Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Juj.zizu írta:Aki nem értené, szerintem a tavalyi évben nem csupán csapat, hanem az egyéni világbajnoki címet is megkapta a ferrari, azért, hogy ne zárják ki a
mclarent.
Vannak váratlan változások, melyek szabálymódosításokból is adódhatnak. A Ferrari legnagyobb problémája a 'szép' éveik után az volt, hogy az akkori sazbályokra vonatkozólag a Renault tappancsai jobban működtek.zizu írta:Szerintetek, a ferrari 2-3 éven át a többiek előtt jár 10 évvel, majd a következőben elfelejt autót gyártani? Vagy a McLaren, Vagy a rönó ugyanígy? Miért nem tud a Honda, a Toyota amikor azok a szakemberek dolgoznak náluk, tervezik az autóikat, akik pár évvel korábban a Ferrarit, a McLarent világbajnoki címhez segítették (pl. Rossz Braun és valami Édrien Nyújí ).
El lehet képzelni...Kínában is direkt nem vette be a boxba vezető szűk utat? Igaz a gumijai nem voltak tökéletesek,de a tét rányomta az utcsó két versenyére a dolgokat. Hibázott...hibázhatott Braziliában is, ami nem azt jelenti,h a kocsi volt tré, így tudott utána jó köröket hozni. (elváltás)zizu írta:Te a világ "legnagyobb" szakértője!!
Ezek szerint eltudod képzelni, hogy egy pilóta aki az egész évben egyet hibázik, az képes elváltani magát az utolsó versenyen, képes elengedni az egész mezőnyt, majd hirtelen azzal a "[auto_cenzúra]" autóval az egyik legjobb időket hozza. Hallod???? Bár nem tudom mennyi idős vagy de becsületből elmondom neked, hogy az életet a pénz mozgatja, akinek több van az nyer. Ja egyébként "a metált bírod"?
csapat vb-ből így is kizárták.LG írta:Az "atletico lefekszik a Barcának" cimű baromság után itt az újabb orbitális fasság: Kimi azért lett VB, h ne zárják ki a McLarent. Köszönjük Emese.
Ki tudja mi volt a háttérben. Szerintem két fő ok volt amiért nem ment vissza. Ez egyik Shumi és Jean Todht már nincs ott és kitudja még ki nem a régi bandából. A másik szerintem honda nagyon szép összeggel győzte meg.ozsimiki írta:Brawn-t sem értem...okés kellet neki kis szabadság, jólvan. De már nem olyan fiatal,erre nemhogy visszajönne Ferrarihoz (mindenki örült volna neki), hanem elmegy egy Hondához szenvedni éveket...mert jelen esetben sokat nem ér a jó taktikájával annál a csapatnál.Messa írta:Pontosan! Idén már nem 1 verseny ment el a box-utcában... Todt alatt valahogy sokkal szervezettebben, profibban viselkedett az egész istálló... Ross Brawn-ról nem is beszélve...
Brawn-t sem értem...okés kellet neki kis szabadság, jólvan. De már nem olyan fiatal,erre nemhogy visszajönne Ferrarihoz (mindenki örült volna neki), hanem elmegy egy Hondához szenvedni éveket...mert jelen esetben sokat nem ér a jó taktikájával annál a csapatnál.Messa írta:Pontosan! Idén már nem 1 verseny ment el a box-utcában... Todt alatt valahogy sokkal szervezettebben, profibban viselkedett az egész istálló... Ross Brawn-ról nem is beszélve...
Pontosan! Idén már nem 1 verseny ment el a box-utcában... Todt alatt valahogy sokkal szervezettebben, profibban viselkedett az egész istálló... Ross Brawn-ról nem is beszélve...torrentkiller írta:Akkor még volt ott pár ember akik sikerre vitték a csapatot. Kezdve Schumival, de ott volt még Jean Tott, meg Ross Brawn, akik olyan taktikákat dolgoztak ki amivel simán vbket lehetett nyerni. Ott mindenki tudta mia feladata, sugárzott a magabiztosság a csapatról. Idén ezt vhogy nem érzemLG írta:Ez igy van Pár éve a Ferrari hires volt arról, h a boxban a kerékcsere/tankolás gyorsaságában messze a legjobbak voltak. Most meg csigatempó
Azt meg megszámolni is nehéz lenne, hányszor választottak rossz taktikát, pedig régen abban is zseniálisan voltak, h mindig a legjobb megoldást választották.
Akkor még volt ott pár ember akik sikerre vitték a csapatot. Kezdve Schumival, de ott volt még Jean Tott, meg Ross Brawn, akik olyan taktikákat dolgoztak ki amivel simán vbket lehetett nyerni. Ott mindenki tudta mia feladata, sugárzott a magabiztosság a csapatról. Idén ezt vhogy nem érzemLG írta:Ez igy van Pár éve a Ferrari hires volt arról, h a boxban a kerékcsere/tankolás gyorsaságában messze a legjobbak voltak. Most meg csigatempó
Azt meg megszámolni is nehéz lenne, hányszor választottak rossz taktikát, pedig régen abban is zseniálisan voltak, h mindig a legjobb megoldást választották.
Csak a taktikához egy ember is kell és akkor ott volt Schumacher. Schumachernél senki sem tudta(ja) jobban szállítani a hiper gyors köröket megtankolt és szinte üres autóval közben vigyázva a gépre. Nézzük meg Schmachernek 2000-től 2006ig hány motorhibája volt és hány volt Massáéknak utóbbi két év alatt? Schumacher a tavalyi VB-t is meg az ideit is 20-30 pontos előnnyel huzta volna be. Meggyőződéem hogy a Ferrari jobb építésű ,gyorsabb kocsi mint a Mclarenek csak nincs ember aki kihozza belőle a 100%. Räikönnen két üveg vodka közt nem alkalmas erre.....LG írta:Ez igy van Pár éve a Ferrari hires volt arról, h a boxban a kerékcsere/tankolás gyorsaságában messze a legjobbak voltak. Most meg csigatempó
Erre azt mondom: Ross Brawn...LG írta:Ez igy van Pár éve a Ferrari hires volt arról, h a boxban a kerékcsere/tankolás gyorsaságában messze a legjobbak voltak. Most meg csigatempó
Áhh.....hadjuk inkább!!!! kérdezd már meg magadtól légyszives hogy akkor csak Massán múlott az hogy Raikönnen megnyertte azt a VB-t????ha???Egyébként meg az olyattki is lehet nevetni aki olyan lassú mint a.... és aztán még ő dicsekszik hogy ő hogyan előzte meg a másikat miközben körönként 400-okat kapott tőle. Ja és még valami igazad van Massa lehetőségett adott akkor Kiminek amivel ő élt is mint ahogyan ez forditva is megtörtént csak Massa előtt hiába volt lehetőség ő egy 0 volt.Na látod ennyi különbség van egy VB-ok és egyvilágbajnok jelölt között.Los Banditos írta:[Bezzeg Raikkönen tavaly nem nevetett ilyen nagyokat, amikor Massa elengedte a Interlagosba.
Bezzeg Raikkönen tavaly nem nevetett ilyen nagyokat, amikor Massa elengedte a Interlagosba.manuel írta:Domenicali RTL német interjú
_Hogy tudta megelőzni Massa Kimit?
-Egyszerűen gyorsabb volt
_Csapatsorrend?
-Ilyen nem volt!
Na akkor 1:1 azért az interjúnál Kimi is meg Hamilton is kiröhögte Massát amikor az előzésröl kérdezték:roll:
Én szerintem elégszomorú helyzett van most a Ferrairnál.Én nemtudom hogy most ez a Domienicali vagy más hibája,de az biztos hogy amig Jean Todht volt a főnök addig ilyen figyelmetlenségek nemnagyon vagy inkább úgymondva fordultak elő mint pl.(Rossz gyártási évü motor,a boxutcáról és a nyalókás emberől megnem is beszélve.)Ha Hamilton nyer fájjó szivvel is de kikelmondani hogy megérdemli,hiszen nemcsak mint pilóta teljesitett jól,de a csapatta is hibátlan munkát végzett ebben az évben ami a Ferrariról sajnos nemmondható el.Bogika87 írta:Domenicali RTL német interjú
_Hogy tudta megelőzni Massa Kimit?
-Egyszerűen gyorsabb volt
_Csapatsorrend?
-Ilyen nem volt!
Na akkor 1:1 azért az interjúnál Kimi is meg Hamilton is kiröhögte Massát amikor az előzésröl kérdezték:roll:
Ennyi nem lesz elég, az 100% hogy a brazilok feltüzelik de Hamilton nem lehet ennyire szerencsétlen???!!! Na mind1 reménykedni lehet
Én ugyanígy vagyok vele,cs HAMILTON szempontjából. Nem bánnám,ha visszakapná,amit tavaly elvett tőle a sors BraziliábanLG írta: Nem bánnám, ha Braziliába visszaadná a sors, mit elvett tőle.
HAMILTON A KIRÁLY. MEGNYERI A VB-T MERT Ő A LEGNAGYOBB, NINCS ELLENFELE. EZ AZ ÉV AZ ÖVÉ VOLT. GO LEWIS GOmiihii írta:LEWIS HAMILTON SÁLÁLÁLÁLÁÁÁ,LE-WIS HA-MIL-TON SÁÁÁ-LÁ-LÁ-LÁ-LÁ-LÁ!!!!
Flawless Victory!!! Szép volt,KisGyerek!Pörgött az oktatófilm szépen egész 7végén:twisted: Egy 5. hely elég és megvan a várva várt VB a Mekinek.Kétszer cs nem lép bele ugyanabba a "folyóba" Hami Már cs 1 apró lépés ...
GO LEWIS GOOOOOOO!!!!!!
Nem komálom Hamiltont ez tény,de amit most csinált azzal énsem szállok vitába. Mostmár én is azt mondom hogy nyerje meg Hamilton a vb-cimett mert ez a Massa egykabátt....Massa nemhogy Hamiltonhoz de még Kimihezsem volt közel hát akkor most őszintén az ilyen megérdemli azt hogy Vb-legyen.Na mindegy gratula Hamiltonak.És remélem a 2009-évben Kiminek összeraknak egy olyan autótt amivel méltó ellenfele lehet a britnek.miihii írta:LEWIS HAMILTON SÁLÁLÁLÁLÁÁÁ,LE-WIS HA-MIL-TON SÁÁÁ-LÁ-LÁ-LÁ-LÁ-LÁ!!!!
Flawless Victory!!! Szép volt,KisGyerek!Pörgött az oktatófilm szépen egész 7végén:twisted: Egy 5. hely elég és megvan a várva várt VB a Mekinek.Kétszer cs nem lép bele ugyanabba a "folyóba" Hami Már cs 1 apró lépés ...
GO LEWIS GOOOOOOO!!!!!!