Grat Djokovicsnak! Már évek óta a kedvencem, régóta láttam, h benne van a tehetség, de vhogy az eredmények mégsem jöttek úgy, fejben sokszor elmentek neki fontos meccsek. De erre az évre nagyon összeszedte magát. Sztem Federer győzelme a RG-on most még inkább felértékelődött.
A US openen kíváncsi leszek, h mi lesz. Djokovicsnak amúgy is kemény pályán megy leginkább, szóval most őt tartom a fő esélyesnek. Nyilván nagy esélyes a címvédő Nadal is. Federer nagy kérdőjel számomra, de nem írnám még le, oda tenném őt is. Mást viszont nem nagyon, ebből a 3 emberből fog kikerülne a győztes.
Egy kis MMA.
Tegnap unatkoztam, kapcsolgattam a TV-t, és az Eurosport 2-n pont az Overeem vs Verdum meccs ismétlése ment. Megnéztem, és hát fogalmam sincs, h ebből hogy hozták ki győztesnek a hollandot. Látványosan elkerülte a földharcot, de ha állóharcra került a sor, ott is jobb volt nála a brazil. Az első menet sztem eléggé egyértelmű, a másodikban megsérült Verdum térde, ez megzavarta, ennek köszönhetően abban a menetben jobb volt Overeem, a 3. menet viszont ismét a brazilé volt, sőt, ha sztem egy 10 másodperccel tovább tart Overeem feladta volna...
Dühítő, mert szerintem már így is túlértékelt volt a gyerek, ez a győzelem még inkább azzá teszi.
A K-1 VB döntőn is az elődöntőben kifogja a sérült Gökhan Sakit, a döntőben meg a Schiltet legyőző, törött orrú Peter Aerts-et. Alig volt mákja, főleg, h Bonjasky ill. Hari ott sem voltak.
Jó harcos a holland, de sztem egyik szabályrendszerben sincs a legszűkebb elitben.