Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mégegyszer kiemelem a lényeget:ozsimiki írta:Hát már anno mikor Schumival csatázott, akkor is csapatát szidta, ezt már akkor le is írtam,h milyen dolog...Schuminak voltak dolgai,de saját csapatát sose találta meg.
nem szép dolog,legyen bármilyen [auto_cenzúra] a vas, kétszer vébéhez segítette ugyanez a csapat,szóvalillene kulturáltabban nyilatkoznia.
Véber Gabi meg Hamiltont éljenzi állandóan az nem zavaró szted???.De legalább Szabó Robi szimpatikusabban nyilatkozott az egész komentálás alatt mint ahogyan ez a majom Véber szokott.Remélem hogy legközelebbsem lesz Véber mert ő teszi tönkre a komentálást,nem mintha hogyha Gyulácska egy nagyszakértelem volna mellete.mindorokke_barca írta:Engem egy kicsit zavar, hogy egyáltalán nem próbálja takarni, hogy Kiminek szurkol. A stúdióban még elmegy, de amikor futam közben egyfeszt azon agyal, hogy Kimi milyen esetben járna jól, hogy kerülne előrébb, meg stb elég idegesítő tud lenni.Talán ezzel még önmagában nem is lenne akkora gond, mert nyilván aki szereti a sportot valakinek szurkol is, de nem szép, hogy a Kiminek való szurkolása együtt jár Massa csesztetésével.Szabó Robi egész jól kente.
Engem egy kicsit zavar, hogy egyáltalán nem próbálja takarni, hogy Kiminek szurkol. A stúdióban még elmegy, de amikor futam közben egyfeszt azon agyal, hogy Kimi milyen esetben járna jól, hogy kerülne előrébb, meg stb elég idegesítő tud lenni.Talán ezzel még önmagában nem is lenne akkora gond, mert nyilván aki szereti a sportot valakinek szurkol is, de nem szép, hogy a Kiminek való szurkolása együtt jár Massa csesztetésével.Szabó Robi egész jól kente.
robertfcb írta:Kimi villantott, végre mutatott valamit, ami megmutatja, hogy mennyi is lenne a difi ha oda tudná tenni mindig magát, ahogy régen tette. Holnap le kell rajtolni Buttont és megnyerni ezt a viadalt!!!
Nekem nem volt bajom a Palikkal, amíg el nem szállt magától, ez idén pedig továbbfokozódott.. Jogosan írnak róla kritikát. Engem idén Palik jobban irritált Gyulától, és az már teljesítmény..ozsimiki írta:jah, aki bírja,az is tud ennek fordítottját írni...mtvnél lenyomott "pár" évéről szót se ejtenek, ott miért nem alázta pl Mezeit? teljesen korrekten,és összhangban nyomta, és profin! vissza lehet nézni, az tény,h most már annyira valószínű nem mozgatja,de ilyen czollnerrel nem csodálom,h így bánik
egyik másik társát se alázta,de gyula már a hangjáért megérdemli
![]()
ez a cikk az utóbbi 3évre szól, és annyiban igaz,h sajnos nincs képben sok mindennel, viszont egész karrierjét (és most csak a kommentátori cuccról beszélek),ne így jellemezzék, mert nem igaz. persze a cikk írója lehet csak az utóbbi időkre emlékszik.
ezerszer inkább egy bénázó Palik,mint Gyula, róla pl meg én tudnék írni ilyen terjedelmű köpködést, ő nem alázott senkit (nem is tudna lehet),viszont jó pár más dologgal adna ötletet a cikkhez.
Kíváncsian várom mi sül ki ebből az egészből. Mi lesz a közös pont a csapatok és a vezetőség között?G-Jay írta:http://f1hirek.hu/hir/Alonso_is_valt__h ... 0906211212
Itt az a bizonyos Alonso nyilatkozat a váltásról. Hát én sem értem mi lesz az F1 értelme a nagyok nélkül. A toppilóták nélkül meg főleg. Igaza van a Ferkának, át is nevezhetik GP3-ra.