Rondot el is felejtettem megemlíteni

Pedig valóban utoljára ha minden igaz Stockotnnak volt ilyen sorozata!
Antoine Walker meg visszavonult véglegesen!Kár érte, ahogy egy ígéretes pályafutás ahogy végül az utóbbi években zárult!
Sport TV meg az nba1.hu-n nagyon kapja!
csak 1-2 gyöngyszem:
Nem tudom, mindenesetre a magyar focira rá kéne tolni vagy 20 év lockoutot. 4 órást műsort nyomnak az NB1-ről, pofám leszakad.
Rossz, Rosszabb, Legrosszabb, Sz*r, F*s, Ótvar, Álom.Net, Sport TV.
És tényleg volt olyan is, aki kocsmában nézte, megszakadt mehetett haza streamet keresni....
Tényleg fel sem tudom fogni, hogy lehetett csak úgy elkapcsolni....
http://www.firstrowsports.eu/watch/1178 ... 76ers.html
LETS GO CELTICS
Nem nagyon hibáznak egyik oldalon sem a srácok

Na Rondotól két remek védekezés!Van hangulat rendesen

Sok a hiba most a játékban, Rondo is szépen eladta, meg Holiday is nekiment a falnak!Iggy zsákja korrekt volt!
PP szerencsére jól kezdett, Rondonak vannak buta eladott labdái, de mellette szokásos labdái is

Lassan jön a cserék csatája, most kell odafigyelni!
25-22 első negyed élesek vagyunk szerencsére, Vucevic viszont nagyon jó a túloldalt!Kell ez a meccs!!!!Iszonyat hogy dobunk

65% és mindegyik ki van játszva tiszta openre, s mennek is befele

A Sixers meg adogatja el a labdákat
STIEMSMA!!!!!!!!A FAL
Ray Allen for TRÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ, Timeout Philadelphia!

34-24
50-36 a szünet volt majdnem 20 is közte a Philly rengeteg labdát ad el (remek a D-k nem egy 24 mp-t kiharcoltunk

) ott vagyunk a dobásokon, csak perimeterről dobálgatnak!Mi 57% ők 38% a mezőnyből

Tegnap is azért 17et majdnem leadtunk, s ez a 14 remélem nem altatja el a fiúkat, kell egy erős 3ik negyed!KG remek, esnek a tempói, Allen volt amikor nagyon elkapta, gyorsan be is rámolt 8at!PP remek, Rondo már 6 assistnál, pedig nem is játszik szerintem annyira jól, sok idegesítő eladott labdája volt!
Na 11:0 futásban vagyunk a 3ik elején, s lement 3 perc eddig a negyedből!
61-38 lassan garbage time lesz ebből, ha valami óriási változás nem történik
Rondo 10+ assist

17ik zsinórban

44 a rekord természetesen Magic Johnson tartja

+25 ide,KG vadállat

Stiemsma kár hogy 5 faultnál jár, s 2nél inkább blokkot ítéltem volna

26al megyünk nyugodtak vagyunk, a Sixers teljesen szétesett játékot mutat, amiket mostanában "szoktak"!Vucevic viszont szép tőlük, ügyes dolgokat mutat ma is, képzett játékos nagyon!
Rondonak volt egy kis fadeaway jumper dobása 2 emberrel a nyakán
84-63 három negyed után 62%al dobunk

Rondo 15 assist Vucevic meg DD!Bass is extra ma!
103-79 a vége, a blowoutot visszakapták

Bradley megint 18 pont 5 assist

Collins elvileg azt mondta a meccs előtt robbant ha nincs változás a csapta játékában
Doug Collins says he is giving his starting unit one more game. If they can't score, he told them he will make changes
Üzenem neki Vucevicet a kezdőbe

Nagy a gond a Sixersnél, pedig hogy indultak, valószínűleg persze közrejátszott az is, hogy fiatalos lendülettel tudtak végigsöpörni a többi csapaton akik még LO miatt rozsdásan kezdtek!Viszont így Collins midnen bizonnyal nem lesz év edzője, gyakorlatilag most már hátra fele kell kacsintgatni, s ugyanaz a helyzet mint tavaly pengeélen a Sixers!
Kinicks befogta őket, Bucks 1 meccsre tőlük, a sorsolásuk viszont nem nehéz, de mostanában a Toronto és a Wizards is megoldhatatlan feladat elég állította őket, sőt nagy verések lettek!

Pedig szimaptikus kis csapat
Amúgy 2/11 volt a tripláról a Sixers, s az egész szezont tekintve 30% alatt tartjuk az ellenfeleinket a tripla vonal mögül csapatszinten, jelenleg 29% körül, ami minden idők 3ik legjobb statisztikája jelenleg
Rondo dobás:
http://www.youtube.com/watch?v=toQsj33EOiw
Gerald Green meg nem nyugszik :
http://www.youtube.com/watch?v=h4dk8OQS ... AAAAAAAEAA