Meg vagyok lepődve.....Game90 írta:Körmend - Falco 75-66kovinho írta:Holnap részletezem, mert nem itthonról netezek...A másik meccs felől érdeklődnék...

Körmend - Falco 75-66kovinho írta:Holnap részletezem, mert nem itthonról netezek...A másik meccs felől érdeklődnék...
Nekem meglepő is volt! Dolgoztam, de kaptam a félidei, majd a végeredményt a szombathelyi Körmend szurkoló barátomtól.kovinho írta:Alig hittem a szememnek. Azt hittem elírták. Mindegy, mostmár az a lényeg hogy hozzuk a hazai meccseket, ti meg nyerjetek Körmenden!
Olaj - Falco döntőt a népnek!
Főleg én nemkovinho írta:Hát egyikünk se büszkélkedhet a csapata eredményével:
Pécs - Szolnoki Olaj KK 71-65![]()
Falco KC - Körmend 62-102
Sok szerencsét, ma Pécsett nekünk nem lesz egyszerű, de nem megoldhatatlan feladat lesz. Péntek vagy Szombat lesz Szolnokon a meccs, arra kimegyek TERMÉSZETESEN!Sharkinho írta:HolnapMegyek az Arénába
![]()
Pokol lesz![]()
Körmendet itthon ütni kell de nagyon
![]()
Körmend az már Zala megye HEJJ HEJJ![]()
Én is gratulálok nekikkovinho írta:A Sopron a bajnok. Megérdemelték, nagyon jól játszottak.
Részemről is GRT nekik! Bár inkább Pécs győzelemért szorítottam!kovinho írta:A Sopron a bajnok. Megérdemelték, nagyon jól játszottak.
Szntem sajnos a Sopron behúzzaKrojf írta:Komáim!
17:45, Sport1: MKB Euroleasing Sopron-Mizo Pécs női
bajnoki döntő 5., mindent eldöntő mérkőzés!
Szerintetek most is repül Rátgéber zakója?
Kérdi Tőletek Krojf komátok.
A lap nem jeleníthető meg...redmiller írta:Nem tudok belépni a videobombra, ezért csak képeket tudok - egyenlőre - mutattni....
Pár kép az Olaj-Pécs meccsről