USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.07.27. 00:30:57

Eazzy! Bocs, hogy csak most reagálok a hetekkel ezelőttire, de mindig kiment a fejemből.
Szóval. Tényleg vannak gyengébb draftok (bár én "nhl-es vagyok", így inkább onnan tudom alátámasztani a dolgokat), de ahol jók a megfigyelők, sikerül jó játékosokat draftolni, esetleg még franchise playereket is. S ehhez nem kell feltétlenül 1/1-esként választani. De zsenik nem születnek évente, ezt aláírom. NBA-ben nem tudom, milyenek a draft felhozatalok, de nhl-ben 2., 3. körben is vannak olyanok, akik később meghatározó játékosok lesznek a csapatunknál. 1 szó, mint 100, ha egy csapat áldoz a rebuildre 2-3, esetleg 4 szezont, annak meg kell lennie az eredményének. Persze van olyan is, akik több éve előkelő helyen draftolnak, még sincs eredmény, mert eszetlenül csinálják, vagy mire beérne az összes fiatal, már 1-2-t ki kell engedniük UFA-ra, mert nem férnek a sapka alá. :)

Kis érdekesség, hogy a világ egyik legjobb hokisa, Pavel Datsyuk 6/171(!!!)-esként lett draftolva! :shock:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Sanama
Llegenda del Barça

2012.07.26. 17:24:45

szerintem is jol tették, ha késes embert jelentettek még jó hogy nem állnak le és kérik szépen, hogy légyszike tedd már le a kést...
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.07.26. 17:21:56

Eazzy írta:http://ocnnreport.com/2012/07/24/charge ... -surfaces/

Úgy indult a sztori, hogy letartóztatták Dion Lewist, az Eagles második számú futóját, illetve bátyját is, mert a hotel bejáratánál, ahol laktak, hupákoltak, ordibóltak, megpróbáltak betörni, mert este 10 után csak kártyával lehet bemenni, amit nem találtak, zavarták a lakókat, és a tűzjelzőt is megnyomták....erre most kikerült ez a videó.
Bazzeg ott állnak a bejárat előtt, és beszélgetnek...erre kijön fegyverrel a két yard, és már nyomják le a földre őket...
Állítólag valaki késes embereket jelentett, ezért mentek ki fegyverrel, de ettől még mondjuk egy együttműködésre történő felszólítás nem ártott volna nem? Egyből földrevágni őket, meg berángatni...gyönyörű. Biztos nincs mögötte előítélet véletlen sem...
Nem feltétlen van benne előítélet,késes embert jelentettek,azokat egyből leterítik,hogy még véletlen se jusson eszükbe az ellenállás,és én ezt teljesen helyesnek is tartom,honnan tudnák,hogy nem egy fegyverrel rendelkező(késsel jelen esetben) őrülttel van dolguk hanem egy játékossal.Azt tették amit kell,legalábbis szerintem.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.07.26. 16:47:41

http://ocnnreport.com/2012/07/24/charge ... -surfaces/

Úgy indult a sztori, hogy letartóztatták Dion Lewist, az Eagles második számú futóját, illetve bátyját is, mert a hotel bejáratánál, ahol laktak, hupákoltak, ordibóltak, megpróbáltak betörni, mert este 10 után csak kártyával lehet bemenni, amit nem találtak, zavarták a lakókat, és a tűzjelzőt is megnyomták....erre most kikerült ez a videó.
Bazzeg ott állnak a bejárat előtt, és beszélgetnek...erre kijön fegyverrel a két yard, és már nyomják le a földre őket...
Állítólag valaki késes embereket jelentett, ezért mentek ki fegyverrel, de ettől még mondjuk egy együttműködésre történő felszólítás nem ártott volna nem? Egyből földrevágni őket, meg berángatni...gyönyörű. Biztos nincs mögötte előítélet véletlen sem...
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.26. 09:33:51

S.Agüero írta:Ez szerintetek igazi, vagy fake?
Szerintem fake, ilyen nincs a világon, de nem tudom... :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=wcipwQrq ... r_embedded
Persze, hogy fake...egy-két trükk még megvalósítható, de az autóátugrós, meg a két labda, két receiver stb 10000%, hogy nem.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.26. 02:24:47

Ez szerintetek igazi, vagy fake?
Szerintem fake, ilyen nincs a világon, de nem tudom... :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=wcipwQrq ... r_embedded
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.07.25. 23:36:14

OFF: Sziasztok! Augusztus 15-től indul egy nagyszabásúnak szánt kezdeményezésünk pár ismerőssel, amiben a kosárlabdát szeretnénk népszerűsíteni, plusz hír- és elemzőportál is leszünk,de főként az előző dolgok különböztetnek meg minket a többi kosárlabdával foglalkozó magyar honlaptól. Ezenfelül angol nyelvű része is lesz. Itt nem reklámozom, de az összes fórumtársamat, akikkel jókat szoktunk itt beszélgetni, kérem, hogy ha érdekli, írjon egy pü-t, vagy a face-en érdeklődjön ( az eubarcás csoportnak tagja vagyok) és mesélek róla, illetve majd megadom az elérhetőséget. A dolognak komoly és mondhatni nemes céljai vannak, amiket csak úgy tudunk megvalósítani, ha minél többen megismerik a lapot, minél többen olvassák. Köszi előre is! Kalap
On: Az Olimpia azért érdekes kérdés, én amondó vagyok, hogy benne lehet ebben az amerikai csapatban egy rossz nap, amikor nem mennek be a dobások és jól zár mondjuk egy spanyol zóna, akkor viszont bármi megtörténhet. Az viszont tuti, hogy 100-ból kb 98-szor ők nyernének, de akár veszthetnek is. Mindenesetre főként a 3-ik helyért nagyon öldöklő küzdelem ígérkezik. Megfoghatja valaki a spanyolokat is az USA mellett, de inkább e két "nagyhatalom" mögött érzek nagyobb tolongást, a spanyolokat sem sokan tudják megközelíteni.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.07.25. 19:16:52

Game90 írta: Ha te lennél Morey, rárepülnél Howard-ra? :)
Nyilván mindenki megpróbálná megszerezni, de nem erőltetném feltétlenül. Ha egy Martin + 2 rookie/fiatal + draft jogokért meg lehet szerezni, és csak 1 sz@r szerződést kell benyelni mellé akkor simán, többet már nem adnék érte. Nyáron azért nincs olyan sok csapat, amelyik nagy capspace-szel rendelkezik, azok többsége is nagyon gyenge, még az is előfordulhat, hogy idejön hozzánk. :P
PCsabi
aka Game90

2012.07.25. 18:58:51

Slither írta:Na megvan Asik, és nagyjából meg is van a keret. Majd trade deadline környékén elsózzuk K-Martot, jövőre megprobálunk egy AS kalibert behúzni FA-ről. és teljesen jó lesz ez a fiatal keret. :)
Mondjuk ez a szezon kuka, de legalább a fiatalok fejlődhetnek, Lin-re például nagyon kíváncsi vagyok, hogy egy teljes szezonon keresztül mire lesz képes 1-2. számú opcióként.

Ha te lennél Morey, rárepülnél Howard-ra? :)

LBJ éhes:
http://www.youtube.com/watch?v=LxUdQp_ADWw
Kobe asked him what he did to the Thunder. And He showed him.
:mrgreen:

Westbrook elbújhat :D

Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.07.25. 19:21:28-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.07.25. 09:20:32

Na megvan Asik, és nagyjából meg is van a keret. Majd trade deadline környékén elsózzuk K-Martot, jövőre megprobálunk egy AS kalibert behúzni FA-ről. és teljesen jó lesz ez a fiatal keret. :)
PCsabi
aka Game90

2012.07.25. 01:15:46

Kifejezetten tetszik a meccs, amerikaiaknak végre esnek a triplák, asszem Melo elég hot :) Spanyolok is jók, Marc Gasol-lal és Rubio-val azért elég nagy sanszuk lenne. Calderón is életjeleket mutat magáról :D

2. félidő már sokkal simább volt, de látszott a spanyolokon, hogy a hazai pálya ellenére sem szakadnak meg és nem akarták kijátszani az összes lapjukat. LeBron és Harden 2-2 tripla azért tetszett a végén 8) Durant is brutális, a tripláknál (most kicsit túlzok) mintha jumpereket dobálgatna. Viszont Chandler 7 perc alatt kipontozódott...

Amúgy imádom Llull nevének a kiejtését :D

Ja, az USA felkészülési meccseiről valaki adjon már egy statisztikát, főleg a játékpercek érdekelnének, nba.com, espn, yahoo cserben hagyott, köszöntem.

Franciák keretét most néztem meg, nem egy világverő csapat, de azért nem rossz, Parker, Batum, Diaw, Turiaf, Seraphin ott van a keretben, de sajnos Mahinmi, Beaubois, Pietrus, Noah hiányzik, pedig velük még a spanyolokat is megszorongathatták volna.

Team USA keretek 1992 óta:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... 2MFE#gid=0
MessiFan írta:Baloldalt Bojan Krkic, középen Eric Lamela, baloldalt pedig Miralem Pjanić ha minden igaz.
Középen van Pjanic, nem?
Bob_Marley írta: Prime: CP3,Willaims, Rose, Rondo
2; Westbrook, Parker, Wall, Irving,Rubio
3;Lawson, Jennings, Holiday
4;Lin, Lowry, Dragic, Conley, Jack, Collison, Teague, Nelson, Chalmers, Sessions, Felton, Calderon, AMiller, Harris, Kemba, Knight, Bayless stbstb
Kb. így vagyok én is a szintekkel, csak annyi különbséggel, hogy a 3. és a 4. nálam egybefolyik, Westbrook pedig kiemelkedik a második szintből, nálam ő a 1,5. szint :D

De PG-ből hihetetlen, hogy mennyi jó játékos van, viszont az SG poszt nagyon ki van halva, Wade, Kobe és talán Harden kivételével szinte senkit sem látnék szívesen a csapatomban.

:twisted: :mrgreen:

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.24. 23:30:10

Komolyan veszik a srácok, Melo meg hozza a scorer énjét ma esik minden :D De attól még....:mrgreen:

messifan kösz a tájékoztatást, erről lemaradtam, de jól áll Bojanéknak a zöld melegítő meg póló :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.07.24. 22:43:44

csababarca írta:Bazska Melo Argentína elleni teljesítményéről: " a botrányok botránya volt" :lol:
Az egy dolog, hogy nem szereti Melo-t, de azt elfelejtik, hogy nem a posztján játszott. Megnézném Messi mit csinálna kapusként. :lol: :lol: :lol:
Jójójójójjó tudom. Az nem ugyan az. Beismerem, elfogult vagyok... :oops:

Szerk: Olyan jó volt hallani a kommentátorok szájából, hogy Carmelo Anthony a legjobb, annyi pontot dobott mint egy egész sor, stb. stb.
Most kapnak egy kis ízelítőt a Melodramabóóóól!!! :P :lol:

Jójójójó! Befejeztem. Csöndben fogom nézni... 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.07.24. 22:37:13

A világ két legjobb válogatottja a sport1-en élőben.

Spanyolország-USA. Szerintem jó kis csörte lesz,még ha előzetesen úgy vannak vele,hogy nem adnak ki magukból közepesnél többet,azért alakulhat úgy a meccs,hogy oda kell tennie magát mindkét csapatnak.

Bazska Melo Argentína elleni teljesítményéről: " a botrányok botránya volt" :lol:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
neobarca
Director del Fútbol

2012.07.24. 22:36:44

Na hadszóóóljon! Végre én sem maradok le róla... 8) :lol:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.07.24. 21:54:15

Baloldalt Bojan Krkic, középen Eric Lamela, baloldalt pedig Miralem Pjanić ha minden igaz.
+ http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 7655_n.jpg
Kobe szerintem japánba megy ha már a neve onnan származik :D Ott meg is fizetnék piszkosul.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.24. 20:02:30

Ez a kép mi?? Honnan ??? :D Az ott Bojan???

http://espn.go.com/new-york/nba/story/_ ... um=twitter
Brewer 1 év :arrow: Nix
De hogy hova??? :D Shumpert, Smith, White, Novak mellé.
Ők tudják :D

Kobe a Barcaban :D Na az kemény lenne, bár szerintem is elfog jönni majd EU-ba de szerintem inkább Olaszország, meg az is kulcs ki fogja megfizetni.Mert azért tuti 4-5 millió dollárt elfog kérni ha nem többet.
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.07.24. 19:46:46

neobarca
Director del Fútbol

2012.07.24. 14:34:47

Bob_Marley írta:Mert beépített embereim Bazska is meg a 2 Csaba is :D (természetesen nem :D )

Nem tudom mennyire ő üldözte el vagy nem, de mindenesetre a nagy NY-i kesergésben, meg összedől az MSG részvény és Kidd belehajt mindenbe események közepette, ez Catrmelo Anthonynak a legjobb hogy ő lesz ott a jó Isten NY-ban.De ez csak fikció, majd kiderül, Bazska is azt nehezményezte pl tegnap is esett róla szó, hogy Anthony játéka nem tetszik neki, amit én is szoktam írni, ezért kap annyi "savazást" tőle.
Sejtettem, hogy innen fúj a szél! :lol:
Az tény, hogy Argentína ellen nem villogott Melo, de azt azért mindenki elfelejti, hogy C-PF helyen játszott. Ami köztudottan nem az ő kedvence. Mind1, lehet szídni, nem a testvérem. Nekem amkor draftolták az NBA-ba, nagyon tetszett a játéka. Kis vékony fonotthajú kölök volt, hatalmas önbizalommal. Szimpi volt és ezen sem a verekedése, sem a túlsúlya se az átlagosnál kevesebb kosár inteligenciája nem fog változtatni. 8) :lol:
Nekem elég az, ha dőntetlennél vagy 2pont hátrányban 5s-el a meccs vége elött megkapja alabdát éssssssssss... :wink:

Bob! Linnel kapcsolatban nem mondok semmit. Nagyjából egyetértek veled. Valóban jelenleg nem TOP3, de még lehet... Fiatal még... :wink:

ab1daL
Director del Fútbol

2012.07.24. 11:40:24

A Los Angeles Lakers kosárlabdacsapatának sztárja, Kobe Bryant nem tartja elképzelhetetlennek, hogy három év múlva a Barcelonába igazoljon és a katalán együttesből vonuljon vissza. A 33 éves klasszis így kijárhatna a Barca futballcsapatának mérkőzéseire is, és élőben láthatná Lionel Messit, aki szerinte minden idők legjobbja lehet. :lol: :lol:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.07.24. 00:22:45

Allen ha egészséges nála elegánsabb játékos nincs a ligában, bár ha nagyon akarom akkor Ginobili helyére benyomhatom Hardent.
Egyébként ezek a sorolások teljesen feleslegesek, a lényeg hogy ők azok akiket a legjobbaknak tartok a ligában a posztjukon.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.24. 00:11:13

Sanama írta:jóval kevesebbet értek én ehhez mint Bob, de nekem ha PG, akkor az olyas valaki, mint fociban Xavi.
Ez alapján Rondo és CP3 nálam a top2, és még Rubiot is imádom egyébként.
Miért én se értek hozzá, játszottam hobbiszinten kosarat, max több meccset láttam, de nem hiszem hogy pl te vagy bárki más jóval kevesebbet értene hozzá, vagy én többet aki igazán ért hozzá, az nem ír ebbe a topikba (Zolee23) :D

Messifan én egyik kategóriáddal sem értek egyet :D

PG-nél Kyle Irving szerintem már most top 5-10 irányító s a paliban még mennyi benne lehet (én pl NBA fantasyban titkon majd be akarom valahol húzni a 2ik kör környékén, nagyon sokat várok tőle jövőre)
SG-nél meg Allen ide vagy oda, azért Harden jobb játékos (2012es emberekről beszélek) És Eric Gordon is nagy puskapor lehet, de mondjuk az még egyenlőre jogos.

De ide is úgy gondolom Wade-Harden-Bryant a top kategória, s mögöttük sokan vannak
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.07.23. 23:58:12

Bob_Marley írta:...
Az én PG listám:
1. CP3, Williams, Rose, Rondo, Parker
2. Westbrook, Rubio, Kidd, Nash, Holiday,
3. Lawson, Curry, Conley, Irving, Wall, Lou Will

És mivel unatkozom itt az sg is:
1. Kobe, Allen, Ginobili, Wade
2. E.Gordon, Harden, Ellis, J. Johnson
3. Jamal Crawford, Mayo, Matthews, DeRozan
Sanama
Llegenda del Barça

2012.07.23. 23:16:26

jóval kevesebbet értek én ehhez mint Bob, de nekem ha PG, akkor az olyas valaki, mint fociban Xavi.
Ez alapján Rondo és CP3 nálam a top2, és még Rubiot is imádom egyébként.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.23. 23:06:25

Szerintem ha lehet ilyen sorrendet hozni a PG között, ami a legnehezebb, miután annyi van mint a rosseb :D S az első "prime" kategóriában szerintem szimpátia alapján lehet csak dönteni, de én is CP3 felé hajlok

Prime: CP3,Willaims, Rose, Rondo
2; Westbrook, Parker, Wall, Irving,Rubio
3;Lawson, Jennings, Holiday
4;Lin, Lowry, Dragic, Conley, Jack, Collison, Teague, Nelson, Chalmers, Sessions, Felton, Calderon, AMiller, Harris, Kemba, Knight, Bayless stbstb

Nagy öregeket kihagytam Nash és Kidd

Már ezen is lehet vitatkozni, meg majd neobarca, hogy de hát Lin :D Meg mondjuk Jennings is agyatlan lehet inkább 4ik kategóriás, amire kiakartam lyukadni, hogy kicsik a különbségek, szerintem CP3 jobb dobó, s a statok is ezt mutatják, s annyira váratlan dolgokat tud művelni a labdával, hogy egy hangyányit elé rakom Deronnak.De amúgy tényleg érdekes volt, hogy Bazska meg Deront rakja, s akkor még ott van Rose, vagy ugye Rondo nálam ez a 4 ember totál egy szint.

4es poszt mindig felvetődik :D , Nowitzki és Gasol a két legképzettebb emberke szerintem.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése