Nana nem vagyunk mi szétesve, ezt azért kikérem magamnak.

Rox az nekünk halál ellenfél, ott nagyon kijött, hogy nem túl acélos a magas állomány, s nem tudtunk könnyebb kosarakat szerezni, amiből jöttek a leindítások. Ez van, én nem bánkódok emiatt, most amúgy is hoztuk a "kötelezőt" a nyugati túrát abszolváltuk 4 vereséggel.

Sully kap időt, meghálálja, remek mostanában, s neki pont egy ilyen év kell, mikor nincs teher, s lehet nyomni. Bradley-re is igaz ez, az a 5/22 tényleg nem volt túl szép tőle, könnyű kosarakat is kihagyott, de voltak tiszta dobások is közte. Vele kapcsolatban akkor vagyok teljesen ki, mikor betör, s mindig iszonyat béna mód oldja meg.

Komolyan szerintem a betöréseinek a 60%-a vagy blokk a védőtől, vagy átdobja a gyűrű felett, vagy nekivágja a védőnek. Viszont labda nélkül mindig is jól mozgott, s ha van helye, akkor egy leütés tempóból tud operálni, plusz ha majd jön Rondo akkor a legendás belépések a gyűrű alá sunyiban a surranópályán mozdulatok is többször előkerülhetnek, a labdák meg majd fognak érkezni RR9-től. De Bradley is fejlődött támadóoldalon is, bátrabb, vannak jó megoldásai, bár mondom néha ha betör, akkor inkább el is kapcsolok.

Hiányolom nála, hogy kicsit a tripla helyei változzanak, gyakorlatilag csak a sarok tripla megy neki jól, ebben még kell fejlődni, de idén lépett előre, s contract yearben is van, hajtania kell. Ez is nagy kérdés lesz nálunk, hogy megtudjuk-e tartani, mások mit ajánlanak neki, s megéri-e meccselni ezeket az ajánlatokat. De én nem aggódok, évről-évre lép előre, ha Rondo marad, akkor az elkövetkezendő 3-4 évre megvan a hátvédpáros. Green az, aki aggaszt kicsit, megint mintha lelkileg meglenne törve....Nem agresszív, olyan kis jól nevelt Georgetown-i egyetemista benyomását kelti. Kevés tőle a vállalkozás, az a gyilkos játék, ami jellemezte az OKC-.ben vagy nálunk tavaly. Nagy Green tömések is elmaradnak, úgy elvan, jó lenne ha tényleg Rondo visszatérne, akkor Green is érzésem szerint "feltámadna'". Nem mondom, hogy rossz, de valahogy nem az igazi nekem, nincs tűz a szemében. Sully, aki mindig mosolyog a kis bajsza alatt, de ha pályán van, akkor vérben forr a szeme, Greennél ezt nem látom. Na mindegy.
Shumpert dolgot én sem fújtam volna, bár valóban hozzáért, de nálam ez azért belefér. Ez nálam a rafkó kategória, hogy kicsit odalépek, nem látványosan csak egy picit hozzáérek, hogy ne menjen be. Vagy picit aláállok, vagy testtel megtolom. Ez nálam még belefér, a bírók kiszúrták a NY várható volt, hogy b2b meccsen OT-ben kifog így kapni.
Hozzáteszem a bírók tényleg figyelnek ezekre a kis rafkós dolgokra, ami szabály szerint persze nem baj, de én úgy vagyok vele, hogy azért a kemény játék maradjon meg, s ilyenek férjenek bele, mert nem kisasszony játék ez sem. Mondjuk, ami idén óriási baromság, hogy ha kosrat dobsz, nem érhetsz hozzá a labdához. Rengeteg fújás van emiatt, hogy játék késleltetés, s nagyon nehéz erről leszoktatni a játékosokat, egyszerűen az agyadban van, hogy bedobod, odapöcized a sporinak, vagy leteszed a labdát, s folyamat fújják ezeket.