Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Akkor elsőre jól értelmeztem, de nem voltam benne biztos. Úgy értelmeztem, hogy szerinted lehessen (az MMA példa erre engedett következtetni) alkalmazni, viszont a kreténség szó meg utálod ezt a taktikát elbizonytalanított. Rákérdezek biztos, ami biztos, hogy szerinted ezt a stratégiát szabad vagy nem szabadna engedni?daffy írta: Te,írd már le a gondolatmenetet,ahonnan eljutottál erre a következtetésre
Úgy érzem,hogy a szöges ellentétét írtam. Ha egy csapat büntetőben gyenge,akkor azt kell velük dobatni.
Te,írd már le a gondolatmenetet,ahonnan eljutottál erre a következtetésreBob_Marley írta:Tehát ha egy csapat büntetőben gyenge, akkor nem ér faltolni, mert kihagyják?daffy írta: Az ellenfelet ott kell megverni,ahol az gyenge.
Tehát ha egy csapat büntetőben gyenge, akkor nem ér faltolni, mert kihagyják?daffy írta: Az ellenfelet ott kell megverni,ahol az gyenge.
Én meg orbitális kreténségnek tartom. Mindamellett,hogy utálom a taktikának ezen részét. De egy mma-snak sem mondja meg senki,hogy az ellenfelednek fáj a bordája,ne rúgj már testre.Bob_Marley írta: Hackelés eltörlésével egyáltalán nem értek egyet.
Gyenge százalékkal, magához képest meg pláne gyenge százalékkal.MQuCsabi írta:Beteg. Milyen %-kal dobta ezen a meccsen?
Nagyon szoros volt, Green-nek több első helye is volt... Ez most olyan érzés lehet neki, mintha egy kocsmában 10-ből 9 csaj azt mondaná, hogy te vagy a helyesebb, viszont pont a legszekszibb csaj (a "fődíj") a másikat választjaBob_Marley írta:Közben Leonard az év védője. GSW a bajnokságot fogja ezek szerint megnyerni (bár remélem nem. :p) mert mindenhol hoppon maradnak. Leonard azért védőhatékonyságban is elit volt, ezt linkeltem anno és lopásban meg nagyon erős szezont futott. Igaz, szerintem Green talán jobban megérdemelte volna, mert azért Leonard sokat volt sérült.
Lehet, hogy csak én látok bele többet, de ez most kicsit furcsa:Bob_Marley írta:Rondo keveset játszott tegnap, faltgondjai is voltak, eladott labdái, de előző meccsen meg szinte ő és Nowo tartotta a Dallast. Valószínű nem érzi jól magát a Mavsnél.
Bill Simmons @BillSimmonskanty írta:Remélem találnak valaki olyant, aki kihozza a maxot a Thunderből.
Durant Wizardskanty írta:Hoppá:
The Thunder have fired Scott Brooks!
Végre!
Remélem találnak valaki olyant, aki kihozza a maxot a Thunderből.
Azért meglepően nagy különbséggel nyert Lou.Bob_Marley írta:szerintem közte és Thomas között nem igen lehetett választani
Bunda. Viccet félre téve, abszolút megérdemelte, szerintem közte és Thomas között nem igen lehetett választani, de abszolút jó helyre került a díj. Crawford sokat volt sérült, ez döntő lehetett a szavazásnál. Mondjuk tegnap eléggé odapörkölt.. Talán ez még fel is paprikázza a törpét és csak elhozzunk egyet a Cavs ellen és továbbra is hiszek ebben, hogy egyet megnyerünk.PCsabi írta:Raptors guard Lou Williams has been named the 2014-2015 NBA Sixth Man of the Year. Celtics point guard Isaiah Thomas finished second in the voting. He received 33 first place votes while Williams received 78. Jamal Crawford finished a distant third, with eight first place votes.