeli, akkor Bosh csak a korában jobb, semmi másban. Nagyon tehetséges és jó fizikumú ember, de pont az hiányzik belőle, ami KG-ét a legnagyobbak közé emelte: "Szent örültség", óriási szív és kiemelkedő kosárlabda intelligencia. Összességében elképzelhető, hogy jobb pontátlagot fog átlagolni a párharcban, mint KG ( bár nem hiszem, a szuper védekezés és Bosh gyenge szellemi képességei miatt...), de ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy Garnett sokkal hasznosabb lesz és amikor nagyon kell rá mindég számíthatunk. Ez CB-ről nem feltétlen lehet elmondani, sőt....
Nehogy azt mond, hogy nem a Celtics-fanságod beszélt most belőled. Gyenge szellemi képességek? pfff :roll: Ennyi erővel én is mondhatnám azt KGról hogy egy értelmi fogyatékos... na?
Félreértesz. A szellemi képességei alatt azt értem, hogy míg KG a legkiélezetebb szituációkban a legjobb és akkor tud bizonyítani, addig Bosh nagyon ritkán nyer meccset a csapatának és nem kiegyensúlyozott a teljesítménye. Ezt láthattuk a válogatottban is nem ritkán. Ezek a dolgok 95%-ban fejben dőlnek el. Nem jó versenyző, ráadásul a játékintelligenciája is sokkal alacsonyabb szinten van, mint Garnetté. Mondom, tehetséges és valamikor szerettem is, de ilyen tehetségből többet ki kellene hoznia. Az lehet, hogy az iskolában jobb jegyei voltak, mint Garnettnek, de nem erről beszéltem :lol: ,nem ezen múlik a dolog, illetve nyilván nem látunk egyiknek sem a fejébe ( még jó :lol: ), valószínűleg egyikük sem szellemóriás, de a pályán Garnett ebben felülmúlja őt, ez egész biztos. Nem akartalak megsérteni, remélem nem is sikerült, de így lehetett a leginkább érzékeltetni, hogy mire gondolok.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.26. 10:27:37

Garnett nálam mindig is a legjobb lesz a posztján amíg csak kosárlabdázik. Az aláírásomban lévő linken vannak versenyek ahol siget kell készíteni és mindig más-más a téma. Most a példaképről (vagy akit tisztelsz) kell készíteni aláírást és én róla fogok. De ez mellékes.

A Miami elleni párharcon majd a "nagyágyúk" fent dobálják a pontokat, de ha valamelyik pad 10 pontig jut el a másik meg 20-30 akkor érzésem szerint az a csapat fog nyerni. KG majd "csöndben" megfogja majd Lebronékat Shaqkal (már ha lesz) és Davissal és JO-val :twisted: , elöl pedig rendre bevágja majd a középtávolikat.

Spurs ki fog zúgni ebben biztos vagyok :D
GO CELTICS! BEAT THE PHILLY akarommondani HEAT!
Válasz küldése