USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
bali 15
Director del Fútbol

2011.10.09. 20:01:05

10-4 hogy lehetne? 10-6 volt az Wink
Ja bocs elszámoltam magam. Mindenesetre szerintem már csak a Wild Cardra esélyes az Eagles, bár most a Seattle méltó ellenfele a Giantsnek.
Vezetnek 14-7-re.
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.10.09. 19:56:19

bali 15 írta:
Melyik is a te csapatod?
Az amelyik a tiéd.
A Barca :roll:
Labdarúgás alatt értettem.
Én örülök annak, hogy az én kedvencem, az Eagles kicsit kiesett a dream team megnevezésből, nagyon kellett a fejeknek, illetve hogy ne figyeljék annyira őket, ne legyenek akkorák az elvárások. Remélem ez kifizetődik, és nyerünk ma, bár kétlem a rettenetesen jól futó Bills ellen. De reménykedjünk Very Happy
Nekem is az Eagles a kedvencem. De az NFC-ből. Az AFC csapatom az a NE :wink: .
Azért látszik, hogy az NFL játékosoknak is betett az alapozás hiánya.
Futószalagon sérülnek le, akár a Barca játékosok.

1-3-ra áll az Eagles. Tavaly 10-4 volt a mérleg. Több pofon már nem fér bele. De nem baj egyenlítettek. :D
Jah oké, akkor bocsi, benéztem.

10-4 hogy lehetne? 10-6 volt az ;)
bali 15
Director del Fútbol

2011.10.09. 19:48:20

Melyik is a te csapatod?
Az amelyik a tiéd.
A Barca :roll:
Labdarúgás alatt értettem.
Én örülök annak, hogy az én kedvencem, az Eagles kicsit kiesett a dream team megnevezésből, nagyon kellett a fejeknek, illetve hogy ne figyeljék annyira őket, ne legyenek akkorák az elvárások. Remélem ez kifizetődik, és nyerünk ma, bár kétlem a rettenetesen jól futó Bills ellen. De reménykedjünk Very Happy
Nekem is az Eagles a kedvencem. De az NFC-ből. Az AFC csapatom az a NE :wink: .
Azért látszik, hogy az NFL játékosoknak is betett az alapozás hiánya.
Futószalagon sérülnek le, akár a Barca játékosok.

1-3-ra áll az Eagles. Tavaly 10-4 volt a mérleg. Több pofon már nem fér bele. De nem baj egyenlítettek. :D
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.10.09. 19:40:35

Vicc...Vick két int...
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.10.09. 18:26:12

bali 15 írta:Irónikus, hogy a Patset "kirakatcsapatozzák" miközben jelenleg a mi csapatunk is éppen olyan státuszban van.
Melyik is a te csapatod?

Én örülök annak, hogy az én kedvencem, az Eagles kicsit kiesett a dream team megnevezésből, nagyon kellett a fejeknek, illetve hogy ne figyeljék annyira őket, ne legyenek akkorák az elvárások. Remélem ez kifizetődik, és nyerünk ma, bár kétlem a rettenetesen jól futó Bills ellen. De reménykedjünk :D
Ha kell majd rakok be nektek stream linket, csak szóljatok!
bali 15
Director del Fútbol

2011.10.09. 18:12:46

a sport tv-nek van választási joga a 10 órás sávból. igaz nincs nagy mozgásterük, mert kb 3-4 meccs van akkor.
Csak 2 meccs megy ebben az idősávban. Ami nekünk európai embereknek is OK.
Amúgy kb. 8 meccs megy teljesen nézhető időpontban úgy kb. este 7-től.
Csak hát mint tudjuk az az idősáv a labdarúgásé.
amugy nem mintha hiányozna, de én spec nem emlékszem arra h valaha adtak volna mondjuk egy lionso
Lions meccset majd akkor fogsz látni ha majd találkoznak egy normális csapattal. Kedd hajnalban láthatod is majd őket a Csikágó ellen.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.10.09. 15:56:57

tévedtek.

a sport tv-nek van választási joga a 10 órás sávból. igaz nincs nagy mozgásterük, mert kb 3-4 meccs van akkor.

de akkor is nonszensz h 3 hete folyamatosan patset kell nézni, ma is, meg minden bizonnyal jövő7en is.

nem baj, marad a jo kis streamelgetés, félpercenkénti szaggatással, meg állandóan felugráló reklámokkal...

amugy nem mintha hiányozna, de én spec nem emlékszem arra h valaha adtak volna mondjuk egy lionsot (pedig most futnak), brownst, vagy jax-et...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Zolee23
Capitá del Barça

2011.10.09. 15:49:26

Persze hogy nem a SportTv-n múlik, a kinti kollégák válogatják a meccseket minden major sportban amit adnak. Csak egy csöppet az irritáló, hogy 2-3 csapatot látunk 5x egy idényben (NBA-ben 15x), valamelyiket meg 1x sem. Na de nem is ez a lényeg, legalább stream-ek vannak, normális kommentárral. Valaki egyébként használ Game Pass-t?
bali 15
Director del Fútbol

2011.10.09. 15:21:48

Irónikus, hogy a Patset "kirakatcsapatozzák" miközben jelenleg a mi csapatunk is éppen olyan státuszban van.

Én szeretem a Patriotsot, de nem is tudom már, hogy hanyadik meccsüket közvetíti a sport TV. Amúgy aki nézi az tudhatja, hogy rohadtul nem Ricsiéken múlik az, hogy milyen meccset közvetítenek. Elmondták már százszor. A tengerentúlon dől el az egész ha jól tudom.

szerk: én amúgy erre számítottam, pláne azért mert az NFC East csapataival vannak összesorsolva.
Senyera
Jugador del Barça

2011.10.09. 15:13:27

Legalább most megtudtam hogy milyen meccs lesz este. :) :) :) :) :)
Zolee23
Capitá del Barça

2011.10.09. 15:13:14

visca el barca írta:tudja vki h este melyik meccset adja a sport1? sehol nincs kiirva...

bár gyanitom megint a new englandet kell néznem.. iszonyat idegesiteo h állandoan oket adják... (sf-bucca, broncos-charg van még a 10 órás sávban...)

szerk: kozben megatalalta, igen tényleg a NE :evil: tököm ezekbe bele...
Persze hogy őket adják, hagy legyen minél több Pats divatszurkoló.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Zolee23 2011.10.09. 15:41:11-kor.
Xanthor
Capitá del Barça

2011.10.09. 14:48:32

visca el barca írta: jövöhéten meg pats-tehenészek van, gondolom akkor is oket kell majd lesnem... (pedig lesz buccs-saints is..)
A Patriots bye week után meg a Steelers, utána pedig a Giants ellen játszanak 22:15-kor, utána Sunday Night a Jets ellen, de utána meg hétfő esti a Chiefs ellen, szóval lehet, hogy még sok Patriots meccset fogunk látni a következő hetekben :mrgreen:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.10.09. 14:36:33

visca el barca írta:
azt értem h a rangadokat adjak... azzal semmi baj nincs, sőt azt is tudom h itthon a legtöbb szurkoloja a patriotsnak van, mert mikor elkezdték a közveiteseket, ők voltak a kirakat csapat, és ugye mindenki a legjobbnak akar szurkolni...

de mult 7en is ok toltak (azért a raiders elleni nem rangado), meg elotte is...

jövöhéten meg pats-tehenészek van, gondolom akkor is oket kell majd lesnem... (pedig lesz buccs-saints is..)
hát ez van...nézettségről szól,és két meccsük van rá a sport tv-nél,hogy húzzák a nézőket az nfl-hez.

Mondjuk nekem jó,mert Pats szurkoló vagyok,mellette Saints,úgyhogy őket is szívesen nézném.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2011.10.09. 14:32:59

csababarca írta:
visca el barca írta:

azért egy Jets-Pats elég jó meccsnek ígérkezik.
És többen is nézik,mint egy Broncos-SD meccset,szerintem.
azt értem h a rangadokat adjak... azzal semmi baj nincs, sőt azt is tudom h itthon a legtöbb szurkoloja a patriotsnak van, mert mikor elkezdték a közveiteseket, ők voltak a kirakat csapat, és ugye mindenki a legjobbnak akar szurkolni...

de mult 7en is ok toltak (azért a raiders elleni nem rangado), meg elotte is...

jövöhéten meg pats-tehenészek van, gondolom akkor is oket kell majd lesnem... (pedig lesz buccs-saints is..)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.10.09. 13:50:09

visca el barca írta:

azért egy Jets-Pats elég jó meccsnek ígérkezik.
És többen is nézik,mint egy Broncos-SD meccset,szerintem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2011.10.09. 13:35:20

tudja vki h este melyik meccset adja a sport1? sehol nincs kiirva...

bár gyanitom megint a new englandet kell néznem.. iszonyat idegesiteo h állandoan oket adják... (sf-bucca, broncos-charg van még a 10 órás sávban...)

Kép
Zolee23
Capitá del Barça

2011.10.09. 13:21:19

Gondolom tudjátok, elhunyt Al Davis.

http://www.youtube.com/watch?v=h0hHwsD_l5s

Ice Cube is megszólalt:

http://www.youtube.com/watch?v=biwFD9kKwSc
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.10.05. 18:07:49

bali 15 írta:Megj: Amúgy Michael Vicknek nem tört el véletlenül a jobb keze?
Mert azon csodálkoztam vasárnap, hogy mi a fenét keres a pályán.
Az OK hogy balkezes. De törött kézzel NFL meccset játszani :shock:
Vick kemény nah :D

Amúgy később kiderült, hogy valamit elcsesztek az elsődleges vizsgálatoknál, és csak zúzódott a keze, nem tört el. Meg kapott ilyen hiper-szuper megerősített kesztyűt is, hogy jó legyen minden.
bali 15
Director del Fútbol

2011.10.05. 17:01:45

Mint azt tudod, a Super Bowl győztesét lehetetlen megjósolni.Én általában csak a konferencia döntők résztvevőit merem megsaccolni. A 2009/10-es szezonban sikerült is :D(A 3. játéknap után 8) ) . Azóta hagyományszerűen űzöm ezt a tippelgetést.
AFC:Patriots,Texans
NFC:Packers,Saints

Megj: Amúgy Michael Vicknek nem tört el véletlenül a jobb keze?
Mert azon csodálkoztam vasárnap, hogy mi a fenét keres a pályán.
Az OK hogy balkezes. De törött kézzel NFL meccset játszani :shock:
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.10.05. 15:45:13

Öcsém, szerinted nem tudom, hogy a Giants az NFC-ben van? :D Jó hogy szólsz, eddig azt hittem az Eagles is AFC :lol: :lol:

Arra értettem, hogy nem értem, hogy szerinted a Giants nagyon jó az NFC-ben, de az AFC-ben mindenki fail NE-en kívül. Holott szerintem sokan sokkal jobbak a NYG-nél, tehát ha a NY nagyon jó, hogy lehetne ott mindenki fail? Nah érted he more :D

Most meg azt mondod, hogy a csoportján belül sima a PO...akkor a Chargerst mért nem említetted meg? Nekik is sima még ha töketlenednek is, akárcsak az NFC Westben a Frisconak.

Amúgy meg most tényleg nem azt mondom, hogy a Giants rossz lenne, csak nem láttam következetességet abban amit írtál. Jelenleg nekik van a legjobb helyzetük az NFC Eastben, ez tény, bár megjegyzem, hogy kikaptak a Redskinstől, az Eagles ellen sem voltak hejde jók, ott inkább mi voltunk hulladékok, Cardinals ellen szoros volt nagyon, és még vissza van két Dallas elleni meccs, meg Philly és Was visszavágó, nem látom miért ne előzhetné be őket akárki a csoportból, pontosabban azt nem látom, hogy miért egyértelmű, hogy sima a PO nekik. Potenciált tekintve a Cowgirls és az Eagles is előrébb van nálam.
bali 15
Director del Fútbol

2011.10.05. 13:22:05

Én csak azt nem értettem, hogy a Giantset megemlíted, mint nagyon jó, majd azt mondod, az AFC a Patsen kívül fail.
A Giants az NFC-ben van :roll: \:D/
Igaz, sok csapat jobb a Giantsnél, az NFC-n belül. De csak a csoportot nézzük akkor az NFC easten belül szerintem ők a legkiegyensúlyozottabb csapat jelenleg. Szerintem a PO számukra biztosított. Az Eagles és a Cowboys nemigazán váltották be a hozzájuk fűzött ígéreteket.
Én csak azt mondom, hogy a Giantsnek simán megvan a PO.
De ott nem jutnak sokáig.
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.10.04. 22:15:36

Én csak azt nem értettem, hogy a Giantset megemlíted, mint nagyon jó, majd azt mondod, az AFC a Patsen kívül fail. Holott azért a Ravens, Bills, Jets trió szerintem messze jobb az Óriásoknál. Sőt nagyon sok NFC team is.
bali 15
Director del Fútbol

2011.10.04. 21:46:23

Nos, azért érdekes, hogy a Giants szerinted jó. Tele vannak sérülttel, rendkívül szoros meccseik vannak...engem nem győztek meg semmiről.
Lions meglepetés eddig valóban, kérdés meddig tart.

AFC résszel nagyon nem értek egyet. Pats oké, mindig ott vannak. Na de hogy rajtuk kívül mindenki fail, az elég hülyeség. Ravens, Bills (igen ők verték meg a Pats-et) igen jók, és azért a Jetset sem írnám le teljesen.
A Billsre sokkal inkább igaz az amit a Detroitra írtál. Az ő fellángolásuk sokkal inkább rövid távúbb. Legyőzték a Patset OK. De azt a meccset inkább Bradyék vesztették el. Sok egyéni hiba. (Ocho :?)
A Ravens 5 visszahordott fumble TD rekordja szép, de az OFFENCE iszonyat silány. A Patriots védelme lehet hogy [auto_cenzúra], de a javulásra több esélyük van még a szezonban mint a Ravens támadósorának.
A Jetset meg a Ravens elleni töketlenkedésük után mindennek nevezném őket csak nem bajnokesélyesnek.
Ismétlem: max a Houston az egyetlen egy kiegyensúlyozottabb csapat az AFC-ben.
Zolee23
Capitá del Barça

2011.10.03. 19:24:17

bali 15 írta:A Giants nyert.
Valóban. Kösz a kiigazítást, nem tudom mit néztem.
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.10.03. 15:46:43

bali 15 írta:Az NFC az egyértelmű:
A Packers eddig hibátlan, bár nemigen láttam tőlük sok meccset de a Power Ranking szerint a Saints is nagyon meggyőző.
Bár én a Detroitot eléjük sorolnám. Eddig ők is hibátlanok. De a Giants is nagyon jó szerintem.

Az AFC:
Nos ha a Patriotsnak nem lenne ennyi sérültje akkor messze ők lennének a power ranking elején. A védelmet össze kell kapni de nagyon. Hogy utánuk kiket sorolnék? A Pats kivételével az egész AFC egy nagy FAIL.
Csak a Houstonban látok egy kis potenciált...
Nos, azért érdekes, hogy a Giants szerinted jó. Tele vannak sérülttel, rendkívül szoros meccseik vannak...engem nem győztek meg semmiről.
Lions meglepetés eddig valóban, kérdés meddig tart.

AFC résszel nagyon nem értek egyet. Pats oké, mindig ott vannak. Na de hogy rajtuk kívül mindenki fail, az elég hülyeség. Ravens, Bills (igen ők verték meg a Pats-et) igen jók, és azért a Jetset sem írnám le teljesen.

Sőt NFC-ben még a TB-re is kíváncsi vagyok, bennük is van rendesen potenciál.

Az igazi fail egyelőre az Eagles.
Válasz küldése