Ja bocs elszámoltam magam. Mindenesetre szerintem már csak a Wild Cardra esélyes az Eagles, bár most a Seattle méltó ellenfele a Giantsnek.10-4 hogy lehetne? 10-6 volt az Wink
Vezetnek 14-7-re.
Ja bocs elszámoltam magam. Mindenesetre szerintem már csak a Wild Cardra esélyes az Eagles, bár most a Seattle méltó ellenfele a Giantsnek.10-4 hogy lehetne? 10-6 volt az Wink
Jah oké, akkor bocsi, benéztem.bali 15 írta:Az amelyik a tiéd.Melyik is a te csapatod?
A Barca
Labdarúgás alatt értettem.
Nekem is az Eagles a kedvencem. De az NFC-ből. Az AFC csapatom az a NEÉn örülök annak, hogy az én kedvencem, az Eagles kicsit kiesett a dream team megnevezésből, nagyon kellett a fejeknek, illetve hogy ne figyeljék annyira őket, ne legyenek akkorák az elvárások. Remélem ez kifizetődik, és nyerünk ma, bár kétlem a rettenetesen jól futó Bills ellen. De reménykedjünk Very Happy.
Azért látszik, hogy az NFL játékosoknak is betett az alapozás hiánya.
Futószalagon sérülnek le, akár a Barca játékosok.
1-3-ra áll az Eagles. Tavaly 10-4 volt a mérleg. Több pofon már nem fér bele. De nem baj egyenlítettek.
Az amelyik a tiéd.Melyik is a te csapatod?
Nekem is az Eagles a kedvencem. De az NFC-ből. Az AFC csapatom az a NEÉn örülök annak, hogy az én kedvencem, az Eagles kicsit kiesett a dream team megnevezésből, nagyon kellett a fejeknek, illetve hogy ne figyeljék annyira őket, ne legyenek akkorák az elvárások. Remélem ez kifizetődik, és nyerünk ma, bár kétlem a rettenetesen jól futó Bills ellen. De reménykedjünk Very Happy
Melyik is a te csapatod?bali 15 írta:Irónikus, hogy a Patset "kirakatcsapatozzák" miközben jelenleg a mi csapatunk is éppen olyan státuszban van.
Csak 2 meccs megy ebben az idősávban. Ami nekünk európai embereknek is OK.a sport tv-nek van választási joga a 10 órás sávból. igaz nincs nagy mozgásterük, mert kb 3-4 meccs van akkor.
Lions meccset majd akkor fogsz látni ha majd találkoznak egy normális csapattal. Kedd hajnalban láthatod is majd őket a Csikágó ellen.amugy nem mintha hiányozna, de én spec nem emlékszem arra h valaha adtak volna mondjuk egy lionso
Persze hogy őket adják, hagy legyen minél több Pats divatszurkoló.visca el barca írta:tudja vki h este melyik meccset adja a sport1? sehol nincs kiirva...
bár gyanitom megint a new englandet kell néznem.. iszonyat idegesiteo h állandoan oket adják... (sf-bucca, broncos-charg van még a 10 órás sávban...)
szerk: kozben megatalalta, igen tényleg a NEtököm ezekbe bele...
A Patriots bye week után meg a Steelers, utána pedig a Giants ellen játszanak 22:15-kor, utána Sunday Night a Jets ellen, de utána meg hétfő esti a Chiefs ellen, szóval lehet, hogy még sok Patriots meccset fogunk látni a következő hetekbenvisca el barca írta: jövöhéten meg pats-tehenészek van, gondolom akkor is oket kell majd lesnem... (pedig lesz buccs-saints is..)
hát ez van...nézettségről szól,és két meccsük van rá a sport tv-nél,hogy húzzák a nézőket az nfl-hez.visca el barca írta:
azt értem h a rangadokat adjak... azzal semmi baj nincs, sőt azt is tudom h itthon a legtöbb szurkoloja a patriotsnak van, mert mikor elkezdték a közveiteseket, ők voltak a kirakat csapat, és ugye mindenki a legjobbnak akar szurkolni...
de mult 7en is ok toltak (azért a raiders elleni nem rangado), meg elotte is...
jövöhéten meg pats-tehenészek van, gondolom akkor is oket kell majd lesnem... (pedig lesz buccs-saints is..)
azt értem h a rangadokat adjak... azzal semmi baj nincs, sőt azt is tudom h itthon a legtöbb szurkoloja a patriotsnak van, mert mikor elkezdték a közveiteseket, ők voltak a kirakat csapat, és ugye mindenki a legjobbnak akar szurkolni...csababarca írta:visca el barca írta:
azért egy Jets-Pats elég jó meccsnek ígérkezik.
És többen is nézik,mint egy Broncos-SD meccset,szerintem.
visca el barca írta:
Vick kemény nahbali 15 írta:Megj: Amúgy Michael Vicknek nem tört el véletlenül a jobb keze?
Mert azon csodálkoztam vasárnap, hogy mi a fenét keres a pályán.
Az OK hogy balkezes. De törött kézzel NFL meccset játszani
A Giants az NFC-ben vanÉn csak azt nem értettem, hogy a Giantset megemlíted, mint nagyon jó, majd azt mondod, az AFC a Patsen kívül fail.
A Billsre sokkal inkább igaz az amit a Detroitra írtál. Az ő fellángolásuk sokkal inkább rövid távúbb. Legyőzték a Patset OK. De azt a meccset inkább Bradyék vesztették el. Sok egyéni hiba. (OchoNos, azért érdekes, hogy a Giants szerinted jó. Tele vannak sérülttel, rendkívül szoros meccseik vannak...engem nem győztek meg semmiről.
Lions meglepetés eddig valóban, kérdés meddig tart.
AFC résszel nagyon nem értek egyet. Pats oké, mindig ott vannak. Na de hogy rajtuk kívül mindenki fail, az elég hülyeség. Ravens, Bills (igen ők verték meg a Pats-et) igen jók, és azért a Jetset sem írnám le teljesen.
Nos, azért érdekes, hogy a Giants szerinted jó. Tele vannak sérülttel, rendkívül szoros meccseik vannak...engem nem győztek meg semmiről.bali 15 írta:Az NFC az egyértelmű:
A Packers eddig hibátlan, bár nemigen láttam tőlük sok meccset de a Power Ranking szerint a Saints is nagyon meggyőző.
Bár én a Detroitot eléjük sorolnám. Eddig ők is hibátlanok. De a Giants is nagyon jó szerintem.
Az AFC:
Nos ha a Patriotsnak nem lenne ennyi sérültje akkor messze ők lennének a power ranking elején. A védelmet össze kell kapni de nagyon. Hogy utánuk kiket sorolnék? A Pats kivételével az egész AFC egy nagy FAIL.
Csak a Houstonban látok egy kis potenciált...