Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Sanama
Llegenda del Barça

2013.05.26. 23:51:20

barca99 írta:
Sanama írta:Nekem csak az nem szimpatikus, hogy ha már nem bírta megelőzni, akkor miért alacsonyítja le ennyire,hogy városnéző busz... Miért nem elég annyi, hogy lassabb volt... Ennyi.
Mert azért egy városnéző buszt egy ekkora kvalitásokkal rendelkező, zseniális pilótának illene megenni reggelire :wink:
Jézusom, egy humoros megjegyzésről beszélünk, 'ssza meg, még nekiállok magyarázni. A levezető körben Rosberg mellé ment Vettel, integetett, gratulált, most meg ezen pörgünk? Én sem érzem teljesen egészségesnek, amikor minden egyes mimikából próbáljuk a legrosszabbat kiolvasni, belemagyarázni, de ezt mondjuk leírhattam volna már két éve mondjuk CR-rel kapcsolatban is, így a fórumon uralkodó általános hozzáállásról az ellenfelekhez. Vagy inkább gyűlölt ellenségekhez. Oké, tudom, nem kötelező olvasni, reagálni, vagy egyáltalán idejárni.
De most nem értem miért beszélsz el mellettem.
Odaírtam 2sorral alá,hogy olvastam a nyilatkozatot, ott nem derül ki, hogy poénkodik-e vagy sem, erről ennyit. Idézem magam...:
"Írásban ez nem derül ki hogy poénkodott-e rajta"
Nyilván nem ez lenne a véleményem, ha Rosberg-el együtt poénkodva, majd kiesve a székből lenyilatkozik egy ilyet...
barca99
Llegenda del Barça

2013.05.26. 23:42:33

Sanama írta:Nekem csak az nem szimpatikus, hogy ha már nem bírta megelőzni, akkor miért alacsonyítja le ennyire,hogy városnéző busz... Miért nem elég annyi, hogy lassabb volt... Ennyi.
Mert azért egy városnéző buszt egy ekkora kvalitásokkal rendelkező, zseniális pilótának illene megenni reggelire :wink:
Jézusom, egy humoros megjegyzésről beszélünk, 'ssza meg, még nekiállok magyarázni. A levezető körben Rosberg mellé ment Vettel, integetett, gratulált, most meg ezen pörgünk? Én sem érzem teljesen egészségesnek, amikor minden egyes mimikából próbáljuk a legrosszabbat kiolvasni, belemagyarázni, de ezt mondjuk leírhattam volna már két éve mondjuk CR-rel kapcsolatban is, így a fórumon uralkodó általános hozzáállásról az ellenfelekhez. Vagy inkább gyűlölt ellenségekhez. Oké, tudom, nem kötelező olvasni, reagálni, vagy egyáltalán idejárni.
piton
Capitá del Barça

2013.05.26. 22:52:46

Szerintem a többséget már a Monaco ellenesek teszik ki, én is oda tartozom. Ha nincs az a pár baleset, akkor dög unalmas lett volna a futam, de kétlem hogy kivennék a versenynaptárból. Ezt a versenyt le kell nyelni minden évben.

Más:
http://www.f1hirek.hu/f1/20130526-f1-su ... miatt.html

Ezt egyértelmű hogy büntetni kell vmilyen formában, akár egy versenyhétvégétől való eltiltással. Azért 1000 km nem kevés (a versenytávok 300 km körül vannak)!
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
Castiel
Capitá del Barça

2013.05.26. 22:19:47

piton írta:Bár tudom nehéz elviselni ezt az időszakot, amikor már tényleg mindenki a Red Bull & Vettel páros ellen van, aztán még is ők vannak elől. :lol: :lol: 8)
Ez meg már a paci túloldala! :wink:

Amúgy mindenki mással( de legalábbis a többséggel ellentétben) rühellem a Monacoi gp-t. Pont a mai miatt! 1 baleset meg Perez 2 kockázatos előzése volt a csúcsa szórakoztatás szempontjából az egész "versenynek". Nekem ez egyáltalán nem tetszik. Vonatozás meg dögunalom... Én abszolút nem vagyok kiváncsi a Cameron Díazra, meg a Vizimentőre, meg a többi csillagra... felhajtás az egész... autó verseny meg sehol... borzalmas volt...
Amúgy mindenképp Grtuláció NR-nek mivel végig vezetve nyerte meg a futamot... koncentrált volt, és szerintem ennyi járt neki már a sorstól... :)
Massa no comment, Alo is beleszürkült... többiek meg azt hozták amire 1ébként is számítani lehetett.. 100 szónak is 1 a vége: Soha többé Monacot!
Szerk.: Most olvasom h ALonak a szárnyával volt valami gubanc... akkor mégsem aludt be :mrgreen:
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Sanama
Llegenda del Barça

2013.05.26. 22:04:02

barca99 írta:
Sanama írta:Vettelnek már megint nagy a szája, városnéző busz volt a merci, mégis Rosberg nyert, akkor barátom, miért nem előzted meg?
Kicsit elszaladt a ló drága világbajnokunknál...
Ez honnan? Mert ha csak a futam utáni sajtótájékoztatón elhangzott adja az alapot, akkor ez bizony kapufa, vicces megjegyzés volt, amit kiegészített azzal is, hogy ez volt a taktikájuk, és ez rendben is van így.
Tudom, hogy elmondta azt is,hogy ezt kellett csinálnia.

Nekem csak az nem szimpatikus, hogy ha már nem bírta megelőzni, akkor miért alacsonyítja le ennyire,hogy városnéző busz... Miért nem elég annyi, hogy lassabb volt... Ennyi.
A buszos dologhoz meg annyit, hogy Vettel viccesen jegyezte meg... nem is mondom, h milyennek betegnek kell lennie vkinek ahhoz, h már ilyenekbe is belekössön.
Írásban ez nem derül ki hogy poénkodott-e rajta, és ettől függetlenül tartom, hogy egyáltalán nem szimpatikus ez a megnyilvánulása.
barca99
Llegenda del Barça

2013.05.26. 22:00:33

Sanama írta:Vettelnek már megint nagy a szája, városnéző busz volt a merci, mégis Rosberg nyert, akkor barátom, miért nem előzted meg?
Ez honnan? Mert ha csak a futam utáni sajtótájékoztatón elhangzott adja az alapot, akkor ez bizony kapufa, vicces megjegyzés volt, amit kiegészített azzal is, hogy ez volt a taktikájuk, és ez rendben is van így.
piton
Capitá del Barça

2013.05.26. 21:47:35

Azért nem előzte meg mert nem volt hely, feleslegesen meg nem kockáztatott. Persze te biztos örültél volna, ha mondjuk kiüti a Merciket és véletlenül Alonso ölébe hullik a győzelem, ugye, mert az ilyenekhez már hozzászokhattál. Csak Vettelnek kicsit több esze van mint gondolod.
A buszos dologhoz meg annyit, hogy Vettel viccesen jegyezte meg... nem is mondom, h milyennek betegnek kell lennie vkinek ahhoz, h már ilyenekbe is belekössön.

Bár tudom nehéz elviselni ezt az időszakot, amikor már tényleg mindenki a Red Bull & Vettel páros ellen van, aztán még is ők vannak elől. :lol: :lol: 8)
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2013.05.26. 19:53:53

Vettelnek már megint nagy a szája, városnéző busz volt a merci, mégis Rosberg nyert, akkor barátom, miért nem előzted meg?
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2013.05.26. 19:24:22

piton írta: A Hamiltonos dologhoz meg annyit, h az az ő hibája volt, túlságosan messze volt Rosbergtől, viszont Vettel annál közelebb volt hozzá. A boxkiállás után Vettel és Webber is simán előzte meg Hamiltont, szóval ha nem rontják el neki a kerékcserét (amúgy nem emlékszem h elrontották neki) akkor is ez történt volna. Webber is könnyedén jött be elé.
http://www.nemzetisport.hu/f1/f1-nem-ba ... on-2248263
Én továbbra is azt mondom, az volt a hiba, hogy egy körrel tovább maradt kint Vettelnél, simán meglett volna, ha időben kijön. Főleg, hogy pont akkor ő futotta leggyorsabb kört. Utána már az nem sokat számított, hogy jobban lemaradt Rosbergtől, ha közelebb van, akkor meg várnia kell a kerékcserénél...
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
gergo9
Director del Fútbol

2013.05.26. 18:19:24

Alo témához

Ugye a tavalyi szezon után azt mondta hogy nem kell neki a legjobb autó elég egy fokkal jobb is és simán vb hát látjuk.
Jelenleg eddig minden futamot nézve azért a Ferrari a legerősebb idén mégis jelentősebb lemaradása van, viszont közel sem alakulnak olyan kedvezően a dolgok számára mint tavaly a szezon első harmadában hanem csak simán átlagosan. 20%-nál nem adok többet a vb címére.

Hamilton témához, nem igazán érzi a mercit párszor elmondta már nem igazán sikerül megtalálni a számára ideális beállításokat 20ponttal azért így is megy rozi előtt. Hosszútávon azért szerintem nem lesz kérdés ilyen téren.

Rozi alatt megállt már a gép,többet szívott ilyen tekintetben mint Hami. Ozsi
piton
Capitá del Barça

2013.05.26. 18:10:39

S.Agüero írta:
piton írta: Mitől is volt mákos Vettel, talán kiesett vki előle??? Vagy csak annyi, h gond nélkül behozta az autóját a dobogóra...?
Nem Alonso elől estek ki ketten (Kimi és Perez), na akkor ki a mákos (megint)? :roll: :wink:
Kimi kiesése ugyanúgy jól jött Vettelnek is. :) Vagy nem növelte így az előnyét? :roll:
Hamilton bénázása a boxban is Vettelnek jött jól. Ja, és tudtommal Vettelnek nem ment törmelék a kocsija alá, s nem lassult be tőle.
Alonsonak duplán jól jött Kimi kiesése ha már erről beszélünk mert, nem veszített annyi pontot Vettelhez képest, viszont hozott Kimin, ha nem esik ki a finn akkor mindkettőjüktől távol kerül pontszámban. Amúgy meg sztem, mindenki jobban tart Alonsotól, én is inkább rá figyelek jobban, a Lotus nem hiszem, h sokáig tartani bírja majd a fejlesztési versenyt.
A Hamiltonos dologhoz meg annyit, h az az ő hibája volt, túlságosan messze volt Rosbergtől, viszont Vettel annál közelebb volt hozzá. A boxkiállás után Vettel és Webber is simán előzte meg Hamiltont, szóval ha nem rontják el neki a kerékcserét (amúgy nem emlékszem h elrontották neki) akkor is ez történt volna. Webber is könnyedén jött be elé.
http://www.nemzetisport.hu/f1/f1-nem-ba ... on-2248263
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2013.05.26. 17:57:50

piton írta:
S.Agüero írta:Gyönyörű hétvége... :roll: Vettel meg pont olyan "mákos", mint tavaly volt Alonso. :)
Mitől is volt mákos Vettel, talán kiesett vki előle??? Vagy csak annyi, h gond nélkül behozta az autóját a dobogóra...
Nem Alonso elől estek ki ketten (Kimi és Perez), na akkor ki a mákos (megint)?
Kimi kiesése ugyanúgy jól jött Vettelnek is. :) Vagy nem növelte így az előnyét? :roll:
Hamilton bénázása a boxban is Vettelnek jött jól. Ja, és tudtommal Vettelnek nem ment törmelék a kocsija alá, s nem lassult be tőle.
piton
Capitá del Barça

2013.05.26. 17:54:39

S.Agüero írta:Gyönyörű hétvége... :roll: Vettel meg pont olyan "mákos", mint tavaly volt Alonso. :)
Mitől is volt mákos Vettel, talán kiesett vki előle??? Vagy csak annyi, h gond nélkül behozta az autóját a dobogóra...?
Nem Alonso elől estek ki ketten (Kimi és Perez), na akkor ki a mákos (megint)? :roll: :wink:

Amúgy grat Niconak, szép hétvégét zárt, ha jól tudom az összes szabadedzést megnyerte az időmérővel együtt.
Viszont az kérdéses, h az a bizonyos pirellis teszt mennyire játszott közre abban, h most ilyen jó tempójuk volt a versenyen. Ez egyáltalán nem fair, ha már tesztelni akart a Pirelli akkor azt minden autón kellett volna, nem csak egyet kiválasztani, ráadásul pont egy élcsapatot. :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára piton 2013.05.26. 18:00:25-kor.
Kép
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2013.05.26. 17:18:58

Rosberg megérdemelten nyert, egész hétvégén tökéletesen vezetett.

Sajnos a Mercedes elrontotta a kettős győzelmet, akkor kellett volna kereket cserélni Hamiltonnál, amikor Vettel is a boxban járt. Ekkora amatőr hibát. Mondjuk már megszokhattuk, hogy Hamilton rosszul jön ki általában az ilyen szituációkból, pedig most még jobban kellett volna neki egy jó eredmény. Remélhetőleg hamarosan ő is megtalálja a megfelelő beállításokat, mert még nem nagyon érzi az autót.

Vettel ma nagyon jól jött ki mindenből, mondjuk azt éreztem, hogy nem igazán akar nyerni (máskor nagyon nem így vezet, főleg SC-s újraindításoknál), teszem hozzá nagy szüksége nem is volt rá.

Sutil teljesítménye emelendő még ki, a nyertesen kívül ő a futam embere.

Pérez manőverei már kevésbé voltak szépek, egyedül a csapattársa elleni előzés tetszett. Szerintem rossz döntés volt, hogy Alonsónak előre kellett engedni, ha nem vágja le egy picit a kanyart, akkor ugyanaz történik, mint Kimi ellen.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
MatyiG
Adminisztrátor

2013.05.26. 16:56:21

Gyönyörű hétvége... :roll: Vettel meg pont olyan "mákos", mint tavaly volt Alonso. :)
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.26. 16:45:40

Sutil gyerek laza volt :D
Rosbergnek grat, nagyon megérdemelte, azt meg sajnálom, hogy Lewis végül nem tudta megelőzni Webbert.
ab1daL
Director del Fútbol

2013.05.26. 16:35:46

A RedBull óvott a Mercedes ellen a gumibotrány miatt. Vettelnek ismét megint minden a kezére játszott, Alonsonak az első szárnyába be volt ragadva valami, ezért nem tudott 100%-os tempót autózni..
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.05.26. 16:24:57

Na ez klasszik Mote Carlo volt :D Taktikázás, biztonsági autók, piros zászló, jó kis csörte volt.
Rosberg annyira kiemelkedett a hétvégén, s hibátlanul mozgott, hogy abszolút megérdemelte a győzelmet.Lewist picit sajnálom, a Massa baleset pont rosszkor jött Mercedes szempontból, RB-k betudtak slicceni a boxkiállás után elé, így a dobogó elmaradt.Sutil nagyot ment, s örülök, hogy a McLaren is jó hétvégét hozott, Perezért kár, nagyon ficánkolt, de remek versenyt futott.
Kanada nyilván teljesen más lesz, talán-talán a versenytempó is kezd összeállni a Mercedesnél, mondjuk nem ebből a speciális futamból kell kiindulni, de most nem volt látványosan elmaradva a többiektől gumikopásban a Merci.
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.05.26. 16:24:42

1.Rosberg
2.Vettel
3.Webber
4.Hamilton
5.Sutil
6.Button
7.Alo

10.Kimi (utcsó 4 körben azért szépen visszajött :)

Azon a pályán,ahol kb lehetetlen előzni,azért szépen becumiztatták Grande Alot ( :lol: ),meg Button bácsit is párszor. Igaz utóbbi legalább tudott is egyet előzni (Alot)

Kár Perezért,h a végén elszállt kicsit,mert Ő is,és Kimi is simán Alo előtt lett volna,aki kegyesen odaadta a Mercinek a 7végét,mondván,h elég ha elkapja Vettelt,meg Kimit. Végülis majdnem meglett :D

Vettel szempontjából tökéletesen alakultak a dolgok, kellett!

Mercit kiváncsi leszek,h megszabja e a FIA a 3napos Pirelli tesztért, ami enyhén szólva nem volt fain a többi csapatra nézve,pláne úgy,h ők küzdöttek a legjobban a gumikkal addig...várjuk a folytatást!

Grt Nico!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
geridoss
Director del Fútbol

2013.05.25. 18:38:12

Nem követem figyelemmel Firestone Indy Lights versenyeket, de Indianapolisban olyan befutó volt, amit én még sosem láttam. :D

Azért ezt nagyon szépen csinálta a srác! :D
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Capon
Llegenda del Barça

2013.05.25. 17:45:16

Én is örülnék neki ha már a futamokon is sikerülne valamit domborítani a Mercinek. Persze Hamilton ettől még minden versenyen kieshetne azt nem bánnám. Na de talán most Monacoban nem megy el mellettük a mezőny tök simán.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.05.25. 15:05:11

Jó lenne ha a futamokon is elindulna már valami, de az időmérő mostanában egyeduralkodás a Mercedesnek :D
Rosberget nem lehetett legyűrni, megérdemli maximálisan de Lewis is odatette :D
Jó lenne már összehozni megint egy dobogót.
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.05.25. 15:03:45

Rosbergéket nem lehetett megverni,de Seb nagyon közel volt azért 8)
(Nico azért szépen gyepálja Lewist,ennek tükrében a nyugger korban lévő Schumi teljesítménye azért nem volt olyan rossz ám :) )

Vettel,és Kimi is Alonso előtt,ez nagyon jó,csak ne legyen a rajtnál galiba!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
MatyiG
Adminisztrátor

2013.05.25. 13:00:10

Nem tudok róla, hogy több autó is lenne. :D

Amúgy jól néz ki az ég. :

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 5350_n.jpg

Jó időmérő elé nézünk. :D
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.05.25. 12:46:53

S.Agüero írta:
mes írta:Massa osszetorte az autot?
Ja, és méghozzá elég csúnyán. Nem lennék meglepve, ha holnap az utolsó helyről indulna. :roll:
Lattam par kepet, de remenykedtem h valami regi akcioja ez :D.
Amugy van csereauto is nem ? Azzal nem indulhat az idomeron ?
Válasz küldése