USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
PCsabi
aka Game90

2011.06.13. 02:56:51

lijacska írta:ha félidőig nem szorosodik az állás bele alszok.
szerk. ezt nem értem.hogy változhat ennyire az eredmény.mi van itt?miért volt a bunyó?
Szoros lett, 14-0-ás Miami rohanás 8) Wade hatalmas blokk és Eddie House 3. tripla! Hol volt idáig ez az ember?

Most pedig megy a ni...őőő emberkedés.

Dirkre nem akarják befújni a harmadikat :roll:

Terry pedig szrba nyúlt a meccs előtt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2011.06.13. 03:07:15-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
lijacska
Jugador del Barça

2011.06.13. 02:43:59

ha félidőig nem szorosodik az állás bele alszok.
szerk. ezt nem értem.hogy változhat ennyire az eredmény.mi van itt?miért volt a bunyó?
csak kakaskodás.gondoltam volt valami több.
PCsabi
aka Game90

2011.06.13. 02:43:11

Stevenson 3/3 tripla...Miami -12...25-6-os Dallas rohanás...

:roll:

Gáz van...

Tőrös Balázs a legjobb szakkommentátorok között van, mostani sztori is: "Yo, King, King James." :D
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2011.06.13. 02:52:12-kor.
maki
Jugador del Barça

2011.06.13. 02:32:48

ozsimiki írta:Itt kell most szerintem egy nagy győzelem, és akkor meglesz a 7.is. Persze lehet James egojának olyan szempontból ártana egy nagyobb arányú hazai siker,hogy akkor a 7.meccset meg elnagyképűsködné.

Eddig adja, bár a Dallas nem az a lekopós team...:S
Én attól tartok, hogy inkább elkapja a fonalat, ha így játszik. Most kéne megnyernie a Mavsnek.

Ez a Terry-féle fastbreak még mindig jó :D
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.13. 02:29:53

Itt kell most szerintem egy nagy győzelem, és akkor meglesz a 7.is. Persze lehet James egojának olyan szempontból ártana egy nagyobb arányú hazai siker,hogy akkor a 7.meccset meg elnagyképűsködné.

Eddig adja, bár a Dallas nem az a lekopós team...:S
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PCsabi
aka Game90

2011.06.13. 02:12:39

ozsimiki írta:7.névrokonodat
:lol:

Chalmers 2 homállyal, James triplával kezdett.

Jamestől valami ilyesmi kezdést vártam, 14 pontból 9-et ő dobott, 4/4 mezőnyből.

Ja, a játékosok erre a zenére jöttek be :D :
http://www.youtube.com/watch?v=no-ODRSXqck

Bareát fogja már meg valaki. Chalmers out??? Terry is bekezdett.

Bosh és James felszívta magát, Dirk 2. személyi hiba.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.13. 02:07:46

Game90 írta:
lijacska írta:ha valakinek lesz egy működő jó minőségű angol nyelvű stream, tegye majd ki alinket.
köszönöm szépen,legyen végig kiélezett küzdelem.
http://www.streamhunter.tv/

Chalmers a kezdőben.

Többiek, itt vagytok? :)
Itt, F1 topik kellően megmosolyogtatott, remélem a Miami kiharcolja a 7.névrokonodat, és akkor marad a mosoly.

KingJames fogja dobni 0,3seccel a vége előtt a döntő triplát, amit BoshiBosh ment meg a félpályán és passzol oda neki :lol: :lol: :lol: eközben Wade 2ponttal fog állni (:D:D:D)
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.06.13. 02:03:03

lijacska írta:ha valakinek lesz egy működő jó minőségű angol nyelvű stream, tegye majd ki alinket.
http://www.streamhunter.tv/

Chalmers a kezdőben.

Többiek, itt vagytok? :)
lijacska
Jugador del Barça

2011.06.13. 01:31:35

ha valakinek lesz egy működő jó minőségű angol nyelvű stream, tegye majd ki alinket.
PCsabi
aka Game90

2011.06.12. 22:31:19

Szokásos statok :) :
LeBron in elimination games, career: 31 ppg, 10.1 rpg, 7.5 apg.
LeBron has played 40+ minutes in 18 straight playoff games. Tied for 2nd longest streak ever behind Iverson w/22 in '01.
When the score has been within 5 points in the last 5 minutes, James has not scored in the Finals, missing all 7 shots.
Wade has scored 30+ in last 4 elimination games. Only 2 players have done that in last 30 yrs: Olajuwon (4 in '95) & Nowitzki (6 '01-04).
Chris Bosh was a career 35% shooter in elimination games in Toronto.

Keresd a hibát:

Kép
Robcsyy
Entrenador del Barça

2011.06.12. 22:01:47

ha a forma1 így megy tovább, le se kell feküdni kezdésig :lol: :lol:
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Tocy
Director del Fútbol

2011.06.12. 18:04:04

Game90 írta:Kicsit kialudtam magam, szóval leszek ma :)

Heat Big 3 of James, Bosh & Wade have played 152 minutes on floor together in series. Their +/- in that time is -20.

Bosh hiába van a TopX PF között, James és Wade mellé felesleges. Egy Anthony/Dalambert/valaki - Haslem/Boshért kapott playa - Bron - Wade - Bibby/Chalmers ötös sokkal jobb lenne.
Én is így gondolom. Chalmers-Wade-James a fix nálam, Miller, Haslem, Anthony még jók cseresornak, de egy kezdőcenter szerintem mindenképp kéne, Bosh helyett meg nem tudom, mit lehetne kezdeni, annyira nem rossz, hogy el legyen küldve.
PCsabi
aka Game90

2011.06.12. 17:49:55

Kicsit kialudtam magam, szóval leszek ma :)

Heat Big 3 of James, Bosh & Wade have played 152 minutes on floor together in series. Their +/- in that time is -20.

Bosh hiába van a TopX PF között, James és Wade mellé felesleges. Egy Anthony/Dalambert/valaki - Haslem/Boshért kapott playa - Bron - Wade - Bibby/Chalmers ötös sokkal jobb lenne.
Tocy
Director del Fútbol

2011.06.12. 16:52:34

Bob_Marley írta:Na akkor ma Game 6
Kép
A mavs még soha nem nyert bajnoki címet, s ilyen közel még nem voltak!Elsőt "könnyebb" lesz elhozni, esetleges gam7 Miamiban, nem tudom....

Viszont:
Messithebest írta: Ezt a Dalembert gyereket nem is ismerem, még a nevét sem hallottam.
Ezt Eazzy leírta, kiváló védő, nekünk nagyon kellene zöld mezbe a palánk alá!És a Philly meg is szívta, hogy elcserélte Nocioni for Dalembert üzlet hát....azért elfért volna bőven a palánk alatt Philadelphiában is, főleg látva Hawes hullámzását...
És a TV-ben is nem egyszer feltűnt Dalembert a Haiti katasztrófa miatt, mivel Haitin született!Nem hiába akarja a több csapat is a FA-ről!
Messithebest írta: Bosh jövőre egész jó lehet(bár ezt kihasználva én inkább elcserélném Stoudemire-re, mert kitudja, lehet megint ilyen Fosh lesz....)
Na ez is egy megvalósíthatatlan trade, értem, hogy ilyet szeretnél, de ezek még gondolati síkon se működnek!
Messithebest írta: PP-t utálom
Hogy lehet valakit utálni :lol: Magas volt a laszti :D
Ez az ember még akkor is kitartott a csapata mellett, mikor örültünk ha 30 meccset tudunk hozni az alapszakaszban....

A többire meg Marc Gasolt sem tudjátok elhozni, mivel nincs másotok mint egy MLE, s Gasol most keres 3,5 milliót, s vagy a Grizzlies, vagy a Knicks elé rak egy jó 8-10 közötti szerződést!
Jövőre nektek sincs túl sok embernek szerződése, így Bibbyért sem kell aggódni, mert idén lejárós, de azért a 450 ezerért amennyiért pattogtat, annyiért érdemes megtartani, bár Chalmerst én is régóta mondogatom, bár ahogy elnézem egyáltalán nem mérgelődik Mario, s a padról jól teljesít!Lehet kezdőként nem jönnének így a félpályás kosarak :lol:
Ilgauskas meg szerintem befejezi!
Itt megnézhető a cap:
http://hoopshype.com/salaries/miami.htm

Azért írtam le ezeket, hogy tegyük tisztába a dolgokat!!!
Ha másban nem is, NBA-ben egyetértünk szinte mindig :D Kivéve persze, hogy kinek szurkolunk... :D
Mental_Theo
Capitá del Barça

2011.06.12. 16:11:50

Én 14 éve követem az NBA-t, mindigis nyugat szurkoló voltam, (pontosabban HOUSTON ROCKETS) (ja és persze Chicago Bulls a kivétel:) )
úgyhogy hajrá Mav's, le kell törni James szarvát!
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.12. 14:59:34

messideco írta:
socio66 írta:én is idén kezdtem követni az eseményeket
Én is :)
Egy-két meccset megnézek felvételről+ követem az eseményeket. Ennyit tudok megtenni. És hogy miért a Miami Heat? Hallottam a trinity-ről, és párhuzamba vontam a Barcával :) A kedvenc játékosom pedig abszolút Wade lett.
Full ugyanígy vagyok, csak én pl döntőkre felkeltem, ha meg tudom tenni akkor fölkelek, ha nincs suli vagy egyéb elfoglaltság. Ma is ha fel tudok kelni természetesen leszek, de ez a 2 nekem korai, szóval lehet hogy álmomba fogok szurkolni. Azonban a Game 7re ha felkelek szintén leszek.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
messideco
Presidente del Barça

2011.06.12. 14:27:28

socio66 írta:én is idén kezdtem követni az eseményeket
Én is :)
Egy-két meccset megnézek felvételről+ követem az eseményeket. Ennyit tudok megtenni. És hogy miért a Miami Heat? Hallottam a trinity-ről, és párhuzamba vontam a Barcával :) A kedvenc játékosom pedig abszolút Wade lett.
Kép
"And my heart will leave you never."
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.12. 13:55:29

Bob_Marley írta: Viszont:
Messithebest írta: Ezt a Dalembert gyereket nem is ismerem, még a nevét sem hallottam.
Ezt Eazzy leírta, kiváló védő, nekünk nagyon kellene zöld mezbe a palánk alá!És a Philly meg is szívta, hogy elcserélte Nocioni for Dalembert üzlet hát....azért elfért volna bőven a palánk alatt Philadelphiában is, főleg látva Hawes hullámzását...
És a TV-ben is nem egyszer feltűnt Dalembert a Haiti katasztrófa miatt, mivel Haitin született!Nem hiába akarja a több csapat is a FA-ről!
Messithebest írta: Bosh jövőre egész jó lehet(bár ezt kihasználva én inkább elcserélném Stoudemire-re, mert kitudja, lehet megint ilyen Fosh lesz....)
Na ez is egy megvalósíthatatlan trade, értem, hogy ilyet szeretnél, de ezek még gondolati síkon se működnek!
Ez az ember még akkor is kitartott a csapata mellett, mikor örültünk ha 30 meccset tudunk hozni az alapszakaszban....

A többire meg Marc Gasolt sem tudjátok elhozni, mivel nincs másotok mint egy MLE, s Gasol most keres 3,5 milliót, s vagy a Grizzlies, vagy a Knicks elé rak egy jó 8-10 közötti szerződést!
Jövőre nektek sincs túl sok embernek szerződése, így Bibbyért sem kell aggódni, mert idén lejárós, de azért a 450 ezerért amennyiért pattogtat, annyiért érdemes megtartani, bár Chalmerst én is régóta mondogatom, bár ahogy elnézem egyáltalán nem mérgelődik Mario, s a padról jól teljesít!Lehet kezdőként nem jönnének így a félpályás kosarak :lol:
Itt megnézhető a cap:

Sok okosságot írtál, csak valahol nem ezeket írtam. Bosht tudom persze hogy nem megvalósítható, PP-vel kapcsolatban, értem én, számomra viszont antipatikus. Gasolhoz pedig azt írtam hogy Gasol szintű :D

Igazából a Drafton gondolkodtam, 2/1 a miénk, tehát lehet valaki aki még nem is olyan rossz, én irányítócserére gondoltam, aztán kitudja...
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.12. 13:15:33

Na akkor ma Game 6
Kép
A mavs még soha nem nyert bajnoki címet, s ilyen közel még nem voltak!Elsőt "könnyebb" lesz elhozni, esetleges gam7 Miamiban, nem tudom....

Viszont:

Itt megnézhető a cap:

Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.12. 07:51:20

socio66 írta:én howard-al voltam így, tudtam hogy egy baromi jó center,aztán letöltöttem egy magic-meccset és kb. az első negyedben volt négy olyan zsákolása,hogy majd' leszakadt a gyűrű.
Akkor nézz meg egy pár Shaq videót, neki volt pár olyan zsákja hogy a palánk leszakadt :D

Ma pedig 6. meccs, immár Miamiban, az életbenmaradás a tét!!!!!!!! LETS GO HEAT!!!!!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.12. 00:08:08

Az persze senkinél sem baj, ha most kezdi el, ill mostanában, és még nem ismeri a playakat, vagy szitukat, csak akkor nem kellene kinyilatkoztatni böszmeségeket:D Mert utána az lesz, ami volt nemrég itt is.

Amúgy ezt a sportot nem követem annyira mint a focit, vagy F1et, de azért 2000óta a fontosabb dolgokat vágom, de amilyen részletesen itt egy két fórumer bír az NBA-ről, és csapatokról, az nem semmi :) bár legjobb barátom után nem lepődök meg, Ő egy élő lexikon ami az NBA-t illeti.
Kép
socio66

2011.06.11. 20:42:07

valahol el kell kezdeni a szurkolást,én is idén kezdtem követni az eseményeket és már arra is vetemedtem hogy felkeljek egy hajnali meccsre,amire azért nem akármi vesz rá. :)
mondjuk nekem pont ez a bajom az egésszel,hogy tényleg baromi jó meccsek vannak,szinte minden csapatra érdemes odafigyelni a jó 'sztáreloszlás' miatt,látványos,pörgős a játék,de az hogy élőben nem láthatom a meccseket,az megöli az egész varázsát.
letöltögetni,meg monitoron nézegetni meg nem ugyanaz.
egyébként én úgy kezdtem,hogy letöltögettem egy csomó meccset azokról a csapatokról,ahol van legalább egy-két említésre méltó név,ez szinte a teljes playoff-mezőnyt jelenti,aztán nézegettem őket,ismerkedtem a szabályokkal,játékosokkal.
az a jó ebben a sportban,hogy ha laikusként hallasz egy sztárról és mondjuk megnézed egy meccsét,akkor biztos hogy látod tőle azokat a dolgokat, amik miatt sztár,mert itt a szabályok lehetővé teszik a szép játékot,a klasszisok kibontakozását. én howard-al voltam így, tudtam hogy egy baromi jó center,aztán letöltöttem egy magic-meccset és kb. az első negyedben volt négy olyan zsákolása,hogy majd' leszakadt a gyűrű.
és aztán jöttek a többiek is,egyszer sem csalódtam.
sokat itt fórumon nem szólok hozzá,mert értelmes meglátásaim nemigen lennének,inkább olvaslak titeket és gyűjtöm az infókat. :)
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.11. 19:24:43

Eazzy írta:
Messithebest írta:Ja most kb All-Star Game előtt kezdtem komolyabban követni, előtte is megnéztem 1-2 meccset, de úgy kb fogalmam sem volt arról hogy ki kicsoda, max a nagyobb nevekről, Kobe, Jordan, Shaq ilyesmi. Wade és James sem rémlett, mikor elkezdtem komolyan követni, pedig már ők is 8 éve ott vannak. Értem, köszi.
Így már értem mért gondoltad jobbnak Bosht Garnettnél :lol:
Én betudtam a szokásos "akedvenccsapatombanmindenkiistenkirályatöbbipedigegynagykalaptré" - szindrómának :D
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.06.11. 19:24:04

Eazzy írta:
Messithebest írta:Ja most kb All-Star Game előtt kezdtem komolyabban követni, előtte is megnéztem 1-2 meccset, de úgy kb fogalmam sem volt arról hogy ki kicsoda, max a nagyobb nevekről, Kobe, Jordan, Shaq ilyesmi. Wade és James sem rémlett, mikor elkezdtem komolyan követni, pedig már ők is 8 éve ott vannak. Értem, köszi.
Ezt akartam írni én is :)
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.06.11. 19:18:21

Válasz küldése