Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nem feltétlen van benne előítélet,késes embert jelentettek,azokat egyből leterítik,hogy még véletlen se jusson eszükbe az ellenállás,és én ezt teljesen helyesnek is tartom,honnan tudnák,hogy nem egy fegyverrel rendelkező(késsel jelen esetben) őrülttel van dolguk hanem egy játékossal.Azt tették amit kell,legalábbis szerintem.Eazzy írta:http://ocnnreport.com/2012/07/24/charge ... -surfaces/
Úgy indult a sztori, hogy letartóztatták Dion Lewist, az Eagles második számú futóját, illetve bátyját is, mert a hotel bejáratánál, ahol laktak, hupákoltak, ordibóltak, megpróbáltak betörni, mert este 10 után csak kártyával lehet bemenni, amit nem találtak, zavarták a lakókat, és a tűzjelzőt is megnyomták....erre most kikerült ez a videó.
Bazzeg ott állnak a bejárat előtt, és beszélgetnek...erre kijön fegyverrel a két yard, és már nyomják le a földre őket...
Állítólag valaki késes embereket jelentett, ezért mentek ki fegyverrel, de ettől még mondjuk egy együttműködésre történő felszólítás nem ártott volna nem? Egyből földrevágni őket, meg berángatni...gyönyörű. Biztos nincs mögötte előítélet véletlen sem...
Persze, hogy fake...egy-két trükk még megvalósítható, de az autóátugrós, meg a két labda, két receiver stb 10000%, hogy nem.S.Agüero írta:Ez szerintetek igazi, vagy fake?
Szerintem fake, ilyen nincs a világon, de nem tudom...
http://www.youtube.com/watch?v=wcipwQrq ... r_embedded
Nyilván mindenki megpróbálná megszerezni, de nem erőltetném feltétlenül. Ha egy Martin + 2 rookie/fiatal + draft jogokért meg lehet szerezni, és csak 1 sz@r szerződést kell benyelni mellé akkor simán, többet már nem adnék érte. Nyáron azért nincs olyan sok csapat, amelyik nagy capspace-szel rendelkezik, azok többsége is nagyon gyenge, még az is előfordulhat, hogy idejön hozzánk.Game90 írta: Ha te lennél Morey, rárepülnél Howard-ra?
Mondjuk ez a szezon kuka, de legalább a fiatalok fejlődhetnek, Lin-re például nagyon kíváncsi vagyok, hogy egy teljes szezonon keresztül mire lesz képes 1-2. számú opcióként.Slither írta:Na megvan Asik, és nagyjából meg is van a keret. Majd trade deadline környékén elsózzuk K-Martot, jövőre megprobálunk egy AS kalibert behúzni FA-ről. és teljesen jó lesz ez a fiatal keret.
Középen van Pjanic, nem?MessiFan írta:Baloldalt Bojan Krkic, középen Eric Lamela, baloldalt pedig Miralem Pjanić ha minden igaz.
Kb. így vagyok én is a szintekkel, csak annyi különbséggel, hogy a 3. és a 4. nálam egybefolyik, Westbrook pedig kiemelkedik a második szintből, nálam ő a 1,5. szintBob_Marley írta: Prime: CP3,Willaims, Rose, Rondo
2; Westbrook, Parker, Wall, Irving,Rubio
3;Lawson, Jennings, Holiday
4;Lin, Lowry, Dragic, Conley, Jack, Collison, Teague, Nelson, Chalmers, Sessions, Felton, Calderon, AMiller, Harris, Kemba, Knight, Bayless stbstb
Az egy dolog, hogy nem szereti Melo-t, de azt elfelejtik, hogy nem a posztján játszott. Megnézném Messi mit csinálna kapusként.csababarca írta:Bazska Melo Argentína elleni teljesítményéről: " a botrányok botránya volt"
Ez a kép mi?? Honnan ??? Az ott Bojan???
Sejtettem, hogy innen fúj a szél!Bob_Marley írta:Mert beépített embereim Bazska is meg a 2 Csaba is (természetesen nem )
Nem tudom mennyire ő üldözte el vagy nem, de mindenesetre a nagy NY-i kesergésben, meg összedől az MSG részvény és Kidd belehajt mindenbe események közepette, ez Catrmelo Anthonynak a legjobb hogy ő lesz ott a jó Isten NY-ban.De ez csak fikció, majd kiderül, Bazska is azt nehezményezte pl tegnap is esett róla szó, hogy Anthony játéka nem tetszik neki, amit én is szoktam írni, ezért kap annyi "savazást" tőle.
Miért én se értek hozzá, játszottam hobbiszinten kosarat, max több meccset láttam, de nem hiszem hogy pl te vagy bárki más jóval kevesebbet értene hozzá, vagy én többet aki igazán ért hozzá, az nem ír ebbe a topikba (Zolee23)Sanama írta:jóval kevesebbet értek én ehhez mint Bob, de nekem ha PG, akkor az olyas valaki, mint fociban Xavi.
Ez alapján Rondo és CP3 nálam a top2, és még Rubiot is imádom egyébként.
Az én PG listám:Bob_Marley írta:...