USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.30. 17:41:51

Bob_Marley írta: Miami-Celtics 2:4
Mért becsülöd le a Miamit? Szerintem ha ti mentek tovább, max egy Game 7 árán.... de ugyanezt mondom a mi esetünkben is. Szóval szerintem mindenképp lesz egy Game 7, és ott fejben dől el majd, hogy ki bírja idegekkel, ez pedig remélem hogy a Miami lesz..... De ha tovább megyünk, nagy esélyünk lehet a döntőre, mert a Bulls nagyon 1 személytől függő csapat, ha neki nem megy, az egész csapat tré.... szóval én azt mondom, ha kiverjük a Szeltikszet, nagy esélyünk van a döntőre! LETS GO HEAT!
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Zolee23
Capitá del Barça

2011.04.30. 17:34:51

NFL Draft day 2, valaki?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.30. 17:08:03

Game90 írta:Nyert a Memphis, azt hiszem megyek divatdrukkolni :D Randolph miket dobott be az utolsó pár percben :shock:

Hosszabb kifejtésre most nincs kedvem, csak számokat írok:

Memphis Grizzlies - Oklahoma City Thunder 3-4
Los Angeles Lakers - Dallas Mavericks 4-2
Chicago Bulls - Atlanta Hawks 4-2
Boston Celtics - Miami Heat 3-4
Követeljük a hosszabb kifejtést :lol:

Na írok én is pár sort :D Nem teljesen ilyen első kör volt bekalkulálva!Keleten, picit meglepő (nekünk C's fanoknak nem :P ) módon elég lazán vettük a NY-i akadályt, a többi papírforma, persze kivéve a Magic!És itt megállnék....Számomra mind közül ez a legnagyobb meglepetés, az a teljes letargikus, szétesett játék amit folyamatosan műveltek!És itt nem csak azt kell nézni, hogy a triplák nem mentek be, hanem, hogy Turkoglu elesik a saját lábában, Nelson játszotta a láthatatlan embert, mindent elmond Arenas volt a csapat motorja!És ami a jövő szempontjából aggasztó lehet, hogy val. Howard megy,rajta kívül csupán Reddick, meg talán Nelson aki cserealap lehet, a többi kuka....A vezetés marad, Stan van Gundy marad....Ha megnézzük szép lassan megy le a franchise, még 2 éve döntő, tavaly konferencia döntő, idén első kör...És minden ugyanaz Howard középen 4 en moziznak a triplánál, s vagy bemegy vagy nem.....És ilyenkor visszagondolok, hogy elengedtek anno egy Arizát, mert nem tud triplát dobni.....1; azóta megtanult 2; egyedül többet ért volna mint Turkoglu,J-Rich, Q-Rich szuper trió....

Nyugaton mondhatom mindegyik meccsre, hogy valamelyest meglepetés!Számomra a Dallas érett játéka, s hogy ki tudta ejteni a Blazerst szintén meglepetés, a Lakers botladozása, az OKC elég könnyed (még ha a meccseket nézem, meg volt a sansza a Nuggetsnak) továbblépése, s hát a macik....Tudtuk előre, hogy a palánk alatt Gasol-Randolph kettőssel lesznek bajai a Spursnek, de még is azt mondom inkább a kisemberek gyengébb játéka okozta a vesztüket, Parke, Hill, Jefferson....
Megérdemelte a Memphis, s nem tudom mi lesz az OKC ellen,, mert lehetnek még meglepetéseik, palánk alatt továbbra is erősek, Conley eddig parádés, Battier, TA meg kiváló védő, s tudják lassítani Durantulát!
Lakers továbbra is nagy talány, nagyon jó kis párharc lehet a Dallas ellen, de úgy érzem a Mavsnek 100%on kell pörögni, s olyan hibák nem férnek bele, hogy bealusznak és elengednek egy 23 pontos fórt...
Bulls-Atlanta, hülyén hangzik, de szerintem a (normális)Magicnek több esélye lett volna a Chicago ellen, de hát így alakult, most már nem lehet tudni mit is tud a Hawks, Joe Johnsontól kellenek a 15-25 pontos meccsek, s ha Crawford megint a padról szórja a 3asokat, 4 pontos, olykor 5 pontos akciókat :lol: , akkor érdekes kis párharc lesz!Hinrich-kel nem tudom mi van sérülésileg, remélhetőleg összedrótozzák, mert nem akármilyen párharc lenne a Hinrich-Rose csata!Persze a fiatal bika felé hajlik a mérleg, de Hinrich jól ismerheti Rose-t a Chi időkből!Boozert szerintem megeszi J Smith, szóval jó párharc na :lol:

És mi, El Classiconak nem nevezném, az majd a nagy döntőben a Lakers ellen lesz :P Pár napig nem olvastam mi van a csapattal, más sportesemények miatt, annak következményei miatt, de remélem Shaq lassan játékra kész!
Mondanom sem kell, ha a 2 szupersztárt együtt olyan 50-60 pont körül tudjuk tartani, akkor jók vagyunk!Nálunk meg Rondonak pumpálni kell, betörni bátran!Miután mindig a következő meccs a legfontosabb, ezért már persze várom a holnapot, de úgy érzem ez az egész szériát befolyásoló meccs lesz, persze a többi is :lol: De amit ki akarok hozni, ha nyer a Heat, akkor nagy lökést jelenthet nekik, viszont, hogy ha már egyből lopnánk 1 meccset, akkor megint összezavarnánk a Miami fejeket!
Nagyon keémy védekezésre lesz szükségünk, olykor 1-2 dirty play is lesz, ahogy KG- PP-JO kombót ismerem :lol: Meglássuk, az biztos, hogy paprikás lesz a hangulat, s ilyenkor az "öregeink" megérzik a vérszagot!Pattanózás, gyorsindítások megakadályozása, s lehetőleg minél kevesebb eladott labda, ez lesz a kulcs, bár a kosár 3 alapszabálya ez :lol:

Számszakilag (tuti megint kapufa lesz)

Kelet:
Bulls-Atlanta 4:2
Miami-Celtics 2:4
Nyugat:
Lakers-Dallas 4:3
OKC-Memphis 4:2
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.04.30. 13:45:32

Nyert a Memphis, azt hiszem megyek divatdrukkolni :D Randolph miket dobott be az utolsó pár percben :shock:

Hosszabb kifejtésre most nincs kedvem, csak számokat írok:

Memphis Grizzlies - Oklahoma City Thunder 3-4
Los Angeles Lakers - Dallas Mavericks 4-2
Chicago Bulls - Atlanta Hawks 4-2
Boston Celtics - Miami Heat 3-4
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.04.30. 10:45:46

Hát ennyi volt a spuri...újra kell építeni azt a csapatot, mert öregek és 3-as poszton nagyon gyengék...Center és PF posztra kéne MyDyess és Duncan helyett valaki (mondjuk Duncan helyett Blairt meg lehetne próbálni), mert szerintem ők kiöregedtek. Manuból még ki lehet sajtolni 1-2 idényt, most sem rajta múlt, hogy kiestek.

Howard el fog valahova menni a nyáron? Hova?
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.30. 10:25:22

Akkor már én is:
Grizzlies - Thunder :arrow: Thunder
Lakers - Mavericks :arrow: Lakers

Bulls - Hawks :arrow: Bulls
Celtics - Heat :arrow: Heat

várom már :D

Holnap kezdődik a Celtics - Heat Game 1 fél 10től(magyar idő szerint) szóval akkor esti program megvan :D
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.30. 10:21:29

Messithebest írta:Nyert a Memphis, ezzel kiverte az első Spurs-t, és vége a Playoff első körének.

Nyugat
Memphis Grizzlies - Oklahoma City Thunder
Los Angeles Lakers - Dallas Mavericks

Kelet
Chicago Bulls - Atlanta Hawks
Boston Celtics - Miami Heat

Én remélem hogy a Miami továbbjut, és valami csoda folytán az Atlanta elveri a Chicagot, mert akkor hatalmas esély nyílik a nagydöntőre! HAJRÁ MIAMI!
Memphis - OKC
Engem eléggé meglepett, hogy a grizzlik továbbjutottak, de látva a 4. meccset, nagyon meggyőzőek mert ott mindenki 10 pont felett dobott és nincs egyénieskedés hanem csapatjáték.
A Thundernek csak a második meccsét láttam és ott is jól dob a pad viszont ott van egy Durant és egy Westbrook akikkel nagyon jó tudnak védekezni. Sajnálom, hogy Robinson azon a meccsen nem kapott lehetőséget.. Bostonban nagyon bírtam.
Szóval a tippem: 2-4

Lakers - Dallas
Hmm. Sajnos itt is csak 1-1 meccset láttam..
LA Game 3: Kobet nagyon tudták játszatni és dobott is 30 pontot. Bynum és Gasol asszem 9-10 támadó lepattanó.
Dallas Game 3: Nagyon jó meccs volt. Nowitzki és Terry nem tudom mennyit dobtak de egyedül ők dobtak 10 felett.
Tippem: 4-2

Bulls - Hawks
Asszem 3-4 Bulls meccset láttam és azokon Noah végig a legjobbját mutatta Rose pedig hol az elején, hol a végén, hol végig dobott jól mindenhonnan.
Egy Atlanta meccset sem láttam.. Cégyellem is magam pedig biztos jó meccsek voltak. Megnéztem utsó 3 meccsük statisztikáját és azt gondolom, hogy van egy jó Johnsonuk meg egy nem túl erős padjuk
Tippem: 4-1

Boston - Miami
Fú de várom már ezt a párharcot. Boston összes meccsét láttam és ha csak a kezdőt kéne figyelembe venni akkor nagyon szoros meccseken 4-3 arányban győzne az egyik csapat, viszont ha a padot is, és az egyik oldal cseréi végig jól dobálnak akkor lehet hogy semmi nem fog változni és ugyan ilyen szoros lesz a meccs mert kitudja, hogyan teljesít a kezdő 5.
Tippem: 4-3

GO CELTICS, GO!!!!
kanty
Llegenda del Barça

2011.04.30. 09:42:40

Messithebest írta:Nyert a Memphis, ezzel kiverte az első Spurs-t, és vége a Playoff első körének.

Nyugat

Kelet

Én remélem hogy a Miami továbbjut, és valami csoda folytán az Atlanta elveri a Chicagot, mert akkor hatalmas esély nyílik a nagydöntőre! HAJRÁ MIAMI!
Az Oklahoma szerintem magabiztosan fog továbbmenni, jó kis csapat már most, de 2-3 éven belül bajnokesélyesek lesznek . Tippem 4-2

Lakers-Dallas. Az egyik rangadó. A szívem természetesen a LAL felé húz. Mindkét csapatnak azért akadtak gondjai az előző körben. Egy jó Gasol nagyon kellene, mert láttuk, h amikor neki kevésbé ment, akkor voltak gondok. Tippem 4-2 a Lakersnek. :)

Bulls-Hawks. Igazából én a bikákat nem tartom annyira erősnek, de ezt a párharcot illik hozniuk, sok minden fog Rose-n múlni, eléggé egyszemélyes csapat. 4-2-es eredményt jósolok a Bullsnak. De, ha tovább is mennek a következő körben szerintem elég simán fognak kiesni.

Boston-Heat. A másik rangadó. Igazából egyik csapatot sem bírom, de a Celtcs az egységesebb, a jobb csapat, ezért remélem, h ők mennek tovább. A Miami James miatt nem szimpatikus, nálam ő a kosár Cristiano Ronaldoja. :P Tippem 4-3 A Celtics javára.

:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
daffy
Madridista

2011.04.30. 09:03:29

Tocy írta:

Nyugat

Kelet

Csúcsrangadó a Boston-Miami, én ezt már ( a fórumozók megoszlása miatt is :D ) az NBA El Clásicójának tekintem :D Másik rangadó a Lakers-Mavs, az is ugyanolyan kérdéses. És hát bár papíron a Chicago és az Oklahoma az esélyes a másik két párharcban, pont a két meglepetéscsapattal kerültek össze, ki tudja, mi várható... :D
nálam az oklahoma nagyon toronymagas esélyes. hiába meglepetéscsapat a memphis, szerintem az oklahoma 4-2vel továbbmegy. a chicagoról el tudnám képzelni,hogy megizzadnak és 4-3mal mennek túl az atlantán,de talán kiesni nem fognak. lakersnek hozni kell a párharcot. a dallas nem kis falat,de többször is meginogtak(nem mondom,hogy bryanték nem). és hát a miami-boston. ha jól tudom,itt a miamié a pályaelőny és az sokat számíthat,ennek ellenére a boston továbbjutásáért szorítok. a payton-féle miamit nagyon szerettem,de a mostani valahogy nem tud közel kerülni a szívemhez,ezért bostoni továbbjutást várok. :)
Tocy
Director del Fútbol

2011.04.30. 08:16:02

Nyugat

Kelet

Csúcsrangadó a Boston-Miami, én ezt már ( a fórumozók megoszlása miatt is :D ) az NBA El Clásicójának tekintem :D Másik rangadó a Lakers-Mavs, az is ugyanolyan kérdéses. És hát bár papíron a Chicago és az Oklahoma az esélyes a másik két párharcban, pont a két meglepetéscsapattal kerültek össze, ki tudja, mi várható... :D
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.30. 08:12:14

Nyert a Memphis, ezzel kiverte az első Spurs-t, és vége a Playoff első körének.

Nyugat

Kelet

Kép
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.04.29. 15:55:30

Hát nem lett meglepetés, kihullott a Blazers. Nowitzki szenzációs, asszem amikor múltkor kerestem a legjobb erőcsatár címet, vele nem számoltam igazán. Olyan lehetetlen helyzetekből bedobja, hogy az hihetetlen és talán az egyetlen erőcsatár aki kiválóan dobja a 3-asokat is, de jól zsákol, és a büntetőszázaléka is igen jó!

A Lakers csak behúzta 4-2-vel, kicsit simábbra számítottam, az első meglepi, pedig, hogy a Magic kiesett. Én előzetesen is szoros párharcot vártam, de nem Hawks továbbjutással. Howard alighanem menekülni fog ezek után...

Ma akkor szerintem meglesz a második meglepetés, továbbmegy a Grizzles.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.29. 15:54:28

Na már csak a Memphis-Spurs párharc maradt! Szerintem ha most ma a Game 6ot nem húzza be a Memphis, akkor a Game 7ben már kiesnek....

Párosítások(tipp):

Nyugat
Memphis/Spurs-Thunder :arrow: Ha Memphis, akkor Thunder, ha Spurs akkor Spurs
Lakers-Dallas :arrow: Lakers

Kelet
Chicago-Atlanta :arrow: Chicago
Boston-Miami :arrow: Miami
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.04.29. 08:51:18

Hmm kicsit meglepett az Eagles pickje...ebben a nagy CB needben jött egy idős OG, Danny Watkins, már 27 éves. Persze az ő posztján ez nem a világ vége, de meglepő. Amúgy is a második körben O falba vártam volna húzást, és szerintem ott is elérhető lett volna, most meg jöhetett volna egy CB...érdekes.
menczel
Entrenador del Barça

2011.04.29. 03:49:24

Newton 1/1 lett. az elején nem igazán hiányposztokra erősítettek.

Legjobban Fairley Detroitba vitele tetszik, márcsak azért is mert ez az én posztom is. Suh-val ketten legyilkolnak minden offensefalat.

Julioért 5 darab picket adott az ATL!!! Ryan kap mégegy elit célpontot, mert enniyért muszáj lesz betyárjónak lennie.
PCsabi
aka Game90

2011.04.28. 13:20:34

Ezzel mentette hosszabbításra a meccset a Spurs:
http://www.youtube.com/watch?v=jGnJ0uUgJIw

Következőt hozni kéne a Memphisnek, mert nem hiszem, hogy a 7. meccset meg tudnák nyerni San Antonioban.

Miami és az Oklahoma továbbjutott.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.04.28. 10:01:37

Ehh, a Spurs mákolt egy OT wint...nem hiszem hogy szükség lesz a 7. meccsre, de nagyon remélem, hogy nem.

A Phillyre pedig végtelenül büszke vagyok. Egy ilyen tapasztalatlan, fiatal csapat ennyire helyt álljon, és egy meccs kivételével az összesen az utolsó pillanatokig tudjon a győzelemért harcolni, már önmagában nagyszerű teljesítmény. Azthiszem jövőre ennél tovább is juthat a csapat. Ami igazán tetszik, hogy nem csak mint egységes csapat, hanem egyénileg is olyanokat lehet látni, amitől az ember tapsolni kezd. Tegnap is Holiday milyen szép spint mutatott már, meg Iggy hogy ránt rá a palánkra ekkora bengág között is. Az meg külön szívmelengető volt, hogy Jamest kétszer is megfogták 1v1-ben, ami pedig eddig azt hittem, hogy lehetetlen :lol:
Persze gratulálok a Miaminak, jelenleg éppen annyival jobbak, amennyivel a meccseiket nyerték, de jövőre már nem lesz 4-1, ebben biztos vagyok.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.27. 19:36:17

Nem hiszem hogy fent van hivatalos oldalon vagy youtuben. De mivel nem volt túl sok támadófalt főleg nem Granger részéről, így arról van szó amit írtál. Granger labdával a kezében indult a festékbe, Deng eléállt és az "indián" felöklelte. Én ezt még Jordannak és támadónak fújnám ha bíró lennék.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.27. 17:52:15

MessiFan írta:
Olyat nem tapasztaltam, hogy ha labdával a kezedben izomból nekirontasz az előtted lévőnek akkor az védőfalt :lol:
Erről lemaradtam, videót tudsz esetleg linkelni?Összefoglalóban volt egy amikor Granger belement Dengbe, s azt be is fújták támadóba, gondolom nem erről beszélsz
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.27. 17:38:06

Bob_Marley írta:Mit nem tapasztaltál, hogy ilyet mondanak a kommentátorok, vagy hogy van az NBA-ben un starcalling, ami bizony él....Jamesre ránézel fault effektus és társai :lol:
Olyat nem tapasztaltam, hogy ha labdával a kezedben izomból nekirontasz az előtted lévőnek akkor az védőfalt :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.04.27. 17:25:04

MessiFan írta:Amikor Granger ellen befújtak egy támadófaltot, mondták, hogy ha sztárjátékos lenne akkor neki ítélnék. Ilyet még nem tapasztaltam. Balázs?:D
Mit nem tapasztaltál, hogy ilyet mondanak a kommentátorok, vagy hogy van az NBA-ben un starcalling, ami bizony él....Jamesre ránézel fault effektus és társai :lol:
Kép
Kép
Kép
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.04.27. 17:23:47

Mekkora meccs volt ez a Vancouver-Chicago. Sajnálom Toewsékat, nekik szorítottam, nem lett volna semmi ha 3-0ról megfordítják a párharcot és továbbmennek. Így most idén se lesz címvédés.
Másik kettő meccs: Flyers - Sabres 5-2, Montreal - Boston 2-1

Nyugaton már megvannak az elődöntős párosítások:
Vancouver Canucks - Nashville Predators
San Jose Sharks - Detroit Red Wings

Keleten még csak két párharc dőlt el, a lehetséges elődöntők:
Washington Capitals - Pittsburgh Penguins/Tampa Bay Lightning/Montreal Canadiens
Philadelphia Flyers - Tampa Bay Lightning/Pittsburgh Penguins/Boston Bruins

A playoff kezdete előtt megtippeltem a továbbjutókat, eddig 6/6! :P
VictorValdes19 írta:Keleten:
Washington Capitals(1.) - New York Rangers(8.)
Philadelphia Flyers(2.) - Buffalo Sabres(7.)
Boston Bruins(3.) - Montreal Canadiens(6.)
Pittsburgh Penguins(4.) - Tampa Bay Lightning(5.)
Nyugaton:
Vancouver Canucks(1.) - Chicago Blackhawks(8.)
San José Sharks(2.) - Los Angeles Kings(7.)
Detroit Red Wings(3.) - Phoenix Coyotes(6.)
Anaheim Ducks(4.) - Nashville Predators(5.))
Hajnal 1-kor a sport2 adni fogja a Boston-Montreal meccset! A Pittsburgh-Tampa Bay mérkőzés 2-kor fog kezdődni, sajnos csak felvételről fogom tudni megnézni... :?

LET'S GO PENS!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VictorValdes19 2011.04.27. 17:25:45-kor.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.04.27. 17:06:02

Én is a Heat, Spurs, OKC hármast mondanám hogy nyernek, de a Spurs a kövi 2 meccsből min az egyiket elbukja, biztosnak tűnik a szenzáció.

A Magic-Hawks párharc viszont szerintem könnyen lehet, hogy 7.ik meccsig fog húzódni. Így viszont akármelyik jut tovább, könnyen lehet, hogy fáradtság miatt a Bulls továbblép rajta.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.27. 17:05:22

Amikor Granger ellen befújtak egy támadófaltot, mondták, hogy ha sztárjátékos lenne akkor neki ítélnék. Ilyet még nem tapasztaltam. Balázs?:D
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.27. 16:30:49

Nem is úgy gondoltam a megsértést, csak leírtam hogy Bosh jobb mint KG, erre kapom Bosh lehurrogását. Na mind1 én itt lezárom ezt, szerintem beszéljünk valami másról: Az Orlando kezdi megrázni magát, tegnap nyertek, 3-2re javítottak. Ahogy az várható volt, a Chicago is behúzta a párharcot, míg a Lakers megszerezte a vezetést 3-2re(szerintem ez a legkiélezettebb párharc, a Portland-Dallas mellett) A mai menü: A Miami a Philly-t fogadja, már remélem hogy nyernek. A Memphis akár ma könnyen el is döntheti a párharcot a Spurs ellen, de szerintem ez még nem fog bekövetkezni. A 3ik meccs pedig a Thunder-Nuggets, szerintem az OKC továbbmegy. Hajrá Miami, Memphis, Oklahoma! :D
Kép
Válasz küldése