Doc-ot én is megértem, ezzel a szériát is eldönthetik. Ő is hangsúlyozta, hogy ők bénázták el, de a fújást a végén én sem értettem. Mert ha nem faltot fújtak (pedig az volt, s nem azt fújták le) hanem hogy kiment a labda, akkor az Clippers labda (az meg hogy két kamerából nézték és nem tudták 100%-osan eldönteni, 1 perc alatt döntöttek, ennyi ideig nézegették a dolgokat összesen, akkor nézték volna még ha nem voltak benne biztosak hárman egy perc alatt nem tudom elhinni hogy summázták, hogy nem tudják.

). Szerintem a gyűrű alatti kamerából tisztán látszódott, hogy Barnes rácsapott a kezére Jacksonnak és Reggie másik kezéről meg kipördült. Clippers minden szempontból a legrosszabb forgatókönyvet kapta, OKC labda és utána még Paulra falt Westbrook hármas dobása közben. Ez a kettő együtt nyilván kiakasztotta az öreget.

Illetve a végén Paulra Jackson gyanúsan ütött oda, mikor mentek 5-6 mp-vel a vége előtt a győzelemért. Ha ez Clippers labda 6-7 másodperccel a vége előtt +2nél, úgy hogy tele vannak 80-90%os büntetőző játékosokkal, ezt behúzták volna, sajnos volna. Nagyon sajnálom, mert ez egy szinte megnyert meccs volt, valahol visszaadta az élet az előző meccset, de ez a végén sokk volt, illetve a rengeteg büntető, amit kapott a Thunder. Valahogy fel kéne állni, hetediket kötelezően ki kell harcolni, ott meg bízni a csodában. Mindenesetre én még mindig nem mondtam le a Clippersről, Doc nagymestere, hogy kell egy dacból kosárlabdázó társaságot faragni ilyen szituációkból. És akkor remélem két meccsen egyszer-egyszer kiakad a számláló Paulnál és Griffinnél is.
Isten ad Isten elvesz, Warrirors ellen meg Pault ütött oda, s nem fújtak, csak ugye nyilván ez azért furcsa, mert ezt elvileg visszanézték. Mindegy, ekkora előnyt nem szabad leadni és akkor nincs miről beszélni. Jobbnak érzem a Clippset, megtudják csinálni akár még idegenben is a továbbjutást.