Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szoros lett, 14-0-ás Miami rohanáslijacska írta:ha félidőig nem szorosodik az állás bele alszok.
szerk. ezt nem értem.hogy változhat ennyire az eredmény.mi van itt?miért volt a bunyó?
Én attól tartok, hogy inkább elkapja a fonalat, ha így játszik. Most kéne megnyernie a Mavsnek.ozsimiki írta:Itt kell most szerintem egy nagy győzelem, és akkor meglesz a 7.is. Persze lehet James egojának olyan szempontból ártana egy nagyobb arányú hazai siker,hogy akkor a 7.meccset meg elnagyképűsködné.
Eddig adja, bár a Dallas nem az a lekopós team...:S
ozsimiki írta:7.névrokonodat
Itt, F1 topik kellően megmosolyogtatott, remélem a Miami kiharcolja a 7.névrokonodat, és akkor marad a mosoly.Game90 írta:http://www.streamhunter.tv/lijacska írta:ha valakinek lesz egy működő jó minőségű angol nyelvű stream, tegye majd ki alinket.
köszönöm szépen,legyen végig kiélezett küzdelem.
Chalmers a kezdőben.
Többiek, itt vagytok?
http://www.streamhunter.tv/lijacska írta:ha valakinek lesz egy működő jó minőségű angol nyelvű stream, tegye majd ki alinket.
köszönöm szépen,legyen végig kiélezett küzdelem.
Én is így gondolom. Chalmers-Wade-James a fix nálam, Miller, Haslem, Anthony még jók cseresornak, de egy kezdőcenter szerintem mindenképp kéne, Bosh helyett meg nem tudom, mit lehetne kezdeni, annyira nem rossz, hogy el legyen küldve.Game90 írta:Kicsit kialudtam magam, szóval leszek ma![]()
![]()
Heat Big 3 of James, Bosh & Wade have played 152 minutes on floor together in series. Their +/- in that time is -20.
Bosh hiába van a TopX PF között, James és Wade mellé felesleges. Egy Anthony/Dalambert/valaki - Haslem/Boshért kapott playa - Bron - Wade - Bibby/Chalmers ötös sokkal jobb lenne.
Ha másban nem is, NBA-ben egyetértünk szinte mindigBob_Marley írta:Na akkor ma Game 6
A mavs még soha nem nyert bajnoki címet, s ilyen közel még nem voltak!Elsőt "könnyebb" lesz elhozni, esetleges gam7 Miamiban, nem tudom....
Viszont:Ezt Eazzy leírta, kiváló védő, nekünk nagyon kellene zöld mezbe a palánk alá!És a Philly meg is szívta, hogy elcserélte Nocioni for Dalembert üzlet hát....azért elfért volna bőven a palánk alatt Philadelphiában is, főleg látva Hawes hullámzását...Messithebest írta: Ezt a Dalembert gyereket nem is ismerem, még a nevét sem hallottam.
És a TV-ben is nem egyszer feltűnt Dalembert a Haiti katasztrófa miatt, mivel Haitin született!Nem hiába akarja a több csapat is a FA-ről!Na ez is egy megvalósíthatatlan trade, értem, hogy ilyet szeretnél, de ezek még gondolati síkon se működnek!Messithebest írta: Bosh jövőre egész jó lehet(bár ezt kihasználva én inkább elcserélném Stoudemire-re, mert kitudja, lehet megint ilyen Fosh lesz....)Hogy lehet valakit utálniMessithebest írta: PP-t utálomMagas volt a laszti
![]()
Ez az ember még akkor is kitartott a csapata mellett, mikor örültünk ha 30 meccset tudunk hozni az alapszakaszban....
A többire meg Marc Gasolt sem tudjátok elhozni, mivel nincs másotok mint egy MLE, s Gasol most keres 3,5 milliót, s vagy a Grizzlies, vagy a Knicks elé rak egy jó 8-10 közötti szerződést!
Jövőre nektek sincs túl sok embernek szerződése, így Bibbyért sem kell aggódni, mert idén lejárós, de azért a 450 ezerért amennyiért pattogtat, annyiért érdemes megtartani, bár Chalmerst én is régóta mondogatom, bár ahogy elnézem egyáltalán nem mérgelődik Mario, s a padról jól teljesít!Lehet kezdőként nem jönnének így a félpályás kosarak![]()
Ilgauskas meg szerintem befejezi!
Itt megnézhető a cap:
http://hoopshype.com/salaries/miami.htm
Azért írtam le ezeket, hogy tegyük tisztába a dolgokat!!!
Full ugyanígy vagyok, csak én pl döntőkre felkeltem, ha meg tudom tenni akkor fölkelek, ha nincs suli vagy egyéb elfoglaltság. Ma is ha fel tudok kelni természetesen leszek, de ez a 2 nekem korai, szóval lehet hogy álmomba fogok szurkolni. Azonban a Game 7re ha felkelek szintén leszek.messideco írta:Én issocio66 írta:én is idén kezdtem követni az eseményeket
Egy-két meccset megnézek felvételről+ követem az eseményeket. Ennyit tudok megtenni. És hogy miért a Miami Heat? Hallottam a trinity-ről, és párhuzamba vontam a BarcávalA kedvenc játékosom pedig abszolút Wade lett.
Én issocio66 írta:én is idén kezdtem követni az eseményeket
Sok okosságot írtál, csak valahol nem ezeket írtam. Bosht tudom persze hogy nem megvalósítható, PP-vel kapcsolatban, értem én, számomra viszont antipatikus. Gasolhoz pedig azt írtam hogy Gasol szintűBob_Marley írta: Viszont:Ezt Eazzy leírta, kiváló védő, nekünk nagyon kellene zöld mezbe a palánk alá!És a Philly meg is szívta, hogy elcserélte Nocioni for Dalembert üzlet hát....azért elfért volna bőven a palánk alatt Philadelphiában is, főleg látva Hawes hullámzását...Messithebest írta: Ezt a Dalembert gyereket nem is ismerem, még a nevét sem hallottam.
És a TV-ben is nem egyszer feltűnt Dalembert a Haiti katasztrófa miatt, mivel Haitin született!Nem hiába akarja a több csapat is a FA-ről!Na ez is egy megvalósíthatatlan trade, értem, hogy ilyet szeretnél, de ezek még gondolati síkon se működnek!Messithebest írta: Bosh jövőre egész jó lehet(bár ezt kihasználva én inkább elcserélném Stoudemire-re, mert kitudja, lehet megint ilyen Fosh lesz....)Hogy lehet valakit utálniMessithebest írta: PP-t utálomMagas volt a laszti
![]()
Ez az ember még akkor is kitartott a csapata mellett, mikor örültünk ha 30 meccset tudunk hozni az alapszakaszban....
A többire meg Marc Gasolt sem tudjátok elhozni, mivel nincs másotok mint egy MLE, s Gasol most keres 3,5 milliót, s vagy a Grizzlies, vagy a Knicks elé rak egy jó 8-10 közötti szerződést!
Jövőre nektek sincs túl sok embernek szerződése, így Bibbyért sem kell aggódni, mert idén lejárós, de azért a 450 ezerért amennyiért pattogtat, annyiért érdemes megtartani, bár Chalmerst én is régóta mondogatom, bár ahogy elnézem egyáltalán nem mérgelődik Mario, s a padról jól teljesít!Lehet kezdőként nem jönnének így a félpályás kosarak![]()
Ilgauskas meg szerintem befejezi!
Itt megnézhető a cap:
http://hoopshype.com/salaries/miami.htm
Azért írtam le ezeket, hogy tegyük tisztába a dolgokat!!!
Ezt Eazzy leírta, kiváló védő, nekünk nagyon kellene zöld mezbe a palánk alá!És a Philly meg is szívta, hogy elcserélte Nocioni for Dalembert üzlet hát....azért elfért volna bőven a palánk alatt Philadelphiában is, főleg látva Hawes hullámzását...Messithebest írta: Ezt a Dalembert gyereket nem is ismerem, még a nevét sem hallottam.
Na ez is egy megvalósíthatatlan trade, értem, hogy ilyet szeretnél, de ezek még gondolati síkon se működnek!Messithebest írta: Bosh jövőre egész jó lehet(bár ezt kihasználva én inkább elcserélném Stoudemire-re, mert kitudja, lehet megint ilyen Fosh lesz....)
Hogy lehet valakit utálniMessithebest írta: PP-t utálom
Akkor nézz meg egy pár Shaq videót, neki volt pár olyan zsákja hogy a palánk leszakadtsocio66 írta:én howard-al voltam így, tudtam hogy egy baromi jó center,aztán letöltöttem egy magic-meccset és kb. az első negyedben volt négy olyan zsákolása,hogy majd' leszakadt a gyűrű.
Én betudtam a szokásos "akedvenccsapatombanmindenkiistenkirályatöbbipedigegynagykalaptré" - szindrómánakEazzy írta:Így már értem mért gondoltad jobbnak Bosht GarnettnélMessithebest írta:Ja most kb All-Star Game előtt kezdtem komolyabban követni, előtte is megnéztem 1-2 meccset, de úgy kb fogalmam sem volt arról hogy ki kicsoda, max a nagyobb nevekről, Kobe, Jordan, Shaq ilyesmi. Wade és James sem rémlett, mikor elkezdtem komolyan követni, pedig már ők is 8 éve ott vannak. Értem, köszi.
Ezt akartam írni én isEazzy írta:Így már értem mért gondoltad jobbnak Bosht GarnettnélMessithebest írta:Ja most kb All-Star Game előtt kezdtem komolyabban követni, előtte is megnéztem 1-2 meccset, de úgy kb fogalmam sem volt arról hogy ki kicsoda, max a nagyobb nevekről, Kobe, Jordan, Shaq ilyesmi. Wade és James sem rémlett, mikor elkezdtem komolyan követni, pedig már ők is 8 éve ott vannak. Értem, köszi.
Így már értem mért gondoltad jobbnak Bosht GarnettnélMessithebest írta:Ja most kb All-Star Game előtt kezdtem komolyabban követni, előtte is megnéztem 1-2 meccset, de úgy kb fogalmam sem volt arról hogy ki kicsoda, max a nagyobb nevekről, Kobe, Jordan, Shaq ilyesmi. Wade és James sem rémlett, mikor elkezdtem komolyan követni, pedig már ők is 8 éve ott vannak. Értem, köszi.