Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát az összes nyilatkozat elhangzott,feljegyzésre került,stb,stb,stb, ami alapján írtam amit,szal azok nem feltételezések...hanem tények.Kralo írta: Abban is vezet Schumi(nálam).
Az pedig egy másik dolog, hogy a két pilóta milyen (volt) a csapatával, és hogyan nyilatkozik (nyilatkozott)... abban Alonso meg se érdemli hogy Schumihoz hasonlítsák. Persze mondhatnám, hogy nem is ugyanabban a szituban voltak, de feltételezés és tény között különbség van.
Ha nem erről volt szó, akkor miért ezt írtad:ozsimiki írta: Most nem erről van szó,arra reagáltam,amit TE írtál,h Schuminak sokkal piszkosabb húzásai voltak,ezt hogy tudtad megállapítani? Van egy szorzód,amit bizonyos eseteknél használsz,és kijött az eredmény,vagy mi? Amit eddig Alonsotól láthattunk,simán enged arra következtetni,h hasonló szituban azt csinálja,amit Schumi.
Na de hagyom,felesleges....
Nincs szorzó, nem is írtam pontos adatot! Schumi döntő versenyszituációkban cselekedett úgy ahogy. Hagy legyen már az én dolgom eldönteni, hogy számomra mi a nagyobb bűn. Érett pilótaként kilökni egy -a vb címre esélyes- ellenfelet (amikor már az előnyösebb helyzetben van) vagy Coulthard előtt előbb fékezni tacskó tehetségként. Apróságokról tényleg nincs kedvem vitatkozni. Abban is vezet Schumi(nálam).ozsimiki írta:Ha már Alonsot nem lehet bevédeni normálisan,akkor mindig csak Schumit tudjátok felhozni,nevetséges.
Most nem erről van szó,arra reagáltam,amit TE írtál,h Schuminak sokkal piszkosabb húzásai voltak,ezt hogy tudtad megállapítani? Van egy szorzód,amit bizonyos eseteknél használsz,és kijött az eredmény,vagy mi? Amit eddig Alonsotól láthattunk,simán enged arra következtetni,h hasonló szituban azt csinálja,amit Schumi.Kralo írta:Miki!
Olvass vissza miről volt szó, ki hozta fel Schumachert, kinek kell bevédenie kit?
Nem mind1. Ő játszotta magát még 2-3 napja, hogy ő milyen f*sza szurkoló, mert képes beismerni, hogy Schumi is hibázott. Ráadásra különbnek nyilvánította a Schumi szurkolókat az Alonso szurkolóktól.barca99 írta:Kralo, nem midegy? A Szent a legjobb. Ennyi.
Aztán jött 1997.varga tamás írta:Ja, és nem emlékszem, hogy MS-től elvették volna a VB-címet - mert ha bizonyítottnak látták volna a szándékosságot, akkor bizonyosan megfosztják a VB-elsőségtől.
Én meg vagyok győződve MS tisztességéről, tehát nem hinném, hogy ennek bármi köze lenne az elveimhez, vagy annak feladásához.
Ezek a pillanatok édesítik meg igazán életet, az ilyen "apró örömökért" is érdemes élni.varga tamás írta: Örülök, hogy hat feleség elfogyasztása mellett/közben/után ilyen vicces dolgokra is jut időd
ez is jó!!!varga tamás írta:Örülök, hogy hat feleség elfogyasztása mellett/közben/után ilyen vicces dolgokra is jut időd
VIII.Henrik írta:Egy klasszikust hadd idézzek:varga tamás írta: Ez jó, tetszik az ötlet![]()
![]()
![]()
"Tudod, a legnagyobbakat vagy szeretik, vagy utálják - középszer nincs."
Persze itt nem erről van szó!
Ja, lassan honlapokat és fórumokat fogok szerkeszteni.Asys írta:
Nagy formában vagy!!!![]()
![]()
Na ja Herr Kapitan! Csak amikor Kimivel bírkózott, MS volt a tűzpiros autóban, a finn pedig nem. Én a Ferrarin keresztül váltam MS-szurkolóvá. És ha megfigyelted volna, a hsz-im 90%-ban Alonsót vagy FA-t írok. Csak a rend kedvéért, a "csalonso" kifejezést talán 2-3-szor használtam.barca99 írta:Schumit szereted, ahogy Kimit is, pedig egyszer, még a VB címért is hatalmas harcban voltak. Tehát nekem itt sem kerek vmi (Itt bukik meg a RM-FCB, etc. hasonlatod). Egyszerűen utálod, és ezt megpróbálod itt nekünk eladni, úgy hogy te kerülj ki győztesen.![]()
Én egyiket sem utálom, viszont nem is szeretem, ezért pont úgy megadom a tiszteletet Csalonzónak, mint Surmófejnek.[félreértések elkerülése végett mindig leírom normálisan a nevüket]
Egy klasszikust hadd idézzek:varga tamás írta: Ez jó, tetszik az ötlet![]()
![]()
Ja, lassan honlapokat és fórumokat fogok szerkeszteni.Asys írta:
Nagy formában vagy!!!![]()
![]()
Nagy formában vagy!!!VIII.Henrik írta:Lehet, hogy az offtopic-ba kellene írnom, de itt is aktuális:
A "méltán" népszerű Balázs-, Mónika-, Claudia-, . . . showkban néhány alkalommal megjelenő Beszólok xy-nak műsorok mintájára, itt az Eurobarca-n lehet ne csinálni egy Összetűzök Varga Tamással topicot.
Ez jó, tetszik az ötletVIII.Henrik írta:Lehet, hogy az offtopic-ba kellene írnom, de itt is aktuális:
A "méltán" népszerű Balázs-, Mónika-, Claudia-, . . . showkban néhány alkalommal megjelenő Beszólok xy-nak műsorok mintájára, itt az Eurobarca-n lehet ne csinálni egy Összetűzök Varga Tamással topicot.
Tudod, a legnagyobbakat vagy szeretik, vagy utálják - középszer nincs. Sennát is voltak, akik szerették, és voltak, akik nem (én ez utóbbiak közé tartoztam). Mint ahogy nem lehet egyszerre szeretni a FCB-t és a RM-ot, Brazíliát és Argentínát, Olo-ot és Fro-ot, úgy Schumira is ugyanez a tétel igaz. Alonsót is szeretik vagy utálják , csak ez utóbbiak sokkal többen vannak, mint azok, akik szeretik - MS-nél nem így van. Kétlem, hogy FA-nak Spo-on kívül nagyobb szurkolótábora lenne. Én Alonsót utálom az első perctől kezdve, és ez az érzés lassan kezd negatívabb irányba fordulni.barca99 írta:Oké... de akkor ugyanez pepitában: lényszíves ne csalonzózd Alonsot... mert nekem a kettő vhogy nagyon nem jön össze.![]()
Jah, és csak az elvakultak nem látják, hogy szándékosan ment ki Hill elé/ment bele a már sérült kocsijával, amivel ő már nem tudta befejezni a versenyt, ergo nem lehetett VB.
Régebben említette Vito, hogy van egy külön honlap, ahol csak Schumi stiklijeivel foglalkoznak. Érdekes, nemde?
Guillotint ide azonnal!!!Asys írta:Nos lehet leszeditek a fejem nem tudom hány Anti Alonso-s van itt!![]()
De az én legaranyosabb legkedvencesebb kis barátosnőm kedvéért most:
Hajrá Alonso!![]()
Okés, nekem ennyi tökéletesen elég volt. Meghazudtolod az elveidet, nem vagy következetes... Van vmi ami neked okés, és úgyse ismered be, ha nem úgy van. Kézzel lábbal rakaszkodsz hozzá, mégha hülyeség is.varga tamás írta:Ne futkározz feleslegesen, mert nem tudsz meggyőzni. MS a No.1 - nálam. Ennyi.![]()
![]()