Ezzel a győzelemmel a Pats a rájátszásban a hazai pálya előnyét élvezheti

Brady pedig megdöntötte Kosar (Clewlend Browns) rekordját: 319 passz interception nélkül!
Itt találsz PO számolót:ozsimiki írta:
Lehet csak a sport tévés kommentátorok miatt,de idén szorítok a Maciknak és a Kansas-nek is. Előbbi rájátszása már alakul. A Chiefs hogy áll? wild cardra ott is még van esély bőven, igaz? Bár a San Diego nagyon jön, ahogy megszokhattuk tőlük...bár most vereségre állnak.
szóval valaki összegezze please nekem,h a Chiefs hogy áll,és mire mennyi esélye van? (csoport elsőség esetleg,vagy wild card...)
Giants pedig a Philys összeomlás után most is felvette a [auto_cenzúra]óálarcot.
szerk: Ricsi most mondta,h mivel a Chiefs győzött,és ha ma kikap a Chargers akkor csoportelsőknah remélem meglesz.
Lehet csak a sport tévés kommentátorok miatt,de idén szorítok a Maciknak és a Kansas-nek is. Előbbi rájátszása már alakul. A Chiefs hogy áll? wild cardra ott is még van esély bőven, igaz? Bár a San Diego nagyon jön, ahogy megszokhattuk tőlük...bár most vereségre állnak.Bob_Marley írta:Hihetetlen milyen jó kis meccs a Jets-Bears
http://www.rojadirecta.org/goto/www.cqc ... k/ch2.html
10:0 volt a maciknak majd megállíthatatlan volt a Jets, s el is mentek 21:10 re, de visszajöttünk, s Cutler 40 yardos passza Knoxnak és most 24:24 hatalmas meccs
szerk: 38-31 a maciknak Cutler 9 perc alatt 3 !!!!TD passz
szerk2: És végül Harris intjével 1 perccel a vége előtt visszakaptuk a tojást!
38-34 a vége, nagyon fontos meccsen, s ha minden igaz még NFC bajnok is lehet a CHICAGO!Persze ehhez 2szer ki kell kapnia a Falconsnak!De a 2ik hely már szinte biztos, s akkor jöhet a wild card győztes a jeges Soldierre
Az én hármasom ez volt:fcbarca0827 írta:És, neked kik kerültek be? Nekem ez lett: Rajon Rondo ; Dwight Howard ; Kevin Durant. Gondolkodtam Bryant-be, de ő már vén róka.Remélem a Lakers megfordítja. Jó meccs. Jó kis 2. félidő lesz.
Hát ez azfcbarca0827 írta:És, neked kik kerültek be? Nekem ez lett: Rajon Rondo ; Dwight Howard ; Kevin Durant. Gondolkodtam Bryant-be, de ő már vén róka.Remélem a Lakers megfordítja. Jó meccs. Jó kis 2. félidő lesz.
És, neked kik kerültek be? Nekem ez lett: Rajon Rondo ; Dwight Howard ; Kevin Durant. Gondolkodtam Bryant-be, de ő már vén róka.Game90 írta:Nem egy pontgazdag meccs, eddig Bosh a legjobb.
Na, facebook-on én is összeállítottam ezt a hármas listát
Knicks és a Magic nyert, most már annak szurkolok, hogy a Miami nyerjen inkábbGame90 írta:Én Lakers és Magic győzelmet jósoltam meccs előtt, meg is akartam rakni ezt a két meccset a Knicks-szel együtt, csak későn értem haza![]()
Köszönöm, de ez is akadozik. Valószínűleg a netem szarakodik. Mára feladtam. Tényleg csak a TV-s meccs marad...
Köszönöm!Slither írta:Itt egy jó minőségű Veetle link: http://www.rojadirecta.org/goto/www.cqc ... k/ch2.html
Egyenlőre a Celtics gyengébb a vártnál. Vereségre számítok, de remélem legalább szoros lesz.
Csatlakozom Puyolhoz, Miami és szoros Boston győzelem!Karácsonykor nekünk jól szokott menni, így valahogy begyűrjük a Magicet!Hunter91 írta:A holnapi nagy meccsek:
Miami Heat - LA Lakers beharangozó
Boston Celtics - Orlando Magic beharangozó
Mit vártok a meccsektől? Esélyek?