Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.07. 22:33:28

ozsimiki írta:Hm, nem jött,pedig nincs tele a fiókom,megnéztem admin felületen, ott se látok semmi furcsát nálad, szóval passz,hogy miért nem érkezik meg.

On:

4.szettben is fej fej mellett vannak. Remélem 5szettessé fajul a meccsük.
Én sem értem...
Lehet, hogy reggel már megérkezik. (mind a 2...:) )

On:

Wawrinka hála az égnek elügyetlenkedte a 2. szett végét, különben már pihenhetne...

Szerk: megvan Querreynek a break előny! Alakul az 5 szettes meccs...
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.07. 22:30:36

Hm, nem jött,pedig nincs tele a fiókom,megnéztem admin felületen, ott se látok semmi furcsát nálad, szóval passz,hogy miért nem érkezik meg. Neked nincs véletlenül tele az elküldött fiók?

On:

4.szettben is fej fej mellett vannak. Remélem 5szettessé fajul a meccsük.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.07. 22:11:04

ozsimiki írta:Elvileg 7.00 pm,azaz ottani idő szerint 19kor, ami itt +6óra, azaz hajnali 1es kezdés.

ezt akartad püben? ha nem,akkor küldd még egyszer,mert nem jött semmi.
Köszi szépen! Akkor lehet, hogy virrasztás lesz...

(ment megint a PÜ, remélem célba ér)
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.07. 22:05:33

Elvileg 7.00 pm,azaz ottani idő szerint 19kor, ami itt +6óra, azaz hajnali 1es kezdés.

ezt akartad püben? ha nem,akkor küldd még egyszer,mert nem jött semmi.

On:

Wawrinka-Querrey 7-6,6-7,7-5 jelenleg, elég szoros meccs D: meglepődtem, azon meg főleg,hogy Querrey tartja magát a legjobban az amcsik közül...
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.07. 21:57:43

ozsimiki írta:Ejnye, ha már nincs ott nevetős smile,nem is egyértelmű? :D

pü még nem jött meg...

ma (is) éjjelezek és szorítok Nadalnak,hogy 3 szettben sikerüljön továbbmenni Lopez ellen. Aztán jöhet valószínűleg Verdasco,de Ferrer esetén se szomorkodok. (ugyanis Verdasco-Ferrer győztese játszik Nadal-Lopez győztesével)

Spanyolok enyhén jók kemény pályás US Openen is, hm.

VAMOS RAFA!
Tudom...tudom. Lusta vagyok utánanézni, de mikor kezdődik a Nadal-Lopez?
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.07. 21:54:19

Ejnye, ha már nincs ott nevetős smile,nem is egyértelmű? :D

pü még nem jött meg...

ma (is) éjjelezek és szorítok Nadalnak,hogy 3 szettben sikerüljön továbbmenni Lopez ellen. Aztán jöhet valószínűleg Verdasco,de Ferrer esetén se szomorkodok. (ugyanis Verdasco-Ferrer győztese játszik Nadal-Lopez győztesével)

Spanyolok enyhén jók kemény pályás US Openen is, hm.

VAMOS RAFA!
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.07. 21:49:16

ozsimiki írta:Jaja, nem rossz.

Mauresmo-t miért nem írta senki se :?: :roll:
Remélem Mauresmot csak viccnek szántad... :)
Amúgy a kedvencem Serena Williams. Ő simán úgy néz ki, mint Mike Tyson hosszú hajjal és mellekkel...

ozsi ment egy PÜ
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.07. 21:40:49

Jaja, nem rossz.

Mauresmo-t miért nem írta senki se :?: :roll:
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.07. 16:39:03

ozsimiki írta: nem csak tiéd, kár,h 3an nem tudnak egyszerre játszani, bár még keresünk egy 4.et és akkor mehetnek párosba :D

én mind a 3at bírom amúgy, Sharapova sorozatos sérülések után van visszatérőben egy ideje,így most neki szurkolok,de a dán hölgynek is remélem előbb utóbb összejön legalább egy GS. A nőknél ő védekezik a legjobban, Sharapova viszont nagyon jól támad, így már most nagyon jó teniszt látunk. Maradjon így.
Én mindenképp őt javasolnám negyediknek! :wink: (egyébként szerintem a legszebb, a jelenleg aktív mezőnyben...)
gergo9
Director del Fútbol

2010.09.07. 15:40:18

visca el barca írta: nem tudom h most ki melyik sulycsoportban meccsel, de ha összeresztnek oket, bizos h may nyerne a nagyobb utoereje miatt. amugy a sarga taho klasszisokkal jobb bunyos
?? :D
Nem cserélted fel vlenül a neveket? Pacman jóval nagyobb ütő mint Mayweather, Mayweather K.O.-it leginkább pontosságának,technikájának,gyorsaságának köszönheti, legkevésbé az ütőerejének . Pacman meg gyors. és erős meg brutál tempót diktál.
Kettőjük közül Mayweather sokkal többet a bunyóról úgymond a nagykönyv szerint a tökéletes ökölvívó, technikailag messze kiemelkedik az egész ökölvívó mezőnyből súlycsoportoktól függetlenül. Gyorsaságával is bár az utóbbi időkben picit mintha lábon lassulna :-k :?

Pacman meg pressure fighter, bár ahhoz képest viszonylag technikás(főleg mióta Roach késziti fel aki a námbör van a szakmában sztem) de nem annyira kiemelkedő főleg az ő súlycsoportjában.
Viszont félelmetes genetikai(vagy egyéb külső :mrgreen: ) adottságokkal rendelkezik fizikailag , félelmetes ütésszám, véget nem erő presszing, gyorsaság, és súlyához képest viszonylag nagy ütőerő, iszonyat nehéz ellene bokszolni, viszont ha van vki aki hatástalaníthatja ezt akkor az Mayweather.
Viszonylag jó teszt volt a Marquez elleni meccse Maynek aki hasonló stílusba bokszol mint Pacman és szintén top bunyós könnyedén bohócot csinált belőle. Én nálam 60-40 Mayweathernek egyenlőre.

A videóról meg , Mayweather egy idióta nem is kérdés. A show része ez is bár bőven benne van hogy a valóságban is pont ezt gondolja.
Engem annyira bokszban nem érdekel az emberi háttér nem is kapunk róla teljes képet marketing szempontok miatt.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.07. 15:17:15

S.Agüero írta:Ki nyert tegnap a Caroline-Maria meccsen?
2. szett közepéig néztem aztán bealudtam. :oops:

Amúgy nekem (is) Caroline tetszik jobban.
:)
amíg ezt a kérdést beírtad, 3x megtalálhattad volna neten, nso, stb,stb,stb

Amúgy a dán csaj nyerte, elképesztően védekezett végig,és az ultra agresszív Sharapova nem tudott mit kezdeni vele,pedig nagyon jól játszott, de az agresszivitásból kifolyólag többet is hibázott. Minden esetre az eddigi legjobb női meccs volt az idei US Openen.

6-3, 6-4 a számszerű eredmény.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2010.09.07. 15:12:55

Ki nyert tegnap a Caroline-Maria meccsen?
2. szett közepéig néztem aztán bealudtam. :oops:

Amúgy nekem (is) Caroline tetszik jobban.
:)
piton
Capitá del Barça

2010.09.07. 13:53:16

Federer már a legjobb 8 között. Jó kis meccs volt Melzerrel, de Rogernak nagyobb gond nélkül sikerült hoznia a meccset.
A negyeddöntőben jöhet Söderling, vissza lehet neki vágni RG-ért. Innentől lesz komolyabb a verseny, de Roger most jó/jobb formában van! :D
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.09.06. 22:14:26

negyediknek mehetne Vaidisova :D (visszavonult és hozzáment az adonisz Stepánekhez :D )

ha ő nem, akkor Hantuchova :P

a szépség a szörny :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.06. 22:09:03

Fecooo írta:(a kedvenc természetesen Ana Ivanovic :P )
nem csak tiéd, kár,h 3an nem tudnak egyszerre játszani, bár még keresünk egy 4.et és akkor mehetnek párosba :D

én mind a 3at bírom amúgy, Sharapova sorozatos sérülések után van visszatérőben egy ideje,így most neki szurkolok,de a dán hölgynek is remélem előbb utóbb összejön legalább egy GS. A nőknél ő védekezik a legjobban, Sharapova viszont nagyon jól támad, így már most nagyon jó teniszt látunk. Maradjon így.
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.09.06. 22:07:26

rég láttam már Márijját meccselni, de a műnyögései nem lettek halkabbak, sőőőt :D :lol:

Caroline jobban bejön :P (a kedvenc természetesen Ana Ivanovic :P )
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.06. 22:04:30

Hm, a két cicababa meccse nemrég kezdődött, minden szempontból érdemes nézni...

ezt lefordítva hivatalosra: Sharapova-Wozniacki eurosport egyesen...
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2010.09.06. 17:44:52

10 milliónál többről van itt szó.
Megéri mindkettőnek, h a másik ellen küzdjön csak az a kérdés, h mennyiért.
Szerintem előbb vagy utóbb lesz meccs, egyszerűen túl sok pénz van a dologban, ahhoz, h elmaradjon.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2010.09.06. 17:38:33

amugy sztem az életbe nem fogjak osszehozni a meccset. bár sztem biztos kapnanak fejenként egy 10 millio dollart, egyiknek sem éri meg az a blama h kikapjon a masiktol...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2010.09.06. 17:24:19

Akkor javitom, h SZERINTEM. :wink:
Nekem a "tehetségesebb, jobb" azt fedi, h olyanra képes amire nem sokan. Szerintem Pac nem csinál semmi olyant amit más nagyon jó bokszoló ne tudna, Ő képes produkálni egy nagy tempót és ezzel szó szerint felörli az ellenfeleit,

May viszont sokrétűbb. Ahogy Sub Bass is irta nagyon keveset hibázik, szinte tökéletes a védekezése és az adandó lehetőségeket majdnem mindig kihasználja.

Az én szememben Mayweathet a zseni, Pac pedig egy nagyon jó bokszoló.
sub_bass
Príncipe Sastre

2010.09.06. 17:07:27

kanty írta:
visca el barca írta: nem tudom h most ki melyik sulycsoportban meccsel, de ha összeresztnek oket, bizos h may nyerne a nagyobb utoereje miatt. amugy a sarga taho klasszisokkal jobb bunyos
Erős ez igy egy kicsit. Pac semmivel sem jobb bokoszoló. Sőt...Ő érdekes módon 2-3 éve lett ilyen verhetetlen azelőtt verték el őt is. JMM elleni második meccse is eléggé bunda izű volt.

May sokkal tehetségesebb és sokkal jobb bokszoló. Pacnak viszont van egy elképesztő tempója amivel nem nagyon tudják felvenni a versenyt.
Hülyeségeket beszéltek sajnos. Pacman karrierje elején szedett be néhány vereséget, meg egyszer verte meg Morales egy hatalmas meccsen 2005-ben. Ettől függetlenül ő egy olyan harcos, aki tényleg kiemelkedik a mai bunyóban. Ha leáll vele verekedni bárki is, nincs esélye. És végig pörög 12 menetet, mint egy mozdony, úgy megy előre. DE! Én is jobbnak tartom FMJR-t. Floyd olyan zsenije a sportnak, mint Peyton Manning a footballnak. Elképesztő, mennyire érzi az ellenfelet, mennyire képes alkalmazkodni bármilyen stílushoz, és mennyire képes beosztani az erejét. Nagyon kevés felesleges mozgással dolgozik. Nagyon nagy taktikus, mégis kihasznál minden apró hibát, miközben ő nem követ el. (Mosley elleni megrendülése volt az egyetlen, amit láttam tőle, pedig nagyon régóta követem.) Minden pillantban tökéletesen koncentrál, higgadt, rutinos versenyző. Ő a legjobb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.09.06. 17:05:40

Elég tényként írtad le kanty :D én meg ezt érzem erősnek.

ezek a "sokkal jobb, sokkal tehetségesebb" bőven túlzás, az se biztos hogy egyáltalán jobb e,nem hogy még sokkal...:D

nah de majd a meccsen (ha lesz végre) meglátjuk.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2010.09.06. 16:37:20

Erős ez igy egy kicsit. Pac semmivel sem jobb bokoszoló. Sőt...Ő érdekes módon 2-3 éve lett ilyen verhetetlen azelőtt verték el őt is. JMM elleni második meccse is eléggé bunda izű volt.

May sokkal tehetségesebb és sokkal jobb bokszoló. Pacnak viszont van egy elképesztő tempója amivel nem nagyon tudják felvenni a versenyt.
visca el barca
Presidente del Barça

2010.09.06. 16:26:52

nem tudom h most ki melyik sulycsoportban meccsel, de ha összeresztnek oket, bizos h may nyerne a nagyobb utoereje miatt. amugy a sarga taho klasszisokkal jobb bunyos
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bodi
Director del Fútbol

2010.09.06. 16:23:24

Hűha,Nadal hatalmas esélyt kapott a döntőbe jutásra,az egész mezőnyben Murray a legveszélyesebb rá kemény pályán.
Bár azt hozzá kell tenni,hogy Nadal sokkal jobb formában játszik idén,mint mondjuk 1 éve,vagy az idei Aus Openen,szóval lehet amúgy is elkapta volna Murray-t,de jobb így. :D
Válasz küldése