Formula 1
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
2005-ben azért az év elején és a végén produkáltak valamit, de a többi szezonban tényleg nullák voltak. Mindenestre külsőre ne ítékezzünk. Van ott annyi lóvé, hogy összetudják magukat kapni. Timo Glock nagyon jó vétel volt.

in to exile
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Semmi áttörés nem lesz ott....minden évben kiröhögtetik magukatKralo írta:A Toyota is előállt 2008-as autójával
Szép az eddigiekhez képest, de nem látok rajta áttörő, egyéni ötleteket. Nem hiszem, hogy lesz náluk előrelépés.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
A Toyota is előállt 2008-as autójával
Szép az eddigiekhez képest, de nem látok rajta áttörő, egyéni ötleteket. Nem hiszem, hogy lesz náluk előrelépés.

Én sem hiszem, hogy máris az élmezőnyben lesznek. Viszont előrébb várom őket a mezőny végéről. Mondjuk annál rosszabb már nehezen lehet egy igen jól szituált csapattól. Reális célkitűzés számukra az egyre gyakoribb pontszerzés lehetne.Vito írta:szeretném ezt hinni.Kralo írta:Szerintem a két legnagyobb kétely mégiscsak a Renault és a Honda.
Az ő tesztjeikre leszek a leginkább kíváncsi. E két csapattól mindenképp pozitív változást várok.
...de a tavalyi év után??? -jöt Brawn, jött két aero szakember a Saubertől és a Williamstől és nem mellesleg már a legtöbb pénzt a Honda költi az F1-ben.![]()
(Honda+Aguri 470m, Toyota 400m, aztán nem sokkal lemaradva a Ferka és a Meki)
mégis úgy gondolom, hogy ennyi idő nem elég, hogy a tavalyi ótvarból valóban versenyképes autót csináljanak.
(viszont Button idén megint megmutatja, hogy miért tartják sokan jó pilótának)
-
- Llegenda del Barça
szeretném ezt hinni.Kralo írta:Szerintem a két legnagyobb kétely mégiscsak a Renault és a Honda.
Az ő tesztjeikre leszek a leginkább kíváncsi. E két csapattól mindenképp pozitív változást várok.
...de a tavalyi év után??? -jöt Brawn, jött két aero szakember a Saubertől és a Williamstől és nem mellesleg már a legtöbb pénzt a Honda költi az F1-ben.

(Honda+Aguri 470m, Toyota 400m, aztán nem sokkal lemaradva a Ferka és a Meki)
mégis úgy gondolom, hogy ennyi idő nem elég, hogy a tavalyi ótvarból valóban versenyképes autót csináljanak.
(viszont Button idén megint megmutatja, hogy miért tartják sokan jó pilótának)
-
És valószínűleg ez a hozzászólásod elfog tűnni, mert semmitmondó, és nem tartozik a topichoz.Bojan Krkic írta:mostanába nekem is minden 3. hozzászólásom köddé válikG-Jay írta:Hmm ilyen se sokat volt még hogy jobban tetszik a Ferrari! Mostmár a többire is kiv vok!
De leginkább arra, hogy a Reanult tényleg 1,5mp-vel lesz gyorsabb? (ami sztem még igy se segit sokat rajtuk...)
G.
Ui.: Vajon mért tünt el a hsz-em? Megirtam, elküldtem, majd eltünt! Ujra megkellett hát irnom! Vki tud erről vmit?
![]()

ON: A McLaren ma Jerezben már élesbe is kipróbálta az új autót. Kovalainen elsőre 8 tizedet kapott De la Rosától, de a spanyol legjobb ideje ígyis egy másodperccel elmaradt Raikkönen szeptemberben futott 1:18-as idejétől, igaz, a finn azt még az F2007-essel futotta.
in to exile
Annyi idő alatt el sem tudja olvasni amennyi alatt az enyém eltünt, nemhogy törölni, főleg nem ugy, hogy ha visszaolvasod az előző előtti hsz-em, ugyanazt irtam le előtte is, és nemhiszem h az bannolandó tartalommal ellátott!Blest írta: nem köddé hanem modivá...
nekem az bántja a szememet már régóta hogy a vodafon márkajelzés a meklárenekenkezd elpirosodni a meki
Nade ON: Sztem is egyre csunyol el a Mclaren, jött a Vodkafon, nameg az az ocsmány átívelő szárny elől, nem tetszik! Ferka meg megszépült rendesen, tavaly hánytam az ocsmány orrától, idén imádom!
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
-
- Jugador d'estrella
.............Blest írta:nem köddé hanem modivá...Bojan Krkic írta: mostanába nekem is minden 3. hozzászólásom köddé válik![]()
nekem az bántja a szememet már régóta hogy a vodafon márkajelzés a meklárenekenkezd elpirosodni a meki

FC Barcelona!
ABIDAL!
ABIDAL!
- Blest
- Jugador d'estrella
nem köddé hanem modivá...Bojan Krkic írta: mostanába nekem is minden 3. hozzászólásom köddé válik![]()
nekem az bántja a szememet már régóta hogy a vodafon márkajelzés a mekláreneken

Sztem nem 1,5 volt a lemaradásuk...
Vagy elvagyok tévedve?
G.
Vagy elvagyok tévedve?
G.
California Love
California Love
-
Kipörgésgátló nélkül elég nehezen. És 1,5 mp, hogy a fenébe ne segíteni rajtuk?!G-Jay írta:Reanult tényleg 1,5mp-vel lesz gyorsabb?

raulreal: Úgy látom nem tanultál a tavalyi hibádból. Nembaj, legfeljebb itt is jót nevethetünk majd.

in to exile
-
- Jugador d'estrella
mostanába nekem is minden 3. hozzászólásom köddé válikG-Jay írta:Hmm ilyen se sokat volt még hogy jobban tetszik a Ferrari! Mostmár a többire is kiv vok!
De leginkább arra, hogy a Reanult tényleg 1,5mp-vel lesz gyorsabb? (ami sztem még igy se segit sokat rajtuk...)
G.
Ui.: Vajon mért tünt el a hsz-em? Megirtam, elküldtem, majd eltünt! Ujra megkellett hát irnom! Vki tud erről vmit?

FC Barcelona!
ABIDAL!
ABIDAL!
Hmm ilyen se sokat volt még hogy jobban tetszik a Ferrari! Mostmár a többire is kiv vok!
G.
G.
California Love
California Love
- Mihu
- Director del Fútbol
Ez szerintem teljesen érthető.raulreal írta:a Mekinél nagyon magabiztosak, nyilván nem véletlenül![]()
azt mondják kipörgésgátló nélkül sem lassultak, a Ferrari meg már most sír hogy az ECU miatt hátrányban lesznek eleve.
Go McLaren & Kovalainen

- gianni
- Entrenador del Barça
Alonsoval nem lesz gond,ha nem is a legjobb de jó gépe lesz akkor ismét vb lehet mert ő a legjobbKralo írta:Hm idén a Ferrari szebb, mint a McLaren. Volt már ilyen?
Szerintem a két legnagyobb kétely mégiscsak a Renault és a Honda.
Pilóták közül pedig hovátartozásomnak köszönhetően Alonso küzdeni tudását, elszántságát, erőszakosságát nem szeretném hiányolni az évben.

Hm idén a Ferrari szebb, mint a McLaren. Volt már ilyen?
Pilóták közül pedig hovátartozásomnak köszönhetően Alonso küzdeni tudását, elszántságát, erőszakosságát nem szeretném hiányolni az évben.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Játék a szavakkal, várjuk ki a végét... Ferrari sokszor beetette már a népet jóemberraulreal írta:a Mekinél nagyon magabiztosak, nyilván nem véletlenül![]()
azt mondják kipörgésgátló nélkül sem lassultak, a Ferrari meg már most sír hogy az ECU miatt hátrányban lesznek eleve.
Go McLaren & Kovalainen

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Legutoljára a Ferrari akkor sírt szabály-módosítás miatt, amikor a FIAT csődközelben volt, s már nem tudott évi 400 millió dollárt adni nekik. Ekkor kérték, hogy maximálják az egy csapat által elkölthető pénzt. Aztán a FIAT rendbejött, ők meg befogták.
Nem szimpi a finn gyerek, remélem Hamilton fog dominálni ellene. (mindkettőre érthető ez a mondat
)
Nem szimpi a finn gyerek, remélem Hamilton fog dominálni ellene. (mindkettőre érthető ez a mondat

Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
Ez egy ilyen sorozat! Ha márkakupásitanánk akkor a fene se nézné! Bár már így is elindúltunk a felé (minden gumi B)!
Az hogy nem lesz kiprörgés gátló az sztem látványosabbá teheti az egészet! A rajtok lesznek jók! Mint 10 évvel ezelőtt!:D
Az hogy nem lesz kiprörgés gátló az sztem látványosabbá teheti az egészet! A rajtok lesznek jók! Mint 10 évvel ezelőtt!:D
Mindenkit csak ne Hamit mi?:DGo McLaren & Kovalainen
-
- Llegenda del Barça
Todt szájából valóban furcsán hangzik, BAR nyilvánvaló, hogy előnyük származik a közös fejlesztésből. a FIA ismét bizonyította a 'rátermettségét'.raulreal írta:azt mondják kipörgésgátló nélkül sem lassultak, a Ferrari meg már most sír hogy az ECU miatt hátrányban lesznek eleve.
Go McLaren & Kovalainen
nekem személyszerint marhára nem tetszik, hogy az utóbbi években a Renault, a Ferrari és a McLaren játszótere lett a Forma1. ezzel együtt a Ferrari inkább fogja be a száját

a többi csapat viszont megint szív

a Mekinél nagyon magabiztosak, nyilván nem véletlenül
Go McLaren & Kovalainen

Go McLaren & Kovalainen

Vmi olasz cég az Alice! De jól néz ki rajta!:D
No meg a 2007es Konstruktőri cím is ott van ráírva az is jól áll!
No meg a 2007es Konstruktőri cím is ott van ráírva az is jól áll!
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Ez az Alice milyen cég? 
Egyre kisebb a FIAT reklám a kocsin... Pedig évi 200 millát kb ők állnak.

Egyre kisebb a FIAT reklám a kocsin... Pedig évi 200 millát kb ők állnak.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
Rhynnblog:
Rhynnblog: