Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Denver meg kapná Igoudala-tBob_Marley írta: Orlando and the L.A. Lakers are engaged in 4-way talks with Denver and Philadelphia on a Dwight Howard blockbuster, league sources tell Y!
Miről is van szó:
Lakers kapja:All Harrington, Dwight Howard
Sixers kapja:Andrew Bynum
Pau Gasol és Arron Afllalo meg menne Orlandoba
Hátha sikerül feldobni a topikot, a helyes megfejtő akár nyomathatja az újabb feladványtBob_Marley írta:Haldoklik a topik
Szerintem PP-től és Garnettől el lehet venni 5-5 percet, és oda lehet adni Lee-nek és Sullingernek.Bob_Marley írta: Rondo 40
Bradley 30
PP 35
Bass 25
KG 35
Terry 25
Green 30
Lee 10
Wilcox+Sullinger 10
Elnéztem, így tényleg kicsit már necces, de szerintem belenézek azért.Tocy írta:23:15, nem annyira emberi az...
22:15, ha jól emlékszem az M2 adja.neobarca írta:
Mikor lesz a meccs? Hátha most nem maradok le róla...
Chris hatttttalmas! És az a legszebb, hogy vállalja is!Bob_Marley írta:Miből lesz a cserebogár???
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 8544_n.jpg
Ekkor még aranyosak voltak
Ma ahogy néztem Usa-Tunézia, íjjj lesz közte 40-50
kanty írta:Ma végre normális időpontban játszik a Team USA. Olimpián a kosarat a show miatt nézem, az izgalmaknak ott az NBA. Tehát minél jobban kenjék el a többiek száját.
CP3-nak akkor is milyen genyó feje volt.Bob_Marley írta:Miből lesz a cserebogár???
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 8544_n.jpg
Ekkor még aranyosak voltak
Ma ahogy néztem Usa-Tunézia, íjjj lesz közte 40-50
Roy nekem hatalmas kérdőjel, de ha 15-20 perceket tud játszani, akkor az már jó. Rubio-n is sok fog múlni, hogy mikor és milyen formában fog visszatérni, én szurkolok nekik, hogy meglegyen a PO, jövőre is felpattanok a Wolves bandwagon-raMessiFan írta:Muszáj lesz, mert Love akkor lelécel, meg amúgy is..
Kirilenko azért nem semmi erősítés lesz majd a csapatnak, ha Roy térdei kibírják akkor szerintem garantált a PO.
MessiFan írta: Majd meglátjuk. Keleten szerintem a Magicon kívül ugyan azok a csapatok lesznek ott a rájátszásban a Netsel együtt.
És asszem Deng-et is műtik az Olimpia után. Nem lesz könnyű helyzetben a Bulls, nem lepődnék meg, ha nem jutnának be a PO-ba vagy max. 8. helyen.Bob_Marley írta: Amúgy tegnap egy cimborámmal arról beszélgettünk, hogy nagyon érdekes lehet "előreláthatólag" a PO.Mivel a Bulls val nem lesz annyira erős az alapszakaszban Rose nélkül, viszont a Po-ra meg lesz Rose, s a bikákat pl szerintem sokan elkerülnék az első körben, s felboríthatják az erősorrendet, de persze addig rengeteg idő van.
Amerika, ennyi Ha jól emlékszem, akkor nem egy játékosnál volt olyan, hogy csak azért csúszott pár helyet a drafton, mert egy kicsivel balhésabb/kezelhetetlenebb volt az átlagnál (mondjuk erre jó ellenpélda Iverson). Érdekes, Európában ilyenekre nem igazán figyelnek, simán viszik a Balotelli-féléket a nagycsapatok.Bob_Marley írta:Én azon "akadtam" ki, hogy egy scout reportban mennyi minden benne van.Még olyanok is, hogy középiskolában adott játékosnak kik voltak a barátai, ők milyen eredményeket értek el, milyen jegyeik voltak, voltak-e balhéban stb.Meg számítógépes elemzés, hogy adott játékos centire pontoson hol vannak hotspotjai iszonyat durván részletesen minden van.
10ezer hsz felett már van protekcióBob_Marley írta:Én ezt nem tudtam ide belinkelni, Forbidden szöveggel, meg nincs jogosultsága...Neked ezek szerint van
Egyetértek ezzel a kijelentéssel.Én még azt is megkockáztatom 2iknak befutnak, szerintem mi kelták nem fogjuk erőltetni az alapszakaszt, ahogy ezt megszokhattuk az utóbbi pár évben, s a 3-4 hely a cél.Game90 írta: MessiFan!
Szerintem a Nets messze lesz a 6-8. helytől, egyértelműen csak a Heat - Celtics kettőst látom jobbnak náluk
Nyugaton meg megint óriási csatára számítok, gyakorlatilag ahogy tavaly is úgy idén várható, hogy 6 de akár 8 csapat is küzdhet a 4-8 helyekért.Dallas-Memphis-Houston talán-Phoenix talán-Jazz talán-Wolves esetleg Warriors stb, Nyugat nagyon szoros lesz megint.Game90 írta: Jó lesz a Wolves is, PO-ba szerintem odaérhetnek:
Three-way Hornets, Suns and Wolves deal finally completed, clearing way for Minny to sign Andrei Kirilenko to 2-year, $20M deal.
Én azon "akadtam" ki, hogy egy scout reportban mennyi minden benne van.Még olyanok is, hogy középiskolában adott játékosnak kik voltak a barátai, ők milyen eredményeket értek el, milyen jegyeik voltak, voltak-e balhéban stb.Meg számítógépes elemzés, hogy adott játékos centire pontoson hol vannak hotspotjai iszonyat durván részletesen minden van.Game90 írta:Hogy lehet ennyire benézni?VictorValdes19 írta: Kis érdekesség, hogy a világ egyik legjobb hokisa, Pavel Datsyuk 6/171(!!!)-esként lett draftolva!
Ez a scout munka nem lehet a legegyszerűbb meló, hatalmasat lehet bukni vagy nyerni 1-1 játékoson. De ahogy előbb említették, az sem mindegy, hogy milyen játékosok jönnek ki a drafton, 1/2-vel lehet húzni egy Durant-et vagy egy Thabeet-et is
Vagy ott van a másik példa is, Adam Morrison, aki az egyetemen hatalmas sztár volt, 1/3-ként el is vitte a Bobcats, de nem tudott "átszokni" az NBA-be, aztán 28 évesen a Besiktas-ban játszik. Bár legalább 2x NBA bajnok
Én ezt nem tudtam ide belinkelni, Forbidden szöveggel, meg nincs jogosultsága...Neked ezek szerint vanGame90 írta: Davis és CP3 mindent visz
http://imagerz.com/QEAQWktvAwMAVA1MRAVR
Majd meglátjuk. Keleten szerintem a Magicon kívül ugyan azok a csapatok lesznek ott a rájátszásban a Netsel együtt.Game90 írta:MessiFan!
Szerintem a Nets messze lesz a 6-8. helytől, egyértelműen csak a Heat - Celtics kettőst látom jobbnak náluk
Muszáj lesz, mert Love akkor lelécel, meg amúgy is..Jó lesz a Wolves is, PO-ba szerintem odaérhetnek:
Three-way Hornets, Suns and Wolves deal finally completed, clearing way for Minny to sign Andrei Kirilenko to 2-year, $20M deal.
Hogy lehet ennyire benézni?VictorValdes19 írta: Kis érdekesség, hogy a világ egyik legjobb hokisa, Pavel Datsyuk 6/171(!!!)-esként lett draftolva!
Nagyjából igen. De foteldrukkerként könnyen magyarázok, ha annyira egyszerű lenne, már a netes ligában, amiben benne vagyok, 3x kupa győztes lennék, nem pedig PO megvan, aztán megyünk 1-2 kört és végeEazzy írta:Ez összetett kérdés nagyon, kell a jó nagy mákfaktor is, de persze abban igazad van, hogy vannak eszetlen GM-ek bőven.
Eredetileg, még pár hete úgy is neked írtam ezzel kapcsolatban.Bob_Marley írta:Én nem Eazzy vagyok (szerencsére ), ha nem haragszol erre válaszolok.
Ez így van, bár most ott emelkedett a cap, aminek köszönhetően kissé elszabadult a pokol, fizetések terén...Bob_Marley írta:de az NHL-el szemben nagy különbség, hogy ha jól tudom az NHL-ben fix sapka határ van, afelé nem lehet menni
Így már kicsit más a leányzó fekvése. Ez a vonzóbb csapat az NHL-ben is megvan, bár az idei UFA-piac ennek ellent mond, mert a Minnestotát választotta a két legkapósabb emberke (Parise, Suter), remélem, kupa nélkül maradnak De a pénzéhesség is számít ilyenkor, pedig ezek nem is oroszok.Bob_Marley írta:míg az NBA-ben "flexibilis" a plafon, s a gazdagabb csapatok megtehetik, hogy fizessék a luxusadót.S hiába csinálsz mondjuk egy 3-4 éves tervet, s gondolsz arra, hogy draftról összeszedsz jó csapatot, nagyon nehéz főleg, mert az alapvető tendencia most az, hogy az FA piacon ugyanaz a 5-10 csapat mozog, s kicsikhez nem mennek a jó kiegészítő emberek
Azért én megnézném, hogy te teljesen ártatlanul mászkálsz egy hotel előtt, majd egyetlen felszólítás nélkül levágnak a földre, majd beráncigálnak a földön húzva, megbilincselve, akkor mit szólnál...késes, nem fegyveres volt, jól láthatóan a kezükben sincs kés, tehát idő mire előveszi, ergo simán megkérdezhette volna a rend őre, hogy kezeket fel, működjenek együtt...de lehet csak én vagyok túl humánus, és nyugodtan verjék őket meg...Sanama írta:szerintem is jol tették, ha késes embert jelentettek még jó hogy nem állnak le és kérik szépen, hogy légyszike tedd már le a kést...
Én nem Eazzy vagyok (szerencsére ), ha nem haragszol erre válaszolok.VictorValdes19 írta:Eazzy! Bocs, hogy csak most reagálok a hetekkel ezelőttire, de mindig kiment a fejemből.
Szóval. Tényleg vannak gyengébb draftok (bár én "nhl-es vagyok", így inkább onnan tudom alátámasztani a dolgokat), de ahol jók a megfigyelők, sikerül jó játékosokat draftolni, esetleg még franchise playereket is. S ehhez nem kell feltétlenül 1/1-esként választani. De zsenik nem születnek évente, ezt aláírom. NBA-ben nem tudom, milyenek a draft felhozatalok, de nhl-ben 2., 3. körben is vannak olyanok, akik később meghatározó játékosok lesznek a csapatunknál. 1 szó, mint 100, ha egy csapat áldoz a rebuildre 2-3, esetleg 4 szezont, annak meg kell lennie az eredményének. Persze van olyan is, akik több éve előkelő helyen draftolnak, még sincs eredmény, mert eszetlenül csinálják, vagy mire beérne az összes fiatal, már 1-2-t ki kell engedniük UFA-ra, mert nem férnek a sapka alá.
Kis érdekesség, hogy a világ egyik legjobb hokisa, Pavel Datsyuk 6/171(!!!)-esként lett draftolva!