Egyéb Sportok
-
- Llegenda del Barça
engem nem konkrétan a fradi-stadion zavar, hanem az, h vannak olyan gyerekek, akiket körbeugrálnak úgy, h semmi olyat nem tettek, amivel azt kiérdemelnék, másokat, akik viszont valamiben (és azért nem a háromszögűvonalzó-dobálásban) a világon egyedülállóan teljesítenek le sem tojnak. az zavar, amikor valós teljesítmény nélkül tolnak emberek alá pénzeket, juttatásokat, miegymást, mert éppen ez az aktuális trend, mások pedig ha megszakadnak, akkor sem tudnak előre lépni.
ezért bosszant pl paksy szituja is, de teljesen jogos a rohadó vasas-vívóterem felemlegetése is csababarca részéről.
nagyon rosszul osztják el a pénzeket, abszolút szubjektív döntések alapján.
ja, és ezt nem a sajátjukból játszák, hanem az én adómból. ennek sem örülök.
ezért bosszant pl paksy szituja is, de teljesen jogos a rohadó vasas-vívóterem felemlegetése is csababarca részéről.
nagyon rosszul osztják el a pénzeket, abszolút szubjektív döntések alapján.
ja, és ezt nem a sajátjukból játszák, hanem az én adómból. ennek sem örülök.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Egyszer voltam életemben,soha többet nem vagyok hajlandó oda bemenni. mellettem nem fog még egy petárda eldurrani,amit átdobtak a nagyokos fradisták a szektorunkba.ahol szintén fradisták voltak.bravó.Bob_Marley írta: Nem tudom mikor voltál az Üllői úton, de hogy jó állapotban lenne az elég túlzás....
Az meg hogy pár száz ember talán nem igaz, az itthoni legnépszerűbb klub esetében.Igaz ez 5 forduló utáni elemzés de:
http://futballelemzes.web4.hu/cikk/a-fr ... m-kivancsi
S korán sem első helyen van a Fradi, de azért megérdemelné már ez a klub is hogy legalább akkor felújítások kezdődjenek el.
Újítsák fel akkor,ha olyan állapotban van,de felesleges újat építeni,jelenleg. vannak ezerszer égetőbb dolgok. ha már fradi,nonszensz,hogy a női kéziseknek hozzánk kell lejönni dabasra az európai meccseiket lejátszani. persze mi örülünk neki,mert nem kell utazni érte,de ez akkor is hallatlan.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nem tudom mikor voltál az Üllői úton, de hogy jó állapotban lenne az elég túlzás....csababarca írta: A fradinak van stadionja,nem is olyan rossz állapotú,minek új több milliárdért? kinek? ki fog kimenni? senki,ugyanaz a párszáz ember aki a mostaniba is kimegy. semmi értelme,csak pénzkidobás. Újítsák fel a mostanit,tegyék rendbe minimális pénzből,de ne ez legyen már a jelen helyzetben az első.
Az meg hogy pár száz ember talán nem igaz, az itthoni legnépszerűbb klub esetében.Igaz ez 5 forduló utáni elemzés de:
http://futballelemzes.web4.hu/cikk/a-fr ... m-kivancsi
S korán sem első helyen van a Fradi, de azért megérdemelné már ez a klub is hogy legalább akkor felújítások kezdődjenek el.

- csababarca
Akár.piton írta:
Miért ki kapjon stadiont, a Kozármisleny? Ne hogy már pont egy Ferencvárostól sajnáljunk egy új stadiont baszki...
Nem irigylem én sem a kajakosokat, de a 2 sportágat nem lehet összehasonlítani.
A fradinak van stadionja,nem is olyan rossz állapotú,minek új több milliárdért? kinek? ki fog kimenni? senki,ugyanaz a párszáz ember aki a mostaniba is kimegy. semmi értelme,csak pénzkidobás. Újítsák fel a mostanit,tegyék rendbe minimális pénzből,de ne ez legyen már a jelen helyzetben az első.
Vakolják ki belülről a Vasas vívótermét,meg vegyenek új öltözőszekrényeket.
kicsit fontosabb.
Majd ha a többi sportág rendbe van,akkor lehetne esetleg szót ejteni stadionfelújításokról. addig nem szabadna,hogy ez még csak lehetőségként is felmerüljön.
Főleg nem a fradinál,ahol tudjuk hogy működik a klub,milyen pénzekből,milyen alakok ültek az elmúlt években vezető pozícióban.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- piton
- Capitá del Barça
Miért ki kapjon stadiont, a Kozármisleny? Ne hogy már pont egy Ferencvárostól sajnáljunk egy új stadiont baszki...csababarca írta:nagyon adom.Boixos írta:paksy
Meg új stadion a Fradinak.még egyszer a FRADINAK. vicc. fradinak,édes istenem,komolyan.
Nem irigylem én sem a kajakosokat, de a 2 sportágat nem lehet összehasonlítani.

Hattrick: Ádáz Pitonok
- csababarca
nagyon adom.Boixos írta:paksy
Meg új stadion a Fradinak.még egyszer a FRADINAK. vicc. fradinak,édes istenem,komolyan.
Nah mindegy,Paksyt megértem,hogy elment,Benedek Dalmát is.
Janics viszont tehet egy szivességet. Ő mindig előtérbe volt nálunk helyezve,még Kati elé is,aki minden idők legnagyobb kajakosa,de elé helyezték Natasát is.
És akkor jön a sablon duma,a 21.században egy szomszédos ország esetében,hogy a család,meg blablabla. ki kell mondani: ők ajánlották a legtöbbet,oda ment,és kész. Pedig neki aztán nem volt rossz sora.sőt. őt a civil életben is támogatta az adott kormány elég erőteljesen mindig.
Remélem a 35 éves kora után járó,havi Xszázezres juttatást megvonják tőle.
-
- Llegenda del Barça
nonszensz, h az úgynevezett magyarfutballisták egyáltalán pénzt, stadionokat meg vipszektoros kibszottfontosembereket kapnak a nulla, fos "teljesítményükért", ezért cserébe egy közepesen komoly csapat is a jobb kezüket a seggükbe dugva, hátrafelé szaladgálva ver cipóra a válogatottunktól kezdve bárkit, mindehhez max egy darab izzadtságcseppet elhasználva, viszont egy kilencszeres világbajnok és tízszeres európabajnok kajakosnak meg el kell, h menjen innen, mert nem tud megélni.
oszthatnának kicsit bölcsebben is.
http://sportgeza.hu/kajakkenu/2012/10/0 ... en_haljak/
oszthatnának kicsit bölcsebben is.
http://sportgeza.hu/kajakkenu/2012/10/0 ... en_haljak/
PUYOL-XAVI-INIESTA
Én még Monfils-t is ide venném. Egyik játékos sem hozta ki magából a maxot, de a közönség mindig imádta őket.ozsimiki írta:Nagyon bírtam én is Gonzalest, tenyeresei vízfakasztóak voltak, az biztos.
Sajnos azért jó pár éve már nem volt köze a versenyek végjátékához, kb mint Bagdatisznak sincs, de mindkettő óriási közönség kedvenc.
Remélem Marcosz még az is marad sokáig!
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nagyon bírtam én is Gonzalest, tenyeresei vízfakasztóak voltak, az biztos.
Sajnos azért jó pár éve már nem volt köze a versenyek végjátékához, kb mint Bagdatisznak sincs, de mindkettő óriási közönség kedvenc.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Sajnos mostanában kevés időm van sporttal foglalkozni, így csak most szembesültem vele, hogy egy hatalmas kedvenc, FERNANDO GONZALEZ idén márciusban befejezte profi pályafutását.
Ma valamiért eszembe jutott, hogy nem láttam a nevét az utóbbi időkben egy tornán sem, így hát kíváncsi lettem mi lehet vele, és hát ez a szomorú hír fogadott.
Aki látta játszani az sosem felejti el azokat a tenyereseket, vagy ahogy törtek az ütők egy-egy feszültebb pillanatban...Azt a hangulatot, amit Feña szurkolói teremtettek meg pláne nem. Igazi showman volt, aki mindig pályára tudta vinni a tenisz legszórakoztatóbb oldalát.
Magam részéről miatta szerettem meg a teniszt, s bár tudásához képest méltatlanul kevés nagy tornát nyert, csak a tisztelet és az elismerés legnagyobb hangján lehet róla beszélni.
Bár aktualitása most már nincs, azért gondoltam egy pár szót írok róla, ennyit megérdemel. Itt egy videó, ahol versenytársai búcsúznak tőle:
http://www.youtube.com/watch?v=0khJUxEVaDw
Ma valamiért eszembe jutott, hogy nem láttam a nevét az utóbbi időkben egy tornán sem, így hát kíváncsi lettem mi lehet vele, és hát ez a szomorú hír fogadott.
Aki látta játszani az sosem felejti el azokat a tenyereseket, vagy ahogy törtek az ütők egy-egy feszültebb pillanatban...Azt a hangulatot, amit Feña szurkolói teremtettek meg pláne nem. Igazi showman volt, aki mindig pályára tudta vinni a tenisz legszórakoztatóbb oldalát.
Magam részéről miatta szerettem meg a teniszt, s bár tudásához képest méltatlanul kevés nagy tornát nyert, csak a tisztelet és az elismerés legnagyobb hangján lehet róla beszélni.
Bár aktualitása most már nincs, azért gondoltam egy pár szót írok róla, ennyit megérdemel. Itt egy videó, ahol versenytársai búcsúznak tőle:
http://www.youtube.com/watch?v=0khJUxEVaDw

Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
Pedig hidd el,hogy így lenne,egyszerűen ég és föld a mi vízilabdánk,bárki más vízilabdájához,ha hirtelen kéne mondanom még egy nemzetet,aki ennyire előtérbe helyezi a játékosságot a fizikummal szembe,akkor nem tudnék.visca el barca írta:jah, végülis a világ legsikeresebb póló edzőjéről beszélünk.Mezner2 írta: A JÓISTEN MENTSEN MEG MINKET RATKOTÓL.
biztos olyan síkhülye szegény, h nem tudna alkalmazkodni a magyar póló hagyományaihoz...
Egyszerűen a taktikai fegyelem mint olyan,hiánycikk Mo.-n a játékosokból,hidd el a bő keretből,akik most fognak odaérni,hogy meghatározó tagjai a csapatnak,együtt játszottam sokukkal(Bátori,Fülöp,Ernyey,Rusz,Fazekas),egyszerűen nem tudják magukat alárendelni a taktikának.
Egy példa: egy szláv csapatnál elképzelhetetlen,hogy egy játékos megengedje magának,hogy 8ról rácsavar egy labdát,vagy hogy 25mp-nél a támadóidőből megereszt egyet,esetleg,hogy már első pillanatban felérésnél nem körbejáratják a labdát,hanem egyből keresztbeúszások..stb.stb.napesti lehetne sorolni,de mi épp ezért emelkedtünk ki,mert nekünk ezek ált. bejöttek,ez veszne el Rudic érkezésével...ezt senki nem akarhatja,aki a vízilabdát szereti.
De eleve felesleges az ilyen jellegű értekezés,mivel Rudic végleg visszavonult az edzősködéstől.
-
- Llegenda del Barça
Ahogy mi mondjuk: Faragó wellness centrumMezner2 írta:Az a Csapó-Faragó féle vízilabdasuli,ha jól gondolombence-barca írta: Nos... róla személy szerint közelebbi tapasztalatom is van, hisz nála "vízilabdázgatok"![]()
Persze nyilván teljesen máshogy állna hozzá a válogatotthoz, de azért vicces élményeim vannak hála neki
Abból tényleg ne vonj le messzemenő következtetéseket,remélem nem fogsz megsértődni,de az ink. egyfajta tömegsport jellegű kis délutáni buli,mint igazi vízilabdaAnnyi adalék ehhez a megállapításomhoz,hogy amíg mi 13 évesen a Honvédban 7km-eket úsztunk egy edzésen,addig ők 16-17 évesen 2-t.

A 2km rel meg szerintem túlzol. De hát ide nem is a célból járunk, h nagy pólósok legyünk, inkább a mozgás miatt. Mert mégiscsak jobb egy lighots edzés, mint otthon. Legalábbis én direkt azért jöttem ide, mert nem akartam lekötni a hétvégéimet és rendszerűen pólózni, hanem a mozgás miatt. Na de ez már off.
- visca el barca
- Presidente del Barça
jah, végülis a világ legsikeresebb póló edzőjéről beszélünk.Mezner2 írta: A JÓISTEN MENTSEN MEG MINKET RATKOTÓL.
biztos olyan síkhülye szegény, h nem tudna alkalmazkodni a magyar póló hagyományaihoz...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Bocsi a dupláért modik.de ezt most láttam meg és reagálnék.visca el barca írta: de ha jol tudom ratko rudic szabad. oriasi fogás lenne. hátha átadna egy kis délszláv mentalitást.
A JÓISTEN MENTSEN MEG MINKET RATKOTÓL.
Na nem azért mert gyenge szakember a manus épp ellenkezőleg,inkább amiatt,amit a kolléga kiemelt...Délszláv mentalitás egy magyar csapatnak??? felejtsd el,meghalnánk...10.helyért viaskodnánk minden nagy versenyen,egyszerűen nem vagyunk meg hozzá fizikálisan,emlékszem voltunk anno Genovában egy tornán 15-16 éves gyerekek,mind1ik szőrös mellel és szakállal kb...ott kicsit más a felkészítés kis kölyök koruk óta, a magyar vízilabdát nem szabad megölni,amiatt jutottunk oda ahol vagyunk (a világ tetejére).
Tolás,pöckölés??? más nemzet ezeket nem is ismeri kistúlzással,pedig ezek a dolgok is jelentik a sava borsát a játéknak,próbálj megkötni taktikaailag egy magyar játékost,Mou szintű edzőknek sem sikerülne,pedig ez ahhoz a bizonyos délszláv mentalitáshoz nélkülözhetetlen lenne
Nos... róla személy szerint közelebbi tapasztalatom is van, hisz nála "vízilabdázgatok"bence-barca írta:

Persze nyilván teljesen máshogy állna hozzá a válogatotthoz, de azért vicces élményeim vannak hála neki

Az a Csapó-Faragó féle vízilabdasuli,ha jól gondolom

Abból tényleg ne vonj le messzemenő következtetéseket,remélem nem fogsz megsértődni,de az ink. egyfajta tömegsport jellegű kis délutáni buli,mint igazi vízilabda

De,Faragó így is úgy is kevés lenne a válogatotthoz,a játékos múltja lenyűgöző de szakembernek ezred olyan jó sincs,mint amilyen játékosnak volt.
Nem is kéne,hogy kérdés legyen,melyik 2 ember közül kerüljön ki az utód,ill. Kásás Zolival 3,csak ő nem tudni vállalná-e.
A másik 2 pedig Gerendás Gyuri,vagy Kovács István,aki egy kicsit is ismeri a magyar vízilabdát abban más nevek fel sem merülhetnek.
Benedek: még nagyon kevés ő ehhez.
Földi: nem az a szint,a Vasasban is a 2 Varga tartotta nem egyszer a taktikai megbeszéléseket meccs előtt,és nem a mester...ez gondolom mindent elmond.
http://budomagazin.hu/cikk.5300.a_symab ... szis_.html
Nagy kár érte. Sztem sokkal több volt benne, mint amennyit végül is elért, sajnos a sérülések megakadályozták benne, h igazán nagy sikert érjen el a K-1ben, illetve volt egy meccse Spong ellen, amit a meg a pontozók csaltak el. A képességei alapján szvsz simán bejuthatott volna legalább egyszer a tokiói 8-as döntőbe. Azért remélem most még utoljára megmutatja, mit is tud!
Egyébként a statisztikái is elég impozánsak:
http://www.karacsattila.hu/component/co ... ztika.html
Van egy-két nagy skalp köztük, a vereségek, legalábbis azok melyek nem a lábsérülése miatt voltak elég nagy nevektől voltak.
Nagy kár érte. Sztem sokkal több volt benne, mint amennyit végül is elért, sajnos a sérülések megakadályozták benne, h igazán nagy sikert érjen el a K-1ben, illetve volt egy meccse Spong ellen, amit a meg a pontozók csaltak el. A képességei alapján szvsz simán bejuthatott volna legalább egyszer a tokiói 8-as döntőbe. Azért remélem most még utoljára megmutatja, mit is tud!
Egyébként a statisztikái is elég impozánsak:
http://www.karacsattila.hu/component/co ... ztika.html
Van egy-két nagy skalp köztük, a vereségek, legalábbis azok melyek nem a lábsérülése miatt voltak elég nagy nevektől voltak.
- visca el barca
- Presidente del Barça
hol "vizilabdázgatsz"?bence-barca írta:Nos... róla személy szerint közelebbi tapasztalatom is van, hisz nála "vízilabdázgatok"visca el barca írta: faragó már kicsit "elavult"![]()

én gerendást ismerem "testközelből", még mikor egerben laktam mentem minden meccsre, óriási forma, iszonyatosan indulatos pali

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Llegenda del Barça
Nos... róla személy szerint közelebbi tapasztalatom is van, hisz nála "vízilabdázgatok"visca el barca írta: faragó már kicsit "elavult"

- visca el barca
- Presidente del Barça
várható volt. igazából sztem ment már volna peking után is, de nem akarta h a szemére vessék h kezdenek kiöregedni a játékosok és ezért lelép.
azért fájó leítni de az utoslsó 6-7-8 (?) évben egy olimpia kivételével semmit nyertünk.
kiványcsi vagyok ki lesz az utód. gerendás tul vehemens pedig sztem oriasi szakameber, faragó már kicsit "elavult", benedek meg még nincs kész.
de ha jol tudom ratko rudic szabad. oriasi fogás lenne. hátha átadna egy kis délszláv mentalitást.
azért fájó leítni de az utoslsó 6-7-8 (?) évben egy olimpia kivételével semmit nyertünk.
kiványcsi vagyok ki lesz az utód. gerendás tul vehemens pedig sztem oriasi szakameber, faragó már kicsit "elavult", benedek meg még nincs kész.
de ha jol tudom ratko rudic szabad. oriasi fogás lenne. hátha átadna egy kis délszláv mentalitást.

-
- Llegenda del Barça
Ami várható volt bekövetkezett:
http://www.vlv.hu/news/7497/kemeny-denes-befejezte
Kemény Dénes befejezte a válogatott élén!
Köszönünk mindent, óriási volt, amit tettél ezért a sportért és válogatottért!

http://www.vlv.hu/news/7497/kemeny-denes-befejezte
Kemény Dénes befejezte a válogatott élén!
Köszönünk mindent, óriási volt, amit tettél ezért a sportért és válogatottért!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Olimpia után tudtam,h átszakadt vmi (bár Nadalt nem verte volna meg az tutikanty írta:Ez kellett a férfi tenisznek. Már az olimpia előtt úgy gondoltam, hogy az ötkarikás játékok az utolsó esélye a skótnak. Ott képes volt nyerni, utána pedig lehetett sejteni, hogy a lelki gát felszakad.Replay írta:ANDY MURRAY GS-t NYERT!!!
Hihetetlen. Nagyon megérdemelte.
Különösebben nem kedvelem Murray-t, de már tényleg rossz volt nézni, hogy mindig van valaki, aki nála jobb. Nagyot küzdött és végre neki is van GS trófeája, grat. neki.
Ezzel talán képes lesz felnőni a Nadal-Djokovic pároshoz. Federert nem veszem ide, Ő már inkább a múlt, mint a jelen és a jövő. Nem mondom, hogy most Andy is produkál egy olyan másfél évet, mint tette korábban a szerb, de legalább most már egyenlőbbek lesznek az esélyek például egy Grand Slam torna döntőjében.

Federert verte meg Olimpiai döntőn, Djokot GS döntőn, ellenük már """csak""" a tenisze fog dönteni, nem a feje, marad Nadal mint fóbia, ill remélem marad,és mielőbb visszatér Rafa, mert nagyon hiányzik ebből a mezőnyből...
VAMOS RAFA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Hát Djokovic minden csak nem megtestesült atléta, inkább mondanám az egonak, a fejnek.visca el barca írta:fél szemmel néztem éjszaka, grat murraynek, de nekem az a véleményem, hogy ilyen esetlen játékkal mint neki van szégyen grand slamet nyerni. federer maga az elegancia, a nadal meg djokovic a megtestesült atléta murray meg semmit nem képviselsztem itt neki vége is, nem hinném h nyer még valaha grand slamet. max egy nagyon szerencsés sorsolással.
Murray-nek van olyan tenisze, mint egy Gaudionak, Johannsonnak, Albert Costának stb. Sőt Ő azért meg is érdemelte, előtte azért volt négy vesztes GS döntője.
Szerintem fog Ő még egy-két-három GS tornát nyerni. Az angolok újra kezdhetnek reménykedhetni, talán egyszer összejön egy Wimbledon is.
- visca el barca
- Presidente del Barça
fél szemmel néztem éjszaka, grat murraynek, de nekem az a véleményem, hogy ilyen esetlen játékkal mint neki van szégyen grand slamet nyerni. federer maga az elegancia, a nadal meg djokovic a megtestesült atléta murray meg semmit nem képvisel
sztem itt neki vége is, nem hinném h nyer még valaha grand slamet. max egy nagyon szerencsés sorsolással.

Ez kellett a férfi tenisznek. Már az olimpia előtt úgy gondoltam, hogy az ötkarikás játékok az utolsó esélye a skótnak. Ott képes volt nyerni, utána pedig lehetett sejteni, hogy a lelki gát felszakad.Replay írta:ANDY MURRAY GS-t NYERT!!!
Különösebben nem kedvelem Murray-t, de már tényleg rossz volt nézni, hogy mindig van valaki, aki nála jobb. Nagyot küzdött és végre neki is van GS trófeája, grat. neki.
Ezzel talán képes lesz felnőni a Nadal-Djokovic pároshoz. Federert nem veszem ide, Ő már inkább a múlt, mint a jelen és a jövő. Nem mondom, hogy most Andy is produkál egy olyan másfél évet, mint tette korábban a szerb, de legalább most már egyenlőbbek lesznek az esélyek például egy Grand Slam torna döntőjében.
ANDY MURRAY GS-t NYERT!!!