Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Annyit,h amikor nézte, egyből mondta,h ez 25 másodperc, vagy stop and go, de értelem szerűen mivel kevés kör volt ,ezért a 25sec...és ő versenyző, talán látja,h ebből előnye volt e Haminak, vagy sem, ahogy megerősíttette őt Trulli,Alonso stb...G-Jay írta:
G.[/color]
Sőt, ha visszaolvasol én is megmondtam! MSN-en is megmondtam, én az FIA következetességét nehezményeztem... ha Ferrari lett volna Hamilton alatt lehet minden másképp történik.ozsimiki írta:Na tessék!
Wéber megmondta, igaza is van teljesen!!! Egyértelmű A kritikusok cáfolják meg az érveit
Kralo! Alonso kedvenced is jogosnak tartja (bár nem mérvadó ő ebben az esetben) Rosberg is jogosnak tartja... Trulli is jogosnak tartja
Mit mondott Wéber? Lemaradtam...ozsimiki írta:Na tessék!
Wéber megmondta, igaza is van teljesen!!! Egyértelmű A kritikusok cáfolják meg az érveit
Kralo! Alonso kedvenced is jogosnak tartja (bár nem mérvadó ő ebben az esetben) Rosberg is jogosnak tartja... Trulli is jogosnak tartja
Megtörténhet ,de tavaly sem volt reális esélye, idén sincs. meglátjuk.Perrero írta:A tavalyiak óta bármi megtörténhet...
Tök mindegy kvázi, hogy mennyire szedi össze magát, mivel nem saját magától függ, az is kell, hogy Hamilton, vagy Massa hibázzon, és kiessen, vagy csak pár pontot szerezzen egy-egy versenyen. Miközben ő meg sorra nyeri a versenyeket.MQuC írta:Valaki??? Kimi esélyes ( matematikailag igen DE...) még a bajnoki címre?? Véleményem szerint keményen össze kell szednie magát
Amíg ez a szervezet létezik:ozsimiki írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=199407
IGEEEEEEEEEEEEEN Egyenlőre nem jön a spanyol, nem is kell ide!
Nem is Kimi helyére jön!ozsimiki írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=199407
IGEEEEEEEEEEEEEN Egyenlőre nem jön a spanyol, nem is kell ide!
Szerintem meg nagyon is szüksége lenne a versenyeknek egy jó autóban ülő Alonsóra. Alonso egyike azoknak a versenyzőknek,akik színessé tudnak tenni egy futamot. Sajnos idén ezt nem teheti meg a gyengécske Renault-ban,de így is meg lehet nézni mire képes még ezzel az autóval is. Szomorú,hogy a legjobb autókban nem a legjobb pilóták ülnek...ozsimiki írta: Egyenlőre nem jön a spanyol, nem is kell ide!
Annyi igaz, h Massa még nem bizonyitott annyit, mint Raikönen v. Alonso, és nem tarják akkora szupertehetségnek, mint a Lajoskát, de ha idén megnyerné a világbajnokságot, akkor sztem kierdemelné, h ezekkel egyszinten emlitsék.G-Jay írta:Nah hogy pukkasszam picit a népet:
"Szerintem a jelenlegi mezőnyben ő a legjobb pilóta, tapasztalata és a képességei teljes egyensúlyt alkotnak. Számomra a három legjobb pilóta, akik már bizonyítottak: Lewis Hamilton, Kimi Räikkönen és Fernando. Felipe Massa pedig közvetlenül mögöttük érkezik." - Ross Brawn
Már alig várom a kirobbanó reakciókat
G.
Éppenséggel nem ez volt a lényege, de am meg azért Hamilton tudása télleg ott van.torrentkiller írta: De én erről a csoki gyerekről ezt nem állítanám.
Azzal egyet értek h Alonso, Kimi már bizonyítottak, és hogy ők már tettek le valamit az asztalra, amire büszkék lehetnek. De én erről a csoki gyerekről ezt nem állítanám.G-Jay írta:Nah hogy pukkasszam picit a népet:
"Szerintem a jelenlegi mezőnyben ő a legjobb pilóta, tapasztalata és a képességei teljes egyensúlyt alkotnak. Számomra a három legjobb pilóta, akik már bizonyítottak: Lewis Hamilton, Kimi Räikkönen és Fernando. Felipe Massa pedig közvetlenül mögöttük érkezik." - Ross Brawn
Már alig várom a kirobbanó reakciókat
G.
Felipét nagyon bírom, de azért hasonló helyzetben még egyszer sem volt, most már egyértelműen benne látja mindenki az ELLENFELET,mármint Hamiltonét, és ő az egyedüli reménye azoknak akik izgalmas véghajrát várnak. Massának tavaly is fontos szerepe volt a végén, de akkor mégse a saját vébéje volt a tét, ilyen helyzetben még nem volt, remélem megállja így is a helyét!Saviola007 írta:
Szerintem azzal nem lesz baj, én csak a géptől félek hogy megint elszáll. :-S
Szerintem azzal nem lesz baj, én csak a géptől félek hogy megint elszáll. :-Sozsimiki írta:Srácok please linkeljetek nekem vhonnan be a Belga nagydíj utolsó 3 körét Fogadtam egy nagy üveg hubiban egyik haverommal valamiben, és kell a bizonyíték
Előre is köszönöm!
Amúgy LG-hez hasonlóan én is MASSA vébéjéért szorítok, remélem agyilag ott lesz, mert nem lesz egyszerű feldolgoznia, hogy ő az egyedüli aki szembeszállhat immáron Hamiltonnal.
http://www.youtube.com/watch?v=Ch435jCB1xcozsimiki írta:Srácok please linkeljetek nekem vhonnan be a Belga nagydíj utolsó 3 körét Fogadtam egy nagy üveg hubiban egyik haverommal valamiben, és kell a bizonyíték
Előre is köszönöm!
Amúgy LG-hez hasonlóan én is MASSA vébéjéért szorítok, remélem agyilag ott lesz, mert nem lesz egyszerű feldolgoznia, hogy ő az egyedüli aki szembeszállhat immáron Hamiltonnal.