USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik
- neobarca
- Director del Fútbol
Cavs-osokat idéztem! Minden esetre idén talán összeáll nekik is valamiféle csapat. Mondjuk ennyiből még nem lehet reálisan következtetni... 

Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Nekem az összefoglaló alapján ez a Knight gyerek jobbnak tűnt, de Irving se véletlen 1/1.neobarca írta:A Cavs fiatalja Kyrie Irving elég jól pattogtatta a tegnapi meccsen. Már az összefoglalóban is szemet szúr! Talán ő lesz a legújabb Lebron James?
James-hez meg max a Cavs miatt köthető

- neobarca
- Director del Fútbol
A Cavs fiatalja Kyrie Irving elég jól pattogtatta a tegnapi meccsen. Már az összefoglalóban is szemet szúr! Talán ő lesz a legújabb Lebron James? 

Jajj, de remélem, hogy valami normális CSAPAT leveri majd ezeket a sztárokból összetákolt dream teameket. Pl a Philly 
Most éppen egy 25 pontos verést mértünk az első preseason meccsen a Wizardsnak. Lookin goooood mate

Most éppen egy 25 pontos verést mértünk az első preseason meccsen a Wizardsnak. Lookin goooood mate

- neobarca
- Director del Fútbol
Értem!
Hát pedig valaki még nagyon kéne mert Bibby-ben én már nem nagyon látok potenciált és Chandler-Amari-Anthony-Fields kevés lesz... Még nem érzem teljesnek a csapatot...
Hát pedig valaki még nagyon kéne mert Bibby-ben én már nem nagyon látok potenciált és Chandler-Amari-Anthony-Fields kevés lesz... Még nem érzem teljesnek a csapatot...
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mikor bekerült volt benne potenciál (mégiscsak 1\3 ha jól emlékszem)!
De az évek folyamán lustult!Szerintem nem sokat érne vele a Knicks, nem egy alázatos figura, ha van kedve kosrazni, csodát művel, ha meg nincs....
De az évek folyamán lustult!Szerintem nem sokat érne vele a Knicks, nem egy alázatos figura, ha van kedve kosrazni, csodát művel, ha meg nincs....

Baron Davis egy olyan irányító aki bárhol tud dobni 15 pontot és kiosztani 8-10 assistot ha megkapja a kellő bizalmat. Mivel Billups elment a clippersbe így mindenképp megszerezném a knicks helyében mert kb egy szinten vannak és mindenképp kell nektek egy irányító.neobarca írta:Nektek mi a véleményetek Baron Davis-ről? Én nem nagyon ismerem csak a 2K 11 ből ahol igencsak jól tolta...
Csak azért kérdezem mert szóba hozták a Knicks-nél...
Nekem a neve ismerős, anno a Charlotte Hornetsnél tolta, nem is gyengén, de nem vágom, hogy mi van vele.neobarca írta:Nektek mi a véleményetek Baron Davis-ről? Én nem nagyon ismerem csak a 2K 11 ből ahol igencsak jól tolta...
- neobarca
- Director del Fútbol
Nektek mi a véleményetek Baron Davis-ről? Én nem nagyon ismerem csak a 2K 11 ből ahol igencsak jól tolta... 

Artest hatalmas arc, érdemes miatta meccseket nézni.
Bár jó lenne, ha a teljesítményével is felhívná magára a figyelmet.
A hírek szerint, most egy laza 20kg-ot szedett fel.

Bár jó lenne, ha a teljesítményével is felhívná magára a figyelmet.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Scooby Bent Bwoy
- Capitá del Barça
A legjobb európai játékosok közé tartozott, igaz sokat nem játszott az NBA-ben. Nekem mindig az a meccse ugrik be, amikor a Zadar színeiben 20 perc alatt tripla-duplát ért el.MessiFan írta: Dino Radja az meg ki a fene?! Ennyi erővel nekem meg Krstic
Egyébként World B. Free után így picit koppintásnak tűnik Metta World Peace neve.
Akkor egy kezdő: Marbury-Iverson-Sprewell-Rodman-Shaq'
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Ezen mindig szanaszét röhögöm magamBob_Marley írta:Artest sorry Mr világbékéről meg mindig a híres tánc jut eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=ploNkRT6EYg

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Radját poénból írtam 
Az akkori elég gyenge Celticsben jól nyomta!
De ha Center akkor tényleg Shaqet mondanám talán, úgy hogy nem láttam Russell-t Kareemot vagy éppen Chamberlaint!Pedig azért amilyen statjaik voltak az említett uraknak
Ok másvilág, lehetetlen eldönteni, de legyen Russell mégiscsak az arany Celtics legendás 6osa!
Artest sorry Mr világbékéről meg mindig a híres tánc jut eszembe:

Az akkori elég gyenge Celticsben jól nyomta!
De ha Center akkor tényleg Shaqet mondanám talán, úgy hogy nem láttam Russell-t Kareemot vagy éppen Chamberlaint!Pedig azért amilyen statjaik voltak az említett uraknak

Ok másvilág, lehetetlen eldönteni, de legyen Russell mégiscsak az arany Celtics legendás 6osa!
Artest sorry Mr világbékéről meg mindig a híres tánc jut eszembe:

Hát a best5 nálam vhogy így nézne ki: Paul-Iverson-Wade-Kobe-Shaq
De még bőven odaférne Garnett, Nash, Kidd minden további nélkül...igazából Paul-Iverson-Wade a 3 általam legjobban kedvelt, szeretett játékos, Kobe korszakos zseni bajnoki címekkel, Shaqnél jobb centert meg nem nagyon találni. Sajnos 1999-ben kezdtem csak érdeklődni az NBA iránt, bár korom okán még ez is korai...szóval pont nem láttam az igazi Jordant játszani.
De még bőven odaférne Garnett, Nash, Kidd minden további nélkül...igazából Paul-Iverson-Wade a 3 általam legjobban kedvelt, szeretett játékos, Kobe korszakos zseni bajnoki címekkel, Shaqnél jobb centert meg nem nagyon találni. Sajnos 1999-ben kezdtem csak érdeklődni az NBA iránt, bár korom okán még ez is korai...szóval pont nem láttam az igazi Jordant játszani.
Én idáig azt hittem csak vicc az egész, de most hogy ez a hivatalos nevem ég bizarrabb és viccesebb 

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Komolyan úgy hívják, hogy világbéke? Komolyan ezen a néven fog játszani?
Befstam a röhögéstől.
Hogy maradhattam erről le? 
szerk.:
http://www.nba.com/playerfile/metta_wor ... l?nav=page
Hát ez nagyon jó.

Befstam a röhögéstől.

szerk.:
http://www.nba.com/playerfile/metta_wor ... l?nav=page
Hát ez nagyon jó.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- ozsimiki
- Adminisztrátor
igen,emlékszem anno szét is röhögtük magunkat ezenkanty írta:Artest.
DE nevet változtatott, most már hivatalosan is így hívják.
Amúgy egy ilyen nevű játékossal tuti a Lakers nyerné a fair play díjat.

bár ez legalább mond vmit, nem úgy mint egyik haverom falujában, ahol egy gyereknek a Lakatos Pumukli nevet adták

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Artest.

- neobarca
- Director del Fútbol
Ez meg ki a túró?kanty írta:

Nem Ron Artest a becsületes neve? Amúgy meg ő sem új szerzemény. Vagy tévedek?

Akkor eddig velem együtt 4 embernek a kedvence KG 4-es poszton 
Dino Radja az meg ki a fene?! Ennyi erővel nekem meg Krstic

Dino Radja az meg ki a fene?! Ennyi erővel nekem meg Krstic

- neobarca
- Director del Fútbol
Jaja! Hát biztos nem elsőre sikerült megcsinálni!Kalap1988 írta:Huha
Azért valami nincsen rendjén![]()
Képzelem hányszor kellett felvenniük míg Fieldsék kibírták röhögés nélkül
Csak a pom-pom csajok miatt csinálták, ez holtbiztos

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Cp33 végre lezárult, de bőven idő kell a Clippersnek, hogy komoly célok lehessenek!Örülök, hogy megtudtuk ki kiért szorít, Eazzyt kihagytam tényleg, de hát őt lassan a Pennsylvaniai csődörként emlegetünk, aki mindig mindenben Philly szurkoló 
Bajnok esélyeseket leírtuk múltkor, én úgy gondolom a bikák szép csendben készülnek, s csak a feladatra koncentrálnak!Remek edző, fiatal társaság de pl Rippel jön a rutin is ráadásul az Achilles sarkos posztjukra, valamiért őket mondom!
Kedvenc 5ös:
Kidd
Jordan
T-Mac
KG
Dino Radja
És akkor Scal-t nem is említettem :
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 2Auiwa5xs4#!

Bajnok esélyeseket leírtuk múltkor, én úgy gondolom a bikák szép csendben készülnek, s csak a feladatra koncentrálnak!Remek edző, fiatal társaság de pl Rippel jön a rutin is ráadásul az Achilles sarkos posztjukra, valamiért őket mondom!

Kedvenc 5ös:
Kidd
Jordan
T-Mac
KG
Dino Radja

És akkor Scal-t nem is említettem :
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 2Auiwa5xs4#!