Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Most arról mit tehet 1 pilóta, hogy a boxutcában nem végzik normálisan a munkájukat a többiek?!Hamilton milliószor volt idegbeteg, sőt egyenesen buta, mégis nyert VB-t, és rögtön az első évében is meg lehetett volna, ha nincs ekkora peche. Most alatta van a legjobb autó, mégsem tudott vele mit kezdeni, két pole-ból két 3. hely, Vettel tavaly legalább a pole-okat többnyire győzelemre váltotta.
jólvan,mártírkodjál akkor.piton írta: Szégyen h itt állandóan megy a Vettel fikázás, ha nincs rá ok akkor is kitalálnak vmit az okosok, csak lehessen szapulni.
És Te mit szólsz ahhoz,hogy ezt a mezőny jó része már megtette, jóval kisebb hibáért is,mint amit az Indiai elkövetett.MessiFan91 írta:Most egy kérdés:
Ti mit szólnátok, ha valaki egy olyan dologért ami nem volt szándékos, leidiótáznának titeket???
Mondjuk ezzel egyet tudok érteni. Vettel Hamilton meg Alonso se lett volna VB egy fstalicska kocsival.P.U.Y.O.L. írta:Nem szeretném Vettelt védeni, mert nekem tök közömbös, de egy olyan sportágban, mint a Forma 1 kb. 80%-ban számít szerintem a technika. A legjobb autóban egy olyan ember is lehet világbajnok, aki esetleg jelenleg csak a középmezőnyben teng-leng. (vagy még ott se)Fernando írta:Most jön ki milyen is Vettel. Ha más hurrog le gyengébb pilótákat, ha hibáznak (ennél jóval élesebb helyzetekben, pl szezon végén valahol) akkor ássa el magát, nem sportszerű, de most a kiskedvencnek is kinyílt a csípája, és sír.
Arról nem is beszélve, hogy az is megmutatkozik, hogy autó nélkül nem akkor tényező ő a pilóták között.
A pilóták tudását elsősorban szerintem csak a csapattársukhoz lehet igazán mérni...
Nem szeretném Vettelt védeni, mert nekem tök közömbös, de egy olyan sportágban, mint a Forma 1 kb. 80%-ban számít szerintem a technika. A legjobb autóban egy olyan ember is lehet világbajnok, aki esetleg jelenleg csak a középmezőnyben teng-leng. (vagy még ott se)Fernando írta:Most jön ki milyen is Vettel. Ha más hurrog le gyengébb pilótákat, ha hibáznak (ennél jóval élesebb helyzetekben, pl szezon végén valahol) akkor ássa el magát, nem sportszerű, de most a kiskedvencnek is kinyílt a csípája, és sír.
Arról nem is beszélve, hogy az is megmutatkozik, hogy autó nélkül nem akkor tényező ő a pilóták között.
Csak már Vettel akkora pilótának volt beállítva, aki egy ilyen kocsival is győzni fog,mert ő a legnagyobb stbstb. Már kicsit unalmas voltMessi-Ini írta:....Nem is értelek titeket komolyan...Mi jön ki most???nem is értem...szerintem tavaly is ugyanígy mutogatott volna ha egy lekörözött idió*ta elvesz tőle nem kevés pontot,csak tavaly erre éppen nemvolt példa...Az meg,hogy most mutatkozik meg igazán hogy autó nélkül nemtud menni,az egészen vicces...Azért hozott egy 2. helyet ausztráliában,meg itt is meglett volna neki a 4.,ha nincs ugye az a bizonyos sztori...szerintem ez nemrossz eredmény,egyáltalán nem az...de ha még az is lenne,2 verseny ment le,mit ítélkezel??meg úgy egyáltalán,egy kétszeres világbajnokról beszélünk ember,nehogymár leszóld...Fernando írta:Most jön ki milyen is Vettel. Ha más hurrog le gyengébb pilótákat, ha hibáznak (ennél jóval élesebb helyzetekben, pl szezon végén valahol) akkor ássa el magát, nem sportszerű, de most a kiskedvencnek is kinyílt a csípája, és sír.
....Nem is értelek titeket komolyan...Mi jön ki most???nem is értem...szerintem tavaly is ugyanígy mutogatott volna ha egy lekörözött idió*ta elvesz tőle nem kevés pontot,csak tavaly erre éppen nemvolt példa...Az meg,hogy most mutatkozik meg igazán hogy autó nélkül nemtud menni,az egészen vicces...Azért hozott egy 2. helyet ausztráliában,meg itt is meglett volna neki a 4.,ha nincs ugye az a bizonyos sztori...szerintem ez nemrossz eredmény,egyáltalán nem az...de ha még az is lenne,2 verseny ment le,mit ítélkezel??meg úgy egyáltalán,egy kétszeres világbajnokról beszélünk ember,nehogymár leszóld...Fernando írta:Most jön ki milyen is Vettel. Ha más hurrog le gyengébb pilótákat, ha hibáznak (ennél jóval élesebb helyzetekben, pl szezon végén valahol) akkor ássa el magát, nem sportszerű, de most a kiskedvencnek is kinyílt a csípája, és sír.
Te megint egy teljesen más sportot néztél szerintem, vagy a ködtől nem láttad csak rendesen.Fernando írta:Most jön ki milyen is Vettel. Ha más hurrog le gyengébb pilótákat, ha hibáznak (ennél jóval élesebb helyzetekben, pl szezon végén valahol) akkor ássa el magát, nem sportszerű, de most a kiskedvencnek is kinyílt a csípája, és sír.
Kimazsoláztam a mazsola jelentését:miihii írta:messideco írta:Szerintem valami német szleng lehet.
Igen,mint nálunk a mazsola