Messithebest írta:
Úgy már biztos nem

Közben 3ik OT van Memphisben most nézem!
Te is tudod hogy értettem, hogy nem „megalázva”, szétesetten, hanem büszkén menjen fel a csapat!És még ha nagyon el is menne a Heat, legyen tartásunk, s ne akarjunk mészárolni mint Bynum!Sajnos innen már pokoli nehéz, s annyira bosszantó ez a vereség, hogy hihetetlen!
Total Rebounds 45-28 a Miaminak, Ez nagyon durva adat!Egyszerűen elfáradtak a fiúk, Garnett is a végén már mozdulni nem bírt, egy sima pozíciót nem tudott már megoldani Wade-n, mert 0 volt a súlypont emelkedése!S a túloldalt Bosh meg letépett egy támadót, s visszatette ott ment el véglegesen a hajó….De tényleg annyira bosszantó, hogy többször olyan szitukat rontottunk el ahol megnyerhettük volna!Tudom sok a volna és a ha….Már mindenki sérült, így nem tudom mi kellene, hogy innen esetleg fordítsunk!
S megmondom őszintén nem kifejezetten csípem James-t nem szeretem az egyénieskedő játékosokat, de ebben a sorozatban megemelem a kalapom előtte, a 3 meccsen mikor kikaptunk ő intézett el mindannyiszor, remek érzékkel Wade hagyta hogy játsszon, de mikor be kellett dobni könyörtelen volt…..Most is 84-81énl mikor 2 triplát szórtunk zsinórban, s úgy nézett ki meglesz, erre bevágott egy dagger tríííít….2ikon is ezt csinálta!Eddig mindig kiejtettük James csapatát, ha összekerültünk a Cavs-szel most „megérdemli” a sikert!
http://www.probasketballnews.com/story/?storyid=505
2szer már megcsinálta a csapat, hátha itt a 3ik!

A realitás sajnos viszont az, hogy ez 4-1, fiatalabbak vagytok gyorsabbak, s ez a döntő szitukban sokat jelent, mikor már agyban sem a legjobb döntést választják nálunk a srácok!Az biztos, szerdán még van egy ütközet, s lehet utoljára látom Garnettet, Allent a pályán
Közben behúzta az OKC 133-123 3 hosszabbítás után
Amiben bízok az a Celtics mez ereje

, s büszkeség, s talán Rondot is valamennyire rendbe tudják hozni, mert így félkézzel mondanom sem kell mennyire nem hatékony, s a végén PP 1-1sek mentek támadásban, s elfogyott a tudomány, sajnos!Ráadásul az utolsó playt valami borzasztó módon elcsesztük, ezt is lehet fáradságra fogni talán, mert PP későn eszmélt, hogy ketyeg lefele az óra!
Mérhetetlenül csalódott vagyok, de nem adjuk fel soha!
1-2-3 UBUNTU
szerk: game neked meg jobbulást, igyál sok teát, meg nyomassál mézes foghagymát (iszonyat rossz ízű, de rendbe rakja a torkot

)Szerdára kapard össze magad, ki lesz akkor a fórum partnerem hajnalban

Szóval gyógyulj meg de gyorsan, hallod