Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajna én csak 2007 eseke tudok...Kralo írta: Uhh most eszembejutott egy kérdés.
Nem tudjátok beszerezhetőek valahonnan F1es futamok?
Igazából a 70-es, 80-as évek és 90es évek eleje érdekelne. Bár nem tudom, hogy a közvetítések milyenek lehettek régebben.
Nem lennék szomorú, mert jelen esetben azt jelentené megverte Hamiltont. Csak lenne egy megkérdőjelezhető vb címe Alonsonak. Az meg nem töltene el igazán jó érzésekkel. Szóval nem vagyok ám olyan könnyű helyzetben szurkolóként.ozsimiki írta:Erre emlékszem,de már ne is haragúdj szerintem nem szomorkodnál,ha nyerne a spanyol. De kiegyezhetünk egy KIMI sikerbenKralo írta:
Harmadszor is ismételjem magam? Kémügy után (amikor már szinte minden nyílvánosságra került) leírtam, hogy nem szeretném, ha Alonso vb lenne.![]()
![]()
Kár,h szinte esélytelen....
Erre emlékszem,de már ne is haragúdj szerintem nem szomorkodnál,ha nyerne a spanyol. De kiegyezhetünk egy KIMI sikerbenKralo írta:Harmadszor is ismételjem magam? Kémügy után (amikor már szinte minden nyílvánosságra került) leírtam, hogy nem szeretném, ha Alonso vb lenne.ozsimiki írta:Kralo!
Ezzel azt akarod mondani,h zárdába vonulnál ha Alonso nyerne![]()
![]()
![]()
Mert ez jön le....
Arra meg elég nagy esély van,amiről te írsz az Kimivel kapcsban van úgy...hát neki tényleg sansztalan,de az téged miért érint? Amikor Alonso fan vagy...
Elnézést! TISZTELET A KIVÉTELNEK!Kluivertinho írta:Na-na! Én még mindig Felipének szurkolok!Kralo írta: Hihetetlen számomra, hogy Ferrarisok manapság Hamiltonnak szurkolnak, csak azért hogy Alonsoba belerúghassanak még egyet! Holott ott van még Kimi is az esélyesek között.![]()
![]()
(Tudom, hogy a VB címről van szó és hogy Massa már elég rég kiszállt ebből a harcból)
Na-na! Én még mindig Felipének szurkolok!Kralo írta: Hihetetlen számomra, hogy Ferrarisok manapság Hamiltonnak szurkolnak, csak azért hogy Alonsoba belerúghassanak még egyet! Holott ott van még Kimi is az esélyesek között.
Harmadszor is ismételjem magam? Kémügy után (amikor már szinte minden nyílvánosságra került) leírtam, hogy nem szeretném, ha Alonso vb lenne.ozsimiki írta:Kralo!
Ezzel azt akarod mondani,h zárdába vonulnál ha Alonso nyerne![]()
![]()
![]()
Mert ez jön le....
Arra meg elég nagy esély van,amiről te írsz az Kimivel kapcsban van úgy...hát neki tényleg sansztalan,de az téged miért érint? Amikor Alonso fan vagy...
Jah, már látom mire gondolsz, de szerintem jó lett, leírtam mindent, amit akartam, amire hírtelen gondoltam, ami a fejemben kavargott, s ami az igazság...G-Jay írta:Farkasn te pesti vagy mi?![]()
![]()
Bocs de nekem vhogy mindig nevetni van kedvem ha ezt az "a betüs beszédmódot" hallom
G.
Mire gondolsz...G-Jay írta:Farkasn te pesti vagy mi?![]()
![]()
Bocs de nekem vhogy mindig nevetni van kedvem ha ezt az "a betüs beszédmódot" hallom
G.
Nem szeretnék semmit elérni. Szerinted mennyi esélye van, hogy úgy verje meg Hamiltont, hogy ne Alonso legyen a vb?ozsimiki írta:Nem tudom ezzel mit akarsz elérni,talán azt,h mégnagyobb örömmel írhass spanyol vébécíme után...merthogy nincs hú de nagyon nehéz helyzetben szntem....bármi megtörténhet...ezt te is tudod...ha nem így lenne,akkor már Vébét avattunk volna 1 heteKralo írta:Csak egy kívánságom volt: Hamiltont verje el. Ma már erre a végkifejletre nincs meg az esély.![]()
![]()
4pont semmi,főleg nem technikai sportban....
MAXRA EGYETÉRTEK!farkasn írta:Én sem értek egyet a Hamilton elleni vádakkal, bár én elfogult vagyok az Alonso iránt...
Neki tavaj és idén is voltak problémái, szinte minden futamon volt valami problémája, főleg a többi versenyzővel, őt mindíg feltartják, stb...
Neki egy külön versenyt kellene rendezni, ott talán jól menne, vagy legalábbis hermetikusan le kellene zárni a versenypályát, ha ŐŐŐ fut gyors kört...
Ezenkívül mikor a rönóval világbajnok lett, a szerelőjének volt egy érdekes pólója, amin az állt: "Sumaher?? Ki az??"
Hát ennél durvább, azért nem lehetne, valamint alonso kijelentette, hogy még Zidane is szebben fejezte be a pályafutását, mint a német...
Hát nemtudom...
Nézek forma 1-et, főleg azért, hogy meghallgassam, hogy az új futamon a spanyolnak éppen mi nem tetszik a pályán, ki tartja fel, ki előzi meg úgy, hogy az ő testi épségét súlyosan veszélyezteti...
Utánna lehet nézni nyilatkozatoknak, ez mind igaz, s ha már a sportszerűségnél tartunk, akkor meg kell nézni, ki vezet úgy, hogy mindenki menekül előle, ha meglátja... (Lásd Hamilton valamelyik futaom, amikor még a bukótérbe is bemegy, mert fél a spanyoltól)
Mostmeg, hogy nem kap meg minden támogatást...
tény és való, hogy a Dennis azt mondta, hogy inkább a Rájkönen legyen világbajnok, mint az alonzo...
Talán bele kellene gondolni, hogy miért mond ilyet, mert lehet hogy mi innen a billentyűzet mögül ezt nem tudjuk...
Nem egymást kellene itt szidni, meg kiragadni dolgokat, hogy levágja a pályát, meg ilyenek, hiszen megvan másnak is a véleménye, mint az enyém, amiben pont az ellenkezője látható, mint máséban...
Lehet hogy egy birka vagyok, de én ezt így látom, de lehet hogy más látja rosszul...
Nem drukkolok én senkinek az utolsó futamon, de azért szerintem az figyelemre méltó, hogy olyan pályákon veri el az alonsot a hamilton, ahol maximum playstation-on játszott eddig...
És ez azért figyelemre méltó...
+ Az év elején is jobb volt az alonsonál, amikor szerintem nem az újoncból akartak világbajnokot cszinálni...
Gonoljon mindenki bele, miért mond ilyet egy csapatfönök és döntse el kinek szurkol...
Nem tudom ezzel mit akarsz elérni,talán azt,h mégnagyobb örömmel írhass spanyol vébécíme után...merthogy nincs hú de nagyon nehéz helyzetben szntem....bármi megtörténhet...ezt te is tudod...ha nem így lenne,akkor már Vébét avattunk volna 1 heteKralo írta:Csak egy kívánságom volt: Hamiltont verje el. Ma már erre a végkifejletre nincs meg az esély.![]()
Hú mekkora dolog már,h jobban örülnek egy ANGOL kiemelkedően nagy tettéhez ANGOL földönKralo írta:http://www.youtube.com/watch?v=bp90LGIWSwoOleguer írta:Amiket Kralo írt annak nagyrésze kitaláció, vagy hazugság.
Még a botrányok elötti helyzetképek.
Ez szvsz Alonsorol mond el mindent...Kralo írta:http://www.youtube.com/watch?v=bp90LGIWSwoOleguer írta:Amiket Kralo írt annak nagyrésze kitaláció, vagy hazugság.
Még a botrányok elötti helyzetképek.
http://www.youtube.com/watch?v=bp90LGIWSwoOleguer írta:Amiket Kralo írt annak nagyrésze kitaláció, vagy hazugság.