Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hát Los haverom,mit vártál tőlük?Los Banditos írta:Nevetségekesek,főleg az örök 2. mit akar?

Hy Atesz!Atesz írta:A Ferrari akkor lett jó, amikor odament a Jean Todt, Ross Brown Michael Schumacher hármas. Ott nagyon nem mentek jól a dolgok, és Schumacher simán megtehette volna, hogy eligazol egy egyből bajnokesélyes csapatba.
Szerencsére, ilyen jól lettek az elmúlt években.
Hajrá Schumacher

Ugyan már! Alonso meg Schumacher az uccsó versenyen egymásnak ugrik, elveszik mindkettőjük összes pontjátozsimiki írta:cps46,el kell keserítselek,idén tuti nem lesz Raikönnen világbajnok
A Ferrari akkor lett jó, amikor odament a Jean Todt, Ross Brown Michael Schumacher hármas. Ott nagyon nem mentek jól a dolgok, és Schumacher simán megtehette volna, hogy eligazol egy egyből bajnokesélyes csapatba.barca99 írta:Kíváncs voltam hány Sumi-fan fog a torkomnak ugrani....De tényleg akkor vált jobbá a Ferrari amikor Sumi odament. Értem ezalatt h ekkor lettek ennyire pontosak, ennyire megbízhatóak, stb.... remélem érted
(hasonlíts össze egy ferrari és egy mclaren boxkiállást - a ferkánál hányszor hibáztak mióta sumi ott van?)

pl: Damon Hill affér.Los Banditos írta:Plíz mondj nekem párat mert a Villenuve aféron kivül másról nem tudok
Abban igazad van,hogy az elmúlt években amit a McLaren csinál az szinte komédia!barca99 írta:Kíváncs voltam hány Sumi-fan fog a torkomnak ugrani....De tényleg akkor vált jobbá a Ferrari amikor Sumi odament. Értem ezalatt h ekkor lettek ennyire pontosak, ennyire megbízhatóak, stb.... remélem érted
(hasonlíts össze egy ferrari és egy mclaren boxkiállást - a ferkánál hányszor hibáztak mióta sumi ott van?)

Mióta nézel te F1-et?barca99 írta:Én nem értem ezt az egészet... A McLarennek miért kell mindig kibabrálnia a saját pilótáival? Raikönnen már kétszeres világbajnok lehetne, de mindig problémák vannak a kocsival. Most is ez a box-utca látogatás?! Látott már vki ilyet a Ferrarinál? Alonso nekem se túl szimpi de elismerem h jó pilóta nagyon jó reflexei vannak de hát benne van a mediterrán vér, hamar felmegy a pumpa...(tavaly Montreal). Sumi meg; nyert ő már életében eleget hagyja inkább a VB-címeket a fiataloknak. Sztem úgy se hozza be a reakordját már senki( legalábbis a a köv. 10-20 évben) főleg úgy h 4 címet annak köszönhet h a Ferrarin kívül senki nem tudott versenyképes kocsit csinálni. Persze ez nem az ő hibája, elvileg a Ferrari az ő érkezésekor kapta össze magát.

A barnák is azok. De haggyuk inkább, pont azt mondtam h engem nem érdekel, csak focizzon jolLos Banditos írta:Niggerek azok a feketék Ronaldinho brazil,egyébként is nem nigger hanem néger.
Hát lehet most 1 világ dől össze benned, de nigger.Charlie írta:Nyugodtan is utálom!Tett érte a nyilatkozataival, cselekedeteivel.
Ronaldinho nem torzfejű, a fogai elállnak, de ez vissazvezethető gyermekkorára. A másik, nem nigger![]()
C.
Plíz mondj nekem párat mert a Villenuve aféron kivül másról nem tudokCharlie írta:Tett érte a nyilatkozataival, cselekedeteivel.
Hogy lehet 1 torzfejű niggerenek(Ronaldinho) szurkolniCharlie írta:Szimpátiáról van szó...és felmerül Schumacher neve, jó vicc.
Hogy lehet annak a torzfejű nácinak szurkolni?! Ezt valaki elmagyarázhatná nekem.
C.