USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Messithebest
Director del Fútbol

2011.07.06. 12:35:43

Bob_Marley írta:Nem csípem a szőkéket :lol:
Ötlet, de elég off, ozsi mint moderátor írhatna ki szavazást, bedobunk mindig 3 dance csapatot (képekkel persze:lol: ), s lehetne szavazni!Amíg ilyen uborkaszezon van, picit fellehetne dobni a topikot :lol:
Ja és amit én linkeltem szurkoló :P , nem cheerleader :P Ahogy néztem a bajnokcsapat elég erős táncoslányok téren is :D http://www.nba.com/mavericks/dancer_pho ... m_term=dmd
Legyen valamilyen szavazás, ki a jobb csapat/játékos vagy valami :lol:
De a hölgyemény amit te dobtál be az is szőke :D Cheerleader, szurkoló meg tökmind1, csaj azt kész :D
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.06. 12:31:26

Nem csípem a szőkéket :lol:
Ötlet, de elég off, ozsi mint moderátor írhatna ki szavazást, bedobunk mindig 3 dance csapatot (képekkel persze:lol: ), s lehetne szavazni!Amíg ilyen uborkaszezon van, picit fellehetne dobni a topikot :lol:
Ja és amit én linkeltem szurkoló :P , nem cheerleader :P Ahogy néztem a bajnokcsapat elég erős táncoslányok téren is :D http://www.nba.com/mavericks/dancer_pho ... m_term=dmd
Legyen valamilyen szavazás, ki a jobb csapat/játékos vagy valami :lol:
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.07.06. 12:04:40

Bob_Marley írta: Ez legalább jó :lol:
Kép

ÁÁÁÁÁÁÁÁ :x Sajnos szegény csaj nem tudja mi a jó....pedig elnézegetném a mi táborunkban :lol:

szerk.: Nesze Bob :lol: :
Kép
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.05. 10:20:45

Fecooo írta:http://nba.blog.nepsport.hu/archives/20 ... 011-07-04/

wattafakk? :shock: :shock: :shock:

1 millió egy köszöntésért? és még mi tartottuk abszurdnak Messi esetleges megbüntetését... :roll:

no comment...
Ezek annyira vicces dolgok, legalább most már bejön az NBA hivatalos oldala, de milyen már, hogy a játékosok képeit leszedték meg ilyen gyerekes cselekedetek! Ahelyett, hogy azzal törődnének, hogy megkeressék a kiutat, csesztetik a játékosokat!Sikerül a nagyon magas szintről leépíteni a sportág megítélését, gyönyörű!

Ez legalább jó :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.07.05. 10:11:19

http://nba.blog.nepsport.hu/archives/20 ... 011-07-04/

wattafakk? :shock: :shock: :shock:

1 millió egy köszöntésért? és még mi tartottuk abszurdnak Messi esetleges megbüntetését... :roll:

no comment...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.04. 12:50:21

Amíg nem ülnek le megint tárgyalni a felek, addig nincsen semmi!
Mikor fognak leülni azt nem tudni, július-augusztus valamikor, de lehet később!
Real val. viszi Rudy Fernandezt, kb ez a legnagyobb hír, hogy páran kacérkodnak, hogy jöjjenek Európába!De biztosabb majd december-január (ha addig nincs megegyezés)!Kobe lehet megy Kínába, meg ehhez hasonló ötletek vannak!
Kép :lol:
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.04. 12:36:22

Szerintem kitelik..
Balázs, Kalap, Game, Zoli, valaki!:)
Van valami hír a lockoutról?
Messithebest
Director del Fútbol

2011.07.02. 07:07:10

De ezt sem értem. Azt hogy tudják figyelni?? Pl. az éjszaka közepén felhívja a játékosát a tulaj, ezt is figyelik vagy miii?????
Kép
maki
Jugador del Barça

2011.07.02. 00:04:11

NBA-ben azért bekeményítettek a lockout kapcsán. A játékosok képét leszedték a csapatok honlapjairól, és ha az alkalmazottak bármilyen módon kapcsolatba lépnek a játékosokkal, 1 millió dollár büntetésre és akár pickek elvesztésére is számíthatnak a csapatok. És az is érintkezésnek számít, ha retweetelnek valamelyik játékos kiírására :D

Nash már tweetelt is: "NBA lockout day 1: Since player photos've been taken off team websites I'm havin a garage sale of all my suns gear @canal & broadway. Cheap."
:lol:
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
Zolee23
Capitá del Barça

2011.07.01. 17:45:40

A legnagyobb probléma még nem is Kiddék, hanem a fiatalok. 1 év úgy hogy nincsenek játékban sok idő ilyen korban, főleg úgy hogy pl. az idén draftolt Kanternek 2 év esik így ki.

A lényeg a lényeg, senkinek nem jó ez így.
PCsabi
aka Game90

2011.07.01. 17:30:32

45 milliós hard cap-be, Bird-jog, MLE és vet. min. nélkül, a büdös életben nem fognak beleegyezni a játékosok, a mostani fizetésük jelentős részétől esnének így el. De a tulajok "ráérnek", nekik addig nem kell fizetni sem a játékosoknak, sem az edzőknek, senkinek. Játékosok meg szívhatnak, 1 év kihagyás azért sokat számítana, például Kidd vagy KG szerintem elgondolkodna a folytatáson...

Szerk.: igaz, a fiataloknak sem mindegy az a -1 év.

Amúgy 30 csapatból 22 veszteséges. De ez a szám simán lehetne kevesebb, ha nem tolnának Lewis, Redd, Kirilenko vagy Arenas elé óriási szerződéseket.

Itt jól össze van foglalva minden:
http://nba.blog.nepsport.hu/archives/20 ... -_Az_okok/
Zolee23 írta:A jelenlegi rendszer tökéletes volt bajnokcsapat építésére, mindenféle "nagy piac/kis piac"-tól függetlenül. Seattle-ben gondolom nem kell magyarázni milyen piac van, mégis sikerült contendert építeni. Arról nem beszélve ha egy csapatnál folyamatosan félház van, idióta módon draftolnak, rosszul igazolnak és indokolatlanul fizetnek túl embereket, akkor hogy akarnak nyereséget és eredményeket?
+1
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2011.07.01. 17:57:21-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Messithebest
Director del Fútbol

2011.07.01. 17:30:07

Ezt nba1.hu-n olvastam: "A tulajdonosok is tudják, hogy a játékosok tudják róluk, hogy kozmetikázzák a könyveiket.
Ha valaki még nem olvasta volna:
http://deadspin.com/5708313/the-new-orl ... /gallery/1
http://deadspin.com/5816870/exclusive-h ... llion-loss
http://sports.espn.go.com/nba/columns/s ... als-110630
Végül is a lockout előtt már elkezdtek közeledni a nézőpontok. A tulajdonosok felmentek 60 millióra, a játékosok meg le 54,3%-ra.
Mind a két fél tudja, hogy a legrosszabb ami történhet az az, hogy nincs szezon. Óriásit bukhatnak és nem csak idén.
De ezen felül azt is tudják, hogy még rengeteg idejük van szeptemberig. Egy pár száz millió még összejöhet pluszba ha elég sokáig kivárnak. Ezek nem nyeretlen kétévesek. Kötöttek már nehéz üzleteket nem egyet.
Ha így nézem akkor még van ok az optimizmusra."

Még persze nincs veszve semmi, de ha tényleg nincs szezon, nagyot bukik minden és mindenki.
Kép
Zolee23
Capitá del Barça

2011.07.01. 17:25:27

A játékosok már tettek egy évi 100 milliós engedményt. Ezek után 45 milliós hard capről beszélünk, 33%-os szerződés csökkentésről? Ezt én sem írnám alá. A jelenlegi rendszer tökéletes volt bajnokcsapat építésére, mindenféle "nagy piac/kis piac"-tól függetlenül. Seattle-ben gondolom nem kell magyarázni milyen piac van, mégis sikerült contendert építeni. Arról nem beszélve ha egy csapatnál folyamatosan félház van, idióta módon draftolnak, rosszul igazolnak és indokolatlanul fizetnek túl embereket, akkor hogy akarnak nyereséget és eredményeket?

NCAA Time.
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.07.01. 16:19:28

Szó nincs itt válságról vagy ilyesmi. Egyszerűen ezek az úgynevezett CBA-k, azaz kollektív szerződések csak x évre vannak aláírva, utána újat kell. Na most ha nem írja alá valamelyik fél, akkor van gond. Hát látjuk, most pont ez van.
Egyébként az NFL töretlenül hódít, és szerintem meg pont azért ejtenének több könnyet, mint az NBA-ért.

Legalábbis pl nálam az NBA, mint maga a játék sokkal rosszabb irányba fejlődik, mint az NFL. Míg az NFL-nek jót tezsnek ezek az állat robotok, akik futnak mint a gép, meg óriási dolgokra képesek, addig az NBA egyfajta korábbi szépsége meg pont emiatt csorbul az én szememben. Egy LBJ féle vonal nekem annyira nem tetszik, a régi arcok nekem inkább hiányzanak.
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.07.01. 16:19:05

A draftra vonatkozó kérdésre: amikor például az NHL-ben elmaradt a 2004-2005-ös szezon lockout miatt, a játékosbörzét akkor is megtartották 2005-ben, ha jól tudom az elmúlt három szezont vették alapul, akkor a Pittsburgh választhatott és Sidney Crosby lett az "egyperegy".
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Scooby Bent Bwoy 2011.07.01. 16:20:10-kor.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
maki
Jugador del Barça

2011.07.01. 15:50:42

bali 15 írta: Az NFL-t nagyon sajnálnám, ha elmaradna, de szerintem a világ több könnyet hullajtana az NBA miatt, amúgy mi van mostanság a tengerentúlon?
Válságban a sport amerikában?
Ez még talán igaz lett volna pár éve, de mivel az utóbbi időben az NFL népszerűsége Európában is rohamosan nőni kezdett, így már nincs így szerintem. Amerikáról meg ne is beszéljünk, ott semmi sem mérhető az NFL-hez. Sokatmondó adat, hogy a valaha volt 5 legnézettebb műsorből 4 az utolsó 4 Super Bowl az Egyesült Államokban, vagy hogy az idei NBA Finals 6 meccsét összesen nem nézték annyian, mint a Super Bowlt.
Mindenesetre az elég érdekes lenne, ha mindkettő elmaradna, de van még elég idő hozzá, hogy mindkét liga elinduljon rendesen, de a rövidített szezon sem teljesen elképzelhetetlen egyik esetben sem.
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
bali 15
Director del Fútbol

2011.07.01. 14:40:21

Eazzy írta: Ha ez a két sport így egyszerre elmarad, akkor az nagyon gáz lenne. Kb ezt a két sportot követik a világon is a legtöbben. Mondjuk nemtom a Baseball-al mi a helyzet, azt szeretik kinn nagyon még.

A Baseball-al az a gond, hogy csak annak élvezetes aki játsza. Aki ott van a pályán. Egyébként nagyon jó kis játék. De túl lassú és monoton játéknak tartom ahoz, megtöltsön egy stadiont. És mégis....

Az NFL-t nagyon sajnálnám, ha elmaradna, de szerintem a világ több könnyet hullajtana az NBA miatt, amúgy mi van mostanság a tengerentúlon?
Válságban a sport amerikában?
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.01. 14:35:46

NFL, NHL, NBA, MLB.. Ezek a legnépszerűbbek az USA-ban szerintem. Ha ezek közül kiesne 2 szerintem eléggé nagy felháborodás lenne még eu-ban is.
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.07.01. 14:32:49

Azért annyira ne izguljatok még előre.
Az NFL-ben már igen régóta megy a lockout, most mégis mintha derengene valami megoldás ott. Ami szerintem segítené az NBA-t is.

Ha ez a két sport így egyszerre elmarad, akkor az nagyon gáz lenne. Kb ezt a két sportot követik a világon is a legtöbben. Mondjuk nemtom a Baseball-al mi a helyzet, azt szeretik kinn nagyon még.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.07.01. 13:57:04

MessiFan írta:
Egyébként D liga sem lesz?
Vagy nem akarnak más milliárdosok maguk szórakozására csinálni majd 1 tornát? :lol:
nba1.hu-n van egy cikk, ahol azt írják Kínában lesz/lehet valami, olvasd el...

Egyébként nézzük a jó oldalát: Ron Artest aka Metta World Peace kicsit ki józanodhat a szezonra :lol: :lol:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.01. 12:20:45

Azért abban valóban igaza volt tegnap Zoleenak, hogy még teljesen ne temessük a szezont, azért most változik a helyzet, mert súlyos milliók mennek kárba, s egy egész szezonos lockout, mind a játékosok, mind a tulajok számára nem lenne nagy buli….Így médkét félnek érdeke a megegyezés!De jelenleg viszont ég és föld a két álláspont!

Szerk: ozsi egyet értek eddig valóban ovis volt a vita, a tulajok elmondták hardcap van, kész, a játékosok meg elmondták, hogy ez kva kevés, s hol maradnak a kivétel jogok??
De ahogy írtad, jobban járnak anyagilag ha nem durcizik egyik oldal sem, a kérdés, hogy mikorra kapnak észhez!Az biztos a tulajdonosok részéről nonszensz dolgok is vannak, melyeket nem lehet elfogadni!Bird jogok, veterán minimum…..
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.01. 12:19:08

Ezt a lockout-ot soha sem értettem. Nem a lényegét, hanem mint megoldást.

Most ugye ha lesz, akkor mindenki -akik vitáznak azok is főképp- rengeteget buknak, hiszen nem lesz szezon. Ha már ideáig jutnak,hogy ezt is bevállalják, mert akkora az ellentét köztük, akkor jövőre hogyan is fog ez megváltozni? Miért fognak közeledni egymáshoz, ha már erre az óriási kiesésre is rábólintanak, csak hogy ne kelljen belemenni abba amit a másik akar.

Értelmetlen az egész, mint valami ovis vita.

Hogy jön ki jól belőle a sportág (ebben benne vannak a vezetők,kosarasok,mindenki) ha elmarad egy szezon, ezáltal mindenből csak vesztenek amiből lehet? Míg ha az egyik fél kicsit! engedne jóval többet megspórolna így is, akár rövid távon, akár hosszútávon. Mert ez az 1év kiesés (ha annyi lesz) bőven érezteti majd anyagilag a hatását még a következő szezonokban is. Nem lehet azt a temérdek pénzt csak úgy előteremteni az indulást követően.

Szóval nem vágom, azt meg végképp,hogy tudják jól ha nem egyeznek meg gyorsan, 1évig felkerül a [auto_cenzúra] minimum, ehelyett inkább úgy gondolkoznak,hogy majd abban az évben döntik el? Sok mindent jól csinálnak az amerikai sportoknál, de ez vmi óriási vicc.

szerk:
Majd vki, Bob,Game, stb, írjon,hogy ezzel kapcsolatban egyet értenek e velem.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2011.07.01. 12:26:34-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.01. 12:14:12

Ebben az a legszomorúbb, hogy az "idősebbek" akiknek már kb 1-2 szezon van hátra, nem látjuk és vagy visszavonul, vagy már csak a levezetést látjuk. Ray jövőre 37 éves KG pedig 36, Pierce 35.. Talán sosem látjuk már őket.. De ez csak a Boston..

Egyébként én úgy gondolom, hogy aki tele van lével, az nem jön eu-ba hanem a 100 hektáros birtokukon "eléldegélnek". Viszont az újonnan draftoltak és azok akik keveset keresnek mennek eu-ba.

Egyébként D liga sem lesz?
Vagy nem akarnak más milliárdosok maguk szórakozására csinálni majd 1 tornát? :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.01. 11:29:25

Messithebest írta:
Bob_Marley írta:
szerk: Megfogalmazódott bennem egy elvi kérdés, tegyük fel elmarad a szezon, hogy fog működni a következő évi draft?Hogy lesz felállítva a sorrend, kik mehetnek majd lotteryért, stb stb….
Szerintem akkor mind a 30 csapat(ha jól tudom ennyi van) lottery alapján lesz felállítva, és 2x annyi rookie lesz, az idei draftoltakkal, vagy szimplán elmarad a draft is, akik jönnének várnak jövő évig, vagy nem tudom.
Igazából külföldi oldalakon sem találtam semmit, mivel ilyen még nem volt, s lehetőleg nem is lesz, hogy az egész szezon elmarad!Draft biztos nem maradna el, viszont a sima lottery meg nem tudom…Meg ráadásul vannak védett pickek, többévesek, s akkor a védettséget eltörlik, tolódik tovább?
Mert pl nekünk 2012re van egy jó kis Clippers pickünk, ami azért nem lenne rossz a Top10-ben...
De ezek tényleg fikciók, de ha valaki tudja esetleg, hogy mi a szabály, ha van-e egyáltalán, olvastam olyat, hogy 3évre visszamenőleg csinálnak sorrendet, stb stb…
Az pl mekkora kicseszés lenne a Cavs-szel, akik folyamatosan top3 csapat volt, csak idénre változott meg a helyzet.....Áááá annyi probléma fog még felmerülni, hogy hihetetlen, úgyhogy kapják össze magukat, s egyezzenek meg....
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.07.01. 10:28:43

Bob_Marley írta:
szerk: Megfogalmazódott bennem egy elvi kérdés, tegyük fel elmarad a szezon, hogy fog működni a következő évi draft?Hogy lesz felállítva a sorrend, kik mehetnek majd lotteryért, stb stb….
Szerintem akkor mind a 30 csapat(ha jól tudom ennyi van) lottery alapján lesz felállítva, és 2x annyi rookie lesz, az idei draftoltakkal, vagy szimplán elmarad a draft is, akik jönnének várnak jövő évig, vagy nem tudom.
Kép
Válasz küldése