Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
De a hölgyemény amit te dobtál be az is szőkeBob_Marley írta:Nem csípem a szőkéket![]()
Ötlet, de elég off, ozsi mint moderátor írhatna ki szavazást, bedobunk mindig 3 dance csapatot (képekkel persze:lol: ), s lehetne szavazni!Amíg ilyen uborkaszezon van, picit fellehetne dobni a topikot![]()
Ja és amit én linkeltem szurkoló, nem cheerleader
Ahogy néztem a bajnokcsapat elég erős táncoslányok téren is
http://www.nba.com/mavericks/dancer_pho ... m_term=dmd
Legyen valamilyen szavazás, ki a jobb csapat/játékos vagy valami
Bob_Marley írta: Ez legalább jó![]()
Ezek annyira vicces dolgok, legalább most már bejön az NBA hivatalos oldala, de milyen már, hogy a játékosok képeit leszedték meg ilyen gyerekes cselekedetek! Ahelyett, hogy azzal törődnének, hogy megkeressék a kiutat, csesztetik a játékosokat!Sikerül a nagyon magas szintről leépíteni a sportág megítélését, gyönyörű!Fecooo írta:http://nba.blog.nepsport.hu/archives/20 ... 011-07-04/
wattafakk?![]()
![]()
![]()
1 millió egy köszöntésért? és még mi tartottuk abszurdnak Messi esetleges megbüntetését...![]()
no comment...
+1Zolee23 írta:A jelenlegi rendszer tökéletes volt bajnokcsapat építésére, mindenféle "nagy piac/kis piac"-tól függetlenül. Seattle-ben gondolom nem kell magyarázni milyen piac van, mégis sikerült contendert építeni. Arról nem beszélve ha egy csapatnál folyamatosan félház van, idióta módon draftolnak, rosszul igazolnak és indokolatlanul fizetnek túl embereket, akkor hogy akarnak nyereséget és eredményeket?
Ez még talán igaz lett volna pár éve, de mivel az utóbbi időben az NFL népszerűsége Európában is rohamosan nőni kezdett, így már nincs így szerintem. Amerikáról meg ne is beszéljünk, ott semmi sem mérhető az NFL-hez. Sokatmondó adat, hogy a valaha volt 5 legnézettebb műsorből 4 az utolsó 4 Super Bowl az Egyesült Államokban, vagy hogy az idei NBA Finals 6 meccsét összesen nem nézték annyian, mint a Super Bowlt.bali 15 írta: Az NFL-t nagyon sajnálnám, ha elmaradna, de szerintem a világ több könnyet hullajtana az NBA miatt, amúgy mi van mostanság a tengerentúlon?
Válságban a sport amerikában?
Eazzy írta: Ha ez a két sport így egyszerre elmarad, akkor az nagyon gáz lenne. Kb ezt a két sportot követik a világon is a legtöbben. Mondjuk nemtom a Baseball-al mi a helyzet, azt szeretik kinn nagyon még.
nba1.hu-n van egy cikk, ahol azt írják Kínában lesz/lehet valami, olvasd el...MessiFan írta:
Egyébként D liga sem lesz?
Vagy nem akarnak más milliárdosok maguk szórakozására csinálni majd 1 tornát?
Igazából külföldi oldalakon sem találtam semmit, mivel ilyen még nem volt, s lehetőleg nem is lesz, hogy az egész szezon elmarad!Draft biztos nem maradna el, viszont a sima lottery meg nem tudom…Meg ráadásul vannak védett pickek, többévesek, s akkor a védettséget eltörlik, tolódik tovább?Messithebest írta:Szerintem akkor mind a 30 csapat(ha jól tudom ennyi van) lottery alapján lesz felállítva, és 2x annyi rookie lesz, az idei draftoltakkal, vagy szimplán elmarad a draft is, akik jönnének várnak jövő évig, vagy nem tudom.Bob_Marley írta:
szerk: Megfogalmazódott bennem egy elvi kérdés, tegyük fel elmarad a szezon, hogy fog működni a következő évi draft?Hogy lesz felállítva a sorrend, kik mehetnek majd lotteryért, stb stb….
Szerintem akkor mind a 30 csapat(ha jól tudom ennyi van) lottery alapján lesz felállítva, és 2x annyi rookie lesz, az idei draftoltakkal, vagy szimplán elmarad a draft is, akik jönnének várnak jövő évig, vagy nem tudom.Bob_Marley írta:
szerk: Megfogalmazódott bennem egy elvi kérdés, tegyük fel elmarad a szezon, hogy fog működni a következő évi draft?Hogy lesz felállítva a sorrend, kik mehetnek majd lotteryért, stb stb….