visca el barca írta:
nem tudom h most ki melyik sulycsoportban meccsel, de ha összeresztnek oket, bizos h may nyerne a nagyobb utoereje miatt. amugy a sarga taho klasszisokkal jobb bunyos
??
Nem cserélted fel vlenül a neveket? Pacman jóval nagyobb ütő mint Mayweather, Mayweather K.O.-it leginkább pontosságának,technikájának,gyorsaságának köszönheti, legkevésbé az ütőerejének . Pacman meg gyors. és erős meg brutál tempót diktál.
Kettőjük közül Mayweather sokkal többet a bunyóról úgymond a nagykönyv szerint a tökéletes ökölvívó, technikailag messze kiemelkedik az egész ökölvívó mezőnyből súlycsoportoktól függetlenül. Gyorsaságával is bár az utóbbi időkben picit mintha lábon lassulna
Pacman meg pressure fighter, bár ahhoz képest viszonylag technikás(főleg mióta Roach késziti fel aki a námbör van a szakmában sztem) de nem annyira kiemelkedő főleg az ő súlycsoportjában.
Viszont félelmetes genetikai(vagy egyéb külső

) adottságokkal rendelkezik fizikailag , félelmetes ütésszám, véget nem erő presszing, gyorsaság, és súlyához képest viszonylag nagy ütőerő, iszonyat nehéz ellene bokszolni, viszont ha van vki aki hatástalaníthatja ezt akkor az Mayweather.
Viszonylag jó teszt volt a Marquez elleni meccse Maynek aki hasonló stílusba bokszol mint Pacman és szintén top bunyós könnyedén bohócot csinált belőle. Én nálam 60-40 Mayweathernek egyenlőre.
A videóról meg , Mayweather egy idióta nem is kérdés. A show része ez is bár bőven benne van hogy a valóságban is pont ezt gondolja.
Engem annyira bokszban nem érdekel az emberi háttér nem is kapunk róla teljes képet marketing szempontok miatt.