Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Kralo
Entrenador del Barça

2007.11.06. 23:25:06

Az én hsz-em Tamásnak címződött az elveivel kapcsolatban. Egyébként fel nem hoztam volna Michael Schumacher nevét.

Miki meg lefutotta a megszokott Alonso szídós körét közben.

Én unom, de reakció nélkül nem tűröm meg. :) :twisted:
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.11.06. 23:13:06

Attól tartok akkor is csak Alonso-ról lenne szó, annyi különbséggel, hogy egyoldalúan mindenki őt szidja! :lol:

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.06. 23:10:39

Vigyázzatok, mert a végén még én is, az óriási Forma 1 prof. is beleszólok :lol: Ugye ezt senki sem akarja? :D
PCsabi
aka Game90

2007.11.06. 23:08:12

Ti nem unjátok még?? :lol:
Mindig van valami jó téma...ez az egész vita is miből indult ki... :lol:

Aztán mindig lehet tudni, hogy hova lyukadunk ki :arrow:
Alonsót lecsalózzák, Kralo + G-Jay (= csekély számú Alonso tábor :D ) bevédi őt. Aztán jön, hogy Schumi sem volt jobb stb stb...

Inkább pihennétek egy kicsit, aztán majd folytatjátok a következő idény alatt :lol: Mennyivel nyugisabb lenne a topic, ha csak Ferrari fanok lennének :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.11.06. 22:38:04

Na jólvan, ha annyira akarod, hát reagálok!
Hogy ne jöjjek mással ahogy te is mondtad, hát csak Alonsoról fogok beszélni!
Ha jól emlékszem nem büntették meg amiatt, hogy Coulthard alias kockafejet "fetartotta". Márpedig azt nem igazán mondhatod hogy a FIA Alo mellett van, miután azért meg megbüntették, amikor Massa barátunkat "feltartotta"! Megkérdőjelezhető az eset súlyossága nálam...
Persze elismerem, hogy nem volt szép húzás, sőt elismerem az általad írt dolgok, nagyrészt, jogosak valamennyire.
Ám azt nem ismerem el, hogy egy embert csak egy oldaláról ítéljünk meg!
Tisztelet megvan benne, nyiltan nyilatkozik, és ez néha kicsit sokank tűnik, néha ok, az esettől függően! Fiscoval nagyon jóban volt, Hamival is, amíg az ki nem mutatta foga fehérjét, de ugy isten igazából abban sem vagyok bizti, hogy most haragszanak egymásra, csak a sajtó fujja fel! Kimit mélységesen tiszteli, gratulált neki, és agyon dícsérte kb! Schumit mindíg is elismerte. De mondd azt nekem, hogy te nem szoktál cikizni senkit, akivel jóban vagy? Ha te vagy a jobb, nem dobsz e oda egy fricskát, hogy na mivan sráv? Ő ugyanezt csinálta/ja, csak ezt szépen ugy állítjuk be, mintha véresen komolyan gondolna az ember ilyeneket!
Összegezve: elismerem hogy vannak piszkos dolgai, a mindent a győzelemért elv miatt (valljuk meg, ezek a dolgok messze vanna a csalástól, és nem még rosszabbak annál, mert szerintem jóval nagyobb csalás az, hogy doppingolnak mint állat az atléták meg kerósok pl), de egy igenis emberséges, tisztelettudó, nem mellesleg rettenetesen jó pilótáról van szó!

G.

Ui.: Srácok! Nem egyeznénk ki egy 1-1-es döntetlenben? Szóval papolok itt egy oldalt, de nyilván ozsi ezt lefricskázod, meg tamás is, kralo meg Alo mellett lesz, de továbbra is ugyan oda jutunk ki
:lol: :lol:
California Love
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.11.06. 22:37:11

KRalo ha feltűnt,márpedig szntem feltűnt,akkor nem az idei évről beszélek,azért mert most korrektül gratulált Kiminek,mert elverte az ő általa utált Hamiltont,még nem felejtődik el a régebbi ügyei....

Nem vetítettem Faubelt,csak megállapítottam,h ő is spanyol,vagy nem az :?: :shock: :lol: :lol: :lol:

Amúgy olvasdd csak el a hszeim ha unatkozol,de kezeskedem afelől,h mindegyik (na jó,csak a kedvedért 97,6 %-a csak) tartalmazott mondanivalót,és normális érvelést sok minden mellett...az igaz,h elég sok hszben Alonso is betűt kapott,de ez nem jelenti azt,h csak abból állt a hsz....de láthatod,h mennyire kedves nekem,hamár mindig megemlítem szegény erkölcsi győztes barátunkat :roll:

Na de REmélem jövőre is egy győztesért fogunk szurkolni,ahogy idén is a kémügy óta :lol: :lol: GO KIMI,ÉS MASSA,GO,GO,GO 8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kralo
Entrenador del Barça

2007.11.06. 22:29:09

ozsimiki írta:Kralo!

Mivel Alonsoról volt szó,még szép,h megemlékeztem a dolgairól,és továbbra is várom,G-Jay reakcióját a hszemre...ami Alonso annyira szép ,és tiszteletre méltó dolgairól szólnak...

Amúgy az meg már gyerekes,és nevetséges,h azért mert pl Én Schumis vok,még nem szidhatom a spanyolt,Schumi is kapott bőven,most majd megtapasztalod,h milyen az,ha a kedvencedet szidja szinte mindenki...jogosan :wink: Mert ugye én elismertem.

Amúgy ezek a spanyolok egyre genyábbak,Alonso,Faubel,még jó,h a rallyba nem ilyen spanyol volt a világ élvonalában anno....

U.i.: kiváncsi vagyok akkor mennyire tisztelnéd,ha Coulthard,vagy tavaly Hungaroringen a másik pilóta komolyabb sérülést szenved a kedvenced forrúfejűségéből,vagy inkább veszteni nem tudása miatt :roll:

De Éljen-Éljen Alonso...egy jó kis középcsapatban :lol: :lol:
Gyerekes? Olvasd végig az idei szezonban írt hszeidet F1el kapcsolatban. 97,6 %-ban Alonso lehúzásáról szólnak.

Én ne tudnám milyen az, ha szídják a kedvencem?? Én nem ismertem el sportszerűtlen húzásait??

B*ssza már meg, általánosítsál! Vetítsd Faubelt Alonsoba. Még miről tehet Alonso? Ironizáljak? Nem fogok, mert gyerekes lenne szerinted.

Pl. ha már Schumit nem hozom fel, pont Coulthard ugyanezt a PIMASZSÁGOT megcsinálta Schumival, mint Alonso vele. Idén nem is tudom kik ütköztek pont az új Schumi miatt? :wink:

Igen, azt is láthattuk idei év végén, hogy mennyire nem tud veszíteni Alonso.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.11.06. 22:02:16

Kralo!

Mivel Alonsoról volt szó,még szép,h megemlékeztem a dolgairól,és továbbra is várom,G-Jay reakcióját a hszemre...ami Alonso annyira szép ,és tiszteletre méltó dolgairól szólnak...

Amúgy az meg már gyerekes,és nevetséges,h azért mert pl Én Schumis vok,még nem szidhatom a spanyolt,Schumi is kapott bőven,most majd megtapasztalod,h milyen az,ha a kedvencedet szidja szinte mindenki...jogosan :wink: Mert ugye én elismertem.

Amúgy ezek a spanyolok egyre genyábbak,Alonso,Faubel,még jó,h a rallyba nem ilyen spanyol volt a világ élvonalában anno....

U.i.: kiváncsi vagyok akkor mennyire tisztelnéd,ha Coulthard,vagy tavaly Hungaroringen a másik pilóta komolyabb sérülést szenved a kedvenced forrúfejűségéből,vagy inkább veszteni nem tudása miatt :roll:

De Éljen-Éljen Alonso...egy jó kis középcsapatban :lol: :lol:
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2007.11.06. 21:52:20

Annyira tudtam, hogy Alonso szídása kerekedik ki ebből is. Divat. Pedig csak a szőrszálhasogatásra próbáltam rávilágítani kedves Tamás szurkolótársam.

:shock:

Értékrend?! Jó ezt olvasni egy Schumi fantól.
Persze így van: Schumi, amit tett néha sportszerűtlenül, az csak pimaszság. Alonso sportszerűtlen, nagyképű, csaló, patkány... stb. (nektek ezek a jelzők jobban mennek, egyeseknek meg már az aláírásába kellene tenni, hogy utálja Alonsot, nem kellene minden egyes hsz-éhez ezt hozzáfűznie igaz ozsi?)

Alonso kit tisztel és kit nem ebbe nem mennék bele, de tudom, hogy Schumival (persze ez is csak a MESTERetek emberségének köszönhető) és még sok más pilótával is jó kapcsolata van. Kimit is rengetegszer dícsérte, nem csak idén. :idea:
Nyilatkozatai olykor hevesek, nagyképűek, de legalább nem oly álszentek, mint egyes bálványoké. És legalább annyi jó nyilatkozatot olvastam tőle, mint rosszat, sőt.. de tovább nem folytatom a dícséretet, mert most kevés időm van. :lol:

Egy biztos: idén csak mégjobban ráébredtem arra, hogy mennyire tudom tisztelni a spanyolt, mint versenyzőt. Büszke vagyok arra, hogy 2003 óta neki szorítok. Remélem okom a büszkeségre a következő 10évben is meglesz. :twisted:

Gogo Alonso!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.11.06. 21:48:21

G-Jay írta:Ok srácok, én ma már megvívtam egy csatát, ugyhiszem felesleges mégegyszer leírnom mindent, az álláspontomat, majd jön Kralo elvtárs személyében a felmentősereg, és reagál :lol: :lol:

G.
Hm :roll:

Pedig amiket Én leírtam,elég egyértelmű,nem is vártam,h bele lehessen kötni,nem is tetted :lol: :lol: :lol:
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.06. 21:36:36

Akkor én is beugranék egy pillanatra:

Tamás, akkor innentól kezdve elvárom, hogy a hatalmas, nagy, szuper Michael Schumachert Surmófejnek, vagy akárminek hívd, mert ő bizony csalással lett egyszer VB is. Sztem ez a korrektség elvárható tőled, és akkor még ragasztkodsz is az elveidhez. :wink:

Miki plz ne, veled már lefutottuk ezt a pár kört. :)
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.11.06. 21:28:33

Ok srácok, én ma már megvívtam egy csatát, ugyhiszem felesleges mégegyszer leírnom mindent, az álláspontomat, majd jön Kralo elvtárs személyében a felmentősereg, és reagál :lol: :lol:

G.
California Love
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.11.06. 20:55:54

Na majd segítek a csalás dologban V.T.nek....

De hangsúlyozom,MOST CSAK ALONSO A TÉMA! Nem kell mással jönni :wink:

Nem kell az idei évet nézni,menjünk vissza kicsit az időben...

Renault-s évei,pl amikor Coulthard láthatóan gyorsabban ment mögötte,azt hiszem Spa-ban lehetett, Alonso a szokásosnál jóval előbb padlózott,és ha Coulthard reflexei olyan öregek lettek volna,amilyen ő maga,akkor nagyon komoly balesetett vont volna maga után...hm szép dolog...

Tavaly Hungaroring...edzésen piros lámpánál előzőtt amiért ugye megbüntették aszhem,és ennek tudatában direkt befékezett Schumi előtt,h őt is megbüntessék....
Ugyanezen a versenyen aszhem, egy kisebb csapat pilótáját kente oda majdnem,mert nem egyből engedte el....

Ehhez hozzájön a nagyon nagy pofája,a nagyon cinkes nyilatkozatai ,még kezdő hugyos korából....stb,stb,stb....nem is tipikus csalás amiket csinált, hanem annál sokkal rosszabb.....

:? :? :?
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.06. 20:51:51

G-Jay írta:
varga tamás írta: Bp-en pedig a boxban igenis Alonso voltr a ludas, ez vitán felül áll. Ott állt 20mp-ig a semmiért, ill. azért, hogy Hamiltont feltartsa. Ha ez szerinted okés, akkor OK.
Te hallottad hogy mi történt ott valójában?? Hamilton megtagadta a csapatutasítást, miszerint be kellett volna jönnie hamarabb, így Alonso kapta volna a jobb taktikát, ám Hami ezt felrúgta, ezért Aloék kitalálták a mérökeivel, hogy akkor visszaveszik azt a plusz kört! De szerintem ezt te is tudod! Nem mondom hogy szép volt, de tudod te is, nem egy hidegvérű Fernando, és nem tűri el, sztem jogosan, hogy egy újonc betegyen neki!
De ezek már a múlt problémái, márpedig te mint Ferráris, gondolom Schumis is, sem lehetsz büszke az ő nagyon tisztességes dolgaira....
De ezt hagyjuk is annyiban, mert irhatnánk még egy hétig. Mindenki ugyis azt állítja ami az ő kedvencéhez tartozik.

G
Igen, Michael a világ legjobb Forma-1-es pilótája, azt gondolom, ez vitán felül áll. Ettől még elismerem, hogy voltak pimasz megoldásai, és Häkkinen kitolása sem volt túl sportszerű. DE! Alonso a 2-3 év alatt több aljasságot elkövetett a pályán, mint Schumi a 15 év alatt. És még valami: MS tisztelte ellenfeleit, FA pedig híjával van ennek a tulajdonságnak.
De, igazad van, egymást meggyőzni úgysem tudjuk. :D
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.11.06. 20:48:26

varga tamás írta: Bp-en pedig a boxban igenis Alonso voltr a ludas, ez vitán felül áll. Ott állt 20mp-ig a semmiért, ill. azért, hogy Hamiltont feltartsa. Ha ez szerinted okés, akkor OK.
Te hallottad hogy mi történt ott valójában?? Hamilton megtagadta a csapatutasítást, miszerint be kellett volna jönnie hamarabb, így Alonso kapta volna a jobb taktikát, ám Hami ezt felrúgta, ezért Aloék kitalálták a mérökeivel, hogy akkor visszaveszik azt a plusz kört! De szerintem ezt te is tudod! Nem mondom hogy szép volt, de tudod te is, nem egy hidegvérű Fernando, és nem tűri el, sztem jogosan, hogy egy újonc betegyen neki!
De ezek már a múlt problémái, márpedig te mint Ferráris, gondolom Schumis is, sem lehetsz büszke az ő nagyon tisztességes dolgaira....
De ezt hagyjuk is annyiban, mert irhatnánk még egy hétig. Mindenki ugyis azt állítja ami az ő kedvencéhez tartozik.

G
California Love
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.06. 20:39:19

Én értem a Te álláspontodat, van benne igazság, de egyet érteni vele nem teljesen tudok. Alonso a McLaren csapt tagja volt, azaz minden előnyét élvezte a kémkedés eredményének. A megszerzett e-mail-es beszélgetés alapján pedig ő személyesen is bűnös. Hiszen ha én valamiről nem tudok, arról nem vagyok képes elektronikus diskurzust folytatni Pedro de la Rosával. vagy, igen?
Bp-en pedig a boxban igenis Alonso voltr a ludas, ez vitán felül áll. Ott állt 20mp-ig a semmiért, ill. azért, hogy Hamiltont feltartsa. Ha ez szerinted okés, akkor OK.
Félreértés ne essék, én a Ferrarinak szurkolok, tehát qummára nem érdekel, hogy Alonso és Hamilton hogyan ölik egymást, hogy Dennis papa a világ legnagyobb dilettánsa, legerélytelenebb csapatvezetője.
És: attól, még hogy valakit nem ismerek személyesen, véleményem lehet róla. OV-t és GyF-et sem ismerem, de mindegyikről megvan a magam külön bejáratú véleménye. A gondolatszabadság joga megillet engem is, még ha általam személyesen nem ismert személyiségről is van szó. Én így gondolom.
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.11.06. 20:23:05

OK. Értelek én teljesen, de azt kérdeztem, hogy miért pont Alonsot nézted ki, amikor az egész csapat benne volt ugyanannyira! Azt hiszem a budapesti cuccról megegyezhetünk, hogy Hami volt a ludas, ő csak vissza akarta venni, és ráadásul nem csak az ő ötlete colt, áll mögötte egy kis brigád aki dönt...
Az meg hogy másról mit hallasz meg mit nem avagy akár róla is, az a sajtónak is köszönhető! És még ugy is elég normális nyilatkozatai voltak!
De összességében ugysem tudjuk hogy Alonso milyen ember valójában, épp ezért mondom, hogy igy ismeretlenül nem ítelkeznék, főleg nem hogy amit tudunk, azt a szenzációhajhász szennylapoktól tudjuk!
Szerintem érthető az én álláspontom is egy kicsit!

G.
California Love
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.06. 20:13:33

G-Jay írta:Arról beszélsz hogy csalt, de semmivel nem támasztod ezt alá! Valamint nem válaszolsz arra, hogy mért pont Alonso az egyetlen ilyen ember, a többiek miben jobbak!

G.
Már ne is haragudj, de Te követted az idei év eseményeit? Ha igen, akkor tudnod kell a kém-ügyről, Alonso barátunk budapesti 'előzékenységéről', emberségességtől duzzadó nyilatkozatairól. Mit kellene ezen magyaráznom? Nem is értem, komolyan mondom.
A többiek annyiban jobbak, hogy ilyesmibe nem keveredtek. Kimiről pl. nem hallottam semmi dehonesztálót. Meg Massa kapcsán sem merült fel semmi törvénytelen, tisztességtelen dolog.
Úgy látom, Téged annyira levakít Alonso szeretete, hogy a valóságot álnok cselszövésnek, a gonosz ellenségek aljas cselvetéseinek tudod be.
Na, mindegy. Ha Te így látod, akkor lelked rajta. Én másképp.
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.11.06. 20:09:09

Arról beszélsz hogy csalt, de semmivel nem támasztod ezt alá! Valamint nem válaszolsz arra, hogy mért pont Alonso az egyetlen ilyen ember, a többiek miben jobbak!

G.
California Love
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.06. 19:42:22

Perrero írta:
varga tamás írta: Neked is üzenem: alonso nálam egyenlő a csalás szinonímájával.
befizetünk 1 körsétára a Parlamentbe, utána térjünk erre vissza...
Ezt nem értem, hogy jön ide. És ki kell ábrándítsalak: én még nem csalódtam mindegyikben. 14-15 éves korom óta tudom, hol van a szívem, és életem hátralévő részében is tudni fogom.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.06. 19:39:39

G-Jay írta:Ezekkel az elvekkel nagyon is egyetértek!
Ám ha konkrétumokkal támasztanád alá, hogy milyen jobbot utasított például Alonso vissza, avagy miért volt nagyobb csaló mint a csapatának bármely más tagja, avagy bárki másnál, akiről nem hallunk semmit, hisz senkit nem érdekel a plety annyira valakiről aki nem kétszeres vb??? Csak ennyire válaszolj!

G.
Sajnálom, hogy nem érted, vagy ne akarod érteni. A jobb visszautasítását nem Alonsóra kívántam alkalmazni, hanem arra: hogy én megpróbálok elvek szerint élni, Alonso pedig nem feltétlen, hiszen tudatosan csalt. Azaz: becsapott engem, így a tiszteletemre méltatlan. Ha nem érted, sajnállak.
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.11.06. 19:31:33

Ezekkel az elvekkel nagyon is egyetértek!
Ám ha konkrétumokkal támasztanád alá, hogy milyen jobbot utasított például Alonso vissza, avagy miért volt nagyobb csaló mint a csapatának bármely más tagja, avagy bárki másnál, akiről nem hallunk semmit, hisz senkit nem érdekel a plety annyira valakiről aki nem kétszeres vb??? Csak ennyire válaszolj!

G.
California Love
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.06. 19:19:06

G-Jay!
Én lehet, hogy régi-módi vagyok, lehet, hogy gondolkodásmódom avíttas, meghaladott. De, bármennyire is hülyén hangzik a mai világban, nekem vannak elveim. Értékrendem alapján pedig, aki nem tiszteli versenyzőtársát, tisztességtelen előnyhöz próbál jutni, ez be is bizonyosodik, és ennek ellenére még neki áll följebb - na, ennek az embernek én nem tudom és nem is akarom megadni a tiszteletet. Nem érdemli meg, hiszen becsapott, hülyének nézett - ezt pedig nem szeretem.
Egy kis személyes történet. A napokban a munkahelyemen az egyik kollágámmal volt egy kis vitánk, kölcsönösen elrugaszkodtunk a földtől, és bántó dolgokat vágtunk egymás fejéhez. Ezt én megbántam, és a munkaidő végén odamentem hozzá, elnézést kértem tőle, és a kezemet nyújtottam felé. Ő ezt visszautasította, mire megmondtam: hogy ettől a pillanattól kezdve engem felejtsen el, ne is szóljon hozzám. Mert a kinyújtott jobbot visszautasítani a legnagyobb bunkóság a földön.
Lehet, hogy hülyének tartasz, de sajnos, így neveltek. A kinyújtott kezet mindig, minden körülmények között illik elfogadni. Aki erre képtelen, az nem tanulta meg az illemet.
Szóval: Alonso egy csaló a szememben, ezért tisztelni ne tudom.
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.11.06. 18:54:25

Szerintem a tiszteletet (amit te annyira kiemelsz) meg kell adni még az ellenfelednek is, márpedig Alonso mégccsak az nem is az ellenfeled!
A csaló kérdéshez meg annyit, hogy szerintem messze nem nagyobb csaló mint akárki más a mezőnyben, vagy akár az egész világon! Csak mindaz amit te a sajtó szűrőjén keresztül kapsz, az kb nullához közelit a valóságalapját tekintve igen sokszor! Az meg hogy valaki nyiltan vállalja fel amit tesz szerintem becsülendőbb, mint aki sutyiba tolja, és álszenteskedik!
Biztos lesz erre is mondandód, várom szivesen! De ide csak F1-hez kapcsolódóan kérlek! A többit offtopicban
:wink:

G.
California Love
Válasz küldése