De most nem értem miért beszélsz el mellettem.barca99 írta:Jézusom, egy humoros megjegyzésről beszélünk, 'ssza meg, még nekiállok magyarázni. A levezető körben Rosberg mellé ment Vettel, integetett, gratulált, most meg ezen pörgünk? Én sem érzem teljesen egészségesnek, amikor minden egyes mimikából próbáljuk a legrosszabbat kiolvasni, belemagyarázni, de ezt mondjuk leírhattam volna már két éve mondjuk CR-rel kapcsolatban is, így a fórumon uralkodó általános hozzáállásról az ellenfelekhez. Vagy inkább gyűlölt ellenségekhez. Oké, tudom, nem kötelező olvasni, reagálni, vagy egyáltalán idejárni.Sanama írta:Nekem csak az nem szimpatikus, hogy ha már nem bírta megelőzni, akkor miért alacsonyítja le ennyire,hogy városnéző busz... Miért nem elég annyi, hogy lassabb volt... Ennyi.
Mert azért egy városnéző buszt egy ekkora kvalitásokkal rendelkező, zseniális pilótának illene megenni reggelire
Odaírtam 2sorral alá,hogy olvastam a nyilatkozatot, ott nem derül ki, hogy poénkodik-e vagy sem, erről ennyit. Idézem magam...:
"Írásban ez nem derül ki hogy poénkodott-e rajta"
Nyilván nem ez lenne a véleményem, ha Rosberg-el együtt poénkodva, majd kiesve a székből lenyilatkozik egy ilyet...