Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gyerekes? Olvasd végig az idei szezonban írt hszeidet F1el kapcsolatban. 97,6 %-ban Alonso lehúzásáról szólnak.ozsimiki írta:Kralo!
Mivel Alonsoról volt szó,még szép,h megemlékeztem a dolgairól,és továbbra is várom,G-Jay reakcióját a hszemre...ami Alonso annyira szép ,és tiszteletre méltó dolgairól szólnak...
Amúgy az meg már gyerekes,és nevetséges,h azért mert pl Én Schumis vok,még nem szidhatom a spanyolt,Schumi is kapott bőven,most majd megtapasztalod,h milyen az,ha a kedvencedet szidja szinte mindenki...jogosanMert ugye én elismertem.
Amúgy ezek a spanyolok egyre genyábbak,Alonso,Faubel,még jó,h a rallyba nem ilyen spanyol volt a világ élvonalában anno....
U.i.: kiváncsi vagyok akkor mennyire tisztelnéd,ha Coulthard,vagy tavaly Hungaroringen a másik pilóta komolyabb sérülést szenved a kedvenced forrúfejűségéből,vagy inkább veszteni nem tudása miatt![]()
De Éljen-Éljen Alonso...egy jó kis középcsapatban![]()
HmG-Jay írta:Ok srácok, én ma már megvívtam egy csatát, ugyhiszem felesleges mégegyszer leírnom mindent, az álláspontomat, majd jön Kralo elvtárs személyében a felmentősereg, és reagál![]()
![]()
G.
Igen, Michael a világ legjobb Forma-1-es pilótája, azt gondolom, ez vitán felül áll. Ettől még elismerem, hogy voltak pimasz megoldásai, és Häkkinen kitolása sem volt túl sportszerű. DE! Alonso a 2-3 év alatt több aljasságot elkövetett a pályán, mint Schumi a 15 év alatt. És még valami: MS tisztelte ellenfeleit, FA pedig híjával van ennek a tulajdonságnak.G-Jay írta:Te hallottad hogy mi történt ott valójában?? Hamilton megtagadta a csapatutasítást, miszerint be kellett volna jönnie hamarabb, így Alonso kapta volna a jobb taktikát, ám Hami ezt felrúgta, ezért Aloék kitalálták a mérökeivel, hogy akkor visszaveszik azt a plusz kört! De szerintem ezt te is tudod! Nem mondom hogy szép volt, de tudod te is, nem egy hidegvérű Fernando, és nem tűri el, sztem jogosan, hogy egy újonc betegyen neki!varga tamás írta: Bp-en pedig a boxban igenis Alonso voltr a ludas, ez vitán felül áll. Ott állt 20mp-ig a semmiért, ill. azért, hogy Hamiltont feltartsa. Ha ez szerinted okés, akkor OK.
De ezek már a múlt problémái, márpedig te mint Ferráris, gondolom Schumis is, sem lehetsz büszke az ő nagyon tisztességes dolgaira....
De ezt hagyjuk is annyiban, mert irhatnánk még egy hétig. Mindenki ugyis azt állítja ami az ő kedvencéhez tartozik.
G
Te hallottad hogy mi történt ott valójában?? Hamilton megtagadta a csapatutasítást, miszerint be kellett volna jönnie hamarabb, így Alonso kapta volna a jobb taktikát, ám Hami ezt felrúgta, ezért Aloék kitalálták a mérökeivel, hogy akkor visszaveszik azt a plusz kört! De szerintem ezt te is tudod! Nem mondom hogy szép volt, de tudod te is, nem egy hidegvérű Fernando, és nem tűri el, sztem jogosan, hogy egy újonc betegyen neki!varga tamás írta: Bp-en pedig a boxban igenis Alonso voltr a ludas, ez vitán felül áll. Ott állt 20mp-ig a semmiért, ill. azért, hogy Hamiltont feltartsa. Ha ez szerinted okés, akkor OK.
Már ne is haragudj, de Te követted az idei év eseményeit? Ha igen, akkor tudnod kell a kém-ügyről, Alonso barátunk budapesti 'előzékenységéről', emberségességtől duzzadó nyilatkozatairól. Mit kellene ezen magyaráznom? Nem is értem, komolyan mondom.G-Jay írta:Arról beszélsz hogy csalt, de semmivel nem támasztod ezt alá! Valamint nem válaszolsz arra, hogy mért pont Alonso az egyetlen ilyen ember, a többiek miben jobbak!
G.
Ezt nem értem, hogy jön ide. És ki kell ábrándítsalak: én még nem csalódtam mindegyikben. 14-15 éves korom óta tudom, hol van a szívem, és életem hátralévő részében is tudni fogom.Perrero írta:befizetünk 1 körsétára a Parlamentbe, utána térjünk erre vissza...varga tamás írta: Neked is üzenem: alonso nálam egyenlő a csalás szinonímájával.
Sajnálom, hogy nem érted, vagy ne akarod érteni. A jobb visszautasítását nem Alonsóra kívántam alkalmazni, hanem arra: hogy én megpróbálok elvek szerint élni, Alonso pedig nem feltétlen, hiszen tudatosan csalt. Azaz: becsapott engem, így a tiszteletemre méltatlan. Ha nem érted, sajnállak.G-Jay írta:Ezekkel az elvekkel nagyon is egyetértek!
Ám ha konkrétumokkal támasztanád alá, hogy milyen jobbot utasított például Alonso vissza, avagy miért volt nagyobb csaló mint a csapatának bármely más tagja, avagy bárki másnál, akiről nem hallunk semmit, hisz senkit nem érdekel a plety annyira valakiről aki nem kétszeres vb??? Csak ennyire válaszolj!
G.