Game90 írta:Nyert a Memphis, azt hiszem megyek divatdrukkolni

Randolph miket dobott be az utolsó pár percben
Hosszabb kifejtésre most nincs kedvem, csak számokat írok:
Memphis Grizzlies - Oklahoma City Thunder 3-4
Los Angeles Lakers - Dallas Mavericks 4-2
Chicago Bulls - Atlanta Hawks 4-2
Boston Celtics - Miami Heat 3-4
Követeljük a hosszabb kifejtést
Na írok én is pár sort

Nem teljesen ilyen első kör volt bekalkulálva!Keleten, picit meglepő (nekünk C's fanoknak nem

) módon elég lazán vettük a NY-i akadályt, a többi papírforma, persze kivéve a Magic!És itt megállnék....Számomra mind közül ez a legnagyobb meglepetés, az a teljes letargikus, szétesett játék amit folyamatosan műveltek!És itt nem csak azt kell nézni, hogy a triplák nem mentek be, hanem, hogy Turkoglu elesik a saját lábában, Nelson játszotta a láthatatlan embert, mindent elmond Arenas volt a csapat motorja!És ami a jövő szempontjából aggasztó lehet, hogy val. Howard megy,rajta kívül csupán Reddick, meg talán Nelson aki cserealap lehet, a többi kuka....A vezetés marad, Stan van Gundy marad....Ha megnézzük szép lassan megy le a franchise, még 2 éve döntő, tavaly konferencia döntő, idén első kör...És minden ugyanaz Howard középen 4 en moziznak a triplánál, s vagy bemegy vagy nem.....És ilyenkor visszagondolok, hogy elengedtek anno egy Arizát, mert nem tud triplát dobni.....1; azóta megtanult 2; egyedül többet ért volna mint Turkoglu,J-Rich, Q-Rich szuper trió....
Nyugaton mondhatom mindegyik meccsre, hogy valamelyest meglepetés!Számomra a Dallas érett játéka, s hogy ki tudta ejteni a Blazerst szintén meglepetés, a Lakers botladozása, az OKC elég könnyed (még ha a meccseket nézem, meg volt a sansza a Nuggetsnak) továbblépése, s hát a macik....Tudtuk előre, hogy a palánk alatt Gasol-Randolph kettőssel lesznek bajai a Spursnek, de még is azt mondom inkább a kisemberek gyengébb játéka okozta a vesztüket, Parke, Hill, Jefferson....
Megérdemelte a Memphis, s nem tudom mi lesz az OKC ellen,, mert lehetnek még meglepetéseik, palánk alatt továbbra is erősek, Conley eddig parádés, Battier, TA meg kiváló védő, s tudják lassítani Durantulát!
Lakers továbbra is nagy talány, nagyon jó kis párharc lehet a Dallas ellen, de úgy érzem a Mavsnek 100%on kell pörögni, s olyan hibák nem férnek bele, hogy bealusznak és elengednek egy 23 pontos fórt...
Bulls-Atlanta, hülyén hangzik, de szerintem a (normális)Magicnek több esélye lett volna a Chicago ellen, de hát így alakult, most már nem lehet tudni mit is tud a Hawks, Joe Johnsontól kellenek a 15-25 pontos meccsek, s ha Crawford megint a padról szórja a 3asokat, 4 pontos, olykor 5 pontos akciókat

, akkor érdekes kis párharc lesz!Hinrich-kel nem tudom mi van sérülésileg, remélhetőleg összedrótozzák, mert nem akármilyen párharc lenne a Hinrich-Rose csata!Persze a fiatal bika felé hajlik a mérleg, de Hinrich jól ismerheti Rose-t a Chi időkből!Boozert szerintem megeszi J Smith, szóval jó párharc na
És mi, El Classiconak nem nevezném, az majd a nagy döntőben a Lakers ellen lesz

Pár napig nem olvastam mi van a csapattal, más sportesemények miatt, annak következményei miatt, de remélem Shaq lassan játékra kész!
Mondanom sem kell, ha a 2 szupersztárt együtt olyan 50-60 pont körül tudjuk tartani, akkor jók vagyunk!Nálunk meg Rondonak pumpálni kell, betörni bátran!Miután mindig a következő meccs a legfontosabb, ezért már persze várom a holnapot, de úgy érzem ez az egész szériát befolyásoló meccs lesz, persze a többi is

De amit ki akarok hozni, ha nyer a Heat, akkor nagy lökést jelenthet nekik, viszont, hogy ha már egyből lopnánk 1 meccset, akkor megint összezavarnánk a Miami fejeket!
Nagyon keémy védekezésre lesz szükségünk, olykor 1-2 dirty play is lesz, ahogy KG- PP-JO kombót ismerem

Meglássuk, az biztos, hogy paprikás lesz a hangulat, s ilyenkor az "öregeink" megérzik a vérszagot!Pattanózás, gyorsindítások megakadályozása, s lehetőleg minél kevesebb eladott labda, ez lesz a kulcs, bár a kosár 3 alapszabálya ez
Számszakilag (tuti megint kapufa lesz)
Kelet:
Bulls-Atlanta 4:2
Miami-Celtics 2:4
Nyugat:
Lakers-Dallas 4:3
OKC-Memphis 4:2