a clippers bántóan jól dobott 55% mezőnyből,52% tripla 57% büntető
ilyen meccs csak nem lesz újra,paul sem fog mindig így játszani. ennek ellenére szerintem elhozzák a következőt is oklahomából. durant nem volt rossz,de ez tőle nem extra,tud ennél jobbat is,sokkal jobbat. nagyon 2 emberesnek tűnik nekem az okc. ibaka nincs kihasználva,őt én a megfelelő csapatban 20 pontos játékosnak hiszem. ami meglepő számomra,hogy a thunder leszedett 16tal több pattanót,minden pályára lépett játékosuk legalább 2-t és nem mentek vele semmire. westbrook egyedül több labdát adott el,mint a clippers teljes kezdője,de csapat szinten az a 17 is rengeteg.ekkora különbséget nem gondolok a két csapat között,de az okc-nek nem egy fokozattal kell nagyobb sebességbe kapcsolni,hanem minimum hárommal,mert ez nudli.
a wizards meglepett,de örülök neki. az újabb hibbert betlinek szintúgy. ha én beállok a gyűrű alá,akkor is több pattanó esik a kezembe,ha becsukom a szemem és nem ugrok fel. a helyében megkérdezném jordant,hogy ki lophatta el a tehetségét,mert amit ő lehoz,azt a szertáros is és ez most még csak nem is túlzás.
Nektek mi a véleményetek Parsons esetleges elpasszolásáról?
egy sztár 4esre elcserélném. love-ot úgyis ki kell szabadítani minnesotából
mark jacksont kirakta a warriors. érdekes dolgok zajlanak ott az öltözőben,kíváncsi vagyok,hogy ki a hunyó