És néha élő fúvós zenekar is megszólal a hangulat miatt

Hólnap fog bemutatkozni a vébén. A 200 vegyes elöfutamában, délután jöhet majd az elődöntő és csutörtökon a döntő.socio66 írta:
laci versenyre kész!
Mostanában kevesebbet úszkált atomreaktorok hűtővízébenozsimiki írta:Biedermann 1.42.00simán verte Phelpset 200 gyorson...
bár érezni lehet,h nincs itt annyira nagyon formában az amerikai, olimpia után nem sokkal,ill az idei év elején majdnem hagyta is az úszást a fenébe,aztán mégis "visszatért" Londonban még ott lesz,meglátjuk,h milyen formában.
Van benne igazság, de azért a szerb csapat az egyik legjobb és nekünk a végén megvolt a lehetőség az egyenlitésre.andris871120 írta:A retkes bírók meg dögöljenek meg reggelre. Ezek a rohadékok mindig igy nyernek.
ozsimiki írta:hát ez hihetetlen...de legalább ne ezektől kapnánk ki folyamatosan, vhogy nem a kedvenc népem.
10-9.
lehet csak az olimpiákat kellene nézzem,mert ezek behúzzák minden máshol az utóbbi jó pár évben, bíráskodásról meg nem is szólnék.
HAJRÁ MAGYAROK!
valaki megmondja hogy melyik csatorna adja?:)kanty írta:3-5 a felidőNem egyszerű a szerbek ellen. A védekezésben is javúlni kell és a befejzéseknél is pontosabbak kell legyenek a fiúk.
Nem lehetetlen megforditani, de a játéknak javulnia kell.
HAJRÁ FIÚK![]()
nah én is erre akartam most buzdítani a népet.socio66 írta:ma 14:00-tól magyar-szerb pólóütközet a vébé negyeddöntőjében.
ugye az elmúlt 8 meccsünket a délszlávok nyerték,most már tényleg illene véget vetni ennek a szerb-fóbiának.
talán majd most,ez az új csapat..
mindenesetre szurkoljatok,nézzétek,óriási meccs lesz!
...meg ne bukjanak el a doppingvizsgálaton!ozsimiki írta:Bolt, Gay múlt heti 9.77-je után, nemrég futott 9.79et szakadó esőben, állt a víz a pályán.
fincsi lesz a Berlini vébécsak ne sérüljön le egyik se ezúttal,és Asafa se legyen már lámpalázas.
Szerintem elkapja Phelps-et, hatalmas formában van a német gyerek.ozsimiki írta:ez a Biedermann ki?eddig semmit se hallottam róla,itt meg eléggé szórja a jó időket, akár még elkaphatja 200gyorson Phelps-et is. bár az amerikaiban még maradt idő bőven,mindenesetre izgalmas lesz az most látszik.