USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik
Since 1/7/06, Nash had 583 2-shot free throw attempts without missing both, before today. Didn’t end up hurting LAL.
Nem semmi... 583-as széria.
Nem semmi... 583-as széria.
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Köszi megtettem, kiváncsiam várom mi lesz az eredményozsimiki írta:
Szerintem tedd meg azt,hogy több mint 4 field goal lesz a meccsen.
Nagyon remélem,hogy a Frisco behúzza, Kaepernick pedig hozhatná a GB elleni játékot

Viszont! Remélem bejön! Ozsi
Tiziano Crudeli fan 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szerintem tedd meg azt,hogy több mint 4 field goal lesz a meccsen.Szakacs írta:Sziaasztok!
Ma estére érdemes-e fogadni valamit a Super Bowl-ra ? Nem adnátok pár tippet ?:)
Nagyon remélem,hogy a Frisco behúzza, Kaepernick pedig hozhatná a GB elleni játékot

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- davi10
- Llegenda del Barça
Potom pénzzel tedd meg XreSzakacs írta:Sziaasztok!
Ma estére érdemes-e fogadni valamit a Super Bowl-ra ? Nem adnátok pár tippet ?:)

Semmi ötlet

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Na, a BIG3 elmebeteg volt ma, cirka 80 pont...és ezzel elérték, hogy Spoelstra menjen az All-Starra
Ez mjuk azért hatalmas fail 
Bosh-nak amúgy nagyon örülök, tavaly a PO alatt nagyon megszerettem, nagyot küzdött, lehetett rá számítani mindig, amikor egészséges volt...és idén is ugyanez, kevés lepattanó ugyan, de nagyon messze van a gyűrűtől, támadásban megbízhatóan dobálja a brutálisan nehéz dobásait is, szépen zár, mozog folyamatosan, védekezésben is aktív, és a csapatból rá lehet mondani a leginkább, hogy küzd.

Bosh-nak amúgy nagyon örülök, tavaly a PO alatt nagyon megszerettem, nagyot küzdött, lehetett rá számítani mindig, amikor egészséges volt...és idén is ugyanez, kevés lepattanó ugyan, de nagyon messze van a gyűrűtől, támadásban megbízhatóan dobálja a brutálisan nehéz dobásait is, szépen zár, mozog folyamatosan, védekezésben is aktív, és a csapatból rá lehet mondani a leginkább, hogy küzd.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tocy 2013.02.03. 22:41:17-kor.
- davi10
- Llegenda del Barça
Erre még nem is gondoltam!messideco írta:A Baltimore Ravens csapata Edgar Alan Poe előtt tisztelegve vette fel a nevét?
szerk: igen, utánaolvastam. Respekt!

Sajnos nekem az idei Super Bowl kimarad, mivel a Patriots nem jutott be, pedig 1 éve erre vártam :S
Na majd jövőre.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Nincs igazából kit tenni a helyére, ő legalább lábbal bírja a futást, ha már másra nem jó. Allen jelenleg semmivel sem hasznosabb ( most is mit művelt, atyaég... ), és még futni sem tud, Battier szintén, Miller is, én Cole-t kezdetném, de ugye ő is PGCumbee írta:Én csak azt nem értem egy ideje, hogy a Spoelstra-ék úgyis alternatív felállásokkal akarnak kísérletezgetni, akkor mi a t***mnek ide PG? Úgy is James irányítja a támadásokat, ha nincs fent, akkor meg adhatják Wade-nek a lasztit, ha már center úgysincs, akkor simán mehetne a kezdőbe egy shooter. Lenne két 2 kettes, 2 hármas, megy egy négyes, oszt csá. Mindenki pontdobó, az irányítást meg elitézi a 2 sztár. Úgyis azért fizetik őket.Tocy írta:Celtics is, Lakers is izgalmassá tette, de azért megvan mindkettő.
Nálunk a Big3 játszik, többiek mind mehetnének haza...Chalmerst én nem is értem, mit keres az NBA-ben néha...aztán dob megint 25-öt egyszer csak a semmiből...Battier jól kezdett, de ő is leült, Haslem szintén, Allen abszolút használhatatlan, az év eleji lendülete már rég eltűnt, összevissza dob, nem lehet rá számítani...Bár tudom, egy TOP5-ös (Vagy 3-as? Nem is emlékszem, már, hogy mit mondott magáról) irányítót nehéz kihagyni, de na. Minek még egy PG James mellé?:D

Most pl utolsó negyed van vissza, 71-67 ide. A Big3 23/38, 59 pont, többiek 5/16, 12 pont, pedig ők jellemzően könnyű dobásokat vállalhatnak.
Én csak azt nem értem egy ideje, hogy a Spoelstra-ék úgyis alternatív felállásokkal akarnak kísérletezgetni, akkor mi a t***mnek ide PG? Úgy is James irányítja a támadásokat, ha nincs fent, akkor meg adhatják Wade-nek a lasztit, ha már center úgysincs, akkor simán mehetne a kezdőbe egy shooter. Lenne két 2 kettes, 2 hármas, megy egy négyes, oszt csá. Mindenki pontdobó, az irányítást meg elitézi a 2 sztár. Úgyis azért fizetik őket.Tocy írta:Celtics is, Lakers is izgalmassá tette, de azért megvan mindkettő.
Nálunk a Big3 játszik, többiek mind mehetnének haza...Chalmerst én nem is értem, mit keres az NBA-ben néha...aztán dob megint 25-öt egyszer csak a semmiből...Battier jól kezdett, de ő is leült, Haslem szintén, Allen abszolút használhatatlan, az év eleji lendülete már rég eltűnt, összevissza dob, nem lehet rá számítani...

Celtics is, Lakers is izgalmassá tette, de azért megvan mindkettő.
Nálunk a Big3 játszik, többiek mind mehetnének haza...Chalmerst én nem is értem, mit keres az NBA-ben néha...aztán dob megint 25-öt egyszer csak a semmiből...Battier jól kezdett, de ő is leült, Haslem szintén, Allen abszolút használhatatlan, az év eleji lendülete már rég eltűnt, összevissza dob, nem lehet rá számítani...
az figura volt a végére 

Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
És ott volt a Pistonsnál a labdaSanama írta:Áh, a Lakers már megint mit csinált, nem hiszem el. 18-al vagy mennyivel vezettek, erre olyan végjáték lett, hogy hihetetlen.
Clark, Nash is 2-2 büntit kihagy a végén...
98-97. vége.

Clark azért nagyokat játszik, meg Gasol is hogy nincs Howard, érdekes ott is a helyzet.
Gay twitteren, ő is tudja kinek kell ma szurkolni

Terry papa, nagyon kellett ez +5 van hátra 1 perc, innen nem ronthatjuk el.
Bledsoe zseniális, de Avery is

És akkor persze jön az IGAZSÁG, s egy tríííí, PP nagyot játszik.
Rondo nélkül 4-0

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.02.03. 21:42:25-kor.

Áh, a Lakers már megint mit csinált, nem hiszem el. 18-al vagy mennyivel vezettek, erre olyan végjáték lett, hogy hihetetlen.
98-97. vége.
98-97. vége.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Igen talán ez a legjobb szó, hogy kiszámíthatatlanabbak vagyunk kérdés meddig lesz ez így, meg gondolom mindenki azért is iparkodik mert fél a cseréléstől. 
Azért a nagy örömködésben a 3ik negyedet annyira nem rakjuk ki az ablakba 37 pontot kaptunk, eléggé ellaposodott a D....Plusz a pattanózás megint....De szerencsére sikerült mindig odatenni, s tartani ezt a 10-15öt közte.
Bledsoe meg mekkora kis játékos lehetne, ha nem Paul mögött üldögélne
Gay meg nagyon virgonc, vágott 20at, meg lesapkázta Jamest
Green óriásit játszik, csak lassan kezd apadni az előny...
Már csak 6al megyünk és rohadt sok van hátra
Azért most egy Rondo eléggé jól jönne, mert nagyon ad hoc a támadásunk sajnos

Azért a nagy örömködésben a 3ik negyedet annyira nem rakjuk ki az ablakba 37 pontot kaptunk, eléggé ellaposodott a D....Plusz a pattanózás megint....De szerencsére sikerült mindig odatenni, s tartani ezt a 10-15öt közte.
Bledsoe meg mekkora kis játékos lehetne, ha nem Paul mögött üldögélne

Gay meg nagyon virgonc, vágott 20at, meg lesapkázta Jamest

Green óriásit játszik, csak lassan kezd apadni az előny...

Már csak 6al megyünk és rohadt sok van hátra
Azért most egy Rondo eléggé jól jönne, mert nagyon ad hoc a támadásunk sajnos

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.02.03. 21:29:47-kor.

- Primitive
- Entrenador del Barça
Rondo WHO?Bob_Marley írta:Fél szemmel nézem ezt is azt is, jól játszunk, a Clippers Paul nélkül eléggé kilátástalan, mondjuk hozzájön a jó védekezésünk is
Rohadt jól nyomja a pad.Élvezi sok ember a játékot, PP is röhögcsél meg minden
A kép rohadt jó

Amúgy CP3 nélkül oké, hogy nem annyira jönnek a pontok, de ez a 92 benyelt pont így 3 negyed alatt micsoda?

Élvezet nézni a Celticset. Rondo féle támadások már olyan sablonosak voltak,. Akárhogy nézem, most hogy kiesett, kiszámíthatatlanabb lett a Celtics. Elég paradox, de így van. Viszont a meccs tényleg élvezetes, főleg úgy, hogy esik minden. Barbosának az az utolsó pontja a 3. negyedben.

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Fél szemmel nézem ezt is azt is, jól játszunk, a Clippers Paul nélkül eléggé kilátástalan, mondjuk hozzájön a jó védekezésünk is 
A kép rohadt jó
Barbosa meg megállíthatatlan
Jól megy nagyon, nem tudom mikor vertünk 92 pontot 3 negyed alatt.
Többet dobott a pad mint a kezdő, ezt már szeressük.

A kép rohadt jó

Barbosa meg megállíthatatlan

Többet dobott a pad mint a kezdő, ezt már szeressük.

Biztoshogynem... Az egyik kezdő guardnak sincs jelenleg összesen nincs 5 assistnál, a fejenként 10-re sanszuk sincs, szal esély sincs itt arra, hogy bármilyen csapatjáték kialakuljon. Csupán, mindenki egyszerre egyénieskedik. Tanuld meg a különbséget!:DTocy írta:Úgy látom megy ez Rondo nélkül is BostonbanA CSAPATEMBER kiválásával lett némi csapatjáték
![]()
Nálunk közben Bosh bekezdett két középtávolival, hihetetlen, hogy milyen messziről dobja a pontjait idén, és mégis 54%-kal...
Úgy látom megy ez Rondo nélkül is Bostonban
A CSAPATEMBER kiválásával lett némi csapatjáték
Nálunk közben Bosh bekezdett két középtávolival, hihetetlen, hogy milyen messziről dobja a pontjait idén, és mégis 54%-kal...

bocs, ezt csak most találtam

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Na ebben legalább egyet értünk, nincs az az Isten hogy ha már megint bejutott az egyik kedvenc csapatom a döntőbe akkor kikapjon mint anno a Bears.Game90 írta: Ma Go Ravens!![]()
Piszok nehéz lesz, s öröm az ürömben, hogy a Friscot is nagyon szeretem, s nem éreznék akkora fájdalmat, ha ők nyernének, de ezt be kell húzni, hajrá RAVENS
Csak a szád nagy állandóan, mindenkivel fogadsz következmények nélkülGame90 írta: Még egy fogadást nem merek megkockáztatni![]()

Nem ez következik belőle, inkább úgy mondanám nekünk Rondo a legideálisabb jelenleg, hosszabb távon valószínűleg nem, de ezt nem tudni, de ebbe a rendszerbe Ronod kell.Game90 írta: Nekem ebből az jött le, hogy csak Paul-t tartod egyértelműen jobbnak...![]()
Most megváltozik a helyzet, s kötetlenebb a játékunk, amiből jó is kisülhet, de én annak a híve vagyok, hogy szisztematikus szervezett játékkal lehet sikert elérni.Most felszabadultan tolja 1-2 ember, kevesebb a figura is, "ösztönből" toljuk, meglátjuk mi lesz, biztató a dolog, de PO-ra ez kevés.
Ma viszont Clippers otthon, közel sem olyan félelmetes a Clipps mint mikor legutoljára találkoztunk velük (Paul hiányát rendesen megérzik), otthon a Gardenben jó lenne ezt behúzni

De hogy akkor válaszoljak, van még Paulon kívül is aki zseniálisan lát a pályán, azért őt mondanám most csak egyedül mert ha cserélnék csak is olyanra, aki passzoló típusú inkább.
De ha cserélném Rondot akkor tuti nem PG-re, az annyira telített NBA szinten, hogy valami összelehetne "kukázni" de jó magasból egyre kevesebb van, sajnos

Kings nálam érdekes téma, vitatkoznék pár külföldi szakíróval ha Thomast olyan jónak titulálják, mert tehetséges, meg minden, de ki kell sajnos mondani ilyen magassággal megélni az NBA-ben nagyon keveseknek sikerül.
Ahhoz irdatlan nagy tehetség meg gyorsaság kell, Thornton dettó, egyszerűen a SAC rohadt alacsony csapat, nem lehet játszatni a Thomas-Marcus-Tyrekee hármast, mert gyenge védők.
Ez továbbra is zseniális számGame90 írta: 2013 NBA All-Star TNT Promo: Wing$ by Macklemore feat. Ryan Lewis:
http://youtu.be/YBfEhHT2iEI

Jó hát Westbrook ellen nem nehézGame90 írta: Thunder vs. Cavaliers: Kyrie Irving highlights - 35 points:
http://youtu.be/G5RT3gXX2gc
Imádom ezt az embert. És még csak 20 éves, miközben úgy játszik, mintha már 6-7 szezont lenyomott volna az NBA-ben. 1:41 és 3:17![]()

Kíváncsi vagyok mi lesz belőle, nagyon ígéretes, gyilkos a végén, ezek a felcsoszogások, 2-3 pattogtatás majd 9 méteres triplák

Le a kalappal előtte, ha így folytatja akkor MIP lehet bőven.
Ez meg zseniális:

MKG-t meg rossz volt nézni

-
- aka Game90
Ma Go Ravens!
Cousins: tehetséges gyerek, akiből egy jó edző és normális társak többet tudnának kihozni, viszont fejben nulla, egy darab almát nem bíznék rá, nem hogy egy csapat franchise playere-e legyen. Centerként pedig az a 44% FG és 51% TS ijesztő, védekezni meg csak akkor szokott, ha éppen úgy tartja kedve.
The TOP 5 Power Forwards In The NBA:
http://youtu.be/2la8RvYJs6U
2013 NBA All-Star TNT Promo: Wing$ by Macklemore feat. Ryan Lewis:
Thunder vs. Cavaliers: Kyrie Irving highlights - 35 points:
Imádom ezt az embert. És még csak 20 éves, miközben úgy játszik, mintha már 6-7 szezont lenyomott volna az NBA-ben. 1:41 és 3:17

Még egy fogadást nem merek megkockáztatniBob_Marley írta: Szóval hell yeah, én komolyan mondom még a PO-ba jutás sem garantált,

Nekem ebből az jött le, hogy csak Paul-t tartod egyértelműen jobbnak...Bob_Marley írta: 1;Nem válaszolok rá, mert csak vitát szül![]()

Cousins: tehetséges gyerek, akiből egy jó edző és normális társak többet tudnának kihozni, viszont fejben nulla, egy darab almát nem bíznék rá, nem hogy egy csapat franchise playere-e legyen. Centerként pedig az a 44% FG és 51% TS ijesztő, védekezni meg csak akkor szokott, ha éppen úgy tartja kedve.
The TOP 5 Power Forwards In The NBA:
http://youtu.be/2la8RvYJs6U
2013 NBA All-Star TNT Promo: Wing$ by Macklemore feat. Ryan Lewis:
Thunder vs. Cavaliers: Kyrie Irving highlights - 35 points:
Imádom ezt az embert. És még csak 20 éves, miközben úgy játszik, mintha már 6-7 szezont lenyomott volna az NBA-ben. 1:41 és 3:17

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bocs, csak úgy értelmeztem, mert azt írtad, hogy "és nem Luck". Faragó Ricsiék egészen nevetséges módon ajnározták Luckot, pedig a két másik QB-hoz képest nem volt jó. Bocskanty írta:Mondtam, hogy Luck megérdemelte volna? Azt mondtam, hogy RGIII kapta és nem Luck. Utóbbi körül hatalmas volt a hype, 1/1-es és újoncként rájátszásba vezette a Colts-ot, amit egyébként Griffin is megtett.

- Primitive
- Entrenador del Barça
Bob_Marley írta:Csak késő/korán van biztos ezért akadtál meg a matematikában
9/21=27 pont
na már most a tripla is mezőnydobásnak minősül, ergo valós 2es FG az 13/22 ami 26 pont(22-9=13 és 43-21=22)
27+26 pont az 53 pont és ehhez hozzájön 3 büntető ami kiadja az 56ot![]()

Előbb vertem volna szét a laptopot, mintsem rájöttem volna.

Bolondok ezek a New Yorkiak. Jó kis csapat lett belőlük, kell velük számolni mindenképpen.
Amúgy picit visszapörgettem az összes eredményt, és megdöbbenve látom, hogy idegenben nem sok sót ettek meg a csapatok.

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"