USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Sanama
Llegenda del Barça

2013.02.03. 23:39:03

Since 1/7/06, Nash had 583 2-shot free throw attempts without missing both, before today. Didn’t end up hurting LAL.

Nem semmi... 583-as széria.
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2013.02.03. 23:15:43

ozsimiki írta:
Szerintem tedd meg azt,hogy több mint 4 field goal lesz a meccsen.

Nagyon remélem,hogy a Frisco behúzza, Kaepernick pedig hozhatná a GB elleni játékot :)
Köszi megtettem, kiváncsiam várom mi lesz az eredmény :) Jó szurkolást, szép estét!

Viszont! Remélem bejön! Ozsi
Tiziano Crudeli fan :!:
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.02.03. 23:01:30

Szakacs írta:Sziaasztok!

Ma estére érdemes-e fogadni valamit a Super Bowl-ra ? Nem adnátok pár tippet ?:)
Szerintem tedd meg azt,hogy több mint 4 field goal lesz a meccsen.

Nagyon remélem,hogy a Frisco behúzza, Kaepernick pedig hozhatná a GB elleni játékot :)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
davi10
Llegenda del Barça

2013.02.03. 22:42:55

Szakacs írta:Sziaasztok!

Ma estére érdemes-e fogadni valamit a Super Bowl-ra ? Nem adnátok pár tippet ?:)
Potom pénzzel tedd meg Xre :D
Semmi ötlet :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2013.02.03. 22:36:57

Sziaasztok!

Tiziano Crudeli fan :!:
Tocy
Director del Fútbol

2013.02.03. 22:34:54

Na, a BIG3 elmebeteg volt ma, cirka 80 pont...és ezzel elérték, hogy Spoelstra menjen az All-Starra :D Ez mjuk azért hatalmas fail :D

Bosh-nak amúgy nagyon örülök, tavaly a PO alatt nagyon megszerettem, nagyot küzdött, lehetett rá számítani mindig, amikor egészséges volt...és idén is ugyanez, kevés lepattanó ugyan, de nagyon messze van a gyűrűtől, támadásban megbízhatóan dobálja a brutálisan nehéz dobásait is, szépen zár, mozog folyamatosan, védekezésben is aktív, és a csapatból rá lehet mondani a leginkább, hogy küzd.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tocy 2013.02.03. 22:41:17-kor.
davi10
Llegenda del Barça

2013.02.03. 22:24:07

messideco írta:A Baltimore Ravens csapata Edgar Alan Poe előtt tisztelegve vette fel a nevét?

szerk: igen, utánaolvastam. Respekt! =D>
Erre még nem is gondoltam! :D
Sajnos nekem az idei Super Bowl kimarad, mivel a Patriots nem jutott be, pedig 1 éve erre vártam :S
Na majd jövőre.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
messideco
Presidente del Barça

2013.02.03. 22:20:27

A Baltimore Ravens csapata Edgar Alan Poe előtt tisztelegve vette fel a nevét?

szerk: igen, utánaolvastam. Respekt! =D>
Kép
"And my heart will leave you never."
Tocy
Director del Fútbol

2013.02.03. 22:05:12

Cumbee írta:
Tocy írta:Celtics is, Lakers is izgalmassá tette, de azért megvan mindkettő.

Nálunk a Big3 játszik, többiek mind mehetnének haza...Chalmerst én nem is értem, mit keres az NBA-ben néha...aztán dob megint 25-öt egyszer csak a semmiből...Battier jól kezdett, de ő is leült, Haslem szintén, Allen abszolút használhatatlan, az év eleji lendülete már rég eltűnt, összevissza dob, nem lehet rá számítani...
Én csak azt nem értem egy ideje, hogy a Spoelstra-ék úgyis alternatív felállásokkal akarnak kísérletezgetni, akkor mi a t***mnek ide PG? Úgy is James irányítja a támadásokat, ha nincs fent, akkor meg adhatják Wade-nek a lasztit, ha már center úgysincs, akkor simán mehetne a kezdőbe egy shooter. Lenne két 2 kettes, 2 hármas, megy egy négyes, oszt csá. Mindenki pontdobó, az irányítást meg elitézi a 2 sztár. Úgyis azért fizetik őket.:D Bár tudom, egy TOP5-ös (Vagy 3-as? Nem is emlékszem, már, hogy mit mondott magáról) irányítót nehéz kihagyni, de na. Minek még egy PG James mellé?:D
Nincs igazából kit tenni a helyére, ő legalább lábbal bírja a futást, ha már másra nem jó. Allen jelenleg semmivel sem hasznosabb ( most is mit művelt, atyaég... ), és még futni sem tud, Battier szintén, Miller is, én Cole-t kezdetném, de ugye ő is PG :D

Most pl utolsó negyed van vissza, 71-67 ide. A Big3 23/38, 59 pont, többiek 5/16, 12 pont, pedig ők jellemzően könnyű dobásokat vállalhatnak.
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.02.03. 21:57:30

Tocy írta:Celtics is, Lakers is izgalmassá tette, de azért megvan mindkettő.

Nálunk a Big3 játszik, többiek mind mehetnének haza...Chalmerst én nem is értem, mit keres az NBA-ben néha...aztán dob megint 25-öt egyszer csak a semmiből...Battier jól kezdett, de ő is leült, Haslem szintén, Allen abszolút használhatatlan, az év eleji lendülete már rég eltűnt, összevissza dob, nem lehet rá számítani...
Én csak azt nem értem egy ideje, hogy a Spoelstra-ék úgyis alternatív felállásokkal akarnak kísérletezgetni, akkor mi a t***mnek ide PG? Úgy is James irányítja a támadásokat, ha nincs fent, akkor meg adhatják Wade-nek a lasztit, ha már center úgysincs, akkor simán mehetne a kezdőbe egy shooter. Lenne két 2 kettes, 2 hármas, megy egy négyes, oszt csá. Mindenki pontdobó, az irányítást meg elitézi a 2 sztár. Úgyis azért fizetik őket.:D Bár tudom, egy TOP5-ös (Vagy 3-as? Nem is emlékszem, már, hogy mit mondott magáról) irányítót nehéz kihagyni, de na. Minek még egy PG James mellé?:D
Tocy
Director del Fútbol

2013.02.03. 21:51:38

Celtics is, Lakers is izgalmassá tette, de azért megvan mindkettő.

Robcsyy
Entrenador del Barça

2013.02.03. 21:42:01

az figura volt a végére :lol:
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.03. 21:34:53

Sanama írta:Áh, a Lakers már megint mit csinált, nem hiszem el. 18-al vagy mennyivel vezettek, erre olyan végjáték lett, hogy hihetetlen.
Clark, Nash is 2-2 büntit kihagy a végén...
98-97. vége.
És ott volt a Pistonsnál a labda :shock: És majdnem bejött az alley oop, Nash hogy hagyhatott ki 2 büntit a végén? 2 ember van kb akire bármilyen szituban rábíznám a büntetőt ő és Ray-Ray.
Clark azért nagyokat játszik, meg Gasol is hogy nincs Howard, érdekes ott is a helyzet.

Gay twitteren, ő is tudja kinek kell ma szurkolni :D
Kép

Terry papa, nagyon kellett ez +5 van hátra 1 perc, innen nem ronthatjuk el.

Bledsoe zseniális, de Avery is :P Na ezek is clutchok ám, csak nem egy nagy hármas, "csak" egy brutál nagy védekezés.
És akkor persze jön az IGAZSÁG, s egy tríííí, PP nagyot játszik.

Rondo nélkül 4-0 :D Nagy győzelem volt ez is, itt a végén kellett a nagy szív a csapattól.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.02.03. 21:42:25-kor.
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2013.02.03. 21:28:21

Áh, a Lakers már megint mit csinált, nem hiszem el. 18-al vagy mennyivel vezettek, erre olyan végjáték lett, hogy hihetetlen.
Clark, Nash is 2-2 büntit kihagy a végén...
98-97. vége.
Primitive
Entrenador del Barça

2013.02.03. 21:26:38

Elapasztott a Celtics... 8 pont 8 perc alatt. Meleg lesz ez még. De nem baj. Legalább jó lesz a meccs. :mrgreen: :-$
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.03. 21:13:27

Igen talán ez a legjobb szó, hogy kiszámíthatatlanabbak vagyunk kérdés meddig lesz ez így, meg gondolom mindenki azért is iparkodik mert fél a cseréléstől. :D
Azért a nagy örömködésben a 3ik negyedet annyira nem rakjuk ki az ablakba 37 pontot kaptunk, eléggé ellaposodott a D....Plusz a pattanózás megint....De szerencsére sikerült mindig odatenni, s tartani ezt a 10-15öt közte.

Bledsoe meg mekkora kis játékos lehetne, ha nem Paul mögött üldögélne :?

Gay meg nagyon virgonc, vágott 20at, meg lesapkázta Jamest :D

Green óriásit játszik, csak lassan kezd apadni az előny...:?
Már csak 6al megyünk és rohadt sok van hátra

Azért most egy Rondo eléggé jól jönne, mert nagyon ad hoc a támadásunk sajnos :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.02.03. 21:29:47-kor.
Kép
Kép
Kép
Primitive
Entrenador del Barça

2013.02.03. 21:05:36

Bob_Marley írta:Fél szemmel nézem ezt is azt is, jól játszunk, a Clippers Paul nélkül eléggé kilátástalan, mondjuk hozzájön a jó védekezésünk is :D
Rohadt jól nyomja a pad.Élvezi sok ember a játékot, PP is röhögcsél meg minden :D

A kép rohadt jó :D
Rondo WHO? :lol:

Amúgy CP3 nélkül oké, hogy nem annyira jönnek a pontok, de ez a 92 benyelt pont így 3 negyed alatt micsoda? :lol: :oops:

Élvezet nézni a Celticset. Rondo féle támadások már olyan sablonosak voltak,. Akárhogy nézem, most hogy kiesett, kiszámíthatatlanabb lett a Celtics. Elég paradox, de így van. Viszont a meccs tényleg élvezetes, főleg úgy, hogy esik minden. Barbosának az az utolsó pontja a 3. negyedben. :lol:
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.03. 20:45:09

Fél szemmel nézem ezt is azt is, jól játszunk, a Clippers Paul nélkül eléggé kilátástalan, mondjuk hozzájön a jó védekezésünk is :D
Rohadt jól nyomja a pad.Élvezi sok ember a játékot, PP is röhögcsél meg minden :D

A kép rohadt jó :D

Barbosa meg megállíthatatlan :D Jól megy nagyon, nem tudom mikor vertünk 92 pontot 3 negyed alatt.
Többet dobott a pad mint a kezdő, ezt már szeressük.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.02.03. 20:40:19

Tocy írta:Úgy látom megy ez Rondo nélkül is Bostonban :D A CSAPATEMBER kiválásával lett némi csapatjáték :P

Nálunk közben Bosh bekezdett két középtávolival, hihetetlen, hogy milyen messziről dobja a pontjait idén, és mégis 54%-kal...
Biztoshogynem... Az egyik kezdő guardnak sincs jelenleg összesen nincs 5 assistnál, a fejenként 10-re sanszuk sincs, szal esély sincs itt arra, hogy bármilyen csapatjáték kialakuljon. Csupán, mindenki egyszerre egyénieskedik. Tanuld meg a különbséget!:D
Tocy
Director del Fútbol

2013.02.03. 20:16:26

Úgy látom megy ez Rondo nélkül is Bostonban :D A CSAPATEMBER kiválásával lett némi csapatjáték :P

Nálunk közben Bosh bekezdett két középtávolival, hihetetlen, hogy milyen messziről dobja a pontjait idén, és mégis 54%-kal...
Tocy
Director del Fútbol

2013.02.03. 16:21:22

Kép

bocs, ezt csak most találtam :D Amúgy csak nekem tűnik úgy, hogy egy "scorerebb" Paul a srác? Bár ha kicsit jobb százalékkal dobálnák be a labdáit, ő is lehetne 8 assziszt körül simán :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.03. 15:34:32

Game90 írta: Ma Go Ravens! 8)
Na ebben legalább egyet értünk, nincs az az Isten hogy ha már megint bejutott az egyik kedvenc csapatom a döntőbe akkor kikapjon mint anno a Bears.
Piszok nehéz lesz, s öröm az ürömben, hogy a Friscot is nagyon szeretem, s nem éreznék akkora fájdalmat, ha ők nyernének, de ezt be kell húzni, hajrá RAVENS

Game90 írta: Még egy fogadást nem merek megkockáztatni :mrgreen:
Csak a szád nagy állandóan, mindenkivel fogadsz következmények nélkül :mrgreen:

Game90 írta: Nekem ebből az jött le, hogy csak Paul-t tartod egyértelműen jobbnak... :D
Nem ez következik belőle, inkább úgy mondanám nekünk Rondo a legideálisabb jelenleg, hosszabb távon valószínűleg nem, de ezt nem tudni, de ebbe a rendszerbe Ronod kell.
Most megváltozik a helyzet, s kötetlenebb a játékunk, amiből jó is kisülhet, de én annak a híve vagyok, hogy szisztematikus szervezett játékkal lehet sikert elérni.Most felszabadultan tolja 1-2 ember, kevesebb a figura is, "ösztönből" toljuk, meglátjuk mi lesz, biztató a dolog, de PO-ra ez kevés.
Ma viszont Clippers otthon, közel sem olyan félelmetes a Clipps mint mikor legutoljára találkoztunk velük (Paul hiányát rendesen megérzik), otthon a Gardenben jó lenne ezt behúzni :D
De hogy akkor válaszoljak, van még Paulon kívül is aki zseniálisan lát a pályán, azért őt mondanám most csak egyedül mert ha cserélnék csak is olyanra, aki passzoló típusú inkább.
De ha cserélném Rondot akkor tuti nem PG-re, az annyira telített NBA szinten, hogy valami összelehetne "kukázni" de jó magasból egyre kevesebb van, sajnos :?

Kings nálam érdekes téma, vitatkoznék pár külföldi szakíróval ha Thomast olyan jónak titulálják, mert tehetséges, meg minden, de ki kell sajnos mondani ilyen magassággal megélni az NBA-ben nagyon keveseknek sikerül.
Ahhoz irdatlan nagy tehetség meg gyorsaság kell, Thornton dettó, egyszerűen a SAC rohadt alacsony csapat, nem lehet játszatni a Thomas-Marcus-Tyrekee hármast, mert gyenge védők.
Game90 írta: 2013 NBA All-Star TNT Promo: Wing$ by Macklemore feat. Ryan Lewis:
http://youtu.be/YBfEhHT2iEI
Ez továbbra is zseniális szám :D
Game90 írta: Thunder vs. Cavaliers: Kyrie Irving highlights - 35 points:
http://youtu.be/G5RT3gXX2gc
Imádom ezt az embert. És még csak 20 éves, miközben úgy játszik, mintha már 6-7 szezont lenyomott volna az NBA-ben. 1:41 és 3:17 8)
Jó hát Westbrook ellen nem nehéz :mrgreen: (direkt írtam, tudom hogy minket is megszórt)
Kíváncsi vagyok mi lesz belőle, nagyon ígéretes, gyilkos a végén, ezek a felcsoszogások, 2-3 pattogtatás majd 9 méteres triplák :shock: Jó ha betudja dobni csinálja, de ha nem megy be, 3 pofon meg szobafogság :D
Le a kalappal előtte, ha így folytatja akkor MIP lehet bőven.

Ez meg zseniális:
Kép

MKG-t meg rossz volt nézni :? Jobbulást neki, nagy-nagy kedvencem, erre most ő is lesérül....
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.02.03. 14:59:28

Ma Go Ravens! 8)
Bob_Marley írta: Szóval hell yeah, én komolyan mondom még a PO-ba jutás sem garantált,
Még egy fogadást nem merek megkockáztatni :mrgreen:
Bob_Marley írta: 1;Nem válaszolok rá, mert csak vitát szül :D
Nekem ebből az jött le, hogy csak Paul-t tartod egyértelműen jobbnak... :D

Cousins: tehetséges gyerek, akiből egy jó edző és normális társak többet tudnának kihozni, viszont fejben nulla, egy darab almát nem bíznék rá, nem hogy egy csapat franchise playere-e legyen. Centerként pedig az a 44% FG és 51% TS ijesztő, védekezni meg csak akkor szokott, ha éppen úgy tartja kedve.

The TOP 5 Power Forwards In The NBA:
http://youtu.be/2la8RvYJs6U

2013 NBA All-Star TNT Promo: Wing$ by Macklemore feat. Ryan Lewis:
http://youtu.be/YBfEhHT2iEI

Thunder vs. Cavaliers: Kyrie Irving highlights - 35 points:
http://youtu.be/G5RT3gXX2gc
Imádom ezt az embert. És még csak 20 éves, miközben úgy játszik, mintha már 6-7 szezont lenyomott volna az NBA-ben. 1:41 és 3:17 8)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Tocy
Director del Fútbol

2013.02.03. 13:05:07

kanty írta:Mondtam, hogy Luck megérdemelte volna? Azt mondtam, hogy RGIII kapta és nem Luck. Utóbbi körül hatalmas volt a hype, 1/1-es és újoncként rájátszásba vezette a Colts-ot, amit egyébként Griffin is megtett.
Bocs, csak úgy értelmeztem, mert azt írtad, hogy "és nem Luck". Faragó Ricsiék egészen nevetséges módon ajnározták Luckot, pedig a két másik QB-hoz képest nem volt jó. Bocs :D
Primitive
Entrenador del Barça

2013.02.03. 12:14:57

Bob_Marley írta:Csak késő/korán van biztos ezért akadtál meg a matematikában :D
9/21=27 pont
na már most a tripla is mezőnydobásnak minősül, ergo valós 2es FG az 13/22 ami 26 pont :D (22-9=13 és 43-21=22)

27+26 pont az 53 pont és ehhez hozzájön 3 büntető ami kiadja az 56ot :D
\:D/ \:D/ \:D/

Előbb vertem volna szét a laptopot, mintsem rájöttem volna. :lol:

Bolondok ezek a New Yorkiak. Jó kis csapat lett belőlük, kell velük számolni mindenképpen.

Amúgy picit visszapörgettem az összes eredményt, és megdöbbenve látom, hogy idegenben nem sok sót ettek meg a csapatok. :oops:
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Válasz küldése