USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
PCsabi
aka Game90

2013.11.27. 17:04:37

Azért ezzel a stat.nba-vel elvoltam vagy fél órát :D Ezekbe néztem bele:
1. LBJ középtávoli balról.
2. LBJ triplák balról.
3. Rubio assist.
4. Harden dobásai a gyűrű környékén.
5. Curry sikeres triplái.

ISO:
KATT
Ebből mennyi Melo - DeRozan - Gay? :mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.27. 11:20:32

Game90 írta:Foot Locker's Week of Greatness 2013: J.R. Smith Bonus Scene:
http://youtu.be/foPky1XGMU8" target="_blank
Ez hatalmas :lol: :mrgreen:
Na jó, ez kész. :D Úgy lett volna még viccesebb, ha Yo Jr You comin out, It's 9 o'clock i have a game tomorrow.
Hey i've some weed. Ok let's do it:mrgreen:

EPIC Impromptu Dance-Off Between Young Fan, Usher
http://www.youtube.com/watch?v=C28etvDevxU#t=12" target="_blank

Nyert a Nets, csoda történt. :mrgreen:
Majdnem sikerült elveszteni 10+-ról meg kellett a végén egy kijátszott figura Amir Johnson triplára:
http://www.youtube.com/watch?v=OD7pMEErTAY" target="_blank
Gay lett volna, aki ezt megkellett oldja, jó döntés volt kitenni, de Amir Johnson mit keresett a pályán, ilyenkor rendre beküldik a jó dobó embereket, várható volt, hogy dob egy téglát a sarokból.

Tényleg hihetetlen kaotikus a keleti konferencia, viszont a Wizards éledezik, Beal nélkül is sikerült nyerniük tegnap a Lakers ellen.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.11.26. 15:45:03

Foot Locker's Week of Greatness 2013: J.R. Smith Bonus Scene:
http://youtu.be/foPky1XGMU8" target="_blank
Ez hatalmas :lol: :mrgreen:
Kalap1988
Director del Fútbol

2013.11.26. 11:42:26

varnagykrisztian írta:Houston Rockets - Memphis Grizzlies 93 - 86

Nyertünk Memphis-ben a 4. negyedbeli teljesítményünknek köszönhetően, -14-ről fel tudtunk állni, HARDEN távollétében Parsons, Howard és a padról Casspi is +15 felett dobált, Asik leverte REB-ban (10-7) DH12-őt. :mrgreen:
Egyébként én vagyok süket, vagy az összefoglalóknál ( http://www.nba.com/games/20131125/HOUME" target="_blank ... tml?ls=slt ) a " Lin steal" videó elején Tony Allent simán le Ray Allenezi a sokat dicsért amcsi kommentátor ? :D Annyira nem extra a hallásom, de erre fogadnék :)
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.26. 11:33:04

Houston Rockets - Memphis Grizzlies 93 - 86

Nyertünk Memphis-ben a 4. negyedbeli teljesítményünknek köszönhetően, -14-ről fel tudtunk állni, HARDEN távollétében Parsons, Howard és a padról Casspi is +15 felett dobált, Asik leverte REB-ban (10-7) DH12-őt. :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
PCsabi
aka Game90

2013.11.26. 10:57:43

Wade :lol: :
http://youtu.be/hz-EScoZnxA" target="_blank

LeBron up to 60.9% on FG. Only 3 players EVER have taken 15+ FG/gm & shot +60% for a season: Kareem (79-80), McHale (86-87), Shaq (04-05).

Ez nagyon zsír 8) :
@ZachLowe_NBA
NBA will announce tomorrow that box scores with video links will be available to all fans on nba.com. For example: If LeBron is 10-of-16 from the floor, fans can click on that "16," and see a video reel of all 16 LeBron shots. There will be similar clickable video for assists, turnovers, steals, rebounds, but NOT fouls. Archive will include last season, too.

Ezt nem is tudtam Gerald Green-ről:
KATT
Bob_Marley írta:Amúgy ez a Kelet vs Nyugat vita, ami itt is felmerült, azért szerintem picit csalóka, mert Keleten a sérülések is gondot jelentenek, meg sok olyan csapat van, ahova új emberek érkeztek. Egy Minnynél vagy Portlandnél már megvan a mag, de a GSW-t is idevehetem stb. Egy Cavs szenved, egy Wizards szenved (most valami), Pistons sehol, Nets-Knicks pláne sehol. Persze tényleg évek óta Nyugaton jobb mérleg kell a PO-hoz, de pl a liga leggyengébbje érzésem szerint a Jazz s pl a legerősebb csapata meg a Heat. Nyilván sokat számít, hogy mind az alapszakaszban mind a PO-ban nem olyan öldöklés megy mint Nyugaton, de inkorrekt szerintem ezt felemlegetni, mert egységesebb régebb óta összeállt csapatok vannak most Nyugaton, Keleten meg még a sérülések is sújtják a csapatokat.
Viszont akárhogy nézzük (sérülések ide vagy oda), Nyugat sokkal erősebb.

Például ott van az Atlantic, negatív mérleggel áll az 1. helyen a Raptors. Kabaré.
Bob_Marley írta:Kobe hosszabbított, de vajon megérte-e??? :D
"Source: Kobe deal worth $48 million over 2 years. Still will be highest paid player in league next 2 yrs"
Ez rengeteg, s ezzel megölte a sapkát.
Kobe's deal: $23.5 mill '14-15; $25 mill '15-16
Azt hittem, hogy Kobe okosabb lesz azért és kicsit lejjebb adja az igényeit. De legalább a Lakers még 2 évig nem lesz contender :mrgreen:

Zach Lowe:
KATT
neobarca írta:Bosch
Ő német?
:mrgreen:
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.26. 09:23:35

Bob_Marley írta:kíváncsi vagyok a Bulls elkezd-e esetlegesen tankolni....Mert nem lenne teljesen hülyeség
Hülyeség, nem hülyeség, hajnalban a Jazztől kikaptak. Azért ez elég ciki szerintem. Egyszerűen nincs minőségi pótlása Rose-nak. Hinrick szerintem messze nem az a kategória. Halkan megjegyezném, most verhetik a fejüket a falba Nate Robinson miatt. Tavaly is milyen szépen irányítgatta a csapatot és pótolta Rose-t... 8)

Mi meg elszenvedtük a 10 vereségünket. :cry: Egyszerűen zuhanunk a mélybe és nincs aki megállítsa ezt. Anthony embertelen volt megint 34pont (13-25) mellé 15 lepattanó.
És a többiek? JR? sehol, Shumpert képes volt majd 25 perc alatt összehozni egy nagy 0-t! Tényleg! Konkrétan semmit, még egy lepattanót sem szedett. Tim Hard Jr.-t meg mi a csudáért nem játszatjuk meccsek óta? Sokkal több van benne. Nem egyszer jutott el 10pont fölé. Nekünk aztán tényleg nincs mire tankolnunk. Kb 2356ig elcseréltük az összes pickünket. :x Kiábrándító ez az egész. Csak az "vígasztal", hogy a Nets még rosszabb. :P Sovány vigasz... :(

Melo-ról csak annyit, hogy tényleg a hátán viszi a csapatot. Pl +3 patival többed szed idén. Megmondom a frankót. Nem csodálkoznék, ha kilépne a szerződéséből év végén. És egy fikarcnyi szava sem lehet senkinek. Valamit sűrű sebesen ki kell találni, mert így a Knicks nemcsak a PO esélyeiről, de az egyetlen, valamire való sztárjuktól is elbúcsúzhat…

Más: Portlandról mi a véleményetek? Idén összeáll a csapat és végre megtörik a 100ezer éves átok? :D Egyébként szimpi nekem ez a kezdő 5-ös. Valahogy mindenki a helyére került. Lillard nagyon kellett ide. Viszont az a fránya pad. Na az nagyon hiányzik szerintem a jövőre nézve…
8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
miihii
KHAL

2013.11.26. 07:36:01

Eazzy írta:
miihii írta:És így folytatódik a sorozat, h ahol jól játszunk, kikapunk, ha kevésbé, akkor nyerünk :D
Erre megint lehetne építeni és erőt meríteni, visszajöttünk a meccsbe a csoportelsőségért. De ahogy ismerem a srácokat, most majd jön két zakó, aztán megy a levesbe a reménykedés...

A másik meccset nem álltam neki nézni, de már belefutottam a végeredménybe sajnos. Azért még megnézem majd h alakult...
Mikor szálltatok ki a meccsből amúgy? :D Mi szálltunk be 3 győzelemmel zsinórban.

Sajna ha megveritek a Skinst, akkor egyenlő állás esetén ti mentek PO-ba, bár egyébként ott úgyis azonnal kinyaltok. Sajnos alighanem mi is :D Még 5 hét van hátra, de nem lehetetlen, hogy majd pont az uccsó egymás elleni csörte dönt a PO-ról.
Úgy értettem, h miután múlt héten nyertetek és első helyre jött a csapat, ha kikaptunk volna, akkor nem elég h lépéselőnyben vagytok, hanem már ott liheg a nyakunkon a NY is, ami nem hangzott volna túl jól. Viszont így, h sikerült azért behúzni, újra itt az előny és a Giants ismét lerázva.

Én előre nem merek számolgatni, mindig az aktuális meccsre fókuszálok, aztán annak tükrében a következőre. Túl sok kellemetlen meglepetést okoztak már a srácok, h számolgassak ilyen sokkal a vége előtt. Az egyetlen, ami bizakodásra ad okot jelenleg, az a söprés, amit csinálunk eddig a csoportban. Akárhogy is fog alakulni, ez örömteli dolog. Aztán lehet, h a hajunkra is kenhetjük :D

Ha bemegyünk végre a PO-ba, akkor a Főcsoport döntőig meg sem állunk!!! (Aztán kikapcsoljuk a Playstation-t :mrgreen: )
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.26. 00:35:29

Besírsz. :lol:
Cashberry feat. Ovagrindwonnie - OJ Mayo Official Video
http://www.youtube.com/watch?v=M1cEPQ1F43g&sns=tw" target="_blank

Ezt még itt nem láttam, de érdemes egy pillantást vetni Kanterrre.
http://www.youtube.com/watch?v=yGo0ssVWEm8" target="_blank

Rose-t sajnálom, kíváncsi vagyok a Bulls elkezd-e esetlegesen tankolni....Mert nem lenne teljesen hülyeség, bár ugye keleten sokan szenvednek, s a Bulls kerete azért még így se olyan gyenge, de Denget elcserélni, Noaht pihentetni úgy ís mindig van valami baja, s akkor már jó is. :D Amúgy ez a Kelet vs Nyugat vita, ami itt is felmerült, azért szerintem picit csalóka, mert Keleten a sérülések is gondot jelentenek, meg sok olyan csapat van, ahova új emberek érkeztek. Egy Minnynél vagy Portlandnél már megvan a mag, de a GSW-t is idevehetem stb. Egy Cavs szenved, egy Wizards szenved (most valami), Pistons sehol, Nets-Knicks pláne sehol. Persze tényleg évek óta Nyugaton jobb mérleg kell a PO-hoz, de pl a liga leggyengébbje érzésem szerint a Jazz s pl a legerősebb csapata meg a Heat. Nyilván sokat számít, hogy mind az alapszakaszban mind a PO-ban nem olyan öldöklés megy mint Nyugaton, de inkorrekt szerintem ezt felemlegetni, mert egységesebb régebb óta összeállt csapatok vannak most Nyugaton, Keleten meg még a sérülések is sújtják a csapatokat.

Kobe hosszabbított, de vajon megérte-e??? :D
"Source: Kobe deal worth $48 million over 2 years. Still will be highest paid player in league next 2 yrs"
Ez rengeteg, s ezzel megölte a sapkát.
Kobe's deal: $23.5 mill '14-15; $25 mill '15-16

http://www.usatoday.com/story/sports/nb ... e/3714733/" target="_blank
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.11.25. 21:02:21

miihii írta:És így folytatódik a sorozat, h ahol jól játszunk, kikapunk, ha kevésbé, akkor nyerünk :D
Erre megint lehetne építeni és erőt meríteni, visszajöttünk a meccsbe a csoportelsőségért. De ahogy ismerem a srácokat, most majd jön két zakó, aztán megy a levesbe a reménykedés...

A másik meccset nem álltam neki nézni, de már belefutottam a végeredménybe sajnos. Azért még megnézem majd h alakult...
Mikor szálltatok ki a meccsből amúgy? :D Mi szálltunk be 3 győzelemmel zsinórban.

Sajna ha megveritek a Skinst, akkor egyenlő állás esetén ti mentek PO-ba, bár egyébként ott úgyis azonnal kinyaltok. Sajnos alighanem mi is :D Még 5 hét van hátra, de nem lehetetlen, hogy majd pont az uccsó egymás elleni csörte dönt a PO-ról.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.25. 19:40:02

Watch the player behind every stat in the game. Every Shot. Every Rebound. Every Block...
http://stats.nba.com/statsVideo.html?ci ... _twitter_L" target="_blank
miihii
KHAL

2013.11.25. 14:42:40

ferninho írta:
Bob_Marley írta:Kezdődik. :D Ilyen TD-t...Nem érnek hozzá s besétál, Cowgirls. :mrgreen:
egyszerűen hihetetlen milyen hülyeségeket képesek összehozni... :lol: :lol: :lol:
azt hittem a Detroit elleni meccs végi fake spike-os benézésnél nincs lejjebb.... :lol:
A Dallasnál mindig fel kell készülni arra, h mindig van lejjebb :D :oops:

21-6-nál félvigyorral mondom magamban, nnnna, akkor nézzük h adjuk ki a kezünkből... Erre jön ez a beengedett TD és már nem vigyorogtam úgy :roll:
Nagyon meleg volt a pite utána , igencsak dadogott az egész, de a végére azért végre egyszer az életben sikerült nem elbaltázni az esélyt és kiválóan játszottunk az idővel is.

És így folytatódik a sorozat, h ahol jól játszunk, kikapunk, ha kevésbé, akkor nyerünk :D

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.25. 10:32:50

Rendesen le lett gyalázva végül a Bulls. Érezni lehetett rajtuk, Rose hatását.
Friss hír: Ma megműtik a térdét. Helyrerakatja a meniscusát ami bár lassabban gyógyul, hosszabb távon ésszerűbb döntés. Ha jól emlékszem annak idején TMac kiszedette és ez lett a veszte is. 99%, hogy idén már nem játszik. :( Sok erőt és kitartást kívánok neki!

Amúgy a Clippers meze, nagyon egyedi. Mondhatni érdekes. :mrgreen:

Szokta valaki nézni a Trash Talkot? Nagyon érdekes volt a most csütörtöki. A nagy pénzköltő, csődbemenő amcsi játékosokról volt szó. Köztük elsősorban Iverson de Jordant is ide véve. Ajánlom mindenkinek!

Szerk: Ezt most láttam. 2004-es.
http://www.youtube.com/watch?v=baB2j6YO ... e=youtu.be" target="_blank
James-Melo-Wade-Bosch :!: Milyen aranyos "gyerekek". :mrgreen:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.11.25. 06:32:41

AZ meccs volt... :shock: :shock: :shock:
ferninho
Madridista

2013.11.25. 06:17:21

hát ez a meccs bakker, bocs a dupláért, de ez tényleg új hozzászólást érdemel.
0-24ről fordít a Pats 31-24re a 2. félidőben..... :shock: :shock:
aztán a Broncos összehozott egy TD-t és most hosszabbítás van, ami szintén elég kiélezett :)
nem hittem volna, hogy 0-24ről így feláll a Pats, sőt... még vezettek is egy TDvel :D
elképesztő volt, teljes ellentéte az első félidőnek.

ilyen comeback után (31et elpakoltak a Broncosnak zsinórban) a Pats érdemelné a győzelmet, de nagyon kemény a meccs :)

ÉSSS IGENN :D :D :D :D :D
Pats Punt, rápattan a Broncos emberére és megszerezte a labdát a Pats :mrgreen:

és Gostkowski be is rúgta =D> Patriots - Broncos 34-31, hát ez valami szenzációs meccs volt, megérte fennmaradni :D

na van még kőkemény 25 percem aludni, juppi :lol: :lol: :lol:
madridista
ferninho
Madridista

2013.11.25. 02:42:27

hát ezt a Ridleyt nem hiszem el bakker... :roll:
vicc.... védelem megszerzi a labdát, ez a "..." meg...
áh...
Broncosnak adni 7 pontot ajándékba....

szerk: nevetséges... kár volt fent maradni...

szerk2: óóó, de kedves a Patriots, hogy 3 labdát ad ajándékba a Broncosnak :) és még 8 perc se kellett hozzá :) de kedvesek... :)

kajak aludnom kéne.... Kép
védelem az nincs, azt csinál a Denver amit akar....

szerk4: én eddig bírtam.... 18 perc alatt 6szor vagy 7szer jött ki a Pats játékosai keze közül a labda... aztán Vereen olyan könnyű labdát nem kapott el bakker... vicc... aztán a 4th&5 se sikerült.... de a slusszpoén az, hogy 3rd&20nál volt a Broncosnál a labda 17-0nál és hagyták megfutni.... hagyták bakker.... =D> erre még egy TD, 24-0... szánalmas....
madridista
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.25. 01:41:53

Na berúgták, Romo csak elvitte őket mezőnygólig. Megmondom őszintén mindkét csapat semleges, de az óriásoknak szurkoltam, azért 0-6 után ki gondolta volna ezt, hogy ki-ki meccset tolnak, ráadásul mélyről álltak fel most is.
Kép
Kép
Kép
ferninho
Madridista

2013.11.25. 00:52:05

Bob_Marley írta:Kezdődik. :D Ilyen TD-t...Nem érnek hozzá s besétál, Cowgirls. :mrgreen:
egyszerűen hihetetlen milyen hülyeségeket képesek összehozni... :lol: :lol: :lol:
azt hittem a Detroit elleni meccs végi fake spike-os benézésnél nincs lejjebb.... :lol:
madridista
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.25. 00:37:08

Kezdődik. :D Ilyen TD-t...Nem érnek hozzá s besétál, Cowgirls. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.11.25. 00:33:52

Azért ezt lelkileg nagyon nehéz lesz majd feldolgoznia Rose-nak. Kihagyott 1,5 évet, végigmelózott x hónapot, még a széltől is óvták őt, erre 10 meccs után megint lesérült (egy tök ártalmatlan szituációban) és lehet, hogy kihagyja a teljes szezont.

CP3 elmebeteg, 27 perc alatt 16 pont, 17 assist.

Amúgy akire felhívnám a figyelmet, az Monta Ellis, nagyon jól játszik ebben a szezonban.
Cumbee írta:Ezt azért kicsit csalókának érzem idén, én pl egy egészséges Bulls be mernék tenni nyugaton is 1-8-ig bárhova, ahogy a Heatet és a Pacerst is. Utánuk egy nagyobb szakadék jött nálam, a többiek tényleg gyengébbek, de azért itt jegyezzük meg, hogy míg nyugaton az élcsapatok max kicsit toldozgattak, javítgattak a keretükön, keleten nagyon sok csapat szinte teljesen átalakult, nekik össze kell állniuk. Ráadásul keleten jó pár csapat tele volt/van sérülttel, a nyugati élmenőket viszont eddig szerencsére elkerülték a komolyabb sérülések.
Jó, a Heat - Pacers - egészséges Bulls az alap.

De a Nets - Knicks kettős egyelőre kuka (és azért csak játszottak már 10+ meccset), Hawks ugyanolyan színtelen, mint mindig, 76ers is elfog majd fogyni, Raptors - Bobcats - Bucks hármas érdektelen, Celtics - Magic majd tankol, Pistons - Wizards - Cavs hármastól pedig sokkal többet várt mindenki.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.24. 23:57:12

Nekem ez a pár nap kimaradt, megvertük a Hawksot ennyi elég volt a hírekből. :D
Rose-t sajnálom (de legalább nem szalagszakadás s ez talán nem akkora trauma), szerencsére a többiek sérülése nem súlyos.
Igaz mi szenvedtük el, de Millsap szépen átrántotta Sullyt:
http://www.youtube.com/watch?v=ZIbeTljz89s#t=17" target="_blank

NFL: miihii biztos tűkön üll, jó kis Cowboys-Giants meccs, nagyon kellett a Dallas védelemtől a TD, jó kis csoportpárharc, ez szokásosan halálcsoport. :D
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.24. 22:34:19

Csak meglett ez a Pistonsnak, pedig a vége felé volt egy időszak, amikor szépen elkezdett felzárkózni a Nets, hat pontra voltak a detroitiaktól, aztán ennyiben is maradt a dolog.

Joe Johnson eszméletlen, folyamatosan verte be a triplákat, aztán Teletovic is szórt hármat a padról beszállva, de ez sem volt elég, Drummondék mindenkit elnyomtak a palánk alatt, Stuckey-nek nagy napja volt, elég lehetetlen helyzetből dobta be nem egyszer, és Jennings is hozta a szokásos színvonalat.

Kidd meg elég tanácstalannak tűnt néha. :mrgreen:
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.24. 21:47:35

Timberwolves - Rockets 101 -112

"Simának" mondható győzelem, azért tartottam a Love + Martin duótól, ráadásul HARDEN sem játszott.Mezőnyből és a 3-as területről is sokkal jobban dobáltunk, mondjuk az megint durva hogy 23 eladott labdánk volt.Brooks teljesítménye elött meg le a kalappal, a padról beszállva dobott 26 PTS-ot, 71% FG, 6-7 3PM-A. =D> A kezdo5.hu azt írta hogy JH13 előreláthatólag a Memphis ellen sem lép pályára :|
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.24. 20:44:17

Nets-Pistons most!
http://www.feed2all.eu/type/basketball.html" target="_blank
21:30tól pedig Clippers-Bulls!
Gondoltam szólok, ha valaki unná az X-faktort... 8) :lol:

Cumbee
Entrenador del Barça

2013.11.24. 14:16:41

Gasolnak és Igounak viszont nincs szakadása, ők megúszták. Elszomorító amúgy ez a sok sérülés, de legalább Odom már jól van.

http://www.tmz.com/videos/0_0y2tdj1t
Válasz küldése