1. LBJ középtávoli balról.
2. LBJ triplák balról.
3. Rubio assist.
4. Harden dobásai a gyűrű környékén.
5. Curry sikeres triplái.
ISO:
KATT
Ebből mennyi Melo - DeRozan - Gay?

Na jó, ez kész.Game90 írta:Foot Locker's Week of Greatness 2013: J.R. Smith Bonus Scene:
http://youtu.be/foPky1XGMU8" target="_blank
Ez hatalmas![]()
Egyébként én vagyok süket, vagy az összefoglalóknál ( http://www.nba.com/games/20131125/HOUME" target="_blank ... tml?ls=slt ) a " Lin steal" videó elején Tony Allent simán le Ray Allenezi a sokat dicsért amcsi kommentátor ?varnagykrisztian írta:Houston Rockets - Memphis Grizzlies 93 - 86
Nyertünk Memphis-ben a 4. negyedbeli teljesítményünknek köszönhetően, -14-ről fel tudtunk állni, HARDEN távollétében Parsons, Howard és a padról Casspi is +15 felett dobált, Asik leverte REB-ban (10-7) DH12-őt.
Viszont akárhogy nézzük (sérülések ide vagy oda), Nyugat sokkal erősebb.Bob_Marley írta:Amúgy ez a Kelet vs Nyugat vita, ami itt is felmerült, azért szerintem picit csalóka, mert Keleten a sérülések is gondot jelentenek, meg sok olyan csapat van, ahova új emberek érkeztek. Egy Minnynél vagy Portlandnél már megvan a mag, de a GSW-t is idevehetem stb. Egy Cavs szenved, egy Wizards szenved (most valami), Pistons sehol, Nets-Knicks pláne sehol. Persze tényleg évek óta Nyugaton jobb mérleg kell a PO-hoz, de pl a liga leggyengébbje érzésem szerint a Jazz s pl a legerősebb csapata meg a Heat. Nyilván sokat számít, hogy mind az alapszakaszban mind a PO-ban nem olyan öldöklés megy mint Nyugaton, de inkorrekt szerintem ezt felemlegetni, mert egységesebb régebb óta összeállt csapatok vannak most Nyugaton, Keleten meg még a sérülések is sújtják a csapatokat.
Azt hittem, hogy Kobe okosabb lesz azért és kicsit lejjebb adja az igényeit. De legalább a Lakers még 2 évig nem lesz contenderBob_Marley írta:Kobe hosszabbított, de vajon megérte-e???
"Source: Kobe deal worth $48 million over 2 years. Still will be highest paid player in league next 2 yrs"
Ez rengeteg, s ezzel megölte a sapkát.
Kobe's deal: $23.5 mill '14-15; $25 mill '15-16
Ő német?neobarca írta:Bosch
Hülyeség, nem hülyeség, hajnalban a Jazztől kikaptak. Azért ez elég ciki szerintem. Egyszerűen nincs minőségi pótlása Rose-nak. Hinrick szerintem messze nem az a kategória. Halkan megjegyezném, most verhetik a fejüket a falba Nate Robinson miatt. Tavaly is milyen szépen irányítgatta a csapatot és pótolta Rose-t...Bob_Marley írta:kíváncsi vagyok a Bulls elkezd-e esetlegesen tankolni....Mert nem lenne teljesen hülyeség
Úgy értettem, h miután múlt héten nyertetek és első helyre jött a csapat, ha kikaptunk volna, akkor nem elég h lépéselőnyben vagytok, hanem már ott liheg a nyakunkon a NY is, ami nem hangzott volna túl jól. Viszont így, h sikerült azért behúzni, újra itt az előny és a Giants ismét lerázva.Eazzy írta:Mikor szálltatok ki a meccsből amúgy?miihii írta:És így folytatódik a sorozat, h ahol jól játszunk, kikapunk, ha kevésbé, akkor nyerünk![]()
Erre megint lehetne építeni és erőt meríteni, visszajöttünk a meccsbe a csoportelsőségért. De ahogy ismerem a srácokat, most majd jön két zakó, aztán megy a levesbe a reménykedés...
A másik meccset nem álltam neki nézni, de már belefutottam a végeredménybe sajnos. Azért még megnézem majd h alakult...Mi szálltunk be 3 győzelemmel zsinórban.
Sajna ha megveritek a Skinst, akkor egyenlő állás esetén ti mentek PO-ba, bár egyébként ott úgyis azonnal kinyaltok. Sajnos alighanem mi isMég 5 hét van hátra, de nem lehetetlen, hogy majd pont az uccsó egymás elleni csörte dönt a PO-ról.
Mikor szálltatok ki a meccsből amúgy?miihii írta:És így folytatódik a sorozat, h ahol jól játszunk, kikapunk, ha kevésbé, akkor nyerünk![]()
Erre megint lehetne építeni és erőt meríteni, visszajöttünk a meccsbe a csoportelsőségért. De ahogy ismerem a srácokat, most majd jön két zakó, aztán megy a levesbe a reménykedés...
A másik meccset nem álltam neki nézni, de már belefutottam a végeredménybe sajnos. Azért még megnézem majd h alakult...
A Dallasnál mindig fel kell készülni arra, h mindig van lejjebbferninho írta:egyszerűen hihetetlen milyen hülyeségeket képesek összehozni...Bob_Marley írta:Kezdődik.Ilyen TD-t...Nem érnek hozzá s besétál, Cowgirls.
![]()
![]()
![]()
azt hittem a Detroit elleni meccs végi fake spike-os benézésnél nincs lejjebb....
egyszerűen hihetetlen milyen hülyeségeket képesek összehozni...Bob_Marley írta:Kezdődik.Ilyen TD-t...Nem érnek hozzá s besétál, Cowgirls.
Jó, a Heat - Pacers - egészséges Bulls az alap.Cumbee írta:Ezt azért kicsit csalókának érzem idén, én pl egy egészséges Bulls be mernék tenni nyugaton is 1-8-ig bárhova, ahogy a Heatet és a Pacerst is. Utánuk egy nagyobb szakadék jött nálam, a többiek tényleg gyengébbek, de azért itt jegyezzük meg, hogy míg nyugaton az élcsapatok max kicsit toldozgattak, javítgattak a keretükön, keleten nagyon sok csapat szinte teljesen átalakult, nekik össze kell állniuk. Ráadásul keleten jó pár csapat tele volt/van sérülttel, a nyugati élmenőket viszont eddig szerencsére elkerülték a komolyabb sérülések.