USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik
-
- Director del Fútbol
Hát, így lenyugodva azt hiszem, igazad van. Viszont így sem fáj kevésbé, hogy Marion elment...
Volt ott dominancia, bizony 
Már ki is próbáltam az NBA Live 08-ban, megcsináltam a cserétAtesz írta:És lesz végre palánk alatti dominancia is!

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
antiimperialista írta:Nem akarom Shawn Mariont más mezben látni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nem hiszem el, ez hihetetlen nagy őrültség, nyilván megvan az oka, de ez akkor is óriási baklövésnek tűnik... Én nem örültem Kerr érkezésének, szerintem ebben is vaskosan benne van!
Mindig is bírtam Shaq-et, de most nem örülök neki... Ilyen áron nem.
szerk.: Nash azt nyilatkozta, hogy nagyon örül a cserének, pont egy ilyen típusú játékos hiányott a csapatból (ez igaz, de akkor is bakker).
Hát figy!
ELső ránézésre én is mondtam, hogy WTF?

De aztán így belegondolva, azért Amare még átlagaosan védőnek sem nevezhető, Shaq meg azért így nagypapa korban is átlagosnak mondható legalább. (Mondjuk sztem nem ő fogja fogni majd Duncant.)
Marion meg idén 15.4 pontot átlagolt, Nash mellett!!!! Eléggé visszaestek az átlagai, ami mondjuk nem feltétlenül baj, csak, nemtom, hogy ennyi Nash ellett töltött év után, hogy fog tudni újra megtanulni kosárlabdázni!

Sztem ennyit Nash is ki tud majd hozni Shaqből!!!! És lesz végre palánk alatti dominancia is!

-
- Director del Fútbol
Kíváncsi vagyok hogy jön ki ebből a Suns.
Első hallásra nekem is hülyeségnek tűnik,de aztán lehet nem lesz igazunk.
Attól,hogy ott van Shaq a pályán,ugyanúgy jöhetnek a gyors leindítások,Shaq feladata a lepattanók begyűjtése,nem az,hogy őt indítsa Nash.
Sztem úgy volt vele a Suns vezetősége,hogy a régi keret már rengeteg lehetőséget kapott,de mindig az derült ki,hogy ezzel a kerettel és játékkal nem lehet bajnokságot nyerni.Idén se tudtak volna mit kezdeni Duncannel és a Spurs-szel.
Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok,hogy mi lesz ebből a csapatból,sztem ők az egyik fő bajnokesélyes csapat,de azért Go Lakers!!!
Első hallásra nekem is hülyeségnek tűnik,de aztán lehet nem lesz igazunk.
Attól,hogy ott van Shaq a pályán,ugyanúgy jöhetnek a gyors leindítások,Shaq feladata a lepattanók begyűjtése,nem az,hogy őt indítsa Nash.
Sztem úgy volt vele a Suns vezetősége,hogy a régi keret már rengeteg lehetőséget kapott,de mindig az derült ki,hogy ezzel a kerettel és játékkal nem lehet bajnokságot nyerni.Idén se tudtak volna mit kezdeni Duncannel és a Spurs-szel.
Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok,hogy mi lesz ebből a csapatból,sztem ők az egyik fő bajnokesélyes csapat,de azért Go Lakers!!!

-
- Director del Fútbol
Nem akarom Shawn Mariont más mezben látni
Nem hiszem el, ez hihetetlen nagy őrültség, nyilván megvan az oka, de ez akkor is óriási baklövésnek tűnik... Én nem örültem Kerr érkezésének, szerintem ebben is vaskosan benne van!
szerk.: Nash azt nyilatkozta, hogy nagyon örül a cserének, pont egy ilyen típusú játékos hiányott a csapatból (ez igaz, de akkor is bakker).

Jó lenne! Bár ha assist királyt kéne akkor Nash jobb lenne!:DKidd Dallasba költöztetése
6 tól az jó időpont ! Bár egyik csapatot se kedvelem de lényeg hogy adnak meccseket!
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Most már hivatalosan is bejenlentették a Diesel átigazolását.
Még mindig nem bírom felfogni, hogy ez mégis miért volt jó.
Mindegy, szívjon jó nagyot a Suns ezzel.
Itt egy jó kiértékelés a cseréről.
Már csak 1 nagy üzlet van hátra, de ezek után már meg sem lepődnék, ha tényleg megtörténne Kidd Dallasba költöztetése.
Amúgy ma 18:00-kor Sport1-en Denver-Utah. (hosszú meccs lesz
)
Még mindig nem bírom felfogni, hogy ez mégis miért volt jó.

Mindegy, szívjon jó nagyot a Suns ezzel.

Már csak 1 nagy üzlet van hátra, de ezek után már meg sem lepődnék, ha tényleg megtörténne Kidd Dallasba költöztetése.
Amúgy ma 18:00-kor Sport1-en Denver-Utah. (hosszú meccs lesz

-
- Director del Fútbol
Ez most komoly???Game90 írta:Gyakorlatilag hivatalos:
- Shaq -> Phoenix
- Marion & Banks -> Miami
Ez az év vicce lenne.Marion a liga egyik leghasznosabb játékosa,a játék minden elemében jól teljesít.
Látta valaki Gasol bemutatkozó meccsét?
Úgy nyert a Lakers,hogy Kobe 6 pontot dobott,Gasollal végre erős a Lakers a palánk alatt,ráadásul ott van még Bynum is.
Eddig is jól teljesített a Lakers,de mostantól még komolyabban számolni kell velük.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bodi 2008.02.07. 17:08:51-kor.
-
- Capitá del Barça
Én is ezt néztemOrdog írta:Durva...:DD A lomha Shaq ebbe a Suns-ba?? Kíváncsi leszek mi lesz ebből:)

Hornets most kis formahanyatlás, 3 meccses losing streak.

-
- Entrenador del Barça
Belichik hibája, hogy kikaptak. Mert nem a szürke pulcsijába volt
Én is nagyon örültem a giants sikerének. Simán végig tudtam nézni a meccset. Olyan volt mintha délután lett volna. És csak 2 és fél órát tudtam aludni utána.

Forza Lazio!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Tényleg karaj kis írás, szinte minden benne volt, ami igaz a Dallasra.
A Tarzanos vicctől leestem a székről...
Na meg ettől:
Jerome Williams annyira odaadóan szurkolt fáradhatatlanul pörgő törülöközőjével az oldalvonal mellett, hogy most a Cirque de Soleil artistájaként keresi a kenyerét (Supola Zoli szerint akkorát tud az ember seggére csapni egy enyhén vizes kéztörlővel, hogy visszahúzódik tőle az aranyér).

A Tarzanos vicctől leestem a székről...

Na meg ettől:
Jerome Williams annyira odaadóan szurkolt fáradhatatlanul pörgő törülöközőjével az oldalvonal mellett, hogy most a Cirque de Soleil artistájaként keresi a kenyerét (Supola Zoli szerint akkorát tud az ember seggére csapni egy enyhén vizes kéztörlővel, hogy visszahúzódik tőle az aranyér).

-
- Llegenda del Barça
na, most sikerült megnéznem a bugit, miután kibekkeltem a napot úgy, h senkitől sem tudtam meg az eredményt! ez volt az én super bowl-om!!!!
na, a meccsről annyit, h amikor a pakkerst lenyomta a giants a hosszabbításban, akkor már nagyon bíztam benne, h ez tud akkora pluszt adni nekik, h lenyomják mr. tökéleteséket! és meg is lett!!!!!
nagyon nagy gratula az egész brigádnak! különösen eli manningnek és david tyreenek!!!
KrojfKoma, köszi!!
na, a meccsről annyit, h amikor a pakkerst lenyomta a giants a hosszabbításban, akkor már nagyon bíztam benne, h ez tud akkora pluszt adni nekik, h lenyomják mr. tökéleteséket! és meg is lett!!!!!
nagyon nagy gratula az egész brigádnak! különösen eli manningnek és david tyreenek!!!
KrojfKoma, köszi!!

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Hírhozó-cikkíró
Főleg azért utálom őket, mert túl jók.csababarca írta:aham,értem,világos....gondoltam hogy vmi ilyesmi miatt nem azt játszák...grecki írta:Alig volt hátra pár másodperc, ilyenkor nem lehet futó playt hívni (nem érdemes), mert nem áll meg az óra. Ha sikertelen a passz, akkor meg igen...
...
amúgy menet közben rájöttem h a pats az eagles verte a 2004-es super bowl-on...szóval értem mért utálod egyrészt a pats-t

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
aham,értem,világos....gondoltam hogy vmi ilyesmi miatt nem azt játszák...grecki írta:Alig volt hátra pár másodperc, ilyenkor nem lehet futó playt hívni (nem érdemes), mert nem áll meg az óra. Ha sikertelen a passz, akkor meg igen...
...
amúgy menet közben rájöttem h a pats az eagles verte a 2004-es super bowl-on...szóval értem mért utálod egyrészt a pats-t

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Hatalmas meccs volt emberek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Végre az a csapat nyert, akinek szurkoltam:)) Eddig mindig a Pats ellen, vmint másik oldalon a Dallasnak és Green Bay-nek szurkoltam. Erre mindig az ellenfeleik mentek tovább. De most végre az Óriások diadalmaskodtak!!! :DDD
Bevallom azt gondoltam, hogy a Pats simán le fogja hozni ezt a meccset. Eli-től naon tartottam, hogy ad vagy 4 INT-et, de szerencsére 1 lett belőle és az sem az ő hibája volt. Az első három negyed fantasztikus védekezéseket hozott. Én még Brady-t nem láttam ennyit a földőn, örültem mint majom a farkának mikor izomból a földreküldték jó párszor:))) Nem véletlenül nem tudta hozni az alapszakaszbeli formáját. Nagyon sietteték és ennyiszor még sosem volt földön mint most. Strahan és társai... YÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Aztán ott volt a két futóbolond, Jacobs és BShaw... utóbbi játszotta most a nagyobbat, volt 1-2 olyan futása ami nagyon kellett. Jacobs az meg Jacobs:DD Mindig megnevetett ez az ember, mikor mindig lazán átgyalogol azon a szerencsétlen védőn aki először eléáll:D
A 4. negyed pedig fantasztikus támadójátékokat hozott. Mikor átvette a vezetést a Giants, akkor azt gondoltam hogy kihozták magukból a maxot támadás terén, több TD-t már nem fognak tudni elérni. Tehát nagyon szorítottam hogy 10-7-nél kivédekezzék a Pats támadását, de nem jött be, mert Brady átgyalogolt a pályán
(
De utána ahogy Manning kimozgott a zsebből nem kis mákkal, majd pedig ahogy Tyree elkapta nem kis mákkal azt a 30-40 yardos passzt:DDDD az maga volt a paradicsom:DDD Az utána lévő TD-nél amit Manning belöbbölt Burress kezébe ott volt ám tombolás!!!!!!! Nem is kicsi:DDD
HIJJJJJJJJJJJJJ EMBEREK, Felejthetetlen egy döntő volt ez!!!! Brady-t és a New Englandet 18 győzelem után megállították.... HATALMAS, FRENETIKUS, LEÍRHATATLAN ÉRZÉS:DDDD
KÖSZÖNÖM ELI, KÖSZÖNÖM GIANTS D-FENSE, HATALMAS MECCS VOLT!!!!

Bevallom azt gondoltam, hogy a Pats simán le fogja hozni ezt a meccset. Eli-től naon tartottam, hogy ad vagy 4 INT-et, de szerencsére 1 lett belőle és az sem az ő hibája volt. Az első három negyed fantasztikus védekezéseket hozott. Én még Brady-t nem láttam ennyit a földőn, örültem mint majom a farkának mikor izomból a földreküldték jó párszor:))) Nem véletlenül nem tudta hozni az alapszakaszbeli formáját. Nagyon sietteték és ennyiszor még sosem volt földön mint most. Strahan és társai... YÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Aztán ott volt a két futóbolond, Jacobs és BShaw... utóbbi játszotta most a nagyobbat, volt 1-2 olyan futása ami nagyon kellett. Jacobs az meg Jacobs:DD Mindig megnevetett ez az ember, mikor mindig lazán átgyalogol azon a szerencsétlen védőn aki először eléáll:D
A 4. negyed pedig fantasztikus támadójátékokat hozott. Mikor átvette a vezetést a Giants, akkor azt gondoltam hogy kihozták magukból a maxot támadás terén, több TD-t már nem fognak tudni elérni. Tehát nagyon szorítottam hogy 10-7-nél kivédekezzék a Pats támadását, de nem jött be, mert Brady átgyalogolt a pályán

De utána ahogy Manning kimozgott a zsebből nem kis mákkal, majd pedig ahogy Tyree elkapta nem kis mákkal azt a 30-40 yardos passzt:DDDD az maga volt a paradicsom:DDD Az utána lévő TD-nél amit Manning belöbbölt Burress kezébe ott volt ám tombolás!!!!!!! Nem is kicsi:DDD
HIJJJJJJJJJJJJJ EMBEREK, Felejthetetlen egy döntő volt ez!!!! Brady-t és a New Englandet 18 győzelem után megállították.... HATALMAS, FRENETIKUS, LEÍRHATATLAN ÉRZÉS:DDDD
KÖSZÖNÖM ELI, KÖSZÖNÖM GIANTS D-FENSE, HATALMAS MECCS VOLT!!!!

-
- aka Game90
Hát én éjfélkor sikeresen elaludtam, 3kor felkeltem, ránéztem az eredményre és visszaaludtamZozzy 5 írta:Aki lemaradt volna, annak ma kötelező a képernyők elé ülni 18:30-kor

Lehet, hogy már volt:
LeBron James 'énekli' a Staying Alive-ot
De van még 1-2 ehhez hasonló videó róla