Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mért becsülöd le a Miamit? Szerintem ha ti mentek tovább, max egy Game 7 árán.... de ugyanezt mondom a mi esetünkben is. Szóval szerintem mindenképp lesz egy Game 7, és ott fejben dől el majd, hogy ki bírja idegekkel, ez pedig remélem hogy a Miami lesz..... De ha tovább megyünk, nagy esélyünk lehet a döntőre, mert a Bulls nagyon 1 személytől függő csapat, ha neki nem megy, az egész csapat tré.... szóval én azt mondom, ha kiverjük a Szeltikszet, nagy esélyünk van a döntőre! LETS GO HEAT!Bob_Marley írta: Miami-Celtics 2:4
Követeljük a hosszabb kifejtéstGame90 írta:Nyert a Memphis, azt hiszem megyek divatdrukkolniRandolph miket dobott be az utolsó pár percben
![]()
Hosszabb kifejtésre most nincs kedvem, csak számokat írok:
Memphis Grizzlies - Oklahoma City Thunder 3-4
Los Angeles Lakers - Dallas Mavericks 4-2
Chicago Bulls - Atlanta Hawks 4-2
Boston Celtics - Miami Heat 3-4
Memphis - OKCMessithebest írta:Nyert a Memphis, ezzel kiverte az első Spurs-t, és vége a Playoff első körének.
Nyugat
Memphis Grizzlies - Oklahoma City Thunder
Los Angeles Lakers - Dallas Mavericks
Kelet
Chicago Bulls - Atlanta Hawks
Boston Celtics - Miami Heat
Én remélem hogy a Miami továbbjut, és valami csoda folytán az Atlanta elveri a Chicagot, mert akkor hatalmas esély nyílik a nagydöntőre! HAJRÁ MIAMI!
Az Oklahoma szerintem magabiztosan fog továbbmenni, jó kis csapat már most, de 2-3 éven belül bajnokesélyesek lesznek . Tippem 4-2Messithebest írta:Nyert a Memphis, ezzel kiverte az első Spurs-t, és vége a Playoff első körének.
Nyugat
Kelet
Én remélem hogy a Miami továbbjut, és valami csoda folytán az Atlanta elveri a Chicagot, mert akkor hatalmas esély nyílik a nagydöntőre! HAJRÁ MIAMI!
nálam az oklahoma nagyon toronymagas esélyes. hiába meglepetéscsapat a memphis, szerintem az oklahoma 4-2vel továbbmegy. a chicagoról el tudnám képzelni,hogy megizzadnak és 4-3mal mennek túl az atlantán,de talán kiesni nem fognak. lakersnek hozni kell a párharcot. a dallas nem kis falat,de többször is meginogtak(nem mondom,hogy bryanték nem). és hát a miami-boston. ha jól tudom,itt a miamié a pályaelőny és az sokat számíthat,ennek ellenére a boston továbbjutásáért szorítok. a payton-féle miamit nagyon szerettem,de a mostani valahogy nem tud közel kerülni a szívemhez,ezért bostoni továbbjutást várok.Tocy írta:Csúcsrangadó a Boston-Miami, én ezt már ( a fórumozók megoszlása miatt isMessithebest írta:Nyert a Memphis, ezzel kiverte az első Spurs-t, és vége a Playoff első körének.
Nyugat
Kelet
Én remélem hogy a Miami továbbjut, és valami csoda folytán az Atlanta elveri a Chicagot, mert akkor hatalmas esély nyílik a nagydöntőre! HAJRÁ MIAMI!) az NBA El Clásicójának tekintem
Másik rangadó a Lakers-Mavs, az is ugyanolyan kérdéses. És hát bár papíron a Chicago és az Oklahoma az esélyes a másik két párharcban, pont a két meglepetéscsapattal kerültek össze, ki tudja, mi várható...
Csúcsrangadó a Boston-Miami, én ezt már ( a fórumozók megoszlása miatt isMessithebest írta:Nyert a Memphis, ezzel kiverte az első Spurs-t, és vége a Playoff első körének.
Nyugat
Kelet
Erről lemaradtam, videót tudsz esetleg linkelni?Összefoglalóban volt egy amikor Granger belement Dengbe, s azt be is fújták támadóba, gondolom nem erről beszélszMessiFan írta:
Olyat nem tapasztaltam, hogy ha labdával a kezedben izomból nekirontasz az előtted lévőnek akkor az védőfalt
Olyat nem tapasztaltam, hogy ha labdával a kezedben izomból nekirontasz az előtted lévőnek akkor az védőfaltBob_Marley írta:Mit nem tapasztaltál, hogy ilyet mondanak a kommentátorok, vagy hogy van az NBA-ben un starcalling, ami bizony él....Jamesre ránézel fault effektus és társai
Mit nem tapasztaltál, hogy ilyet mondanak a kommentátorok, vagy hogy van az NBA-ben un starcalling, ami bizony él....Jamesre ránézel fault effektus és társaiMessiFan írta:Amikor Granger ellen befújtak egy támadófaltot, mondták, hogy ha sztárjátékos lenne akkor neki ítélnék. Ilyet még nem tapasztaltam. Balázs?:D
Hajnal 1-kor a sport2 adni fogja a Boston-Montreal meccset! A Pittsburgh-Tampa Bay mérkőzés 2-kor fog kezdődni, sajnos csak felvételről fogom tudni megnézni...VictorValdes19 írta:Keleten:
Washington Capitals(1.) - New York Rangers(8.)
Philadelphia Flyers(2.) - Buffalo Sabres(7.)
Boston Bruins(3.) - Montreal Canadiens(6.)
Pittsburgh Penguins(4.) - Tampa Bay Lightning(5.)
Nyugaton:
Vancouver Canucks(1.) - Chicago Blackhawks(8.)
San José Sharks(2.) - Los Angeles Kings(7.)
Detroit Red Wings(3.) - Phoenix Coyotes(6.)
Anaheim Ducks(4.) - Nashville Predators(5.))