Spurs-Memphis, Clippers-MiamiGame90 írta:
Indiana-Houston-OKC-Portland

Spurs-Miami
Indiana-Portland

Indiana-Miami

Lakersnél Bryant szerződése elintézte őket, nem hiszem hogy ott pár évig bajnokesélyes gárda lenne.
Spurs-Memphis, Clippers-MiamiGame90 írta:
Ha nyert volna a Heat, akkor még lett volna esélyük a keleti első helyre.Boixos írta: az sem volt gyenge, amikor a jamesz lekáózta a hibbertet a negyedikben... az főleg azért tetszett, mert volt előtte egy olyan szitu, amikor a jamesz felugrott zsákolni, de lebólintotta hibbert könyökét, és bár a zsuga bement, de a cirkuszi rész ugye elmaradt. emiatt törleszetett.
tényleg durva lesz, ha ezek összekerülnek a po-ban, ha egy ilyen, már semmi extra meccs is brutális volt.
Ez inkább a Knicks-nek volt ciki, hogy sikerült ennyit kapni a Lakers-tőlBoixos írta:nem kell cikizni a lakerst, lesznek ezek még jobbak is. mondjuk ebben az idényben a cseresoruk játszik főleg, egyedül talán gasol az, aki akkor is kezdene, ha minden okés lenne. ez meg is látszik a brigád teljesítményén.de a knix elleni meccsen betettek egy olyan inzertet a főnök képe fölé, ahol az idei nyári lehetséges célpontokat mutatták: jamesz, bosh, melo, utána meg a jövő nyáriakat: kevin love, aldridge. ha ezek összejönnének, akkor a mostanra brutál paddal nem nagyon lesz ellenfelük jövőre.
az sem volt gyenge, amikor a jamesz lekáózta a hibbertet a negyedikben... az főleg azért tetszett, mert volt előtte egy olyan szitu, amikor a jamesz felugrott zsákolni, de lebólintotta hibbert könyökét, és bár a zsuga bement, de a cirkuszi rész ugye elmaradt. emiatt törleszetett.
nem kell cikizni a lakerst, lesznek ezek még jobbak is. mondjuk ebben az idényben a cseresoruk játszik főleg, egyedül talán gasol az, aki akkor is kezdene, ha minden okés lenne. ez meg is látszik a brigád teljesítményén.Game90 írta:egy ilyen Lakers (várjatok, sorolom a neveket: Kaman, Jordan Hill, Wes Johnson, Meeks, Marshall, Ryan Kelly, Henry, Nick Young, Sacre, Bazemore, M. Brooks) hogyan tud 127 pontot dobni egy meccsen, ebből 51-et a 3. negyedben?
Valamint a Knicks sem éli fénykorát...Bob_Marley írta:Game90 írta:látod gyenge a Boston nem él a topik.
Köszi, azt hittem a davkára kerül fel legelébb, ezért nem néztem torrenteken.daffy írta:fent van a legnagyobb magyar torrent oldalon is(ncore),illetve a külföldin is(thepiratebay)Kalap1988 írta: Ja, nem tűntem el, csak nem írok, mert elég elfoglalt vagyok, de olvasom a fórumot állandó jelleggelÉpp most azért léptem be ebbe a topikba, mert meg akarom kérdezni, hogy nem tudjátok véletlenül, hogy honnét lehet letölteni az éjszakai Miami-Indy meccset? Davkán néztem, ott még nincs fenn, gyanítom, hogy akkor még a torrent oldalakon sem. Ma megnézném, este ráérek, mondjuk gondolom holnapra már a davkán is fenn lesz. Az eredményt sajnos tudom, de látom izgalmas ( és végre védekezős!) meccs volt, úgy hogy nem érdekes. Köszi!
fent van a legnagyobb magyar torrent oldalon is(ncore),illetve a külföldin is(thepiratebay)Kalap1988 írta: Ja, nem tűntem el, csak nem írok, mert elég elfoglalt vagyok, de olvasom a fórumot állandó jelleggelÉpp most azért léptem be ebbe a topikba, mert meg akarom kérdezni, hogy nem tudjátok véletlenül, hogy honnét lehet letölteni az éjszakai Miami-Indy meccset? Davkán néztem, ott még nincs fenn, gyanítom, hogy akkor még a torrent oldalakon sem. Ma megnézném, este ráérek, mondjuk gondolom holnapra már a davkán is fenn lesz. Az eredményt sajnos tudom, de látom izgalmas ( és végre védekezős!) meccs volt, úgy hogy nem érdekes. Köszi!
Ja, nem tűntem el, csak nem írok, mert elég elfoglalt vagyok, de olvasom a fórumot állandó jelleggelBob_Marley írta:Én támogatom, kicsit tényleg leült, látod gyenge a Boston nem él a topik.Game90 írta: Illetve ha van rá igény, akkor hozok egy játékot (posztonkénti párharc, legjobb 16, negyeddöntő, elődöntő, döntő lebonyolításban), hátha felpörög egy kicsit a topik.![]()
Viccet félre téve, pár arc eléggé eltűnt, kanty-Kalap-Messifan stb, de én pl mindig elolvasom amiket irkálsz, szóval ne hagyd abba.
Írni nem nagyon tudok újat, én a Boston meccseket nézem meg, olykor a többiekét is ha úgy alakul, bár most már azokat nem hiszem majd csak a Po-ban. Celtics meg idén gyengus. Jól játszunk, de kikapunk.
Akkor hozom majdBob_Marley írta:Én támogatom, kicsit tényleg leült, látod gyenge a Boston nem él a topik.![]()
Én támogatom, kicsit tényleg leült, látod gyenge a Boston nem él a topik.Game90 írta: Illetve ha van rá igény, akkor hozok egy játékot (posztonkénti párharc, legjobb 16, negyeddöntő, elődöntő, döntő lebonyolításban), hátha felpörög egy kicsit a topik.