Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hy!Melkor írta:Tényleg vicc az ami itt megy. Akinek szurkolunk annak elnézzük minden hibáját, bűnét, de a fő ellenlábas az egy szemét csaló és bunkó és nagyképű és....
Amennyiben Alonso tényleg a ferrarihoz szerződik, akkor nagyon kiváncsi leszek itt néhány ember szemléletváltására....(persze nem azonnal, hanem az idény közben folyamatosan) - különös tekintettel a ferrárisok és alonso gyűlölők körében!!![]()
Érdekes módon az NFL, egyéb ligák topikokban nincs ilyen anyázás, pedig ott se mindenki ugyanannak szurkol. Ne sűlyedjetek már le az nso hsz-ek színvonalára!!
Pedig majdnem belekzdtemvarga tamás írta:Már párszor megpróbáltuk. Neked képtelenség.Kralo írta:Nekem valaki magyarázza már el, hogy ezt a csalót honnan veszi itt minden Alonso ellenes?
Merthogy egoista, forrófejű, és amit a Miki is felhozott, hogy csapattal nem úgy bánik mint mondjuk Schumi, vagy bármelyik jó magavaiseletű pilóta, azt én aláírom, de ez a csaló ez vmi demagóg vicc.
Ehhez csak ennyi:varga tamás írta:Már párszor megpróbáltuk. Neked képtelenség.Kralo írta:Nekem valaki magyarázza már el, hogy ezt a csalót honnan veszi itt minden Alonso ellenes?
Merthogy egoista, forrófejű, és amit a Miki is felhozott, hogy csapattal nem úgy bánik mint mondjuk Schumi, vagy bármelyik jó magavaiseletű pilóta, azt én aláírom, de ez a csaló ez vmi demagóg vicc.
Már párszor megpróbáltuk. Neked képtelenség.Kralo írta:Nekem valaki magyarázza már el, hogy ezt a csalót honnan veszi itt minden Alonso ellenes?
varga tamás írta:A Ferrarihoz ne jöjjön, nem méltó rá.
Barichellot távozna a Hondától, és egyben a Forma 1-től is... De én biztos vagyok benne, hogy nem megy az angolokhoz. Inkább megvárja míg, RB újra a Ferrarihoz vagy a Red Bullhoz kerül, és akkor meglesz a "szuperpáros".Sharkinho írta:Kiváncsi vagyok, ha jönne Alonso, kinek a helyére jönne...
Ez szép és jó, remélem Alonso ugy dönt, ahogy a legjobb, ha a Hondánál (ami mellesleg a kedvenc csapatom...) lesz lehetőség, akkor oda menjen!Raziel írta:Tessék: http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=159978
Tessék: http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=159978G-Jay írta:Ennek nagyon örülnék, de sajnos nem sok realitását látom, hogy odamegy! Vagy te tudsz vmi amit én nem??Raziel írta:Ross Brown visszatér,de nem a Ferrarihoz ,hanem a Hondahoz,és ott lesz csapatfőnök,és egy ütőképes csapatot akarnak,igy eltudom képzelni hogy Alonso odamenjen...
G.
Ennek nagyon örülnék, de sajnos nem sok realitását látom, hogy odamegy! Vagy te tudsz vmi amit én nem??Raziel írta:Ross Brown visszatér,de nem a Ferrarihoz ,hanem a Hondahoz,és ott lesz csapatfőnök,és egy ütőképes csapatot akarnak,igy eltudom képzelni hogy Alonso odamenjen...