Na meg azért az sem piti, h a Mekik hazai versenyen 11. (Button) és 14. (Perez) pozícióból indulnak...ozsimiki írta: aztán jönnek a meglepetések, Alo csak 10.

De a lényeg, h Hami papi élről indul

Na meg azért az sem piti, h a Mekik hazai versenyen 11. (Button) és 14. (Perez) pozícióból indulnak...ozsimiki írta: aztán jönnek a meglepetések, Alo csak 10.
Hát lehet jó nagyot tévedek de ez közel sem érte fordulatszám felső szegmensét szóval sok mindent én ebből nem szűrök le a mostani motoroknak sincs sokkal eltérőbb hangja ~10k körül , ugye 15ben vannak meghatározva a v6-os turbók.StickyFingaz írta:Most nem tudom,hogy sírjak vagy nevessek...
http://www.f1hirek.hu/f1/20130624-ilyen ... urbok.html
Az a baj, hogy eddig is csak ejnye-bejnye volt egy bizonyos csapatnál, úgyhogy megértem ezt a döntést.Castiel írta:abszolút nevetséges... nem tudok rá reagálni sem... egyszerűen vicc...
legközelebb már bármit meg lehet tenni... ejnye-bejnyékért ... úristen....
Az még megfelelő büntetésnek, hogy a három napos teszten nem vehetnek részt, ezzel ők is ugyanazt (vagy még nagyobb) hátrányt szenvednek, mint ellenfeleik ezzel a Pirellivel közös tesztjükkel, de mellé még egy konstruktőri pontversenyből való kizárás is "beleférne". Természetesen a gumiszállítót is komolyabb szankcióval sújtottam volna.ozsimiki írta:http://www.f1hirek.hu/f1/20130621-f1-a- ... etest.html
nevetséges büntetés szerintem,de ez van.
Vettel úgyis a nagy bajnok, úgyhogy jól odavághatná annak a falnakCastiel írta:Kíváncsi leszek hogy Alo ma mit tud nyújtani... Könyörgöm hogy balszerencse kerülje már el... A ferrari verseny tempója konstans, gyors... egy jó rajtal akár a győzelemre is esélyes lehet... Bajnokok fala ma vajon kit fog meg?![]()
MAssa meg... nagyon nincs képben... megint eldobta a gépet... 2 futam alatt 3szor
kapott az időmérő után 2 rajthelyes büntetést, szóval csak a 11. helyről fog rajtolni.ozsimiki írta:
Kimi csak 9.
Ettől függetlenül le volt írva az orrod elé az, aminek a hiányába végülis sikerült belekötnöd.barca99 írta:Majd folytatod, hogy "ettől függetlenül ... egyáltalán nem szimpatikus...". Tehát nem tudod pontosan miről van szó, de hát már benne van egy kategóriában, szóval reflexből jön a vélemény.
Igen, pont erről beszéltem.
Ugye messze még a vége.gergo9 írta:Alo témához
Ugye a tavalyi szezon után azt mondta hogy nem kell neki a legjobb autó elég egy fokkal jobb is és simán vb hát látjuk.
Jelenleg eddig minden futamot nézve azért a Ferrari a legerősebb idén mégis jelentősebb lemaradása van, viszont közel sem alakulnak olyan kedvezően a dolgok számára mint tavaly a szezon első harmadában hanem csak simán átlagosan. 20%-nál nem adok többet a vb címére.
Sokkal inkább ez, mint india.. dél-korea... kukutyin.... szingapur... abu dhabi.piton írta:Szerintem a többséget már a Monaco ellenesek teszik ki, én is oda tartozom. Ha nincs az a pár baleset, akkor dög unalmas lett volna a futam, de kétlem hogy kivennék a versenynaptárból. Ezt a versenyt le kell nyelni minden évben.