ozsimiki írta:Én sem vagyok nyugodt, főleg ismerve Alonso szériáját...
mert Ő maga,és az összes fanja is nagyon-nagyon örülhet,hogy az utóbbi két futamból ilyen jól jött ki,hogy nem növelte Vettel az előnyét...ennél jobban nem jöhetett volna ki már megint a spanyolnak a lépés. Ezt kár tagadni. Előző futamon ha nincs Vettel büntetése, nő a különbség. Most meg minimálisat vesztett csak, úgy, hogy köze nem lett volna a bikák és mekik tempójához, csak egyik megállt, másik meg végig a középmezőnyben küzdött a futam nagy részében az időmérős galiba miatt.
Az meg megint csak érdekes, hogy nem olyan nagy idő elteltével már a 2.futam, ahol Massa jobb pozícióban végezne mint Ő. Persze ettől még rommá verte az idén, csak amikor a VB-ért küzd,és az egekig van magasztalva, nem árt azt is észrevenni,hogy az évek óta tré Massa, elverte volna ebben az időszakban 2szer.
Ezzel most először talán egyet tudok érteni teljesen veled. Okés, az apróságokon, hogy kinek mi a szerencse nem értünk egyet, de globálisan igen.
Nagyon mérges is voltam a hétvégén Alo-ra, mert most kellene igazán odatennie magát, erre még Massa is elveri. Okés, lehet rossz napja valakinek, Messi is játszott már rosszul, de azért éles szituban ez nagyon gyenge volt, amit a hétvégén produkált. Egyedül a rajtja volt zseni, a többi nem nagyon méltó szavakra.
Azért sajnálom nagyon Fernandot, mert élete egyik legjobb évét futja, küzd, harcol, mindent megtesz, és olyanon megy el a dolog, hogy a Ferrari képtelen tartani a fejlesztési tempót. Nem kellene akkora előny Alonak, mint amekkorát az RB jelent Vettelnek, elég lenne, ha csak kb szinten lennének az RB-vel, Alo akkor már erőből megoldaná. Ebben még akkor is 1000%-ig biztos vagyok, hogy Vettel 3x vb lesz, és nyilván nem teljesen érdemtelenül.