Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Eddig is dagadt volt. A klub azért volt mérges, mert nem teljesítette az előírt edzéstervet az előszezonban és valóban le kéne adjon pár kilót, mert így nagyobb a sérülésveszély is az ő esetében. Én biztos vagyok benne, hogy a PO-ért küzdő csapatnak ez nagy segítség lesz. Lehet nem is mindig feltétlen a pályán, de mentálisan mindenképp. Betudnánk jutni a PO-ba, az hatalmas szó lenne, s az FA játékosok felé is egy üzenet, hogy itt valóban ígéretes a jövőkép. Ha valaki azt mondja, hogy 1 év kihagyás után, úgy hogy elcseréljük a két legjobb emberünket támadásban és a harmadik legjobb emberünk meg kiesik elvileg egész évre, de visszatér és bejutunk a PO-ba??Tuti kértem volna egy elmegyógyintézeti beutalót neki. Tök mindegy, hogy kiesnék 4:0-val vagy 4:1-gyel...Fiatal társaságnak, egy PO újonc edzővel óriási lökést adna minden meccs a PO-ban.kanty írta:
Nem tudom mekkora segítség lesz. Nem rég még arról cikkeztek, hogy komoly súlyproblémái vannak.
Nem tudom mekkora segítség lesz. Nem rég még arról cikkeztek, hogy komoly súlyproblémái vannak.Bob_Marley írta:Február 19:
Celtics forward Jared Sullinger will miss the rest of the season with a broken bone in his left foot.
Április3:
The Boston Celtics announced today that Jared Sullinger’s metatarsal stress fracture has healed completely and that he will be available for this evening’s game at TD Garden against the Milwaukee Bucks.
Az úgy mi és hogyan? Persze mire játékba jön, meg most megint megbontani egy rendszert nem egyszerű, de azért ez így a PO-ért harcolás szempontjából óriási hír. Ráadásul Wade kiesett a Heatnél, nálunk meg felépül Sully, hihetetlen milyen a sors.
Egy Knicks-be még most is beférne.Bob_Marley írta:Michael Jordan Plays Basketball With Tom Brady & Trash Talks