Igen, a mai kor és technika is csodás a maga módján. De nekem leginkább az hiányzik, hogy a pilóták közötti különbség jöjjön így ki, nyerjen simán valaki egy időmérőt, de azért mert a pilóta sokkal többet kihoz a kocsiból, mint ami benne van. Nem azért mert a kocsi úgy meg van építve, hogy a 2.-t veri 1,5-el. Nekem ez kicsit hiányzik, hogy a pilóta nagyobb százalékban legyen benne az eredményben mint a tecnika és a gép. Amúgy ezt Senna is nyilatkozta, amikor a Williams bevezette azt az új technikát, amit végül betiltották, az autó pedig használhatatlan lett..
Aki megnézte, megnézi a filmet, érteni fogja mire gondolok. Sajnálom, hogy azt a kort nem élhettem így meg, mert nagyon kíváncsi lettem volna rá, de jó vissza nézni, hogy volt olyan forma1 is és van ilyen is. Bár mint a kettőben volt politika, csak maiban nagyon sok marketing is. érdekes hová fejlődött és ahogy mondod, a forma 1 mindig is a legfelsőbb kategória, a csúcs kell legyen, csak nekem a pilóta nagyobb szerepe hiányzik nagyon.. de az akkor volt, a mai pedig más..
Akkoriban a safety car egy opel vectra volt.. ma pedig egy csúcs kategóriájú merci..

Köbö ennyit is fejlődött ez a 20 év..
Eazzy!
Végeredményben harcot, előzéseket akarnak látni a nézők, hát meg kapták. Csak szerintem nem mind1, hogy az hogy működik. Korábban is lehetett előzni, csak az pilóta függő volt, ki mennyire kockáztatott, mennyire volt bevállalós, mennyire volt tehetsége hozzá.. már ezt is elvették, nézzétek meg Schumi hogy vesztette el Kanadában a dobogót.. olyan sebesség különbséget lehet a drs-el és a kersel nyerni, hogy ez nem is előzés.. egyoldalú harc, ahol valaki mindig a rövidebbet húzza. Egyik szemem sír, a másik nevet.. mert örülök, hogy van előzés, de azt jobban szerettem, ha test-test elleni csata megy.. nem a gomb nyomogatós játék.. :/